واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: پذيرش بدون آزمون در مقطع دكتري در دانشگاه امام خميني قزوين
دارندگان رتبههاي اول تا پانزدهم مرحله نهايي مسابقات المپياد دانشجويي كشور از تسهيلات بدون آزمون در مقطع كارشناسي ارشد و نفرات نخست نيز از تسهيلات بدون آزمون در مقطع دكتري بهرهمند خواهند شد.
حضور جوانان و دانشجوياني خلاق و توانمند سنگ بنا و ضامن بقا و تداوم هر جامعه و كشوري است كه در اين بين دانشجويان به ويژه آناني كه از برگزيدگان علمي دانشگاهها و به طور كلي از نخبهها هستند، در اين راه سرآمد هستند و چرخهاي مملكت ميتواند به دست آنان با شتاب بيشتري حركت كند تا در نهايت موجب رشد و شكوفايي كشور شود.
به گزارش ايسنا، دفتر استعدادهاي درخشان هر دانشگاه، به نوعي از اصليترين مراجع تشويق هدايت و حمايت از دانشجويان به شمار ميرود. در اين بين هم در استان قزوين، دفتر هدايت استعدادهاي درخشان دانشگاه بين المللي امام خميني (ره) پيشگام بوده است تا بتواند در مسير تشويق و حمايتهاي دانشجويان نخبه اين دانشگاه گام بردارد. حمايتهايي كه به طور مسلم براي آشنايي با بسترها و تسهيلات و به منظور ايجاد انگيزه براي برنامهريزي صحيح به منظور افزايش توانمندي و بهرهگيري پربارتر از دانشجويان ايجاد شده است.
نوشين بيگدلي، مدير امور دانشجويان استعدادهاي درخشان دانشگاه بينالمللي امام خميني(ره) در گفتوگو با خبرنگار ايسنا اظهار كرد: دفتر استعدادهاي درخشان اين دانشگاه با هدف شناسايي، حمايت و هدايت دانشجويان ممتاز دانشگاه و فراهم كردن امكانات رفاهي و آموزشي و ارتقاي سطح علمي آنان تشكيل شده است. تاكنون 800 نفر از دانشجويان اين دانشگاه عضو اين دفتر در دانشگاه بينالمللي امام خميني(ره) قزوين شدهاند.
وي با اشاره به مزاياي عضويت دانشجويان در دفتر استعدادهاي درخشان دانشگاه بينالمللي امام خميني (ره)، خاطرنشان كرد: پرداخت كمك هزينه تحصيلي، كمك هزينه سفرعلمي، پژوهانه براي انجام پايان نامه، بورس تحصيلي نخبگان، كمك هزينه فرصت مطالعاتي در دوره دكتري، تسهيلات محققان دورههاي پسا دكتري، تسهيلات ساخت و خريد مسكن و بورس تحصيلي وزارت علوم در صورت قبولي در دوره دكتري از جمله تسهيلات مناسب است كه به دانشجويان برگزيده علمي و برگزيدگان المپياد كشوري تعلق خواهد گرفت.
بيگدلي عنوان كرد: دانشجويان و دانشآموختگان برتر دوره كارشناسي و كارشناسي ارشد كه حائز شرايطي از جمله رتبههاي نخست تا پانزدهم المپيادهاي دانشجويي، دانشجويان نمونه كشوري و رتبههاي نخست تا سوم جشنوارههاي معتبر علمي هستند، ميتوانند بدون شركت در آزمون در مقطع بالاتر ادامه تحصيل دهند.
اين مسئول اضافه كرد: دارندگان رتبههاي اول تا پانزدهم مرحله نهايي مسابقات المپياد دانشجويي كشور از تسهيلات بدون آزمون در مقطع كارشناسي ارشد و نفرات نخست نيز از تسهيلات بدون آزمون در مقطع دكتري بهرهمند خواهند شد.
مدير امور دانشجويان استعدادهاي درخشان دانشگاه بينالمللي امام خميني(ره) با اشاره به اينكه امسال براي نخستينبار دانشجويان بدون آزمون در مقطع دكتري در دانشگاه بينالمللي امام خميني پذيرش شدهاند، اظهار كرد: اين دانشجويان با توجه به عضويت در طرح استعدادهاي درخشان و كسب عناوين برتر مسابقات و المپياد كشوري در بيست رشته جذب اين دانشگاه شدهاند.
