تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر لحظه ای که بر فرزند آدم بگذرد و او به یاد خدا نباشد روز قیامت حسرتش را خواهد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802954420




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افروغ در گفت‌وگو با ايلنا: منشور حقوق شهروندي مساله محور نيست


واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: افروغ در گفت‌وگو با ايلنا: منشور حقوق شهروندي مساله محور نيست
در اين منشور گفته شده كه ما بايد در چارچوب فعلي عمل كنيم. اگر اين متن مساله محور بود شايد لازم مي آمد تغييراتي حتي در قانون اساسي اعمال شود. با اين وضع اين متن تبديل به مقداري حرف هاي معمولي مي‌شود. افروغ در گفت‌وگو با ايلنا: منشور حقوق شهروندي مساله محور نيست


عماد افروغ با استقبال از ارايه منشور حقوق شهروندي توسط دولت ان را داراي نقص هايي دانست كه بايد مرتفع شود.

عماد افروغ در گفت‌وگو با خبرنگار ايلنا با اشاره به متون نظري و تحقيقاتي كه خود وي در منابع گوناگون در نقد اين منشور و همچنين ارايه نظام حقوق شهروندي پيشنهادي منتشر كرده، اظهار داشت: ما از دولت تشكر مي كنيم و اين اقدام بسيار خوبي است. همين كه دولت اقدام به اين كار نموده و دانسته است كه خود عامل تضييع كننده حقوق شهروندان است طليعه مباركي است. اما اگر قرار باشد از اين تعارفات دست برداريم بايد گفت كه اين امر نيازمند كار جامع و اصلاح اساسي است.

اين استاد دانشگاه اضافه كرد: بايد در اين متن روشن شود كه تعاريف پايه چيست. اينكه به چه "حق" مي گوييم. حق فردي و جامعه اي و حق طبيعي و... را چطور تعريف مي كنيم. اگر حق گروهي است چه حقي است و نسبت آن با حق اقتصادي – سياسي و فرهنگي – سياسي و اجتماعي – سياسي چيست.

افروغ تاكيد كرد: منشور حقوق شهروندي بايد مساله محور باشد. بايد تهديدات را شناسايي و تعريف كند و سياست هاي پيشنهادي خود را در اين زمينه ارائه دهد وگرنه ماندن در حوزه كليات دردي را دوا نمي كند. در اين منشور گفته شده كه ما بايد در چارچوب فعلي عمل كنيم. اگر اين متن مساله محور بود شايد لازم مي آمد تغييراتي حتي در قانون اساسي اعمال شود. با اين وضع اين متن تبديل به مقداري حرف هاي معمولي مي شود.

اين فعال سياسي و فرهنگي ادامه داد: در ضمن اصل داستان هم در اين منشور به درستي تعريف نشده. اينكه در چارچوب حقوق مصرح فقط دولت را مسئول بدانيم جاي اين پرسش به وجود مي آيد كه آيا تنها دولت در اين زمينه مسئول است؟ آيا ممكن نيست در اين مسير قواي ديگر مانند قوه مقننه يا قضاييه مانع باشند؟ در اين باره چه فكري شده است؟

افروغ با تاكيد بر اينكه بايد معلوم شود كه اين منشور در پاسخ به چه نيازهايي مطرح شده و عطف به چه تهديداتي است و چه سياست ها و راهكارهايي را در اين زمينه پيشنهاد مي كند گفت: در تحقيقي كه ما منتشر كرده ايم جدولي ترسيم شده و با تعريف حقوق طبيعي و حقوق فردي تهديداتي كه در جامعه ما مي تواند اين حق را تحت تاثير قرار دهد مورد اشاره قرار گرفته. اين كاربردي است. اما منشور حقوق شهروندي چنين حالتي ندارد. ما روي آن تحقيق نزديك به دو سال كار كرده ايم.

وي افزود: ما در آن جلسات حتي از دكتر محمدرضا تاجيك دعوت كرديم. من در آن جلسات متذكر شدم كه حق را نمي توان با اشخاص تعريف كرد و در اينگونه متون آكادميك حق فراشخصي است. مبنا و تئوري دارد. ما حتي درباه حق حيات راهكار اقتصادي داده ايم. مثلا در مورد خمس گفته ايم كه مي تواند پشتوانه اقتصادي نيرومندي براي توليدات در جامعه ما باشد. يك فرد مومن جامعه اسلامي بايد بتواند از سود ناشي از سرمايه گذاري ناشي از خمس استفاده كند و اين امر مي تواند تاثيرات ديني وتربيتي داشته باشد.

افروغ در پايان تصريح كرد: البته ما خوشحاليم كه بحث منشور حقوق شهروندي در دولت مطرح مي شود. اين امر مطلوب و مباركي است. اما بايد توجه داشت كه اين منشور نقائص و كمبودهايي دارد كه بايد برطرف شود.

چهارشنبه 4 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن