تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):شمار قطره هاى آبها و ستارگان آسمان و ذرات گردوغبار پراكنده در هوا وحركت مورچه برسنگ ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860334108




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ادامه واكنش‌ها به بيلبورد‌هاي ترويج فرزند آوري؛ مادر كجاست؟ استراحت مي‌كند براي به دنيا‌آوردن فرزند ششم!


واضح آرشیو وب فارسی:ابتکار: ادامه واكنش‌ها به بيلبورد‌هاي ترويج فرزند آوري؛ مادر كجاست؟ استراحت مي‌كند براي به دنيا‌آوردن فرزند ششم!
نصب بيلبوردهاي «با يك گل بهار نمي‌شه» از همان روزهاي ابتدايي نظرات متفاوتي را در پي داشت. بيلبوردهايي كه با هدف ترويج فرزند آوري و تشويق خانواه‌هاي ايراني به بچه دار شدن و داشتن بچه‌هايي بيشتر طراحي و در نقطه‌هاي مختلف نصب شد. اما نوع طراحي و به خصوص نبود مادر خانواده در يكي از آنها، باعث واكنش‌هاي زيادي شد.
كساني كه دهه 70 شمسي را به ياد دارند، تابلو‌هاي فرزند كمتر، زندگي بهتر را هم يادشان مي‌آيد. آن زمان هدف كاهش جمعيت بود و حالا افزايش جمعيت. بعد از هشدارهايي كه درباره كاهش نرخ رشد و پير شدن تدريجي جمعيت داده شد، نصب اين بيلبوردها يكي از كارهاي تبليغي بود كه براي فرهنگ‌سازي انجام شد.
به گزارش مهر،يك روز پس از نصب بيلبوردها، كاريكاتورها و طرح‌هاي زيادي در انتقاد به آن منتشر شد كه بسياري از آنها نبود مادر خانواده در كادر اين طرح را نشانه گرفته بود. حالا احسان محمدحسني مديرعامل مؤسسه فرهنگي- رسانه‌اي اوج، كه طراح اين بيلبوردها بوده اند، به اين انتقادها پاسخ داده و در گفت و گويي با خبرگزاري فارس اعلام كرده كه يكي از دلايل عدم حضور مادر در طرح نقد تك‌فرزندي، جلوگيري از انتقادهاي ديگري مبني بر ترويج دوچرخه‌سواري بانوان بوده است.
او گفته است: «انجمن طراحان گرافيك انقلاب اسلامي دو طرح مختلف را با مضمون افزايش جمعيت طراحي كرده است كه يكي از آن‌ها خانواده‌اي شاد را سوار بر دوچرخه به تصوير كشيده است. ديگري خانواده‌اي است كه سوار بر قايق هستند در طرح اول به دليل آن كه حضور مادر خانواده سوار بر دوچرخه ممكن بود با انتقادات ديگري از جمله ترويج دوچرخه سواري بانوان همراه باشد،‌ بنابراين مادر خانواده در اين طرح ديده نمي‌شود ولي درباره تعداد بچه‌ها و جنسيت آن‌ها هيچ تعمدي وجود نداشته و قطعاً هنرمندان در طرح‌هاي بعدي خود با دقت و هوشمندي بيشتري آثارشان را ارائه خواهند كرد. در طرح ديگر كه خانواده‌اي سوار بر قايق هستند،‌هم مادر و هم دختر خانواده حضور دارند و اين انتقادات را نسبت به بي‌توجهي به حضور مادر و دختر در يك خانواده ايراني رد مي‌كند.»
او البته به اين توضيح بسنده نكرده و خطاب به منتقدان اين طرح‌ها گفته است: «مادري كه پنج فرزند به دنيا آورده، در خانه در حال استراحت و آمادگي براي به دنيا آوردن فرزند ششم خود است!»
محمد حسني از كساني كه به اين طراح‌ها انتقاد كرده اند به عنوان حاشيه ساز نام برده و آن را هياهوي رسانه اي دانسته و البته از منتقدان خواسته به محتواي اصلي اين آثار توجه كنند كه نقد تك فرزندي و همگام با سياست ازدياد جمعيت ايران است.
او گفته است:« ما رفته رفته عادت مي‌كنيم به اين كه هر جا مواضعي هم سو با سياست‌هاي نظام در يك اثر هنري اتخاذ مي‌كنيم، بايد منتظر سنگ باران شدن برخي عده معدود هم باشيم و اين تابلوها نيز به دليل آن كه در راستاي سياست‌هاي نظام طراحي شده است با انتقاد برخي عده خاص رو به رو شده است.»
اشاره محمدحسني به انتقادها از تابلو‌هاي «صداقت آمريكايي» است كه توسط انجمن طراحان گرافيك انقلاب اسلامي، طراحي شده بود و پس از انتقادها و اظهار نظرها، از معابر عمومي جمع آوري شد.
جالب اينجاست كه روزنامه تلگراف هم به نصب بيلبوردهاي «با يك گل بهار نمي‌شه»واكنش نشان داده و در گزارشي نوشته بود:« نصب بيلبورد جديد تبليغاتي درباره گسترش چند فرزندي در خيابان‌هاي تهران، بخشي از برنامه جديد ايران براي جايگزين كردن سياست‌هاي كنترل جمعيت با افزايش رونق جمعيت است.در اين تبليغ كارتوني فوايد چند فرزندي در بزرگراه‌هاي اصلي شهر تهران به تصوير كشيده شده است. تبليغ با شعار با «يك گل بهار نمي‌شه، فرزند بيشتر زندگي شادتر» همراه است. در تصوير بيلبورد تبليغاتي يك خانواده پنج نفره در حال پارو زدن هستند و پشت آنها يك پدر و پسر كه خوشحالي كمتري در چهره شان ديده مي‌شود سوار قايق هستند كه بيانگر خانوادهاي داراي تك فرزند است. در اين تصوير مادر خارج از كادر بوده و در قايق پر از بچه، مادر خانواده در پشت سر شوهر و چهار كودكش پارو مي‌زند.»

ارسال نظر

سه شنبه 3 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ابتکار]
[مشاهده در: www.ebtekarnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 152]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن