تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834115803
امنيت غذايي مستلزم توسعه سرمايه گذاري و همكاري بين المللي
واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: امنيت غذايي مستلزم توسعه سرمايه گذاري و همكاري بين المللي
سازمان خواروبار و كشاورزي ملل متحد (فائو) طي گزارشي اعلام كرده است كه براي تامين غذاي جمعيت 9 ميليارد نفري جهان در سال 2050 ميلادي، بايد 2 برابر ميزان كنوني توليد كرد و براي رسيدن به اين هدف بايد موانعي مانند محدوديت زمينهاي كشاورزي، كمبود آب، قيمت بالاي انرژي، افت سرمايه گذاري در زمينه تحقيقات كشاورزي و افزايش ضايعات غذايي را در نظر داشت. «فائو» با توجه به چشم انداز امنيت غذايي قرن 21 جهان درباره كمبود مواد غذايي، مشكلات بسياري را براي توليد مواد غذايي در قرن حاضر پيشبيني كرده است. رقابت بر سر زمينهاي كشاورزي و منابع آب، قيمت بالاي انرژي و تغييرات آب و هوايي همگي نشان ميدهد كه بايد با منابع كمتر، غذاي بيشتري براي مردم سرتاسر جهان توليد شود.
رشد پايدار در بخش كشاورزي، عاملي حياتي براي تغذيه جهان در دهههاي آتي است.
همچنين گزارشي از طرف سازمان فضايي آمريكا (ناسا) درباره شرايط جوي زمين در 30 سال آينده منتشر شده كه باعث نگراني بسياري از مناطق جهان به ويژه خاورميانه شده است.
بنابه اين گزارش، به دليل شرايط لايه اُزن و همچنين انحراف زمين به ميزان يكميليونيم درصد از مسير چرخشي خود به دور خورشيد، طي 3 دهه آينده، 45 كشور جهان دچار خشكسالي شديد شده و در صورت عدم ذخيره منابع آبي، دچار بحران در كشاورزي و دامداري خود ميشوند، نكته قابلتوجه در اين گزارش، رتبه چهارم ايران در فهرست 45 كشور در معرض خطر است.
تغييرات اقليمي و امنيت غذايي
پس از رخداد سيل پاكستان و آتش سوزيهاي فراگير و مخرب روسيه و بلاياي طبيعي مشابه ديگري در آمريكا و اروپا، انتظار ميرود زمين آبستن پيامدهاي بالقوه ديگري از نمايش آثار سوء تغييرات اقليمي باشد. دنيا شاهد جهت گيري آشكار تغييرات اقليمي به سمت ايجاد الگوهاي آب و هوايي متفاوتي است كه بر اساس آن، ديگر نه تنها كشاورزان بلكه همه مردم با مشكل روبرو خواهند شد.
كارشناسان در همايش هفته جهاني آب در استكهلم با اتفاق نظر پيرامون اين موضوع، وقايعي همچون خشكسالي در روسيه و سيل در پاكستان را بخشي از يك روند جهاني از الگوهاي غيرقابل پيشبيني آب و هوايي و به ويژه بارندگي ميدانند كه امنيت غذايي جهان را هدف تهديد قرار دادهاست.
خانم سونيتا نارين، مدير مركز علوم و محيط زيست هند درخصوص مسائل منطقهاي و جهاني آب ميگويد: ما هم اكنون به نقطهاي رسيدهايم كه طي آن در حال روبه رو شدن با آب بيشتر، روزهاي باراني بيشتر و البته وضعيتي ناپايدار و تغييرپذيرتر هستيم، چنين جايگاهي به مفهوم روبه رو شدن با خشكساليهاي بيشتر و در نتيجه سيلهاي ويرانگري است كه نمونه روشن آن، پيش روي ماست.