جعفر احمدي، معاون توسعه تكميلي دانشگاه بين المللي امام خميني(ره) نيز در گفتوگو با خبرنگار ايسنا بيان كرد: بهره گيري از استعدادهاي برتر دانشجويان برگزيده علمي و المپياد كشوري در قالب طرح استعدادهاي درخشان از جمله اهداف است. يقينا اجراي اين طرح ميتواند ظرفيت و پتانسيلهاي موجود دانشجويان را شناسايي كند و آنان را مورد حمايت قرار دهد.
وي، استفاده ويژه از امكانات كتابخانه دانشگاه، برگزاري برنامههاي فرهنگي ويژه، پرداخت كمكهزينه شركت در كنفرانسهاي علمي براي ارائه مقاله، شركت در كارگاههاي آموزشي و انجام طرحهاي پژوهشي را از جمله امكانات و تسهيلات دفتر استعدادهاي درخشان اين دانشگاه برشمرد.
احمدي عنوان كرد: در سال جاري هشت نفر از تيم 10 نفره اين دانشگاه حائز رتبههاي برتر المپياد دانشجويي كشوري شدند كه اين بيانگر تواناييها و ظرفيتهاي اين دانشگاه براي رشد و شكوفايي استعدادهاي دانشجويان است.
اين مسئول يادآور شد: دانشجويان دوره كارشناسي كه حداقل دو نيمسال و حداكثر چهار نيم سال تحصيلي خود را با ميانگين كل 17 گذرانده باشند ميتوانند با دارابودن مدال طلاي المپيادهاي علمي دانشآموزي و رتبه نخست جشنوارههاي فارابي، شيخ بهايي، خوارزمي و رازي علاوه بر رشته تحصيلي خود به طور هم زمان در يكي از رشتههاي كارشناسي مكمل رشته نخست خود بدون پرداخت شهريه ادامه تحصيل دهند.
عبدالعلي آل بويه، رئيس دانشگاه بينالمللي امام خميني (ره) نيز در گفتوگو با خبرنگار ايسنا با اشاره به اينكه دانشجويان برگزيده علمي و المپياد مسابقات قهرماني كشور تلاشهاي بيشماري در فراگيري علم و دانش از خود نشان دادهاند، اظهار كرد: بدون شك اين دانشجويان با عضويت در طرح استعدادهاي درخشان ضمن اينكه اهداف خود را با برنامه ريزي بيشتري ميتوانند انجام دهند، فرصت بهينهاي را به دست ميآورند كه از تسهيلات موجود در اين طرح بهرهمند شوند.
وي با اشاره به همايش تجليل از استعدادهاي درخشان اين دانشگاه كه چندي پيش با حضور دانشجويان برتر در اين دانشگاه برگزار شد، عنوان كرد: برپايي اين همايش فرصت بهينهاي براي ساير دانشجويان دانشگاه بود كه با دانشجويان استعدادهاي برتر آشنا شوند و از آنان در كسب علم و دانش الگوبرداري كنند.
آل بويه اضافه كرد: بدون شك بهرهمند شدن جوانان در راه كسب دانش ميتواند كشور را در سالهاي آينده در مقابل هرگونه تهديدي بيمه كند. جوانان هر جامعهاي به نوعي آيندهسازان آن كشور خواهند بود، يقينا اگر دانشجويان در راه كسب علم و دانش گام بردارند، نه تنها خدمت بزرگي به كشور ميكنند و براي جامعه مفيد خواهند بود، بلكه زندگي خود و فرزندانشان را در آينده تضمين خواهند كرد.
رئيس دانشگاه بينالمللي امام خميني (ره) قزوين، دانشجويان برتر و برگزيدگان مسابقات علمي و المپياد كشوري اين دانشگاه را جزو استعدادهاي برتر دانست و گفت: اين دانشجويان قطعا ميتوانند با عضويت در طرح استعدادهاي درخشان از تسهيلات مناسب و مزاياي خوب آن استفاده بهينه كنند.
سه شنبه 3 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]