تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سخن گفتن درباره حق، از سكوتى بر باطل بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803278037




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هديه 84 ميليوني مرتضوي براي رضايت يك شاكي يواشكي روزنامه ها


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: هديه 84 ميليوني مرتضوي براي رضايت يك شاكي يواشكي روزنامه ها
شما هر روز چقدر بابت خريد روزنامه پول مي پردازيد؟ چند تا روزنامه را مي توانيد بخريد؟ چند تا از آن روزنامه ها را فرصت مي كنيد، بخوانيد؟ بيشتر مشتري كدام روزنامه هستيد؟ اگر از شما بپرسند آيا دلتان مي خواهد بدانيد روزنامه هاي ديگر چه نوشته اند احتمالا سرتكان مي دهيد و مي گوييد « كاشكي ممكن بود ...» ما از آرزوهاي شما خبر داريم و به همين علت مي خواهيم به جاي تان، هر روز همه روزنامه ها را بررسي كنيم و جالب ترين خبرهاي شان را براي تان دستچين كنيم و به نقل از آن روزنامه ها در ستون « يواشكي روزنامه ها» بنويسيم.


كيهان: چرا زبان آقاي صانعي به برائت از دولت آمريكا نمي چرخد؟

روزنامه كيهان نوشت: آقاي صانعي براي جبران اظهارات نسنجيده خود، به ماهيت گستاخ و متعدي رژيم آمريكا اذعان كرد. او با اين حال لبه انتقاد خود را متوجه سناتورهاي آمريكايي كرده و عملكرد دولت اوباما را مسكوت گذاشت.

وي پيش از آن در مصاحبه با روزنامه نيويورك تايمز ادعا كرده بود دولتمردان آمريكا و ايران از همديگر بگذرند! او همچنين گفته بود ايران ممكن است روزي با اسرائيل به آشتي برسد! اين اظهارات با موج گسترده اعتراض ها در محافل رسانه اي، سياسي و دانشگاهي مواجه شد.

صانعي هر چند اشاره اي به اين اعتراض ها نكرده، اما «موضع برخي سناتورهاي آمريكايي» را دستمايه يك بيانيه قرار داد و نوشت: نظر برخي سناتورهاي آمريكايي با هيچ درك حقوقي و سياسي سازگاري ندارد. آيا آنان هنوز به اين نتيجه نرسيده اند كه نمي توانند ملت بزرگ و مقاومي همچون مردم شريف ايران را در حق قانوني خود در غني سازي صلح آميز منع نمايند.

آيا منافع كوتاه مدت خشنودي دولتمردان رژيم غاصب صهيونيستي براي آنان، از منافع بلندمدت مردم آمريكا و ايجاد صلح و ثبات در منطقه با اهميت تر است؟ اين عده قليل و كساني كه بر طبل جنگ مي كوبند؛ توافق دولت ايران با قدرت هاي جهاني را نبايد به منزله فراموش كردن جنايات دولت هاي آمريكا در حق ملت ايران در كودتاي 28 مرداد، حمايت از رژيم سركوبگرشاه، حمايت تسليحاتي و اطلاعاتي از رژيم ديكتاتور صدام در جنگ هشت ساله و... بدانند بلكه اين توافق نشان از منطق و منش ايران در گفتگو و حل مسالمت آميز مسائل، با تاكيد بر حفظ تمامي حقوق مشروع و قانوني خود مي باشد.

وي مي افزايد: شرم آورتر آنكه به جاي عذرخواهي از ملت شريف ايران بابت ستم ها و تضييع حقوق آنها پا را از حد خود فراتر گذاشته و تا سر حد كمك نظامي و حمايت از دولت شر، غاصب و نامشروع صهيونيست، بر فرض حمله به مراكز انرژي هسته اي صلح آميز پيش مي روند و چگونه مي انديشند كه رژيم صهيونيستي اسرائيل توان حمله به يك كشور بزرگ و قدرتمند همچون ايران را دارد، حال آنكه در برابر گروه كوچكي از فرزندان معنوي امام خميني ( سلام الله عليه) در لبنان توان مقاومت نداشته و با شكستي رسوا و مفتضحانه روبرو گشت.

صانعي نوشت: آنان كه در فكر خام حمله نظامي به ايران هستند، بايد بدانند هرگونه تعرضي به منافع ملي و خاك اين كشور به معني بسته شدن راه گفتگو است و شروع مقاومتي خستگي ناپذير كه نتيجه اي جز ذلت و خواري و گرفتاري در باتلاق مشكلات براي آنها نخواهد داشت؛ همانگونه كه در ويتنام، عراق و افغانستان دست به گريبان مشكلات زيادي شده و خواهند شد با اين تفاوت كه ملت بزرگ ايران با هر سليقه اي در برابر متجاوزان همچون يد واحدي هستند كه هيچگاه تسليم زور نخواهند شد و به راه خود ادامه خواهند داد؛ لكن منافع متجاوزان در آتش دفاع مشروع ملت ايران خواهد سوخت. شاهد اين مدعا ايستادگي هشت سال جنگ تحميلي در برابر تمامي قدرت هاي حامي رژيم بعث است.

وي البته با استثنا كردن دولت آمريكا نوشت: اميدوارم كه منطق و رفتار توأم با متانت و احترام متقابل در ميان دولتمردان آمريكا راه را بر انديشه هاي افراطي عده اي قليل ببندد و راه رسيدن به توافقي در همه مراحلش با رعايت و حفظ حقوق مشروع و قانوني پديد آورد.

اين موضع در حالي است كه دولت آمريكا و شخص رئيس جمهور اين كشور بارها با تعبير همه گزينه ها روي ميز است ملت ايران را تهديد به حمله نظامي كرده و از سوي ديگر همين دولت مي گويد حق غني سازي ايران را نمي پذيرد و درصدد بر چيدن برنامه هسته اي اين كشور است.

دولت آمريكا همچنين اخيرا 18 شركت جديد را در فهرست تحريم ها قرار داد. با اين اوصاف جاي طرح اين سوال مهم وجود دارد كه چرا آقاي صانعي حاضر نيست از دولت مستكبر، بي صداقت، جنايتكار و عهدشكن آمريكا اعلام انزجار كند؟

سياست اوباما عليه سوريه ضربه سختي خورده است

كيهان در ادامه آورده است: سياست اوباما در سوريه ضربه سختي خورده و او در قبال گروه هاي معارض دولت سوريه سردرگم است.

روزنامه آلماني برلينر سايتونگ در تحليل وضعيت فعلي سوريه و درگيري گروه هاي معارض با يكديگر نوشت: حمله گروه هاي اسلامگراي مسلح به مقر اصلي ارتش آزاد سوريه (گروهي ديگر از معارضين) دو راه ناخوشايند اوباما، رئيس جمهور آمريكا را نشان مي دهد. او شريكي راهبردي در مبارزه عليه دولت سوريه كم دارد. جان كري، وزير خارجه آمريكا به گونه اي وانمود كرد كه گويي همه چيز طبق برنامه پيش مي رود. او در جريان يك سخنراني در واشنگتن گفت دولتش هر كاري مي كند تا كنفرانس سوريه كه قرار است در 22 ژانويه در سوئيس برگزار شود موفق شود. به تعبير كري فقط آمريكا قادر است طرف هاي درگيري را پاي ميز مذاكرات بياورد.

برلينر سايتونگ اضافه كرد: البته تقريبا در همان زمان كاخ سفيد مجبور شد اذعان كند كه سياست اوباما در سوريه ضربه سختي خورده و كمك به گروه هاي مسلح وابسته به ارتش آزاد متوقف شده است.

در ادامه اين تحليل آمده است: پس زمينه اين تصميم يك موفقيت نظامي گروه شورشي «جبهه اسلامي» بود. جنگجويان اين گروه هفته پيش در «باب الهوا» انبارهاي ارتش آزاد سوريه را كه مورد حمايت آمريكاست تصرف كردند. دولت آمريكا از شروع جنگ داخلي در سوريه تاكيد مي كند كه فقط مي خواهد به آن دسته از مخالفان اسد كمك كند كه هدف شان حفظ كشور سوريه است و از حقوق گروه هاي مذهبي و اقليت ها دفاع مي كنند. در اين فاصله مشخص شده كه اين كار تقريبا ناممكن است. ارتش آزاد سوريه به لحاظ نظامي دست پايين را دارد و از اين گذشته از آمريكا سرخورده است. نيويورك تايمز از قول يكي از جنگجويان كه از سوريه گريخته، نقل مي كند: «چه كمك هاي غيركشنده اي؟ آمريكايي ها از ما با تن هاي ماهي تاريخ مصرف گذشته حمايت كرده و فكر مي كنند با اين كار از مخالفان پشتيباني مي كنند.»

روزنامه آلماني در ادامه اين تحليل خاطرنشان كرد: اوباما بعد از ماجراي سلاح هاي شيميايي در بين مخالفان اين اميد را ايجاد كرد كه مي خواهد با حمله نظامي، به حكومت سوريه ضربه سختي بزند. اما وقتي اسد اعلام آمادگي كرد زرادخانه شيميايي خود را منهدم مي كند، از اين هدف دست برداشت. اين مطلب به ارزيابي كارشناسان آمريكايي منجر به تقويت موضع اسد در كنفرانس سوريه شد كه قرار است در آن درباره شيوه صلح آميز انتقال قدرت گفت وگو شود.

فردريك هاف كه تا مدت كوتاهي پيش در وزارت خارجه آمريكا مسئول اين برنامه ها بود، گفت چشم انداز موفقيت كنفرانس «نسبتا تيره» است. دعوت از ايران براي شركت در كنفرانس نيز به شدت مورد انتقاد است. تهران همراه با حزب الله لبنان از حكومت سوريه پشتيباني مي كند.

سي ان ان: 17 هزار بمب اتمي را نمي بينيد نگران غني سازي ايرانيد؟!

كيهان نوشت: «آيا اينكه احتمال مي دهيم ايران در آينده بتواند يك بمب اتمي بسازد خطرناك تر است يا 17 هزار بمب اتمي واقعي كه جهان را تهديد مي كند؟»

وبسايت شبكه تلويزيوني سي ان ان با طرح اين سؤال مي نويسد: در حالي كه رسيدن به يك توافق براي جلوگيري از توليد فقط يك بمب هسته اي در ايران توجه جهان را به خود معطوف كرده اما از خطر جدي ناشي از وجود هزاران تسليحات هسته اي كنوني در جهان غفلت شده است. در حال حاضر بيش از 17 هزار كلاهك هسته اي وجود دارد كه همچنان تهديدي عليه جان انسان ها محسوب مي شوند اما عمدتاً از زمان پايان جنگ سرد در دو دهه قبل تاكنون ناديده گرفته شده است.

سي ان ان خاطرنشان مي كند اين در حاليست كه برخلاف مسئله ايران، هيچ مذاكراتي براي پرداختن به زرادخانه هايي كه بسيار خطرناك تر از برنامه هسته اي اين كشور است، انجام نشده است. در حقيقت، تبعات انساني ناشي از بروز جنگي هر چند محدود، همچون درگيري در منطقه جنوب آسيا بين هند و پاكستان مي تواند جان دو ميليون نفر را به خطر بيندازد.

سي ان ان معتقد است: بيش از 20 ميليون نفر در هفته نخست انفجارها، اتش سوزي ناشي از آن و نشت مواد راديواكتيو جان خواهند باخت. اما تبعات جهاني چنين جنگي بسيار وخيم تر خواهد بود. آتش ناشي از انفجارها به دليل انتقال پنج ميليون تن دوده به اتمسفر، نور خورشيد را تيره خواهد كرد و اين امر باعث كاهش دماي زمين خواهد شد. اين اختلال جوي باعث كاهش شديد و جهاني توليد مواد غذايي خواهد شد. اين امر به كاهش 12 درصدي توليد ذرت در آمريكا و 15 درصدي توليد برنج در چين منجر خواهد شد و ممكن است يك دهه به طول انجامد.

اين شبكه در ادامه خاطرنشان مي كند: بروز جنگي هسته اي در همين اندازه و مقياس در هر منطقه از جهان تأثيرات جهاني مشابهي خواهد داشت. موشك هاي پيشرفته تريدنت آمريكا كه توسط زيردريايي حمل مي شوند، به طور كلي 96 كلاهك هسته اي دارند كه هر يك از آنها 10 تا 30 برابر قوي تر از سلاح هاي استفاده شده در سناريوي ترسيم شده در منطقه جنوب آسيا هستند. اين بدان معناست كه فقط يك زيردريايي مي تواند چند برابر بيش از قحطي ناشي از انفجار هسته اي مخرب باشد. آمريكا به غير از برخورداري از 14 زيردريايي از اين نوع، داراي موشك هاي آماده پرتاب و ناوگان بمب افكن هاي استراتژيك، هواپيماهاي بزرگي براي فرو ريختن مقادير زيادي بمب در مسافت هاي دوردست است. زرادخانه هسته اي روسيه از قابليت تخريب هسته اي مشابهي برخوردار است.

تحليلگر سي ان ان در ادامه يادآور شده است: 17 كشور در مه 2012 با انتشار بيانيه اي مشترك درباره پيامدهاي انساني تسليحات هسته اي نابودي كامل چنين سلاح هايي را خواستار شدند. تعداد كشورهاي موافق اين امر تا پاييز سال جاري به 125 رسيد. سال گذشته اكثريت كشورهاي جهان در كنفرانسي دو روزه در شهر اسلوي نروژ شركت كردند كه تبعات انساني جنگ هسته اي محور گفت وگوهاي آن را تشكيل مي داد اما آمريكا و ساير قدرت هاي بزرگ هسته اي ديگر در اين نشست حضور نيافتند.

