واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: محوريت قرآن، ويژگي بارز زندگي و رفتار شهدا بود
گروه جهاد و حماسه: شب گذشته در آغاز ديدار با 114 شهيد قرآني، با خانوادههاي شهيد محمدي و يزديان ديداري صورت گرفت كه قرآن وجه اصلي خاطرات اين شهدا را تشكيل ميداد.
به گزارش خبرگزاري بينالمللي قرآن(ايكنا)، ديدار با 114 خانواده از شهداي قرآني تهران، از روز گذشته آغاز شد. در اين ديدارها كه با حضور نمايندگاني از شوراي عالي قرآن، دارالقرآن كريم و جمعيت قرآني استان تهران برگزار ميشود، علاوه بر تجليل از روح بلند شهيد، اهداء لوح و تلاوت آياتي از قرآن كريم، دعوتنامهاي نيز به خانواده معزز شهدا براي شركت در يادواره شهداي قرآني نيز تقديم شد.
اولين ديدار اين هيئت با خانوادههاي شهداي قرآني با حضور محمدتقي ميرزاجاني، مدير امور ارتباطات شوراي عالي قرآن، مصطفي صدرزاده، مدير سابق شبكه قرآن و معارف سيما جمهوري اسلامي ايران و يكي از حفاظ قرآن كريم با ديدار از خانواده شهيد حسين محمدي آغاز شد.
ديدار با خانواده گلسرخ دارالتحفيظ
ميرزاجاني در اين ديدار ضمن تشكر از خانواده مهظم شهيد به دليل قبول اين گروه براي بازديد، به تشريح چگونگي اين بازديدها پرداخت و اظهار كرد: به منظور تجليل از مقام والاي شهيد و تقديم دعوتنامه به خانوادههاي شهداي قرآني براي حضور در يادواره شهداي قرآني كه بيست و پنجم دي در برج ميلاد برگزار ميشود، به خدمت خانوادههاي شهدا ميرسيم و دعوتنامه را تقديم ميكنيم.
پدر شهيد در اين مراسم اظهار كرد: جمعي از اهالي محل در سال 67 كه اواخر جنگ بود دور هم جمع شدند و با محوريت قرآن و فعاليتهاي قرآني با كمك استاد موسوي كلاسهاي قرآني را تشكيل دادند.
وي گفت: حسين خيلي علاقهمند به قرآن بود، شيفته و ذوب در قرآن بود، عاشق به تمام معناي قرآن بود و آنها كه رفتند، قرآن را شناختند اما امروز حسرت اين است كه ما نشناختيم و نتوانستيم شهيد شويم.
محمدي گفت: حسين خيلي علاقهمند به نظم بود اگر ميخواست كاري انجام دهد يا جايي برود هميشه منظم بود آداب ظاهري و رفتاري معاشرتهايش خيلي به نظم اهميت ميداد و به اعتقاداتش خيلي حساس بود.
من رفيقم را در مسجد پيدا ميكنم
وي اظهار كرد: يك بار يكي از همسايهها گفته بود كه به پسرتان بگوييد با اين پسر ما دوست شود و رفت و آمد كند بلكه جذب ايشان و اسلام شود. به حسين كه گفتم، در جواب گفت: «من رفيقم را در مسجد پيدا ميكنم. مگر ايشان مسجد ميآيد.» ايشان به بحث تجمع در مسجد خيلي اهميت ميداد.
پدر شهيد محمدي گفت: يكي از چيزهايي كه حسين خيلي علاقه داشت سقايي بود اصرار داشت كه يك كوزه برايش بخرم كه بعد از هر نماز جمعه به ميان مردم رود و آنان را سيراب كند. با اين حركتش عشق ميكرد و كسي جلودار او نبود. تابستانها هم اين كار را ميكرد.
وي درباره فعاليتهاي قرآني شهيد گفت: ماهي يك دفعه و دو هفته يك دفعه اساتيد را دعوت ميكرد شهيد آن موقع هم رده آنان بود. استاد زكيلو، استاد پرهيزگار و استاد محمديون از كساني بودند كه شهيد با آنها رفت و آمد ميكرد و آنان را به هيئت قرآني دعوت ميكرد تا از تجربه و خاطرات آنها استفاده كند.
در اين ديدار پدر، مادر، برادر و خواهر شهيد محمدي نيز حضور داشتند، برادر ايشان نيز بخشي از تلاوت آيات قرآن كريم را كه شهيد قرأئت كرده بود براي حاضران پخش كرد. اين ديدار باتقديم لوح و دعوتنامه به خانواده شهيد محمدي به پايان رسيد.
علي يزديان؛ بسيجي مسجد امام رضا(ع) محله نفيس
دومين ديدار شب گذشته با حضور در منزل خواهر شهيد علي يزديان، آغاز شد. البته علت حضور در منزل خواهر شهيد يزديان، فوت پدر و ماندر ايشان بود. عباس صادقينيك، داماد اين خانواده كه همرزم و هم مسجدي شهيد نيز بوده در سخناني در اين مراسم به برخي ويژگيهاي شهيد يزديان پرداخت و اظهار كرد: او سال 1343 در خانوادهاي متدين، ساده زيست و متوسط در منتطقه خاوران به دنيا آمد.
وي ادامه داد: در دوران دبيرستان و پيرو دستور امام خميني(ره) جذب بسيج شد و فعاليتهاي خود را در مسجد امام رضا(ع) آغاز كرد و پس اخذ ديپلم به جذب حوزه مرحوم مجتهدي شد. او كه معلم قرآن بچههاي مسجد بود، براي تدريس خود شيوه جديد نيز ابداع كرده بود.
صادقينيك گفت: توجه به نماز جماعت، نماز شب، نظم و دوري از گناه و به شكل خاص غيبت را ميتوان در همه شهدا از جمله شهيد يزديان به وضوح مشاهده كرد. او در عمليات بدر مفقود شد و پس از سالها در حالي به تهران بازگشت كه مادرش آرزوي ديدار دوباره او را به ديار باقي برده بود.
سه شنبه 3 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]