واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مسئول سازمان بسيج سازندگي قزوين خبر داداجراي 300 پروژه عمراني توسط بسيج سازندگي قزوين
مسئول سازمان بسيج سازندگي قزوين گفت: بسيج سازندگي قزوين براي كمك به دولت و تثبيت كارآمدي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران تاكنون 300 پروژه عمراني در سطح استان اجرا كرده است.
به گزارش خبرگزاري فارس از قزوين، حميدرضا اللهبداشتي در جمع خبرنگاران استان اظهار كرد: بسيج سازندگي در سال 79 بنا به فرمايش رهبر معظم انقلاب در راستاي خدمترساني به كارآمدي مردم در عرصههاي مختلف تشكيل شده است.
وي افزود: اين سازمان از ابتداي شكلگيري خود تاكنون فعاليتهاي زيادي انجام داده است كه نوسازي و بهسازي مدارس با همكاري آموزش و پرورش، عمران و آباداني روستاها با همكاري استانداريها، فرمانداريها، بخشداريها و شوراهاي روستايي از جمله آنهاست.
مسئول بسيج سازندگي قزوين اضافه كرد: رسيدگي به وضع كشاورزان، رسيدگي به وضعيت بهداشت و سلامت مردم با همكاري بهداري سپاه، آموزش فنيوحرفهاي به افراد نيازمند با همكاري سازمان فنيوحرفهاي، آموزشهاي علمي براي توانمندسازي روستائيان و حمايت از افراد تهيدست و ناتوان در عرصه محروميتزدايي با همكاري كميته امداد امام خميني از ديگر فعاليتهاي مهم اين سازمان به شمار ميرود.
اللهبداشتي با اشاره به اهداف سازمان بسيج سازندگي بيان كرد: خدمترساني و مردمياري، مهارت آموزشي و تمرين مشاركت در فعاليتهاي گروهي، ارتقاي سطح توانمندي افراد، تقويت اعتماد به نفس، ايجاد روحيه خودباوري، تقويت روحيه تعاون و افزايش دلبستگي مردم به دولت، كمك به اشتغال و توليد، احياي روحيه جهادي، در راستاي رفع محروميت و همدردي با اقشار محروم جامعه از مهمترين اهداف اين سازمان است.
وي با اشاره به فعاليتهاي عمراني سازمان بسيج سازندگي قزوين عنوان كرد: اين سازمان در عرصههاي عمراني براي كمك به دولت و در راستاي تثبيت كارآمدي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران تاكنون موفق به اجراي 300 پروژه عمراني در استان شده است.
مسئول سازمان بسيج سازندگي قزوين تصريح كرد: بسيج سازندگي قزوين همچنين براي ادامه فعاليتهاي خود در سال آينده نيز موافقتهايي را براي ادامه كار در سال 93 به امضا رسانده است.
وي با بيان اينكه 40 ميليارد ريال اعتبار براي رفع محروميت در استان قزوين اختصاص يافته است، اظهار كرد: بر اساس هماهنگي با قرارگاه كوثر اين مبلغ صرف ساخت غسالخانه، خانه عالم، مرمت حسينيه و مسجد، ساخت مركز اورژانس، ساخت مخزن آب براي آبرساني و تعمير امامزادهها ميشود.
مسئول بسيج سازندگي قزوين با اشاره به اينكه تاكنون بيش از 119 گروه جهادي در اردوهاي جهادي اين سازمان حضور داشتند، ابراز كرد: اين گروههاي جهادي در قالب دانشجويي، دانشآموزي، فرهنگيان، مهندسين، طلاب، پزشكان و ساير اقشار مردم جامعه در مناطق محروم حضور پيدا كردند
اللهبداشتي افزود: اردوهاي جهادي با تعداد روزهاي مختلف براي هر يك از اين گروهها برگزار شد كه از جمله آن ميتوان به اردوهاي جهادي يك روزه صالحين، سه روزه مهندسين، هفت روزه محلات، 10 روزه نوسازي مدارس و 14 روزه دانشجويي اشاره كرد.
به گفته وي از ابتداي سال جاري تاكنون 37 هزار و 263 نفر در اردوهاي جهادي سازمان بسيج سازندگي قزوين شركت كردهاند.
مسئول بسيج سازندگي قزوين با بيان اينكه پويايي و حركت رو به جلو از جمله شاخصههاي اقتصاد مقاومتي است، خاطرنشان كرد: اقتصاد مقاومتي يك مولد و ابزاري براي حركت به سمت استقلال اقتصادي به شمار ميرود و با تحقق استقلال اقتصادي شاهد ايجاد توازن در تجارت خارجي خواهيم بود.
اللهبداشتي با اشاره به زمينههاي مورد نياز براي تحقق اقتصاد مقاومتي گفت: اصلاح فرهنگ بينش و نگرش جامعه، خارج شدن از تك محصولي و حمايت از توليد كالا با محوريت كالاي استراتژيك از مهمترين الزامات اقتصاد مقاومتي است.
وي با اشاره به تفاوتهاي اقتصاد مقاومتي و اقتصاد رياضتي اظهار كرد: در اقتصاد رياضتي شاهد كاهش هزينههاي عمومي و ايجاد يك فشار به بدنه ملت هستيم اما اقتصاد مقاومتي به منزله استفاده از توانمنديها و ظرفيتهاي موجود در كشور براي استقلال اقتصادي است.
به گفته مسئول بسيج سازندگي قزوين، اين سازمان با مشاركت شركت نگار نصر، جهاد كشاورزي، دامپزشكي و ساير نهادهاي انقلابي با فعاليتهايي مانند پرورش ماهيهاي گرمآبي، كاشت زعفران، محصولات گلخانهاي، زنبور عسل، صنايع تبديلي مانند سبزي و ميوه خشككني و كارگاههاي صنايع دستي و معرقكاري به دنبال بومي كردن اقتصاد است.
انتهاي پيام/77010/غ40
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 132]