محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842185037
مرداني كه برطبل جنگ ميكوبند
واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: مرداني كه برطبل جنگ ميكوبند
طنابكشي سناتورهاي آمريكايي بر سر تحريم ايران
در آستانه يكماهگي توافق تاريخي ايران و گروه كشورهاي1+5 (آمريكا، انگليس، فرانسه، چين، روسيه و آلمان) بر سر برنامه هستهاي ايران پس از 11سال مناقشه، گروهي26نفره متشكل از سناتورهاي دمكرات و جمهوريخواه آمريكا، لايحه تحريمي جديدي عليه ايران را به كنگره معرفي كردند و براي نخستينبار با واكنش فوري و بيسابقه كاخ سفيد مواجه شدند. 3سناتور تندروي مجلس سناي آمريكا كه زمزمه برخي اقدامات ضدايراني آنها از هفتههاي قبل شنيده ميشد، روز پنجشنبه هفته گذشته خبر ارائه طرح تحريمهاي جديد عليه ايران را به مجلس سنا دادند؛ خبري كه چند ساعت پس از آن با واكنش 10نفر از رهبران كميتههاي مختلف اين مجلس مواجه شد. 10سناتور ارشد آمريكا نيز در واكنش به اين طرح، در نامهاي به هري ريد (رهبر اكثريت سنا)، ضمن هشدار نسبت به اينكه اين طرح ميتواند به مذاكرات هستهاي با ايران آسيب بزند، از ريد خواستند تا اين طرح را رد كند. كاخ سفيد نيز پس از آن به دفاع تمام قد از سياست خارجي خود برآمد و جي كارني (سخنگوي كاخ سفيد) در اظهاراتي كمسابقه تأكيد كرد كه باراك اوباما هرگونه طرح تحريمي عليه ايران را وتو خواهد كرد.
براي نخستينبار پس از انتخابات رياستجمهوري 24خرداد ايران، جنگي تمامعيار ميان مخالفان و موافقان سياست خارجي رئيسجمهور اوباما در قبال ايران آشكار ميشود. تنها چند روز پس از آنكه حسن روحاني با وعده تنشزدايي در سياست خارجي و حل پرونده هستهاي با غرب بهعنوان رئيسجمهور ايران انتخاب شد، واشنگتن نيز برداشتن گامهايي در جهت بهكارگيري ديپلماسي در حل پرونده هستهاي ايران را آغاز كرد و در اين بين چندين مرتبه جان كري (وزير خارجه آمريكا) و وندي شرمن (معاون وزير خارجه آمريكا) را به منظور اقناع نمايندگان براي عدمتصويب هرگونه طرح تحريمهاي جديد عليه ايران، راهي جلسات مختلف كنگره كرد.
اما تنها اندكي پس از شامگاه تاريخي روز يكشنبه (2آذر) كه وزراي خارجه ايران و كشورهاي گروه 1+5 به همراه كاترين اشتون دست يكديگر را در مقابل چشم جهانيان فشردند و خبر از توافقي تاريخي بر سر برنامه هستهاي تهران دادند، ساز مخالفان در واشنگتن نيز كوك شد. لابيهاي صهيونيسم به همراه حاميان پروپاقرص خود در كنگره از رهانشدن طناب تحريمها عليه ايران سخن گفتند و خواستار ادامه روند سخت مجازاتهاي مالي و بانكي عليه ايران شدند.
در اين بين سناتورها رابرت منندز، مارك كرك و چارلز شومر ابتكار عمل را در اقدامات ضدايراني بهدست گرفتند و طرح تشديد تحريمها عليه ايران را تدوين و با همراهي 23سناتور ديگر به مجلس سنا ارائه كردند. بررسي سوابق برخي از اين 26سناتور نشان ميدهد كه آنها يد طولايي در تدوين لوايح و طرحهاي تحريمي و همچنين مواضع ضدايراني دارند. در ادامه به اختصار به معرفي و ارائه سوابق سناتورهاي برجسته مخالف و موافق سياست خارجي باراك اوباما (رئيسجمهور آمريكا) در قبال ايران ميپردازيم.