تعريف امنيت غذايي
بنا بر تعريف سازمان ملل، امنيت غذايي دسترسي همه مردم به غذاي كافي در تمامي اوقات براي داشتن يك جسم سالم است. به گفته كارشناسان بانك جهاني، سه عنصر «موجود بودن غذا»، «دسترسي به غذا» و «پايداري در دريافت غذا» محورهاي اصلي اين تعريف است كه «موجود بودن غذا» شامل ميزان مواد غذايي در مرزهاي ملي از طريق توليد داخلي و واردات مواد غذايي است. مفهوم «دسترسي به غذا»، دسترسي فيزيكي و اقتصادي به منابع، جهت تامين اقلام غذايي مورد نياز جامعه و معناي «پايداري در دريافت غذا»، ثبات و پايداري دريافت ارزشهاي غذايي مورد نياز جامعه است. افزايش جمعيت و رشد اقتصادي كشورهاي در حال پيشرفت، به رشد تقاضا براي غذا چه از لحاظ كمي و چه از لحاظ كيفي منجر خواهد شد.
تعريف امنيت ملي و امنيت غذايي
مهندس رامين اميني زارع ـ كارشناس ارشد مهندسي منابع طبيعي از دانشگاه تهران، به گزارشگر روزنامه اطلاعات ميگويد: براي تامين امنيت غذايي كشور، بايد سازمانها و نهادها همكاري مضاعف داشته باشند و با هماهنگي يك سازمان فرادستي متولي امنيت غذايي، بر توليد يا واردات غذا، آموزش و آگاهي رساني به جامعه و سياست گذاريهاي كلان اقتصادي ايفاي نقش كنند.
سازمان متولي امنيت غذايي بايد از وضعيت غذايي كشور هميشه مطلع باشد و اطمينان يابد كه همه مردم به غذا دسترسي دارند و درآمدهايشان براي خريد غذا كافــي است. اين سازمان بايد اندازه گيري و سنجش امنيت غذايي را بر عهده بگيرد و با مديريت ريسك، از بروز بحران پيشگيري كند. به نظر ميرسد با توجه به اهميت استراتژيك امنيت غذايي، شوراي عالي امنيت ملي نيز قادر است با همفكري متخصصان، نقش مهمي در اين مولفه ايفا كند.
توسعه سرمايهگذاري در كشاورزي
رهايي از گرسنگي حق اساسي مردم است.گرسنگي حرمت انسان را خدشه دار ميسازد و مانعي براي پيشرفتهاي اجتماعي، سياسي و اقتصادي و فرهنگي جامعه ميشود و از اين رو سرمايه گذاري در كشاورزي از اهميت بالايي برخوردار است.
به گفته مهندس اميني زارع، با توسعه سرمايه گذاري در بخش كشاورزي و حمايت و توسعه آموزش و بهداشت در جامعه، ميتوان به امنيت غذايي در جامعه كمك كرد.
«فائو» براي ارتقاي امنيت غذايي جهان با تمامي كشورها همكاري نزديك دارد. در ايران وضعيت امنيت غذايي بهتر از بسياري از كشورهاي ديگر جهان است. فائو از از سال 1964 ميلادي با همكاري بنگاههاي مالي دولتي و خصوصي به كشورهاي عضو ياري رسانده و برنامههاي بسياري در سرمايه گذاري در كشاورزي و توسعه بخش روستايي اجرا كرده است.
فائو در ايران نيز بيش از دهها پروژه در زمينههاي گوناگون مانند امنيت زيستي، تغذيه، سلامت و كيفيت غذا، اقتصاد و آمار، آبياري و ذخائر آبي، ماهيگيري و آبزيان و همچنين توليدات و بهداشت دام با هدف بالا بردن سطح تغذيه، ارتقاي توليدات كشاورزي، بهبود زندگي جمعيت روستايي و توانمندسازي به انجام رسانده است كه به طور مستقيم يا غيرمستقيم در خدمت دستيابي به امنيت غذايي در ايران بوده است.
راهبرد تحكيم امنيت غذايي
به گفته مهندس رامين اميني زارع، شايد اولين و مهمترين كار براي تامين امنيت غذايي، پرداختن به مولفه حياتي سلامت و امنيت غذايي است.
بايد يك اتاق فكر از خبرگان، متخصصين كشاورزي، تغذيه، اقتصاد و فرهنگ سازي را به وجودآورد. كشاورزي ارگانيك يكي از روشهاي توليد غذاي سالم است و توليد غذاي كافي و سالم براي آحاد جامعه از اهداف بخش كشاورزي است. اين روش به حفظ تعادل اكولوژيك و تقويت فرآيندهاي بيولوژيك كمك ميكند. استفاده زياد از كود و سم شيميايي، نگرانيهايي را درباره از بين رفتن گونههاي حيات وحش و زيستگاههاي طبيعي، مصرف منابع تجديدناپذير محيط و بيماريهاي ناشي از باقي ماندن سموم در مواد غذايي به وجود آورده و افزايش آگاهي عمومي درباره مصرف محصولات ارگانيك و جهتگيري مجدد كشاورزي به سوي نيازهاي مردم، موجب افزايش سطح اراضي تحت مديريت ارگانيك در جهان شده است.
در كشور ما نيز بايد كشاورزي معيشتي به اقتصادي تبديل شود. از آنجا كه رسيدن به رتبه برتر در حوزه علم و فن آوري از اهداف برنامه پنجم توسعه است، تبديل كشاورزي معيشتي به اقتصادي و تامين امنيت غذايي در منطقه، راه را براي رسيدن به اين هدف مهم هموار ميكند؛ در واقع تامين امنيت غذايي، شاه كليد امنيت سياسي و اقتصادي است و با برنامهريزي و توجه به اين حوزه در دولت تدبير و اميد، بايد از تمامي ظرفيتها واستعدادهاي موجود در بخش كشاورزي استفاده شود تا تحول بزرگي در اين مورد به وجود آيد.
اين كارشناس كشاورزي، استراتژي ملي و بين المللي حاكم بر برنامه امنيت غذا و تغذيه را از ابعاد مختلف ارزيابي ميكند و توضيح ميدهد: تجربهها نشان دادهاست كه توان مديريتي در سطح استان، عامل تضمين كننده اجراي موفق سياستهاي ملي است و زمينه ايجاد جايگاه منطقهاي و بينالمللي را فراهم ميكند. از آنجا كه مساله تامين غذا از مقولههاي فرابخشي است، اغلب ارگانها و وزارتخانهها به نوعي با آن يا معلولهاي پس از آن سر و كار دارند، و از اين رو بدون ايجاد هماهنگي و همگرايي در سياستها، اجراي برنامههاي مرتبط با امنيت غذا ميسر نخواهد بود.
وي جلب مشاركت مردم را يكي ديگر از ابعاد تامين امنيت غذايي ميداند و ميگويد: بديهي است كه يك سوي هر برنامهريزي دولتي، حفظ منافع مردم باشد و الزاماً برنامههايي موفق است كه نقش مردم را در تمامي سيكل برنامهريزي تا پايان اجرا در نظر گرفته باشد، خصوصاً اگر اجراي برنامه مترادف با تغيير رفتار جامعه باشد.
آخرين عامل تاثير گذار در برنامه ريزيهاي لازم براي تامين امنيت غذايي، ايجاد دسترسي به غذا است.
به گفته مهندس اميني زارع، با توجه به اين كه دسترسي به غذا از 2 بعد اقتصادي و فيزيكي مطرح است، لذا اشتغالزايي، افزايش درآمد خانوار، در دسترس قرار دادن مواد غذايي مورد نياز از طريق كشت و فرآيندهاي ديگر، ايجاد دسترسي فرهنگي به غذا به معناي در دسترس قرار دادن غذاهايي با ارزش سنتي و متناسب با فرهنگ مردم، از راهكارهاي موثر در ايجاد دسترسي به غذا است و طبيعتاً فرابخشي خواهد بود.
كار را به كاردان بايد سپرد!
مهندس اميني زارع تاكيد ميكند: در حال حاضر 23 استان در كشورمان در معرض هجوم بي رحمانه ريزگردها هستند و اين ناخوانده ميهمانان، دست و پنجـــه برگلوي كودكانمان گذاشته اند، حـجم آبهاي زيرزميني به شدت افت كرده است، تغييرات اقليمي بي رحمانه اقليم شكننده ميهنمان را آماج تار و مار قرار داده اند، درياچه اروميه، نگين آذربايجان، به بالاترين حد شوري رسيده و خشكسالي، گوزنهاي زرد درياچه اروميه را از جزيره «اشك» فراري داده است، وضعيت تالابهاي ديگر ازهامون تا ساير درياچهها و تالابها همه چونان نام پريشان، پريشان است! علاوه بر تمامي اين مسائل، ايران معمولا يك سوم بارندگي جهان را در كنار 3 برابر تبخير و تعرق ميانگين جهاني دارد و از اين رو با افزايش فرسايش خاك روبه رو است، زيرا براي توليد هر سانتي متر مكعب از خاك خوب زراعي 300 سال زمان لازم است.
