تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از چند رنگى و اختلاف در دين خدا بپرهيزيد، زيرا يكپارچگى در آنچه حق است ولى شما ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860440056




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگاه ويژه به حقوق كودك در منشور حقوق شهروندي


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: نگاه ويژه به حقوق كودك در منشور حقوق شهروندي
وزير دادگستري گفت: دولت ادعايي در كامل بودن منشور حقوق شهروندي ندارد و انتشار پيش نويس آن نيز به منظور جلب مشاركت همگاني براي تنظيم و رفع ايرادات احتمالي آن انجام گرفته است.
به گزارش خبرنگار حقوقي قضايي باشگاه خبرنگاران، حجت‌الاسلام والمسلمين پورمحمدي وزير دادگستري در هفتمين جلسه شوراي هماهنگي مرجع ملي حقوق كودك با تاكيد بر جايگاه و نقش مرجع ملي حقوق كودك در تثبيت موقعيت جمهوري اسلامي ايران در عرصه بين‌المللي خواستار توجه ويژه اعضاي مرجع ملي كنوانسيون حقوق كودك به تاثيرگذاري داخلي فعاليت‌هاي اين مرجع شد.

وي اظهار داشت: وجود مرجع ملي حقوق كودك به شرط فعال بودن و داشتن احساس مسئوليت هم در جايگاه و هم در حوزه همكاري‌ها مي‌تواند اثر قابل توجهي در بعد داخلي داشته باشد. بحث كودك جزو كامل‌ترين مباحث اجتماعي است و پرداختن به اين موضوع نشان‌دهنده توجه به حقوق انساني و سرمايه انساني است كه مجموعه‌اي از نگاه‌ها را متوجه خود مي‌كند.

حجت‌الاسلام والمسلمين پورمحمدي ادامه داد: بناي ما در وزارت دادگستري توجه به اين موضوع است؛ اما موضوع پيگيري و ايجاد هماهنگي يكي از مشكلات موجود در كشور است، مشكل ديگر استفاده از ظرفيت‌هاست كه بايد اين ظرفيت‌ها تجميع شده و مشكلات را برطرف كند.

وزير دادگستري با بيان اين‌كه در برخي مسائل مرجعيت داخلي ضعيف است، گفت: بايد در مسائلي مانند مبارزه با فساد و جرم مرجعيت داخلي را تقويت كنيم. ابتدا بايد مشكلات و ضعف داخلي را برطرف كنيم كه در اين راه نيازمند حوصله و تدبير هستيم. اگر اراده، انگيزه و هماهنگي باشد مي‌توانيم به نتيجه مطلوب برسيم و تقويت اين‌گونه مراجع مي‌تواند به تقويت ارزش افزوده ملي كمك كند و در مقابل موازي‌كاري مي‌تواند ظرفيت واقعي اين‌گونه نهادها را كم كند.

حجت‌الاسلام والمسلمين پورمحمدي با اشاره به تشكيل فراكسيون حقوق كودك و نوجوانان در مجلس شوراي اسلامي گفت: به نظر من بايد عنوان جوان هم به نام اين فراكسيون افزوده شود.

وي در خصوص انتقاد رئيس كارگروه حقوقي مرجع ملي حقوق كودك به بخشي از منشور حقوق شهروندي گفت: دولت ادعايي مبني بر كامل بودن منشور حقوق شهروندي ندارد، رئيس‌جمهور به دليل اين‌كه وعده ارائه اين منشور را داده بود و مي‌خواست به وعده خود عمل كند پيش‌نويس منشور حقوق شهروندي را منتشر كرد.

وزير دادگستري ادامه داد: من هم متن اين منشور را خوانده‌ام كه اشكالاتي داشت و نيازمند كار مطالعاتي زيادي است. عمده مسائل مطرح شده در اين منشور در قوانين فعلي موجود است اما بايد مستندسازي شود. دسته‌بندي‌هاي موجود نياز به تكميل دارد. به نظر مي‌رسد برخي فصل‌ها هم به متن فعلي اضافه شود. يكي ديگر از اشكالات اين است كه برخي بخش‌هاي موجود در اين منشور نسبت به بخش‌هاي ديگر از وزن كافي برخوردار نيست.

همچنين حجت‌الاسلام والمسلمين پورمحمدي با بيان اينكه كارگروه‌هاي مختلف مرجع ملي حقوق كودك مي‌توانند نظرات و پيشنهادات خود را در حوزه‌هاي كودك نوجوان، جوان، زن و خانواده براي كامل‌تر شدن منشور حقوق شهروندي ارائه كنند، گفت: يكي از ضعف‌هاي معمول ما گزارش‌نويسي است كه با وجود در اختيار داشتن بانك‌هاي اطلاعاتي فراوان هنگام تجميع اطلاعات به مشكل بر مي‌خوريم.

وي با اشاره به برخي مشكلات حقوقي در قوانين كشور گفت: كشوري كه جامعه آماري حقوقدان آن به 100 هزار حقوقدان نزديك مي شود برايش بسيار بد است كه نسبت به آن ايرادات حقوقي وجود داشته باشد. قانون اساسي ايران با عمر 35 ساله بي‌شك از بهترين قوانين اساسي دنيا است.

وزير دادگستري در پايان خاطرنشان كرد: وجود نهادها و مراجع ملي مشابه مرجع ملي كنوانسيون حقوق كودك مي تواند با تجميع فعاليت‌ها و جلوگيري از اقدامات موازي و هم افزايي بين بخشهاي مختلف، منجر به افزايش ارزش افزوده ملي شود.

انتهاي پيام/

سه شنبه 26 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 225]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن