تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به وسيله من هشدار داده شديد و به وسيله على عليه ‏السلام هدايت مى‏يابيد و به وسي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869158066




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تبعيت از اهل بيت(ص) در سبك عزاداري اربعين حسيني


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: تبعيت از اهل بيت(ص) در سبك عزاداري اربعين حسيني
گروه انديشه: اربعين ديرينه و پيشينه‌اي دارد كه به خاندان پيامبر(ص) برمي‌گردد؛ شكل عزادري‌ها بايد همان شكلي باشد كه خاندان نبوت(ص) بعد از شهادت امام حسين(ع) انجام مي‌دادند.


حجت‌اسلام والمسلمين سيدمحمدعلي موسوي، پژوهش‌گر و استاد حوزه‌هاي علميه در گفت‌وگو با خبرگزاري بين‌المللي قرآن(ايكنا)، درباره عزاداري‌هاي اربعين گفت: دين از محوري‌ترين مسائل در ايجاد وحدت ملي است و از اين ميان، مودت و محبت نسبت به خاندان پيامبر(ص) از نكات كليدي اين محور وحدت‌بخشي است. بر اساس روايات، مهرورزي به پيامبر(ص) و خاندانش واجب است و فريقين بر اين مسئله توافق دارند و اين يك نكته اجماعي است.

وي ادامه داد: جداي از تلقي ويژه ما شيعيان نسبت به امام حسين(ع)، در هر دو فرقه شيعه و سني در اين‌كه ايشان نوه پيامبر(ص) بودند، به گردن همه مسلمانان حق دارند و اين‌كه آن‌ها خانداني بودند كه گاهي با صلح‌شان و گاهي با جنگ‌شان، بيشترين خدمت را به اسلام كرده‌اند، اتفاق نظر است.

عزاداري امام حسين(ع) و ايجاد وحدت ملي

وي با اشاره به اين‌كه امام حسين با خون خود اسلام را حفظ كرد و اين ريختن خون براي به دست آوردن قدرت و يا آشوب‌گري نبود، تصريح كرد: بر اساس اين اشتراكي كه بين همه مسلمانان دنيا وجود دارد، عزاداري امام حسين(ع) مي‌تواند به عنوان يكي از مؤلفه‌هاي وحدت ملي باشد. اما برخي از شيعيان با عزاداري‌هاي نامتعارف مانند قمه زدن و.. باعث دور شدن مذاهب و فرق ديگر از اين مراسم مي‌شوند.

اين محق و پژوهش‌گر مسائل ديني افزود: عزاداري‌ها نامتعارف باعث مي‌شود تا از تشيع تلقي خرافي بشود؛ به اين ترتيب كه بيننده تشيع را فاقد درون‌مايه عقلي پندارد و مردم را نسبت به خود مذهب بدبين مي‌كند. نكته دوم اين‌كه خود شيعيان را انسان‌هاي غير عقلاني معرفي مي‌كند؛ عزاداري‌هاي نامتعارف سبب مي‌شود كه وحدت ملي شكننده شود.

ريشه تاريخي اربعين در خاندان پيامبر(ص)

وي با بيان اين‌كه عزاداري بايد به صورت عقلاني و عاطفي، همان‌طور كه دستور آن از طرف ائمه(ع) به ما رسيده‌ است، برگزار شود، گفت: اربعين در سنت اسلامي، يك عرف اجتماعي بوده‌ است. چنين رسم بوده كه در چهلمين روز بعد از فوت يا شهادت شخصي كه در بين جامعه، قوم و خانواده‌اي عزيز بود، افراد جمع مي‌شدند و تعزيه و سوگواري برپا مي‌كردند.

وي خاطرنشان كرد: افزون بر اين‌كه اين سنت در جامعه وجود داشته و پيامبر اكرم(ص) هم ما را از اين بابت نهي نكرده است، درباره امام حسين(ع) چنين آمده كه اهل بيت پيغمبر(ص) براي ايشان عزاداري كرده‌اند. بنده در كتاب «قافله نور» اثبات كردم كه خاندان پيغمبر(ص) در اولين اربعين آمده‌اند و در سوگ سالار شهيدان عزاداري كرده‌اند و با تمسك به خاندان پيامبر(ص)، براي ما شيعيان هم لازم است كه هرساله عزاداري را هر ساله در اربعين امام(ع) انجام دهيم.

حجت‌الاسلام موسوي بيان كرد: شكل عزادري‌ها بايد همان شكلي باشد كه در خاندان نبوت(ص) بعد از شهادت امام حسين(ع) انجام مي‌دادند. اربعين ديرينه و پيشينه‌اي دارد كه به خاندان پيامبر(ص) برمي‌گردد. وقتي حضرت زينب(س) بر سر مزار امام حسين(ع) حاضر شدند، خود را با تيغ نزدند و كارها غير عقلاني و غيرانساني كه باعث هتك حرمت شود، انجام ندادند. در آن مراسم امام سجاد(ع) سخن گفتند، ديگران گريه كردند و سلام بر امام حسين(ع) فرستادند.

سه شنبه 3 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن