واضح آرشیو وب فارسی:مهر: يازده هزار نفر براي خدمات چشم پزشكي و دندانپزشكي در گناباد غربالگري شدند
گناباد - خبرگزاري مهر: رئيس دانشگاه علوم پزشكي گناباد گفت: در راستاي طرح خيريه نورآوران سلامت 11 هزار و 200 نفر افراد بالاي ۴۰ سال براي ارائه خدمات چشم پزشكي و دندانپزشكي غربالگري شدند.
به گزارش خبرنگار مهر، رضا احمدي صبح چهارشنبه در جمع اهالي روستاي بيمرغ و پزشكان متخصص در محل مسجد اين روستا اظهار داشت: دسترسي به خدمات بهداشتي درماني مناسب، استفاده از تجهيزات و امكانات بروز پزشكي و استفاده از توان پزشكان و جراحان مجرب رسالت اصلي دانشگاه هاي علوم پزشكي و حق طبيعي هر انساني است.
وي افزود: در شرايطي كه ممكن است امكان دسترسي آحاد جامعه به اين خدمات ميسر نباشد، استفاده از توان بخش خصوصي و خيرين در امر ارتقاء سلامت پتانسيل مناسبي است كه بنياد خيريه نورآوران سلامت نمونه و الگوي مناسبي در اين راستاست.
وي تصريح كرد: پس از برگزاري جلسات كارشناسي در استانداري و فرمانداري، از اوايل شهريورماه منطقه پسكلوت به عنوان محل ارائه خدمات درماني خيريه نورآوران سلامت انتخاب شد.
احمدي بيان داشت: در راستاي طرح خيريه نورآوران سلامت 11 هزار و 200 نفر بالاي ۴۰ سال، 3 هزار و 500 دانش آموز و 9 هزار و 500 نفر از خانم هاي گروه هدف ۴۹- ۱۰ سال براي ارائه خدمات چشم پزشكي و دندانپزشكي غربالگري شدند.
وي با بيان اينكه در نهايت 12 هزار و 500 نفر براي بررسي و درمان شناسايي شدند، تصريح كرد: در مرحله نخست 7 هزار و 500 نفر از اهالي منطقه پسكلوت توسط تيم مستقر خيريه نورآوران سلامت مورد ارزيابي قرار خواهند گرفت.
احمدي اظهار اميدواري كرد حضور در اين منطقه باعث خير و بركت و ارتقا سلامتي مردم منطقه شود.
فرماندار گناباد در ادامه گفت: حضور خيريه نورآوران سلامت در مناطق روستايي و محروم يك حركت جهادي مقدس است كه بخش مهمتر از خدمت، كار فرهنگي است.
محمد صفايي افزود: ترويج فرهنگ ايثار، فداكاري، تعاون و نوع دوستي از مهمترين ثمرات حضور پزشكان متخصص در مناطق روستايي و خدمت به محرومان است.
وي ادامه داد: يكي از بسترهاي مناسب براي ترويج فرهنگ ايثار و تعاون اقدامات عملي از قبيل حضور خيريه نورآوران سلامت در مناطق محروم و ارائه خدمات پزشكي به روستائيان نيازمند است.
صفايي گفت: حضور يك گروه از متخصصان براي درمان اقشار محروم جامعه موجب تقويت و افزايش همبستگي و تعاملات اجتماعي و ايجاد پيوندهاي عميق تر اجتماعي مي شود.
صفايي با اشاره به تاثيرات مثبت و سازنده اردوهاي جهادي و خدمت به محرومان جامعه گفت: در شهرستان گناباد به همت امام جمعه و روساي دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي از سال ۱۳۸۵ اردوهاي جهادي دانشجويي آغاز شده و همه ساله دو نوبت با حضور در مناطق محروم و روستايي خدمات مختلف عمراني، فرهنگي و آموزشي به نيازمندان ارائه مي دهند.
صفايي اظهار اميدواري كرد حضور خيريه نورآوران سلامت در منطقه تجربه خوبي باشد تا دانشگاه علوم پزشكي گناباد با اين تجربه جديد بتواند از اين پس اردوهاي جهادي در حوزه سلامت را پشتيباني و هدايت كند.
كد خبر: 2202089
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۱۰/۴ - ۱۰:۵۵
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]