واضح آرشیو وب فارسی:مهر: توسعه كشاورزي يكي از ضروريات سرزميني/ مسائل و مشكلات بخش كشاورزي شهر ديباج دامغان بررسي شد
دامغان – خبرنگار مهر: فرماندار شهرستان دامغان با تاكيد بر اينكه توسعه پايدار كشاورزي يكي از ضروريات سرزميني به شمار مي آيد گفت: توسعه اقتصاد ملي در راستاي توجه به روستاها و بخش كشاورزي محقق خواهد شد.
به گزارش خبرنگار مهر، مرتضي علي آبادي صبح چهارشنبه در نشستي براي بررسي مسائل و مشكلات بخش كشاورزي شهر ديباج در محل فرمانداري شهرستان دامغان با بيان اينكه اين شهر داراي سبقه تاريخي و مذهبي قابل توجهي است اظهار داشت: ولي متاسفانه قدري از پويايي و حركت رو به جلو باز مانده است.
وي افزود: حال با توجه به ظرفيت، پتانسيل ها، استعدادها و شرايط آبي منطقه بويژه در بخش كشاورزي داريم بايد با همفكري و هم انديشي همه دست اندكاران و مسئولان محلي و شهروندان با بهره گيري از وضعيت موجود در جهت برون رفت از مشكلات با عنايت به رويكرد دولت به بخش كشاورزي براي توسعه باغات از جمله باغات گردو اقدام شود.
در تخصيص اعتبارات با مشكل مواجهيم
رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان سمنان نيز در اين نشست با اشاره به سه مرحله بازديد ميداني از وضعيت كشاورزي شهر ديباج گفت: بستر، زمينه و پتانسيل بسيار خوبي در اين شهر وجود دارد و بايد از اين موقعيت در جهت شكوفايي آن استفاده بهينه داشت.
سيد مجيد موسوي افزود: با توجه به شرايط كنوني كشور و عدم تخصيص اعتبارات، انجام برخي از موارد مطرح شده در حوزه بخش كشاورزي و دامپروري در شهر ديباج نياز به تخصيص اعتبار دارد و در حال حاضر امكان پذير نيست.
وي يادآور شد: براي نخستين بار اعتبار بخش كشاورزي در استان سمنان را به 400 ميليارد ريال رسانديم ولي در بحث ابلاغ تخصيص با مشكل مواجه شديم.
وي گفت: ما آمادگي داريم كه با هماهنگي فرماندار و از محل تسهيلات بانكي براي برطرف شدن برخي از مشكلات موجود به طور ويژه اقدام كنيم.
كشاورزي اصلي ترين پتانسيل در راستاي اشتغال زايي و افزايش توليد است
مدير عامل شركت ديباج گستر دامغان نيز در اين نشست اظهار داشت: شهر ديباج با توجه به دارا بودن قدمت ديرينه در بخش كشاورزي و دامپروري با توجه به برخي مشكلات شاهد رونق خوبي در اين بخش ها نيستيم.
سيد محمد شعني افزود: مي طلبد در خصوص احيا شهر ديباج برنامه ريزي كنيم تا مشكلات بخش كشاورزي و دامپروري در اين شهر برطرف شود.
وي با تاكيد بر اينكه كشاورزي يكي از مهمترين بخشهاي توسعه و اصلي ترين پتانسيل در راستاي اشتغال زايي و افزايش توليد در كشور است، خواستار برطرف شدن مشكلات و همچنين تحقق تقاضاهاي شركت ديباج گستر در راستاي توسعه بخش كشاورزي و دامپروري شد.
در اين جلسه همچنين پس از بحث و تبادل نظر در زمينه مسائل و مشكلات بخش كشاورزي و دامپروري شهر ديباج دامغان هفت مصوبه با هدف برطرف شدن مشكلات و رشد و توسعه بخش كشاورزي و دامپروري به تصويب رسيد.
كد خبر: 2202518
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۱۰/۴ - ۱۶:۳۹
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]