حاميان تحريم
رابرات منندز
رابرت باب منندز (سناتور ارشد مجلس سناي كنگره آمريكا) از ايالت نيوجرسي آمريكاست. وي در ژانويه سال 2006وارد مجلس سنا و در ژانويه سال 2013بهعنوان رئيس كميته روابط خارجي سنا انتخاب شد. منندز مدرك كارشناسي خود را در رشته علوم سياسي و مدرك دكتري خود را در رشته حقوق دريافت كرد و در سال1980بهعنوان وكيل مشغول بهكار شد.
بهدليل مواضع منندز درخصوص سياست خارجي آمريكا از وي بهعنوان يكي از شخصيتهاي نزديك به جمهوريخواهان ياد ميشود؛ در پرونده كاري اين سناتورارشد آمريكايي آمده است: منندز به قطعنامه كوزوو كه استفاده از نيروي نظامي عليه يوگسلاوي را قانوني ميكرد، رأي مثبت داد. وي همچنين از مدافعان نخستين و سفتوسخت مقابله با برنامه هستهاي ايران به شمار ميرود. وي همچنين به طرح قانونيشدن استفاده از نيروي نظامي در مبارزه عليه تروريسم و بهراهافتادن جنگ افغانستان پس از حملات 11سپتامبر رأي مثبت داد.
رابرت منندز از سناتورهاي پيشگام در عرصه تهيه و تدوين لوايح و طرحهاي تحريمي عليه ايران است. براساس طرحي كه اين سناتور در سال2011 به همراه چند سناتور ديگر به كنگره ارائه كرد، افزون بر تحريم بانك مركزي ايران از سوي آمريكا، مؤسسات مالي خارجي كه با اين بانك معامله كنند نيز مورد تحريم و مجازات قرار ميگرفتند.
مارك كرك
مارك استيون كرك (سناتور جمهوريخواه ايالت ايلينوي در مجلس سناي آمريكا) كه دكتري خود را از دانشگاه جورج تاون در رشته حقوق دريافت كرد، در سال 2000 با كسب بيش از 51درصد از آرا، كرسي ايالت ايلينوي در مجلس نمايندگان آمريكا را كسب كرد و در سالهاي پس از آن مجددا با كسب آراي لازم در مقام خود ابقا و سپس به سناي آمريكا راه يافت.
كرك يكي از اعضاي كارگروه ايران در مجلس نمايندگان آمريكا بود. وي به همراه سناتور منندز در سال2011 طرح تشديد تحريمهاي بانكي و اقتصادي عليه ايران را پيشنهاد كرد. كرك ازجمله نمايندگان ضدايراني در كنگره آمريكا بهشمار ميرود كه تاكنون و بهويژه پس از انتخابات مناقشهبرانگيز سال 88 اظهارنظرات جنجالي بسياري مطرح كرده است. وي در اكتبر سال 2011 (مهرماه90) در يك گفتوگوي راديويي خواستار اعمال مجازاتهاي بيشتر اقتصادي عليه ايران شد. كرك همچنين به همراه چند سناتور ديگر كنگره، پيشنويس مصوبهاي را ارائه كردند كه براساس آن خواستار ارسال نماينده ويژهاي از ايالات متحده آمريكا براي بررسي امور حقوق بشر و دمكراسي به ايران شدند.
سناتور مارك كرك فروردينماه سال گذشته نيز به همراه 3 سناتور ديگر با ارسال نامهاي به هيلاري كلينتون، وزير خارجه وقت آمريكا ،خواستار تحريم محمود احمدينژاد (رئيسجمهور وقت ايران) و 25نفر ديگر از مقامات ايراني بهعنوان ناقضان حقوق بشر شدند.
چاك شومر
چاك شومر، سناتور ارشد دمكرات مجلس سناي آمريكا از ايالت نيويورك است كه براي نخستينبار در ۳ ژانويه ۱۹۹۹ بهعضويت اين مجلس درآمد. شومر تحصيلاتش را در دانشگاه هاروارد ادامه داد و در سال1974موفق به كسب دكتري در رشته حقوق شد. شومر از موافقان تصويب قطعنامه جنگ نظامي عليه عراق و از اعضاي كميته امور آمريكايي- اسرائيلي و يكي از طرفداران پروپاقرص رژيم صهيونيستي در كنگره آمريكاست. وي همچنين يكي از منتقدان سياستهاي جورج بوش پسر در جنگ عراق بود. شومر در مقالهاي در روزنامه والاستريت ژورنال در تاريخ سوم ژوئن سال 2008 نوشت كه همكاري آمريكا، انگليس، آلمان، روسيه و چين در اعمال تحريمهاي مشترك اقتصادي عليه ايران ميتواند به سقوط نظام اين كشور منجر شود. سناتور چاك شومر نيز در بحبوحه نوسانات اقتصادي در ايران در سخناني خطاب به اوباما، گفته بود: مردم ايران آماده قيام همهجانبه هستند. با تحريم اقتصادي بهخصوص در مسئله بنزين، سطح نارضايتيها بالاتر ميرود و انفجار اجتماعي در جهت تغيير رخ خواهد داد.
جان مككين
جان مككين سناتور كنوني ايالت آريزوناي آمريكا در مجلس است. وي نامزد انتخابات رياستجمهوري۲۰۰۸ ايالات متحده آمريكا از حزب جمهوريخواه بود. او در آن انتخابات كه روز چهارم نوامبر ۲۰۰۸(13 آبان 1387) برگزار شد، با اختلاف زيادي از باراك اوباما (نامزد حزب دمكرات) شكست خورد. جان مككين از طرفداران سختگيري بيشتر ايالات متحده در برخورد با ايران است؛ تا جايي كه تاكنون برخي از اظهارات و مواضع وي درخصوص ايران با انتقاد بسياري در درون اين كشور و حتي مطبوعات آمريكا مواجه شده است. در سال ۲۰۰۶، مككين انتقادات تندي را متوجه حكومت ايران دانست و اظهار داشت: جاي تأسف است كه هزاران سال تاريخ پرگهر ايران اكنون منجر به تشكيل دولتي شده كه نميتواند در ميان كشورهاي متمدن جايي داشته باشد. مككين در ۴فوريه ۲۰۱۳(15بهمن91)، چندر روز پس از اعلام ارسال موفقيتآميز يك ميمون به فضا توسط ايران و ساعاتي پس از اظهارات محمود احمدينژاد مبني بر اينكه حاضر است با وجود ريسك بالايي كه دارد نخستين ايرانياي باشد كه به فضا فرستاده ميشود، در اكانت توييتر خود نوشت: پس احمدينژاد ميخواهد نخستين ايراني در فضا باشد. مگر او همين هفته پيش آنجا نبود؟ سخنان توهينآميز مككين واكنشهاي مختلفي را برانگيخت. جاستين اماش (نماينده كنگره آمريكا) اين سخنان را نژادپرستانه خواند.
مخالفان تحريم
در ادامه نيز به بررسي سوابق 5نفر از رهبران كميتههاي مختلف سناي آمريكا كه پنجشنبه گذشته در نامهاي به رئيس مجلس سنا مخالفت خود را با هرگونه طرح اعمال تحريمهاي جديد عليه ايران عنوان كرده بودند، ميپردازيم.
كارل لوين
رئيس كميته خلع سلاح مجلس سناي آمريكا و ازجمله رهبران امضاكننده نامه مخالفت با تحريمهاي جديد كنگره عليه ايران است. وي سناتور ايالت ميشيگان است كه براي نخستينبار در ۳ ژانويه ۱۹۷۹ بهعضويت اين مجلس درآمد. وي مقطع كارشناسي خود را در رشته هنر به پايان رسانده است.
تيم جانسون
رئيس كميته بانكداري سناي آمريكا و سناتور ايالت داكوتاي جنوبي در كنگره است كه براي نخستينبار در ۳ ژانويه ۱۹۹۷ بهعضويت اين مجلس درآمد. وي ازجمله سناتورهاي مجلس آمريكاست كه همواره از سياستهاي اوباما در قبال ايران پشتيباني كرده و اخيرا با افزايش زمزمههاي ارائه تحريمهاي جديد عليه ايران، بهعنوان رئيس كميته بانكي سنا اعلام كرد كه ميتوان بررسي اين تحريمهاي جديد را به تعويق انداخت. وي عنوان كرد كه مايل است تلاشها در اين زمينه را متوقف كند.
دايان فاينشتاين
رئيس كميته اطلاعات سنا بر كرسي ايالت كاليفرنيا در سناي آمريكا تكيه زده است كه براي نخستينبار در ۱۰ نوامبر ۱۹۹۲ بهعضويت اين مجلس درآمد. فاينشتاين نيز ازجمله سناتورهاي دمكرات و مخالف پيشبرد تحريمها عليه ايران است كه طي چندماه اخير همواره مخالفت خود را با تصويب تحريمهاي جديد عليه ايران اعلام كرده.
توماس كارپر
رئيس كميته امور دولتي و امنيت داخلي مجلس سنا از ايالت دلاوير است كه براي نخستينبار در ۳ ژانويه ۲۰۰۱ بهعضويت اين مجلس درآمد. كارپر نيز در زمره سناتورهاي ارشد آمريكاست كه در طرح جديد تحريمي سناتورهاي آمريكا عليه ايران، توقف هرگونه اقدامات ضدايراني تا ادامه گزينه ديپلماسي را خواستار شده بود.
باربارا ميكولسكي
رئيس كميته تخصيص بودجه مجلس سناي آمريكا از ايالت مريلند است كه براي نخستينبار در ۳ ژانويه ۱۹۸۷ بهعضويت اين مجلس درآمد. وي ليسانس خود را در رشته روانشناسي و كارشناسي ارشد خود را در رشته امور اجتماعي دريافت كرد. وي ازجمله سناتورهاي كنگره آمريكاست كه طي 2 نوبت به طرح بهكارگيري نيروي نظامي عليه عراق رأي منفي داد.
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: همشهری]
[مشاهده در: www.hamshahrionline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]
صفحات پیشنهادی
حرفهاي امير قلعهنويي در تمرين استقلال به خاطر هواداران بجنگيد
حرفهاي امير قلعهنويي در تمرين استقلال به خاطر هواداران بجنگيد امير قلعهنويي پيش از بازي با فجر خيلي سعي كرد بازيكانش را به لحاظ روحي رواني به شرايط ايدهآلتري نسبت به گذشته برساند قلعهنويي در همين راستا بازيكنانش را دور هم جمع كرد و خطاب به آنها گفت پيراهني كه امروز تن شماينديپندنت: اولاند يك بزدل در داخل و يك جنگجو در خارج است
اينديپندنت اولاند يك بزدل در داخل و يك جنگجو در خارج است روزنامه اينديپندنت نوشت رئيس جمهور فرانسه به علت مداخله در مالي و جمهوري آفريقاي مركزي مورد انتقاد قرار گرفته است اما تاكيد دارد اقدامات وي مداخله نيست بلكه تلاشي براي نجات جان انسان ها است به گزارش روزنامه انگليسي اينديپآغاز توليد هواپيماي جنگي جديد پاكستان
آغاز توليد هواپيماي جنگي جديد پاكستان واحد مركزي خبر - پاكستان روز چهارشنبه توليد نسخه جديد هواپيماي جنگنده اين كشور را كه از سامانه هاي پيشرفته تسليحاتي و هوانوردي برخوردار است آغاز كرد به گزارش خبرگزاري فرانسه از كامره اين هواپيما با نام بلاك - 2 جي اف 17 در مجتمع هوانوردي پبرزيل از شركت سوئدي «ساب» هواپيماي جنگي مي خرد
برزيل از شركت سوئدي ساب هواپيماي جنگي مي خرد تهران واحد مركزي خبر اقتصادي 1392 09 27 برزيل از شركت سوئدي ساب Saab هواپيماي جنگي خريداري مي كند يك مقام مسئول در دولت برزيل در گفتگو با خبرگزاري رويترز گفت دولت از مدتها قبل قصد خريد هواپيماهاي جنگي را داشت و شركت سوئدي ساب بهوحشت سودان جنوبي از جنگ داخلي
وحشت سودان جنوبي از جنگ داخلي گروه بينالملل بحران داخلي در سودان جنوبي شدت گرفته و شمار قربانيان زدوخوردهاي مسلحانه در اين كشور بيش از آن چيزي است كه تاكنون تصور ميشد خبرگزاري فرانسه به نقل از يك مقام ارشد سازمان ملل متحد تعداد كشتههاي چند روز اخير اين كشور را دستكم 500 نفرسودان جنوبي درآستانه جنگ داخلي قرارگرفت
سودان جنوبي درآستانه جنگ داخلي قرارگرفت سرويس خارجي سازمان ملل متحد با اشاره به ادامه ناآرامي ها در سودان جنوبي از احتمال بروز جنگ داخلي در اين كشور خبر داد رئيس شوراي امنيت سازمان ملل متحد در اين رابطه اعلام كرد امكان بالقوه يك جنگ داخلي در اين كشور وجود دارد پيشتر دولت سوداشكست جنگ بينالمللي تروريستهاي خارجي در سوريه
شكست جنگ بينالمللي تروريستهاي خارجي در سوريه يك گروه پژوهشي و دانشگاهي در لندن از اعزام هزاران تروريست از 70 كشور جهان به سوريه براي جنگ در اين كشور و ناكام ماندن آنها از دستيابي به اهدافشان خبر داد مركز بينالمللي مطالعه درباره گروههاي تندرو كه متشكل از پنج دانشگاه بينالمبالا گرفتن جنگ قدرت در تركيه
بالا گرفتن جنگ قدرت در تركيه روزنامه حريت گزارش داده كه پسران وزيران كشور اقتصاد و محيطزيست تركيه ازجمله كساني هستند كه در حمله شبانه نيروهاي پليس به خانههايشان بازداشت شدهاند عملياتي كه بيشتر از آنكه جنبه قضايي پيدا كند به حرفوحديثها درباره تسويهحساب سياسي در اين كشور مروانچي اخطار داد: آمريكا و اروپا در دام جنگ طلبان نيفتد
روانچي اخطار داد آمريكا و اروپا در دام جنگ طلبان نيفتد معاون اروپا و آمريكاي وزارت امور خارجه كشورمان حل موضوع هستهاي را اولويت اصلي ايران برشمرد و گفت آمريكا و اروپا بايد مراقب باشند در دام جنگ طلبان و كساني كه خواهان به انحراف كشاندن مسير مذاكرات هستند نيفتند فارس ماسيموروانچي: آمريكا و اروپا مراقب باشند در دام جنگ طلبان نيفتند
روانچي آمريكا و اروپا مراقب باشند در دام جنگ طلبان نيفتند معاون اروپا و آمريكاي وزارت امور خارجه كشورمان حل موضوع هستهاي را اولويت اصلي ايران برشمرد و گفت آمريكا و اروپا بايد مراقب باشند در دام جنگ طلبان و كساني كه خواهان به انحراف كشاندن مسير مذاكرات هستند نيفتند به گزارش خجانشين قرارگاه حضرت ابوالفضل العباس (ع) خوزستان:رسانهها مسئوليت مقابله با جنگ نرم دشمن را به عهده دارند
جانشين قرارگاه حضرت ابوالفضل العباس ع خوزستان رسانهها مسئوليت مقابله با جنگ نرم دشمن را به عهده دارند جانشين قرارگاه حضرت ابوالفضل العباس ع خوزستان گفت رسانهها مسئوليت مقابله با جنگ نرم دشمنان را به عهده دارند به گزارش خبرگزاري فارس از اهواز عليرضا هاتف در همايش نقش رسان«بيوههاي غمگين سالار جنگ» دو اجرايي ميشود
بيوههاي غمگين سالار جنگ دو اجرايي ميشود اين اثر نمايشي پنجشنبه و جمعه پيش رو ساعت ۱۸ ۳۰ و ۲۰ ۳۰ در تالار چهارسو به صحنه خواهد رفت بيوههاي غمگين سالار جنگ دو اجرايي ميشود ايلنا نمايش بيوههاي غمگين سالار جنگ به كارگرداني شهابالدين حسينپور روزهاي پاياني هفته جاري در دانباشت زباله به جنگلهاي نور آسيب زده است
انباشت زباله به جنگلهاي نور آسيب زده است نور - خبرگزاري مهر استاندار مازندران با اشاره به انباشت و دفن 150 تن زباله روزانه در نور گفت دفع زباله و شيرابه صدماتي را به بخش وسيعي از جنگلهاي اطراف و محيط زيست وارد كرده كه به مرور اگر اقدامي جدي صورت نگيرد شاهد نابودي محيط زيست و جن-
گوناگون
پربازدیدترینها