واضح آرشیو وب فارسی:الف: توصيه هاي رهبر انقلاب در 8 ديدار اخير با دانشجويان
مراسم عزاداري اربعين حسيني روز گذشته با حضور هزاران تن از دانشجويان دانشگاههاي سراسر كشور، در حسينه امام خميني(ره) و در محضر حضرت آيتالله خامنهاي رهبر معظم انقلاب اسلامي برگزار شد.
به گزارش خبرآنلاين، در پايان اين مراسم رهبر معظم انقلاب اسلامي در سخنان كوتاهي از اجتماع پرشور دانشجويان عزادار در اربعين حسيني تشكر كردند و افزودند: اين جلسه گرم و پرشور با حضور نخبگان و با اين شور و شعور و اخلاص از جمله جلسات بي نظير است. ايشان ضمن دعا براي جوانان كشور تاكيد كردند: اين كشور و آينده آن متعلق به جوانان است و شما بايد بار اين مسووليت سنگين و پر افتخار را به سر منزل مقصود برسانيد. در ادامه توصيه هاي مقام معظم رهبري در ۸ ديدار اخير با دانشجويان مي آيد:
توصيه هاي رهبر انقلاب به دانشجويان در 8 سال اخير
تاريخ
فرمايشات
6 مرداد 92
همه كوشش كنند كه اختلاف نظر در تحليل، در برداشت، در تلقى از واقعيتها، به كدورت نينجامد، به دعوا نينجامد. خب، مثل محيطهاى علمى، دو نفر ممكن است نظرات علمىِ متفاوتى داشته باشند؛ اين لزوماً به درگيرى و مخالفت و دشمنى نخواهد انجاميد؛
16 مرداد 91
لزوم شرح صدر سياسى در بين دانشجويان ربطى به مسئولين و مديران دانشگاهها ندارد؛ مربوط به خود تشكلهاى دانشجوئى است. من تأييد ميكنم لزوم شرح صدر سياسى را. هيچ منافاتى وجود ندارد بين پايبندى دقيق و عميق به اصول و رعايت جهتگيرى دقيق، در عين حال داشتن شرح صدر و برخورد غير پرخاشگرانهى با كسانى كه با فكر انسان همراه نيستند؛ بالخصوص در زمينههاى سياسى.
19 مرداد 90
جوانان و دانشجويان امروز، مسئولان و تصميمگيران آينده كشور هستند و بايد با تداوم و تكامل اين راه، آن را به نسلهاي بعدي بسپارند و اين واقعيت را اثبات كنند كه اولين بار در تاريخ انقلابهاي گوناگون جهان، انقلاب اسلامي همان حرفها و اصول و ارزشهاي اوليه خود را با همه وجود و بدون انقطاع استمرار بخشيده و انشاءالله به هدفهاي نهايي خود خواهد رساند.
31 مرداد 89
چيزى كه من قبلها هم گفتهام، بارها هم گفتهام، الان هم ميگويم، اين است كه جريان دانشجوئى يا جنبش دانشجوئى يا هر چيز ديگر كه اسمش هست، تصور نكند كه وظيفهاش اين است كه با دستگاه متولى امر و متصدى ادارهى كشور معارضه كند؛ نه، اين خطاست؛ چه لزومى دارد؟ معارضه كردن كه كارِ هميشه درستى نيست؛ ممكن است يك جا درست باشد، يك جا درست نباشد. مهم اين است كه شما حرفتان را مطرح كنيد، استدلالتان را مطرح كنيد، پاسخ قانع كنندهاى بخواهيد؛ مسئولين هم بايد پاسخ بدهند.
4 شهريور 88
آنچه كه آيندهى اين كشور را، بلكه آيندهى اسلام و امت اسلامى را تأمين ميكند، همين روحيهى جوشندهى پژوهندهى طلبگارِ پراحساس و پرعاطفهاى است كه انسان در مجموعهى نسل جوان دانشجوى كشورمان مشاهده ميكند. يعنى شما ولو حالا ممكن است يك مطلبى را به طور قاطع معتقد نباشيد، يا عميقاً براى او استدلال نداشته باشيد، اما مجموعهى حركت دانشجوهاى مسلمان و مؤمن - با اختلاف نامها - در كل كشورمان يك نويدى براى آيندهى اين كشور و آيندهى اين نظام و آيندهى امت اسلامى است.
7 مهر 87
سؤال ميشود كه مأموريت اين نسل چيست؟ الزاماتش چيست؟ كى ميخواهد او را پيش ببرد و هدايت كند؟ اينها سؤالهاى خوبى است. به نظرم ميرسد اين سؤالها سؤال است، ليكن ابهام نيست. پاسخ به اين سؤالها معلوم است. انقلاب براى ايجاد يك دولت به جاى دولت كه به وجود نيامد، براى ايجاد يك نظام، يك مجموعهى ملى و انسانى بر اساس يك تفكر به وجود آمد. آن تفكر، تفكر اسلام است. ادعاى ما اين است - كه اين ادعا را اثبات هم ميكنيم و ثابت شده است
25 مهر 85
زبان انتقادى برخاستهى از همان نگاه و توقعات آرمانى است؛ راضى نبودن به آنچه كه داريم، معنايش ميل و گرايشِ رسيدن به آن چيزى است كه نداريم و اين درست همان چيزى است كه ما ميخواهيم.
19 ارديبهشت 84
شكل دادن به يك آرمان سياسى است كه بتواند به فعاليت ها و تلاش هاى جوان جهت بدهد؛ چون بدون آرمان، نه مى شود درست زندگى كرد و نه تلاش انسان، منضبط خواهد بود. بايد آرمان و خط روشن و افق واضحى در مقابل وجود داشته باشد كه به انسان جهت بدهد.
سه شنبه 3 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: الف]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 141]