محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843308871
مطهرنيا در واكنش به سخنان حجاريان مطرح كردانحلال مجلس عرف خطرناكي براي آينده جمهوريت است/انحلال مجلس گريزي از منطق آموزش دموكراسي
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مطهرنيا در واكنش به سخنان حجاريان مطرح كردانحلال مجلس عرف خطرناكي براي آينده جمهوريت است/انحلال مجلس گريزي از منطق آموزش دموكراسي
يك كارشناس مسائل سياسي انحلال مجلس را عرف خطرناكي براي آينده جمهوريت و نظام دانست و گفت: بايد حريم حرمت مجلس، دولت و قوه قضاييه را حفظ كرد.
به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاري فارس، سعيد حجاريان اخيراً در گفتوگو با يك رسانه دولتي با اشاره به طرح برخي موضوعات در مجلس برخلاف روند حركت دولت، گفته است: نمايندگان بر خلاف خواسته مردم حرف بزنند و عمل كنند و بعد آن وقت ببينند آيا مردم حوزههاي انتخابيهشان آنها را به شهرشان راه ميدهند؟ اگر اين كار را بكنند مردم آنها را حتي به شهرهايشان راه نميدهند. من معتقدم حتي اگر قرار باشد قانون اساسي عوض شود، بايد شرايطي فراهم شود تا مانند بسياري از كشورها، دولت بتواند مجلس را منحل كرده و انتخابات زودهنگام برگزار كند تا مردم مجدداً راي دهند و سيستمي هماهنگ پديد آورند.
در همين زمينه، مهدي مطهرنيا كارشناس مسائل سياسي در گفتوگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاري فارس، درباره سخنان اخير حجاريان مبني بر انحلال مجلس توسط دولت و تبعات چنين تفكري در نظام سياسي كشور اظهار داشت: اساساً مجلس يا آنچه كه در ادبيات سياسي پارلمان خوانده ميشود، پژواك اراده مردم در هيبتي متكثر است.
مطهرنيا با بيان اينكه مجالس كشورهاي گوناگون اراده مردمي را در آرايش شكلي متكثر به نمايش ميگذارند تصريح كرد: نمايندگان در چارچوب پارلمان، تكثري از ارادههاي مردم را در بافتي مهم و محتويبخش، براي حركت جامعه ملي، گرد هم جمع ميكنند.
اين كارشناس مسائل سياسي بر همين اساس مجلس را خانه ملت عنوان و خاطرنشان كرد: در كشورهاي دموكراتيك رئيسجمهور كه با رأي مستقيم مردم انتخاب ميشود در واقع نمايشگر وحدت اراده مردم در هيبت رئيسجمهور و نقطه كانوني تجسمبخش اراده ملي است.
*رئيسجمهور نميتواند نهاد برآمده از اراده ملي را منحل كند
وي تأكيد كرد: بنابراين نه پارلمان بايد بتواند وحدت ملي ناشي از رأي مستقيم مردم را كه در هيبت رئيسجمهور متجلي است، مورد خدشه قرار دهد و نه رئيسجمهور بايد بتواند به عنوان رئيس قوه مجريه، كثرت حاصل از خواست و اراده ملي را منحل كند.
اين كارشناس مسائل سياسي در خصوص اظهارات حجاريان درباره انحلال مجلس، خاطرنشان كرد: حجاريان سالها پيش در دوره خاتمي مطلبي را مطرح كرد كه موجب زايش زودهنگام تاريخي شد و به جاي حل مسائل، به پيچيدگي و سردرگمي بخش عظيمي از نيروهاي ملي انجاميد.
وي با اشاره به طرح موضوع «فشار از پائين، چانهزني از بالا» كه از سوي حجاريان مطرح شده بود تصريح كرد: من در آن زمان گفتم كه جامعه بايد به فرهنگسازي از پائين و پرسمان از بالا روي آورد و در اين مسير سرآمدان سياسي بايد به مثابه نخبگان تودهاي لايههاي زيرين، جامعه ملي را آگاه كنند و از سوي ديگر با نقد سازنده و دفاع معقولانه، لايههاي زبرين جامعه ملي را به پرسمان بكشند.
مطهرنيا خاطرنشان كرد: درحال حاضر نيز در اظهارات سعيد حجاريان بدون در نظر داشتن روند طبيعي، بافت موقعيتي و بافت متن نيازهاي ملي، تنها به يك اقدام سياسي بسنده شده و به جاي تلاش و مجاهدت در آموزش دموكراسي به لايههاي گوناگون حيات اجتماعي، در پي سزارين كردن تاريخي است.
