واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
مدیری که از تغییر دولت مصون ماند +عکس
یکی از مدیران سطوح بالای دولت او نه تنها از تغییرات احمدی نژاد مصون ماند، بلکه دولت جدید نیز جایگاهش را بر مسند فعلی محکم تر کرد.
افکار نیوز: یکی از مدیران سطوح بالای دولت او نه تنها از تغییرات احمدی نژاد مصون ماند، بلکه دولت جدید نیز جایگاهش را بر مسند فعلی محکم تر کرد.
محمود احمدی نژاد رییس جمهور قبلی ایران به تغییر مدیران مشهور در سطوح گسترده مشهور بود. او حتی وزیران هر وزارتخانه را چندین بار عزل و منصوب می کرد. تقریبا می توان گفت هیچ مدیر و وزیری نبود که از تغییرات تصمیمات احمدی نژاد در امان مانده باشد.
موج تغییرات وزرای وزارتخانه ها در زمان محمود احمدی نژاد حتی کابینه او را به مرز انحلال کشاند. اما یکی از مدیران سطوح بالای دولت او نه تنها از تغییرات احمدی نژاد مصون ماند، بلکه دولت جدید نیز جایگاهش را بر مسند فعلی محکم تر کرد. این مدیر کسی نیست جز علی صالح آبادی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار. این روزها سازمان تحت مدیریت او بیش ازپیش پذیرای نقدینگی در دست مردم شده است و شاخص هایش قله واحدها را یکی پس از دیگری طی می کند.
علی صالح آبادی متولد سال ۱۳۵۷ در سبزوار است. وی دارای مدرک کارشناسی ارشد معارف اسلامی و مدیریت مالی از دانشگاه امام صادق، دکتری مدیریت مالی از دانشگاه تهران، و عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق است.
او مانند بسیاری از هم دورهای ها و همدانشگاهیهایش پایاننامهای با موضوع فعلی کارش تدوین کرده: «امکانسنجی راهاندازی بازار آتی سهام شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران (با تأکید بر مسائل شرعی و نیازمندیهای بازار سرمایه».او را می توان از مدیران جوان موفق کشور دانست. صالح آبادی، پیش از اینکه به ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار منصوب شود، دبیرکل سازمان کارگزاران بورس اوراق بهادار تهران بود.
در اردیبهشت سال ۸۵ و در زمانی که نزدیک به یک سال از ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد، گذشته بود، علی صالح آبادی پا به سازمان بورس تهران گذاشت. در آن زمان، داوود دانش جعفری مسئولیت ریاست بر ساختمان باب همایون یا همان وزارت اقتصاد را بر عهده داشت و صالح آبادی اولین بار با حکم دانش جعفری به ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار منصوب شد.
در حکم دانش جعفری برای انتصاب دکتر صالح آبادی آمده بود: نظر به تعهد، تخصص، دانش و تجارب مفید و ارزنده شما در بازار سرمایه کشور و در اجرای مفاد ماده (۹) قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی ایران مصوب آذر ماه سال ۱۳۸۴ و با توجه به بند (۲) مصوب مورخ ۱۳۸۵/۲/۶ شورای عالی بورس و اوراق بهادار، به مدت ۳۰ ماه به عنوان رئیس هیأت مدیره و رئیس سازمان بورس اوراق بهادار منصوب می شوید.
چندی بعد، قرعه تغییرات در کابینه احمدی نژاد به نام داوود دانش جعفری درآمد. با اینحال صالح آبادی در مسند خود باقی ماند و هیچگاه قرعه تغییرات احمدی نژاد به نام او نیفتاد. او نه تنها در دولت نهم ماندگار شد بلکه در دولت دهم نیز به کار خود ادامه داد. این در حالیست که طبق قانون سازمان بورس، دوره ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار تهران ۳۰ماه تعیین شده است.
رییس سازمان بورس اوراق بهادار؛ از مدیرانی که علیرغم تغییرات دولت و نوسانات مرسوم در بورس، جایگاه خود را از دست نداد و در بورس ماندنی شد. با روی کار آمدن حسن روحانی، حجم تغییرات در سطوح مدیریتی کشور کلید خورد. این حجم تغییرات انتقادات زیادی را برای حسن روحانی به دنبال داشت. علیرغم این حجم تغییرات وسیع، مدیر بورس در جای سابق خود باقی ماند. با این اوصاف علی صالح آبادی که از ۳۰ مهر ماه ۸۴ تاکنون چیزی نزدیک به سه دوره ۳۰ ماهه برای برتن کردن ردای سازمان بورس و اوراق بهادار تجربه کرده اکنون برای تداوم اعتبار حکم ریاست خود تا اردیبهشت ماه سال آینده نگرانی چندانی ندارد.
در حکم روز ۲۹مهر ماه طیب نیا برای صالح آبادی آمده است: نظر به تعهد، تخصص، دانش و توانمندی های ارزنده جنابعالی در بازار سرمایه کشور و در اجرای مفاد قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی ایران و اساسنامه سازمان بورس و اوراق بهادار و باعنایت به مصوبه شورای عالی بورس و اوراق بهادار، به موجب این حکم به سمت «رئیس هیات مدیره و رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار» منصوب می شوید.
امید است با اتکال به خداوند متعال در جهت تحقق اصول قانون مداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید، حضوری فعال و همه جانبه داشته باشید.
صالحآبادی درباره توصیهها و انتظارات وزیر اقتصاد در جهت توسعه بازار سرمایه هم گفت: دکتر طیبنیا تاکید ویژهای بر توسعه بازار بهویژه افزایش نقش بازار سرمایه در تامین مالی ازطریق تقویت بازار اولیه دارد.
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]