در اين راستا بايد هرچه زودتر كار را به كاردانان سپرد، در عرصه كشاورزي، تفكر علمي ـ آكادميك را با تجربه اجرايي تلفيق كرد و برنامه جامعي براي حفظ محيط زيست و منابع طبيعي به عنوان بستر حيات در نظرگرفت و به اجرا گذاشت.
پس از اطمينان از حفظ منابع طبيعي و مراتع و جنگلهاي كشور كه حكم ريه سرزمين ما را دارند، نوبت كشاورزي است. بايد توجه داشت كه كشاورزي به شيوه نادرست، آب گرانقيمت و خاك زرگون را براي توليد پايينترين ميزان بازده هدر ميدهد.
اين شيوه، حتي توصيه كشت بهنگام و مديريت زمان را كه برايش سهل و بيهزينه است، نميپذيرد، با خاك ورزي نامناسب، فرسايش را چندين برابر ميكند و ملغمهاي از باقي مانده خطرناكترين سمومي را كه استفاده از آنها بيش از 40 سال است در كشورهاي توسعه يافته ممنوع شده را به عنوان غذا به خورد ما ميدهد و بسياري از مصرف كنندگان را در اين شرايط دارويي، روانه مراكز شيمي درماني و مهار سرطان ميكند. اما كشاورزي درست، مبتني بر اصول حفاظت محيطزيست و منابع طبيعي و سرانجام توليد غذاي ايمن است و توسط مهندس يا كارشناس كشاورزي كه همسو با مهندس منابع طبيعي و محيط زيست فعاليت ميكند، هدايت ميشود.
مقايسه ميزان عملكرد محصولات كشاورزي در كشور ما با كشورهاي مشابه حكايت تامل انگيزي است، مصرف سرانه شير به دليل كم تواني خانوادهها در خريد محصولات لبني افت كرده است و بيم آن ميرود كشور با نسلي با استخوانهاي پوك و بي دندان قدم به سده 14خورشيدي بگذارد!
همكاريهاي بينالمللي و امنيت غذايي
رامين اميني زارع، كارشناس ارشد مهندسي منابع طبيعي، راهبرد و راهكار اصلي تأمين امنيت غذايي را در بسط تعاملات بين المللي ميداند و ميگويد: يكي ازتجربههاي موفق كشورمان، برقراري و استمرار ارتباط با نهادهاي فرامرزي است. راهكار ديگر، حمايت از شركتهاي تعاوني توليد محصولات كشاورزي فعلي و توسعه شهركهاي جديد توليدي و يكپارچه سازي اراضي پس از مطالعات تطبيقي با كشورهاي موفق در اين زمينه است. در همين زمينه، پيشنهاد مدون دولت در قالب لايحهاي براي جلوگيري از خرد شدن اراضي در پي نظام سنتي ارث در خانوار روستايي، قابل قدرداني است.
وي درباره اهميت و چرايي بسط روابط بينالملل در حوزههاي تخصصي مانند كشاورزي و غذا ميگويد: خاورميانه به عنوان محيط پيراموني ايران، در كانون روابط بينالملل قرار دارد. اهميت و اولويت ايران و خاورميانه در تبيين سياستهاي خارجي قدرتهاي بزرگ و دستور كار بينالمللي، حاكي از اين موقعيت راهبردي است و از اينرو، فهم و هدايت سياستهاي خارجي جمهوري اسلامي ايران مستلزم شناخت روابط و مناسبات بينالمللي است. درك تعاملات و نتايج بينالمللي نيز در گروي تحليل و تبيين درست ماهيت، كاركرد، ساختار، فرآيندها و پويشهاي نظام بينالملل و زيرسيستم منطقهاي خاورميانه است و به همين دليل واكاوي ماهيت، ساختار، اهداف و جهتگيري سازمانها، نهادها، اتحادها و ائتلافهاي بينالمللي و منطقهاي و تحولات و سياستهاي ساير كشورها، ضرورت مييابد.
سياست خارجي كشور كه با امنيت و منافع ملي و بقاي ملت پيوند خورده است، بايد برآيند انديشهها و افكار نخبگان و خرد جمعي جامعه باشد، بهطوري كه آنان بتوانند در فرآيند تصميمسازي، تصميمگيري و سياستگذاريهاي خارجي كشور مشاركت فعال داشته باشند.
آنان بايد بتوانند به نقد و بررسي و ارزيابي سياستهاي خارجي بپردازند و به بهينهسازي آن كمك كنند. اين مشاركت فعال و سازنده، نيازمند و مستلزم مجاري ارتباطي است كه نخبگان فكري از طريق آن، آرا و افكار خود را به نظام تصميمگيري سياست خارجي منتقل كنند. يكي از ابزار و سازوكارهاي اين تأثيرگذاري، انتشار مقالات تخصصي در حوزه سياستهاي خارجي و روابط بينالملل و ملاحظه و بهرهگيري ازآنهاست.
ارمغان زمانفشمي
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[مشاهده در: www.ettelaat.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]
صفحات پیشنهادی
همكاري بخش دولتي و خصوصي لازمه توسعه اقتصادي هرمزگان است/لزوم تامين امنيت سرمايه گذاري
همكاري بخش دولتي و خصوصي لازمه توسعه اقتصادي هرمزگان است لزوم تامين امنيت سرمايه گذاري بندرعباس - خبرگزاري مهر استاندار هرمزگان گفت امروز همكاري بخش دولتي و خصوصي لازمه توسعه اقتصادي در استان هرمزگان است به گزارش خبرنگار مهر جاسم جادري پيش از ظهر دوشنبه در نشست سازمان هاي دولهمايش بين المللي امنيت و همكاري در منطقه قفقاز جنوبي در ايروان
همايش بين المللي امنيت و همكاري در منطقه قفقاز جنوبي در ايروان ايروان واحد مركزي خبر سياسي 92 9 28 در همايش بين المللي امنيت و همكاري در منطقه قفقاز جنوبي در ايروان بر ايجاد ساختار امنيتي جديد در اين منطقه تاكيد شد به گزارش واحد مركزي خبر از ايروان در اين همايش سخنرانان برايران آماده توسعه همكاري هاي منطقه اي و بين المللي در حوزه مهارت آموزي است
ايران آماده توسعه همكاري هاي منطقه اي و بين المللي در حوزه مهارت آموزي است تهران واحد مركزي خبر اجتماعي 1392 09 30 قائم مقام وزير تعاون كار و امور اجتماعي در امور بين الملل از آمادگي اين وزارتخانه براي توسعه همكاري هاي بين المللي در حوزه هاي انساني و مهارت آموزي خبر داد به گهمكاريهاي بينالمللي براي توسعه مهارت ، ضرورت اجتناب ناپذير
همكاريهاي بينالمللي براي توسعه مهارت ضرورت اجتناب ناپذير قائم مقام وزير تعاون كار و رفاه اجتماعي در امور بينالملل گفت همكاريهاي بينالمللي به منظور گسترش مهارت و توسعه منابع انساني يك ضرورت جهاني اجتناب ناپذير است به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران حسيني بعدازظاستاندار آذربايجان غربي: تلاش براي نهادينه سازي فرهنگ جذب سرمايه گذاري و توسعه گردشگري سلامت در استان
استاندار آذربايجان غربي تلاش براي نهادينه سازي فرهنگ جذب سرمايه گذاري و توسعه گردشگري سلامت در استان علي سعادت بايد با اهتمام ويژه بسترهاي لازم را براي حمايت و كمك به درمان بيماران خاص در استان فراهم نماييم به گزارش خبرگزاري برنا از اروميه استاندار آذربايجان غربي صبح امروز دراز سوي وزير برنامهريزي و همكاري بينالمللي مصر اعلام شدرشد 1 درصدي اقتصاد مصر در سه ماه اول سال مالي 2014-201
از سوي وزير برنامهريزي و همكاري بينالمللي مصر اعلام شدرشد 1 درصدي اقتصاد مصر در سه ماه اول سال مالي 2014-2013 وزير برنامهريزي و همكاري بينالمللي مصر اعلام كرد اقتصاد مصر رشد زيادي طي سه ماهه اول سال مالي 2014-2013 نكرده است و برآورد ميشود نرخ رشد مصر در سه ماه اول تنها 1 دانعقاد تفاهمنامه همكاري دانشگاه كشاورزي ساري با مراكز تحقيقاتي بينالمللي
انعقاد تفاهمنامه همكاري دانشگاه كشاورزي ساري با مراكز تحقيقاتي بينالمللي رئيس دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي ساري از انعقاد تفاهمنامه همكاري اين دانشگاه با دانشگاهها و مراكز تحقيقاتي خارج از كشور خبر داد به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساري سليماني در مراسم هفته پژوهشآل اسحاق: سرمايهگذاري ۸۰ ميليارد دلاري براي توسعه كشور
آل اسحاق سرمايهگذاري ۸۰ ميليارد دلاري براي توسعه كشور تمركز بر فاينانسهاي خارجي براي فعال سازي پروژهها گشايش ال سي و تقويت بخش خصوصي با لايحه بهبود فضاي كسب و كار از موارد مهم براي رسيدن به توسعه كشور است آل اسحاق سرمايهگذاري ۸۰ ميليارد دلاري براي توسعه كشور رئيس اتاق بازالعربيه: شوراي امنيت با افزايش نيروهاي پاسدار صلح بين المللي در سودان جنوبي موافقت كرد
العربيه شوراي امنيت با افزايش نيروهاي پاسدار صلح بين المللي در سودان جنوبي موافقت كرد تهران واحد مركزي خبر سياسي 03 10 92 شبكه تلويزيوني العربيه لحظاتي پيش در خبري فوري گزارش داد شوراي امنيت سازمان ملل متحد با افزايش نيروهاي پاسدار صلح بين المللي در سودان جنوبي به دو برابر محمايت از سرمايه گذاري بخش خصوصي در راستاي توسعه كردستان ضروري است
حمايت از سرمايه گذاري بخش خصوصي در راستاي توسعه كردستان ضروري است سنندج - خبرگزاري مهر معاون برنامه ريزي استاندار كردستان گفت حمايت از سرمايه گذاري بخش خصوصي براي تسريع در روند توسعه پايدار استان ضروري است به گزارش خبرگزاري مهر ارسلان ازهاري در جلسه كارگروه اشتغال و سرمايه گذاختصاص كمك هزينه سازمان بين المللي آيسسكو به پژوهشكده صنايع غذايي
اختصاص كمك هزينه سازمان بين المللي آيسسكو به پژوهشكده صنايع غذايي مشهد واحد مركزي خبر اجتماعي رئيس پژوهشكده علوم و صنايع غذايي از اختصاص كمك هزينه 10 هزار دلاري سازمان بين المللي آيسسكو سازمان اسلامي آموزشي علمي و فرهنگي وابسته به سازمان كنفرانس اسلامي به يك طرح تحقيقاتيهمكاري بين المللي براي پيشگيري از وقوع جرم در دستور كار قوه قضائيه است
همكاري بين المللي براي پيشگيري از وقوع جرم در دستور كار قوه قضائيه است قائم مقام معاونت پيشگيري از وقوع جرم قوه قضائيه اعلام كرد مي خواهيم از همكاري بين المللي و ايجاد ارتباط دو طرفه براي پيشگيري از وقوع جرم استفاده كنيم به گزارش خبرنگار مهر مهدي اميري اصفهاني صبح دوشنبه در نشصندوق بينالمللي پولاصلاح ساختار و افزايش بهرهوري كليد توسعه پايدار است
صندوق بينالمللي پولاصلاح ساختار و افزايش بهرهوري كليد توسعه پايدار است بازارهاي نوظهور پويا و كشورهاي در حال توسعه در صورتي كه از طريق اصلاحات ساختاري بهره وري خود را افزايش دهند مي توانند رشد قوي اقتصادي خود را در آينده نيز ادامه دهند به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد بينالملل خبر-
گوناگون
پربازدیدترینها