تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خوشا بحال كسانى كه براى خدا گرسنه و تشنه شده‏اند اينان در روز قيامت سير مى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803051312




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رهبر قنبري كارگردان سينماي ايران در گفتگو با برنا: مديران سينمايي دوره گذشته فرهنگ پهلواني و قهرماني را از بين بردند


واضح آرشیو وب فارسی:برنا نيوز: رهبر قنبري كارگردان سينماي ايران در گفتگو با برنا: مديران سينمايي دوره گذشته فرهنگ پهلواني و قهرماني را از بين بردند
رهبر قنبري گفت: مديران سينمايي دوره قبل بچه انقلابي‌هاي دست دوم، محافظه كار وترسو بودند كه از انقلاب تنها به شعار آن چسبيده بودند.


رهبر قنبري درباره عملكرد مديران سينمايي دولت احمدي‌نژاد به خبرنگار سينمايي برنا گفت: كساني كه در دولت گذشته در راس سازمان سينمايي و زير مجموعه‌هاي آن بودند بچه انقلابي‌هاي دست دوم، محافظه كار وترسو بودند كه از انقلاب تنها به شعار آن چسبيده بودند.

وي در ادامه افزود: جواد شمقدري وعليرضا سجادپور كه در راس هرم قرار داشتند آدم‌هايي بودند كه از شرايط انقلابي‌گري تنها تخيل داشتند به همين دليل جهان غرب را توطئه مي‌ديدند. آن‌ها هر فيلم انقلابي كه مي‌ساختند به موازات آن فيلم ضد انقلابي كه اكفثر بازيگران آن را با چشم روشن بودند، مي‌ساختند.

قنبري خاطرنشان كرد: نكته بسيار جالب ديگر اين بود كه اين آقايان از لحظه‌اي كه وارد ساختمان معاونت سينمايي شدند حتي راه رفتن آن‌ها هم تغيير كرد و اغراق به اينكه كار دارم، سرم شلوغ است و جلسه دارم جزء حرفهاي روزانه آن‌ها شده بود اما دريغ از اينكه حتي يك جلسه آن‌ها نتيجه داشته باشد.

در مديران سينمايي گذشته نگاه آزادمنشي وجود نداشت
قنبريب ادامه داد: در اين مديران نگاه آزادمنش به هنر معنا نداشت زيرا نمي‌دانستند كه آزادمنشي معادل هنجارشكني نيست درحاليكه هنر آزادمنشي به خوبي اخلاقيات جامعه‌اش را مي‌شناسد و مي‌داند كجا بايد از آن نگهداري كند.

قنبري همچنين گفت: مديران سابق سينمايي دولت احمدي‌نژاد پول را مشتي علف و هنر را آرتيست بازي مي‌ديدند و تحليل آن‌ها از هنر تنها تخيل بود در حاليكه تخيل زمينه رئال و واقعي دارد. توهم و تخيل در آن‌ها قاطي شده بود به همين دليل همه چيز را با نگاه سياسي مي‌ديدند ضمن اينكه آن‌ها معتقد بودند كه اين توهم مجري (فيلمساز و كارگردان) مي‌خواهد و در اين ميان نمي‌توانستند فيلمسازاني مانند مهرجويي، عياري و من را داشته باشند بنابراين به اين فكر افتادند تا خودشان فيلمساز تربيت كنند كه اين كار را هم انجام دادند اما فيلمسازان درجه ۴ و ۵ كه تعداد آن‌ها هم زياد نبود. از طرفي بايد براي كشور ۷۰ ميليوني فيلم مي‌ساختند بنابراين به سرعت به‌‌ همان دست. پرورده‌هاي خود كار مي‌دادند و در نتيجه ياري رساندن به ياران خودشان زياد شد و به اين شكل بود كه بودجه‌اي را كه براي فرهنگ درنظر گرفته شده بود به جاي اينكه براي ساخت چند فيلم و از كارگردانان جوان به كار گرفته شود تنها به ۳ يا ۴ فيلم با هزينه‌هاي ميلياردي اختصاص يافت.

كارگردانان حرفه اي فيلم نساختند
وي در ادامه گفت: نكته‌اي كه بسيار اهميت دارد اين اسمت كه چه كساني در اين ۸ سال فيلم نساختند. در اين سال‌ها كارگردانانkي نظير بهرام بيضايي، ناصر تقوايي و عباس كيارستمي فيلم نساختند كه به واسطه آن صد‌ها جوان هم بيكار و وارد سينما نشدند در حاليكه آن‌ها برآيند نيروهاي ملي و ميهني ما هستند. زمانيكه آن‌ها را حذف كردند درواقع نظام تربيتي كشور را ساقط كردند و شيوه فرهنگي ديگران بر ما مستولي گشت زيرا ديگر اثر خوبي براي ارائه نداشتيم و اين امر فاجعه است.

قنبري با بيان اينكه فرهنگ امري پنهان است كه بخش اعظم آن ديده نمي‌شود، گفت: فرهنگ وجودي است كه هر روز بزرگ‌تر مي‌شود درواقع با پيدايش يك سرزمين شروع مي‌شود و با ملت رشد مي‌كند.

بحران عميق فرهنگي ايجاد شد
وي خاطرنشان كرد: در ۸ سال گذشته بحران عميق فرهنگي ايجاد شد كه به واسطه آن فرهنگ ما عقب افتاده شد و به نوعي فرهنگ نابود شد. ما ۸ سال توقف شديد فرهنگي در همه عرصه‌ها داشتيم. زمانيكه آدم‌هاي شايسته فيلم نساختند و آدم‌هاي غير مربوط كار فرهنگي انجام دادند اين بحران شديد‌تر شد در نتيجه اين اهمال ادبيات فارسي هم نابود شد و در نتيجه همين اهمال بود كه با ساختن اخراجي‌ها فرهنگ پهلواني و قهرماني را به ابتذال كشاندند.

/ سپيده حيدرآبادي/

سه شنبه 3 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برنا نيوز]
[مشاهده در: www.bornanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن