واضح آرشیو وب فارسی:فارس: محمدمهدي تقويدرباره ژنو ۶ و رويكرد مطبوعات اصلاحطلب
حضراتي كه تاكنون حاضر نشدهاند پا را از دايره انكار واقعيتها بيرون نهند، كافي است يك بار ديگر ۲۷ موردي كه ايران پذيرفته و ۱۱ موردي كه ۱+۵ قرار است به آنها عمل كند را بخوانند تا دليل شادي پايانناپذير دوستان غربي خود را دريابند.
به گزارش سرويس مجازي خبرگزاري فارس، محمدمهدي تقوي عضو شوراي سردبيري روزنامه وطن امروز، در يادداشتي در شماره امروز ۴ دي ۹۲ اين روزنامه نوشت:
«فردي ميخواست مقدار زيادي باروت را به صورت مخفيانه و قاچاق از شهر خارج كند. ماموران دروازه شهر هنگام خروج، وسايل آن شخص را گشتند و باروت را يافتند. وقتي با خشم از وي دليل حمل باروت را پرسيدند، پاسخ داد: اين باروت نيست؛ ادويه است! دوباره او را مورد سوال قرار دادند و پاسخ همان بود «باروت نيست، ادويه است». ماموران مقداري از باروت را آتش زدند تا به مرد قاچاقچي ثابت كنند فريب وي را نخوردهاند و اينكه حمل ميكند، باروت است اما او بازهم طلبكارانه گفت: ديديد ادويه است!!
حكايت اين شخص، حكايت حاميان رسانهايـ مطبوعاتي چشم و گوشبسته دولت يازدهم و وزارت جناب آقاي ظريف است كه همه چيز را از ديد خود ارزيابي ميكنند و همواره بر آنند آنچه خود تشخيص ميدهند و مثلا از توافقنامه ژنو استنباط ميكنند، صحيح است. آنها مدعياند آنچه در ژنو توسط تيم مذاكرهكننده هستهاي براي كشور به دست آمد، بهترين نتيجه ممكن بود و در اين راه حتي دكتر صالحي را كه به عنوان فردي آگاه از مسائل فني هستهاي بيان ميكند، توافق ژنو با توجه به دست برتر ايران در مذاكرات [بهخاطر توان هستهاياش] ميتوانست با امتيازات بيشتري براي كشور به سرانجام برسد، تخطئه كرده و وي را به سكوت فراميخوانند.
سران اين قبيل مطبوعات كساني هستند كه تا ديروز پيشنهادات مذاكرات اتمي در آلماتي را كه ۱+۵ حاضر شده بود بسيار بيشتر از آنچه در ژنو ۶ به زعم آنها به دست آمد را بدهد، ناچيز برميشمردند. اين افراد همانها هستند كه وقتي «بيانيه تهران» در سال ۸۹ با حضور رئيسجمهور برزيل صادر شد، آن را بشدت زير سوال برده و مليگراييشان گل كرده بود و ميگفتند نبايد توليد اورانيم ۲۰ درصد را متوقف كرد و چند كيلو اورانيم ۲۰ توليدشده را با اورانيم 5/3 مبادله كرد!! آنها حالا كه در قبال توقف كامل توليد اورانيم ۲۰ درصدي و اكسيد كردن و بيخاصيتشدن تمام آنچه توليد كردهايم و پذيرش قطعنامههاي ظالمانه شوراي امنيت سازمان ملل، «شكلات سوئيسي» دريافت كردهايم، مدعياند توافق از اين بهتر نميشد. هر چه هم بارك اوباما و جان كري راستش را ميگويند يا شيمون پرز شعف خود را از امضاي اين توافق ابراز ميكند، آن را توجيه ميكنند.
مطبوعات دولتي يا زير بيرق دولت رفته كه از نقدهاي دلسوزانه و فني و واقعا وطندوستانه مطبوعات اصولگرا عصبانياند، با زدن انگها و برچسبهايي كه همواره درباره خودشان به كار ميرفته، تمام تلاش خود را به كار گرفتهاند تا نتيجه توافق ژنو ۶ را در افواه عمومي به نفع كشور بنمايانند و حال كه چنين نشده و مردم پس از روشنگريهاي خبرگان و اهل فن مساله هستهاي و همچنين بيانيههاي كاخ سفيد درباره توافقنامه، سخنرانيهاي وزير خارجه آمريكا و جملات سخيف رئيسجمهور مؤدب(!) ايالات متحده درباره كشور و ملت ايران، رفتهرفته با آنچه به كف ميآوريم و آنچه از دست ميدهيم، آشنا ميشوند و كمكم صداي اعتراض به آنچه نمايندگان ايران در ژنو بر سر آن توافق كردند كه بيشتر به «تعهدنامه» ميماند تا توافقنامه، در حال برخاستن است، درصدد يافتن توجيههاي جديد هستند. البته مقدار فهم سياسي و ديپلماتيك اين طيف، نه تنها بر اهل فن روشن است، بلكه از ديد افكار عمومي نيز پنهان نمانده است.
حضراتي كه تاكنون حاضر نشدهاند پا را از دايره انكار واقعيتها بيرون نهند، كافي است يك بار ديگر ۲۷ موردي كه ايران پذيرفته و ۱۱ موردي كه ۱+۵ قرار است به آنها عمل كند را بخوانند تا دليل شادي پايانناپذير دوستان غربي خود را دريابند.
جا دارد اين جماعت به جاي لجاجت، لفاظيهاي رسانهاي و تكرار بازيهاي سياسي ـ رواني كه تخصصشان است ولي در دهه ۹۰ ديگر مانند دهه ۷۰ كسي را فريب نميدهد، عقل خود را در جايگاه قضاوت بنشانند و حتي اگر به منافع شخصي و گروهي خود به جاي سربلندي ايران ميانديشند، درسآموزي از تاريخ و روي آوردن به واقعيتهاي انكارناپذير را سرلوحه اعمال خويش قرار دهند.
بازگشت به صفحه نخست گروه فضاي مجازي
انتهاي پيام/
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]