تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):توفيق [انجام كار نيك] از خوشبختى و بى توفيقى از بدبختى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827124010




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ايمني‌درماني سرطان مهم‌ترين پيشرفت علمي سال ۲۰۱۳


واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: ايمني‌درماني سرطان مهم‌ترين پيشرفت علمي سال ۲۰۱۳


لايوساينس ژورنال "ساينس" پنجشنبه 19 دسامبر اعلام كرد پژوهش درباره ايمني‌‌درماني سرطان - هر چند هنوز در مراحل مقدماتي است- مهمترين پيشرفت علمي سال 2013 است.

دبيران ژورنال ساينس مي‌نويسند ايمني‌‌درماني سرطان در حال ايجاد يك تغيير پاردايمي در شيوه تفكر پژوهشگران درباره درمان اين بيماري است. ايمني‌درماني سرطان به جاي هدف قرار دادن خود تومور، دستگاه ايمني فرد را براي مبارزه با سرطان به كار مي‌گيرد.

به گفته اين دبيران امسال كارآزمايي‌هايي كه انواع متفاوت ايمني‌درماني سرطان را به آزمون گذاشته بودند، به نتايج اميدبخشي رسيدند و امكانات بالقوه عمده‌اي براي درمان بيماران را مطرح كردند.

تيم آپنزلر، دبير ارشد اخبار "ساينس" در اين باره گفت: "متخصصان سرطان متقاعد شده‌اند كه شاهد ايجاد الگوي جديدي براي درمان سرطان هستند."

آپنزلر تاكيد كرد كه پزوهش درباره ايمني‌درماني سرطان هنوز در مراحل تجربي است، و همه افرادي كه اين نوع درمان را دريافت كرده‌اند، از آن سود نبرده‌اند. او گفت: "نبايد درباره منافع فوري اين روش درماني اغراق كرد."

در يك نوع ايمني‌درماني كه درمان با سلول T ناميده مي‌شود، سلول‌هاي T - نوعي سلول سفيد خون- فرد را مي‌گيرند و با مهندسي ژنتيك رمز ژنتيكي آين سلول‌ها را طوري تغيير مي‌دهند كه آنها بتوانند سلول‌هاي سرطاني را شناسايي كنند و هدف قرار دهند.

پژوهشگران در ماه مارس امسال در ژورنال Science Translational Medicine نتايج يك بررسي كوچك بر روي پنج فرد بزرگسال مبتلا به "لوسمي حاد"- نوعي سرطان خون كه در بزرگسالان اغلب مرگبار است- را منتشر كردند. سرطان سه نفر از اين بيماران با درمان با سلول- T فروكش كرد.

به گفته دبيران "ساينس" در ماه كنوني نيز نتايج يك بررسي بزرگتر بر روي 75 كودك و بزرگسال مبتلا به لوسمي نشان داد كه درمان با سلول T باعث فروكش بيماري در 45 نفر از اين بيماران شده است، هر چند بيماري در برخي از اين افراد بعدا عود كرد.

يك نوع ديگر ايمني‌درماني سرطان با "مهاربرداري" (unblocking) سلول‌هاي T عمل مي‌كند تا اين سلول‌ها بتوانند تهاجمي تمام‌عيار بر سلول‌هاي سرطاني را انجام دهند. اين كار از طريق پادتن‌هاي يا آنتي‌بادي‌هايي انجام مي‌شود كه يكي از آنهاanti-CTLA-4 و ديگري anti-PD-1 نام دارد.

به گفته پژوهشگران در يك بررسي كه تاثير anti-PD-1 را در تقريبا 300 نفر دچار انواع متفاوت سرطان به آزمايش گذاشته بود، در 31 درصد بيماران مبتلا به ملانوم، و 29 درصد بيماران مبتلا به سرطان كليه، اندازه تومور دست كم تا نصف تحليل رفت.

جنيفر كوزين- فرانكل، گزارشگر ژورنال "ساينس" در اين باره نوشت: "براي پزشكاني كه به از دست دادن بيماران داراي سرطان پيشرفته عادت كرده بودند، اين ارقام اميدواري‌هايي را برمي‌انگيزد كه تا چند سال پيش قابل‌تصور نبود."

اما پژوهشگران هنوز نمي‌دانند چرا برخي از بيماران به اين درمان پاسخ مي‌دهند، و ديگران نه. به گفته كوزين فرانكل پژوهش‌هاي آينده ممكن است به پاسخ دادن به اين پرسش، و نيز ايجاد درمان‌هاي نيرومندتر، ياري برساند.

سه شنبه 3 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: همشهری]
[مشاهده در: www.hamshahrionline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 233]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن