واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون شهرسازي و معماري شهردار مشهد:منطقه نمونه گردشگري هفتحوض توسعه مييابد
معاون شهرسازي و معماري شهرداري مشهد با اشاره به اينكه در سال 92 اعتباري بالغ بر 1.2 ميليارد تومان براي منطقه نمونه گردشگري هفت حوض در نظر گرفته شده گفت: اين رقم ميتواند توسعه وسيعي در حوزه منابع طبيعي داشته باشد.
به گزارش خبرگزاري فارس از مشهد، منطقه هفت حوض در جنوب شرقي مشهد با عرصه 2 هزار و 245 هكتار در 6 كيلومتري جاده خلج به سمت روستاي مغان واقع شده است.
با توجه به طبيعي بودن و داشتن هفت حوضچه طبيعي در سال 1380 اين منطقه با اقبال عمومي شهروندان روبهرو شد و در سال 87 طي سفر هيئت دولت به مشهد اين منطقه به عنوان منطقه نمونه گردشگري به تصويب رسيد.
در سال 89 حدود 90 سهام اين منطقه به شهرداري و 10 درصد به شركت توسعه گردشگري همياريها واگذار و از آن زمان توسعه، عمران و بهرهبرداري از اين منطقه به طور قانوني صورت ميگيرد.
در همين راستا مجمع عمومي شركت توسعه گردشگري هفت حوض با حضور شهردار و معاون شهرسازي و معماري شهرداري مشهد برگزار شد.
محمدرضا حسيننژاد، معاون شهرسازي و معماري شهرداري مشهد ظهر امروز در اين نشست گفت: پتانسيلهايي در منطقه از لحاظ توپوگرافي و جغرافيايي وجود دارد و با توجه به خلأهايي كه در ورودي شهر مشهد وجود دارد، توسعه اين منطقه ضروري است.
به گفته وي، اين منطقه در ورودي شرقي مشهد واقع شده و با توجه به اينكه سازمان پايانههاي مسافربري و فرودگاه و از طرفي حرم مطهر رضوي در اين ورودي قرار گرفتهاند و همچنين اين منطقه در مسير جاده ولايت قرار دارد، بنابراين اين منطقه پتانسيل خوبي براي اسكان زائران دارد.
حسيننژاد تصريح كرد: همچنين از پتانسيلهاي منطقه گردشگري هفتحوض، همجواري با جاده ولايت و سد طرق است كه قابليتهاي خوبي براي بهرهبرداري طرحهاي بلندمدت را نشان ميدهد.
معاون شهرسازي و معماري شهرداري مشهد با بيان اينكه اين منطقه با داشتن 2 هزار و 240 بوستان طبيعي و 4 هزار و 482 هكتار فضاي سبز پشتيبان طرح كمربند سبز است، يكي از مهمترين مباحث زيرساختي اين پروژه را تصويب طرح جامع دانست و افزود: يكي از خلأهايي كه در پروژه هفتحوض وجود دارد بحث آب، آنتندهي موبايل و اتصال ديتا راديويي است.
حسيننژاد ادامه داد: در راستاي توسعه فضاي سبز منطقه هفتحوض 22 هزار نهال كاشته شده كه پيشرفت فيزيكي 90 درصد داشته است.
به گفته وي، همچنين محوطهسازي منطقه، اتصال آب از فشارشكن سد، آبياري قطرهاي، احداث پارك كودك، زمينهاي ورزشي و آلاچيق از ديگر فعاليتهاي پيگيري شده در منطقه هفتحوض است.
وي با بيان اينكه در سال 92 اعتباري بالغ بر يك ميليارد و 200 ميليون تومان براي اين پروژه در نظر گرفته شده كه ميتواند توسعه وسيعي در حوزه منابع طبيعي داشته باشد، افزود: به همين منظور به دنبال اعتبارات بيشتر براي اين پروژه هستيم و در همين راستا 2 ميليارد و 100 ميليون تومان براي سال 93 برآورد هزينه شده است.
سيدصولت مرتضوي شهردار مشهد نيز گفت: تملك اراضي در گام نخست در حوزه اصلي اين طرح قرار دارد و سرعت توسعه و به بهرهبرداري رسيدن اين منطقه يكي ديگر از مباحثي است كه بايد در نظر گرفته شود.
وي ادامه داد: شوراي برنامهريزي و توسعه شهرداري بر اساس اولويتبندي اين پروژه را پيگيري خواهد كرد؛ ضمن اينكه سازمان عمران و مسكن شهرداري نيز در راستاي گسترش اين طرح ياريرسان پروژه خواهد بود.
انتهاي پيام/2202/غ40
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 326]