واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مسئول اداره امور كتابخانههاي معاونت پژوهش حوزه:370 كتابخانه مدارس علميه شناسنامهدار شدند
مسئول اداره امور كتابخانههاي معاونت پژوهش حوزه گفت: تاكنون ۴۷۰ كتابخانه مدارس علميه در كل كشور شناسايي شده و براي ۳۷۰ كتابخانه شناسنامه صادر شده است.
به گزارش خبرگزاري فارس از قم به نقل از مركز خبر حوزه، حجتالاسلام علي رائيجي به تشريح اهميت توسعه و ترويج كتابخانههاي مدارس علميه پرداخت و گفت: امروزه مهمترين نهادهاي علمي و پژوهشي دنيا را با كتابخانههايشان ميشناسند و بحث تجهيز، توسعه و از طرفي افزايش كارآمدي كتابخانهها براي نهادهاي علمي يك ضرورت مهم و غير قابل انكار به شمار ميرود.
وي با اشاره به توصيههاي رهبر معظم انقلاب مبني بر گسترش كرسيهاي نظريهپردازي و توليد علم افزود: تقويت حوزههاي ديني، اسلامي كردن علوم انساني و همچنين توليد مقالات علمي و پژوهشي از راه تقويت كتابخانهها به عنوان ملجا و پناهگاه پژوهشگران و انديشمندان ميسر ميشود.
مسئول امور كتابخانههاي معاونت پژوهش حوزه تصريح كرد: اگر بخواهيم امروز در دنيا حرف نو و جدي داشته باشيم، بايد كتابخانههاي قوي و به روز داشته باشيم، زيرا بزرگاني امثال علامه اميني با رفتن به كتابخانههاي بزرگ و عظيم جهان اسلام توانستن آثار عظيمي همانند الغدير را به رشته تحرير درآورند.
وي با تاكيد بر اينكه امروزه بحث كتاب و كتابخواني و همچنين توسعه كتابخانهها جزو ضروريات زندگي علمي و پژوهشي است، ابراز داشت: متاسفانه آن گونه كه شايسته است به اين مسئله توجه كافي نميشود، در حالي كه كتابخانهها دروازه ورود به فرهيختگي و خلق آثار فاخر علمي هستند و به بيان ديگر كتابخانهها آمادگاه ميدانهاي علمي است.
رائيجي در ادامه با اشاره به اهداف راه اندازي اداره امور كتابخانههاي معاونت پژوهش حوزه گفت: قريب به 4 سال است كه اين اداره با هدف تاسيس، تامين منابع مورد نياز و همچنين سياستگذاريهاي كتابخانههاي حوزههاي علميه تشكيل شده است.
مسئول اداره امور كتابخانههاي معاونت پژوهش حوزه خاطرنشان كرد: تاكنون 470 كتابخانه در كل كشور شناسايي شده و براي 370كتابخانه مدارس علميه شناسنامه صادر شده است.
وي افزود: مدارسي كه داراي كد از شورايعالي حوزه هستند و كتابخانههاي آنها فرم شناسنامهاي را تكميل كرده باشند، از خدمات ارائه شده بهرهمند خواهند شد.
وي در پاسخ به سئوالي پيرامون نحوه عضو شدن طلاب در اين كتابخانهها گفت: طلاب مدارس علميه محدوديتي براي عضو شدن در كتابخانهها ندارند و ميتوانند با مراجعه به كتابخانه مدرسه علميه خود و مراجعه به سامانه مديريت كتابخانه، كارت عضويت دريافت كنند و از خدمات كتابخانههايي كه متصل به اين سامانه هستند، بهرهمند شوند.
رائيجي با اشاره به تعامل اين اداره با ساير نهادها گفت: ارتباط ما با نهادهاي بيرون از حوزه يا حتي ساير نهادهاي حوزوي ارتباطي سازنده است؛ با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي تفاهم نامههاي خوبي منعقد شده و ارتباط موثري با اين وزارتخانه براي تقويت و توسعه كتابخانهها داشته و خواهيم داشت.
وي خريداري و تهيه تازههاي نشر را يك ضرورت براي كتابخانههاي مدارس علميه دانست و افزود: سعي داريم در حد توان و تا جايي كه اعتبارات كافي داشته باشيم، كتابهاي چاپ جديد را خريداري و در اختيار كتابخانههاي مدارس علميه سراسر كشور قرار دهيم.
مسئول اداره امور كتابخانههاي معاونت پژوهش حوزه گفت: در ماه منتهي به هفته پژوهش، بستههاي متنوع و كاملي از كتابها، براي بيش از 200 مدرسه علميه ارسال شد كه اميدواريم با عنايتهاي مسئولان بتوانيم در آيندهاي نزديك همه كتابخانههاي مدارس علميه را تجهيز كنيم.
انتهاي پيام/2258/ب
سه شنبه 3 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]