اين كارشناس مسائل سياسي در پاسخ به اين پرسش كه چرا اصلاحطلبان هرگاه رأي مردم برخلاف نظر آنها باشد سعي بر ناديده گرفتن و حذف اين نظر دارند، گفت: اصلاحطلبان برخلاف اصولگرايان داراي تنوع فكري و تكثر منابع قدرت و همچنين كنشگران متعدد فكري و عملياتي هستند از اين رو نميتوان گفت آنچه كه سعيد حجاريان بيان ميكند گفتمان غالب اصلاحطلبي است، هرچند بخشي از نگاه اصلاحطلبي را بيان كرده است.
* سخنان حجاريان با تجربه موفقي همراه نبوده است
وي با تأكيد بر اينكه بايد اذعان كرد آنچه حجاريان گفته در ادبيات سياسي تجربه چندان موفقي به دنبال نداشته است، افزود: بايد حريم حرمت مجلس، دولت و قوه قضاييه را حفظ كرد.
مطهرنيا در ادامه با بيان اينكه بنده در زمينه رأي مردم به سه گزاره اعتقاد دارم خاطرنشان كرد: به نظرم رأي مردم حق است، رأي مردم گاهي به حق است و رأي مردم گاهي به حق نيست؛ از اين رو به فرهنگسازي در پائين و پرسمان از بالا معتقدم.
اين استاد دانشگاه در پاسخ به اين پرسش كه اين سه گزاره را بر اساس چه مبنايي مطرح ميكنيد و آيا اين تفكر نوعي نگاه كيفي به رأي مردم نيست، گفت: معيار بنده در خصوص اين سه گزاره، گزاره فقهياي است كه امام (ره) مطرح كردند و گفتند «ميزان رأي ملت است».
وي بر همين اساس افزود: «ميزان» در ادبيات ديني ما براي قرآن به كار ميرود و در واقع تجسمبخش حق و حقانيت است، لذا امام نگفتند كه رأي مردم معيار و ملاك است، بنابراين باور دارم كه رأي مردم حق است.
مطهرنيا در پاسخ به اين سؤال كه از نظر شما چه چيزي اين حقانيت را مشخص ميكند، تصريح كرد: عقل جمعي اين موضوع را مشخص ميكند؛ عقل جمعي يك بار به احمدينژاد رأي ميدهد و من كه به او رأي ندادهام بايد از رئيسجمهوري كه برآمده از عقل جمعي است تبعيت كنم و همين مصداق نيز درباره آقاي روحاني وجود دارد و در هر صورت بايد از رئيسجمهور وقت تبعيت كرد.
اين استاد دانشگاه با بيان اينكه بايد در چارچوب نقادي سازنده و ضوابط قانوني با رئيسجمهور وقت برخورد شود در عين حال گفت: نمايندگان پارلمان نيز تجلي اين وحدت ملي در قالب كثرت هستند كه اگر رأي مردم به هر كدام از آنها به حق نبوده باشد و انتخاب اصلحي نيز صورت نگرفته باشد، بايد در چارچوبهاي قانوني و در زمان مقرر انتخابات به ميدان آمد و تحركي سازنده را در جهت انتخاب صلحايي برتر انجام داد.
*انحلال مجلس، گريز از منطق آموزش دموكراسي است
وي با بيان اينكه ما اگر جامعهاي پويا و در عين حال متكثر ميخواهيم بايد به فرهنگسازي توجه كنيم يادآور شد: بنابراين انحلال مجلس راهكار نيست بلكه گريز از منطق آموزشي عميق دموكراسي در جامعه ملي است.
مطهرنيا در پاسخ به اين سؤال كه آيا اظهارات حجاريان نوعي آسيب به تفكيك قوا و استقلال آنها محسوب نميشود، تصريح كرد: آنچه حجاريان گفته است، عكسالعملي در برابر اقدامات مجلس عليه رئيسجمهور وقت است، چرا كه در سه ماهه گذشته ميانگين پرسشها از وزراي دولت روحاني از وزراي دولت احمدينژاد بيشتر بوده است.
اين كارشناس مسائل سياسي با اشاره به اينكه مجلس در برابر دولت روحاني سياسيكاري ميكند يادآور شد: حجاريان از منظر منطق سياسي و بر اساس اصل سوم قانون نيوتون عكسالعملي در برابر اقدامات مجلس در مشغولسازي كارشكنانه در قالب سؤالهاي متعدد از وزرا نشان داده است.
* انحلال مجلس عرف خطرناكي براي آينده جمهوريت و نظام است
وي در پاسخ به اين سؤال كه چرا با اين وجود رئيسجمهور خواهان پاسخگويي به تز جديد حجاريان درباره انحلال مجلس شده است، گفت: حجاريان به عنوان يكي از تئورسينهاي فعال اصلاحطلب به ميدان آمده و تلنگري به افكار عمومي زده و اگر نه او ميداند كه انحلال مجلس امكانپذير نبوده و اين امر ميتواند عرفي خطرناك براي آينده جمهوريت و نظام باشد، لذا آنچه كه وي مطرح كرده اگرچه در قالب سياسي صورت گرفته اما بايد در قالب حقوقي با آن برخورد كارشناسانه شود.
مطهرنيا تأكيد كرد: بايد نشان داده شود كه اگر نمايندگان امروز داراي حرمت هستند، نمايندگان همه ادوار از اين حرمت برخوردارند و در مجموع دولت و پارلمان برآمده از رأي مردم است.
اين استاد دانشگاه افزود: بايد در پاسخ به حجاريان از حرمت حريم نمايندگان دفاع كرد و همه آنها را نماينده مردم دانست؛ البته اگر نمايندهاي در بافت زماني ديگري رئيسجمهوري اصولگرا و راديكال را زير سؤال برد گروهي نبايد درب منزل او را رنگكاري كنند و او را مورد هجمه قرار دهند لذا نميتوانيم بين گونههاي نمايندگان تفاوت قائل شويم و از اين رو نمايندگان از مجلس اول تا كنون نماينده مردم هستند.
*بايد پاسخ حجاريان را داد
وي با تأكيد بر اينكه حركت نمايندگان با هر گرايش سياسي بايد در چارچوب قانون حفظ شود، يادآور شد: نبايد بر اساس اراده سياسي با نمايندگان برخورد كرد از اين رو من با حرف روحاني موافقم كه بايد پاسخ حجاريان را داد.
مطهرنيا، مجلس را تجسمبخش تكثر اراده واحد ملي دانست و با تأكيد بر اينكه نميتوان اين نهاد را منحل كرد، گفت: مجلس نيز بايد بداند حفظ حرمت حريم آنها در گرو پاسداشت اراده ملي است.
اين كارشناس مسائل سياسي تأكيد كرد: آنچه مشخص است اينكه وليامر جامعه، رأي مردم را حقالناس دانسته است و فضاي ناشي از روي كار آمدن روحاني نيز گفتماني را تجسم بخشيد كه بيترديد در انتخابات بعدي نيز ادامه خواهد داشت، از اين رو مردم به طور طبيعي به كساني رأي خواهند داد كه حرمت حريم اراده ملي را حفظ كرده باشند.
انتهاي پيام/
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]
صفحات پیشنهادی
عرف خطرناك حجاريان براي آينده جمهوريت
عرف خطرناك حجاريان براي آينده جمهوريت يك كارشناس مسائل سياسي انحلال مجلس را عرف خطرناكي براي آينده جمهوريت و نظام دانست و گفت بايد حريم حرمت مجلس دولت و قوه قضاييه را حفظ كرد به گزارش جهان به نقل از فارس سعيد حجاريان اخيراً در گفتوگو با يك رسانه دولتي با اشاره به طرح برخي مواكنش دكتر عماد افروغ به سخنان اخير حجاريان در گفتگو با «فردا» ناقوس ديكتاتوري جديد به صدا درآمد/ اين سخنان كا
واكنش دكتر عماد افروغ به سخنان اخير حجاريان در گفتگو با فردا ناقوس ديكتاتوري جديد به صدا درآمد اين سخنان كاملا فاشيستي است احدي حق انحلال مجلس را ندارد اصلاً تعجب نمي كنم كه اين حرف ها زده شود براي اينكه سابقه برخي اينها نشان مي دهد كه چندان ميل و گرايشي به تفكيك قوا و حقوقتكرار/ چيتچيان در واكنش به سخنان حجاريان:مجلس در رأس امور است/ رابطه مجلس و دولت شكرآب نميشود
تكرار چيتچيان در واكنش به سخنان حجاريان مجلس در رأس امور است رابطه مجلس و دولت شكرآب نميشود وزير نيرو با تأكيد بر اينكه مجلس در رأس امور قرار دارد گفت رابطه مجلس و دولت با صحبتهاي يك نفر به هم نميخورد به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاري فارس حميد چيتچيان وزير نيروينقد اصولگرایانه و اصلاح طلبانه به سخنان حجاریان درباره انحلال مجلس/ حرکت به سمت دیکتاتوری و شکلگیری وکیلالدو
نقد اصولگرایانه و اصلاح طلبانه به سخنان حجاریان درباره انحلال مجلس حرکت به سمت دیکتاتوری و شکلگیری وکیلالدولهها تا بیکار بودن و داشتن تفکر قاجاری سخنان حجاریان در مورد انحلال مجلس توسط دولت مخالفتهای فراوانی را به همراه داشت به گزارش نامه نیوز بسیاری سعید حجاریان را تئورسیزيباكلام در گفتوگو با فارس:انحلال مجلس بحث خطرناكي است/ حجاريان بايد سلب نظارت از شوراي نگهبان را پيگيري كن
زيباكلام در گفتوگو با فارس انحلال مجلس بحث خطرناكي است حجاريان بايد سلب نظارت از شوراي نگهبان را پيگيري كند كارشناس مسائل سياسي گفت اينكه قوه مجريه يا يك قوه ديگر بتوانند مجلس را منحل كنند سابقه و روش خطرناكي است لذا حجاريان بايد در اين زمينه بيشتر توضيح دهد صادق زيباكلامواکنش نماینده مردم آمل در مجلس به اظهارات اخیر حجاریان
واکنش نماینده مردم آمل در مجلس به اظهارات اخیر حجاریان خبرگزاری رسا ـ نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی نسبت به اظهارات اخیر سعید حجاریان پیرامون انحلال مجلس واکنش نشان داد عزت الله یوسفیان ملا عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا دواکنش ها به سخنان جنجالی حجاریان درباره تغییر قانون اساسی
واکنش ها به سخنان جنجالی حجاریان درباره تغییر قانون اساسی این پیشنهاد در زمان آقای هاشمی رفسنجانی و بازنگری قانون اساسی توسط یکی از حقوقدانان مطرح شد به گزارش جام نیوز هفته گذشته سعید حجاریان در مصاحبه با یکی از روزنامه ها از انحلال مجلس صحبت و عنوان کرد که «نمایندواكنش ها به سخنان جنجالي حجاريان درباره تغيير قانون اساسي
واكنش ها به سخنان جنجالي حجاريان درباره تغيير قانون اساسي هفته گذشته سعيد حجاريان در مصاحبه با يكي از روزنامه ها از انحلال مجلس صحبت و عنوان كرد كه نمايندگان بر خلاف خواسته مردم حرف بزنند و عمل كنند و بعد آن وقت ببينند آيا مردم حوزههاي انتخابيهشان آنها را به شهرشان راه ميدهندمحصولي در گفتوگو با فارس مطرح كردسخنان انتخاباتي «يونسي» برخلاف خدمترساني دولت است/ سياسيكاري اصلاحطلبان
محصولي در گفتوگو با فارس مطرح كردسخنان انتخاباتي يونسي برخلاف خدمترساني دولت است سياسيكاري اصلاحطلبان درباره انحلال مجلس وزير اسبق كشور با بيان اينكه اصلاحطلبان وقتي دولت را مخالف نظر خود ميدانستند بر گزاره مجلس در رأس امور است تأكيد داشتند گفت آنها سياسيكاري ميكنزيباكلام: انحلال مجلس بحث خطرناكي است
زيباكلام انحلال مجلس بحث خطرناكي است صادق زيباكلام گفت اينكه قوه مجريه يا يك قوه ديگر بتوانند مجلس را منحل كنند سابقه و روش خطرناكي است لذا حجاريان بايد در اين زمينه بيشتر توضيح دهد به گزارش گروه وبگردي باشگاه خبرنگاران صادق زيباكلام كارشناس اصلاح طلب مسائل سياسي در گفتوگو بسبحانينيا در گفتوگو با فارس:مشي حجاريان استبداد است نه دموكراسي/مجلس مظهر اراده مردم است
سبحانينيا در گفتوگو با فارس مشي حجاريان استبداد است نه دموكراسي مجلس مظهر اراده مردم است نائبرئيس فراكسيون رهروان ولايت مجلس با بيان اينكه مشي حجاريان به استبداد ختم ميشوند و نه به دموكراسي گفت انحلال مجلس مقدمهاي براي مراحل بعدي است كه در اذهان نظريهپردازان اصلاحطلب دنباكرمي:اظهارات حجاريان به نفع دولت روحاني نيست/ هيچ نهادي نميتواند مجلس را منحل كند
اكرمي اظهارات حجاريان به نفع دولت روحاني نيست هيچ نهادي نميتواند مجلس را منحل كند حجتالاسلام سيدرضا اكرمي نماينده اسبق مجلس شوراي اسلامي و رئيس شوراي فرهنگي نهاد رياست جمهوري با اشاره به اظهارات حجاريان درباره انحلال مجلس توسط دولت گفت آقاي حجاريان از روي بيكاري اين حرفها رواكنش مجلس به فيلتر شدن وي چت
واكنش مجلس به فيلتر شدن وي چت عضو ناظر مجلس شوراي اسلامي در كارگروه تعيين مصاديق مجرمانه با مثبت ارزيابي كردن فيلترينگ صفحات با محتواي نامناسب به جاي ايجاد محدوديت در استفاده از شبكه هاي اجتماعي گفت فيلترينگ صفحات نامناسب مي تواند جايگزين خوبي براي فيلتر كلي شبكه هاي اجتماعي باش-
گوناگون
پربازدیدترینها