خراسان: مجوز دولت به زنگنه براي به كارگيري 12 بازنشسته

روزنامه خراسان نوشت: بر اساس مجوز روزهاي اخير وزيران عضو كميسيون امور اجتماعي و دولت الكترونيك كه به استناد ماده ۴۱ قانون الحاق موادي به قانون تنظيم بخشي از مقررات مالي دولت مصوب شده، اشتغال به كار افراد بازنشسته مورد تقاضاي وزارت نفت شامل علي ماجدي، عباس شعري مقدم، ركن الدين جوادي ابهري، حبيب امين فر، سيداصغر هندي، محمد حسن پيوندي، عبدالحسين ثمري، اسداله ميكائيلي، سيدمحمود حسيني پژوه، محمد سوري، سيد رحيم عقيق و احمدوحيد دستجردي به مدت يك سال مجاز خواهد بود.

كمك 100 ميليارد توماني دولت به زلزله زدگان بوشهر

خراسان در پايان آورده است: بر اساس ابلاغيه روزهاي اخير اسحاق جهانگيري معاون اول رييس جمهور به تعدادي از اعضاي كابينه، مبلغي نزديك به 100 ميليارد تومان بودجه به مناطق زلزله زده استان بوشهر اختصاص مي يابد. در اين ابلاغيه مواردي چون كمك 80 ميليارد ريالي براي آواربرداري و ارائه خدمات پشتيباني و فني، كمك بلاعوض معيشتي با سقف فردي مبلغ20 ميليون ريال براي هر خانوار آسيب ديده، كمك بلاعوض جهت خودروهاي آسيب ديده از زلزله با سقف فردي 30 ميليون ريال و كمك بلاعوض براي خانواده فوت شدگان بر اثر زلزله به ازاي هر فرد فوت شده مبلغ 30 ميليون ريال به چشم مي خورد.

ايران: تكذيب اعدام مه آفريد بعد از ماه صفر

روزنامه ايران نوشت:خبر اول اين كه وكيل عامل اصلي فساد بزرگ بانكي با استناد به برخي ادله حقوقي، خبر برخي رسانه ها مبني بر اعدام مه آفريد خسروي و سه متهم ديگر اين پرونده بعد از ماه صفر را رد كرد. غلامعلي رياحي با بيان اينكه اجراي حكم اعدام محكومان فساد بانكي خصوصاً مه آفريد، تبعات و توالي بسياري در پي خواهد داشت، به فارس گفته «براساس اطلاع كسب شده از ناحيه برخي مسئولان قضايي داراي صلاحيت، اشكال هايي به حكم وارد شده و تذكر هم داده شده كه احتياط قضايي اعمال شود».

توضيح عضو هيأت اروپايي درباره ديدار با آيت الله هاشمي

ايران آورده است: خبر ديگر اين كه ماريچا اسخاكا، عضو هيأت پارلمان اروپا كه به تهران سفر كرده بود در واكنش به اينكه عده اي مي گويند در ديدار با آيت الله هاشمي عرف ديپلماتيك را رعايت نكرده، گفت: بايد بگويم كه در احترام من و گروهي كه به ايران رفته بوديم به آقاي هاشمي رفسنجاني هيچ شك و ترديدي وجود ندارد. به گزارش آفتاب به نقل از بي بي سي وي با تأكيد بر اين كه ديدارش با منتقدان در ايران، استفاده سياسي نبوده هم گفته: ما در صحبت هاي خود با افراد مختلف كه از طيف هاي سياسي مختلف بودند، هيچ مشكلي نداشتيم.

احتمال رفع فيلتر وي چت

ايران نوشت: شنيديم كه ماجرا هاي فيلتر وي چت ادامه دارد. پس از آن كه وزير ارتباطات اعلام كرد تنها مخالف فيلتر اين شبكه اجتماعي، وزارت ارتباطات بوده است؛ كارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه با ارائه توضيحاتي درباره چرايي فيلتر وي چت از كاربران خواست از نرم افزارهاي مشابه داخلي استفاده كنند. اين كارگروه نقض حريم خصوصي كاربران، انتشار محتواهاي مجرمانه غيراخلاقي و منجر به آسيب هاي اجتماعي و نيز پاسخگو نبودن ايجادكنندگان اين نرم افزار به تخلفات خود و شكايات خانواده هاي زيان ديده را از دلايل فيلتر آن اعلام كرد. با اين حال رمضانعلي سبحاني فر، يك عضو كارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه با ابراز بي اطلاعي از وجود نمونه داخلي اين شبكه اجتماعي، در مورد احتمال رفع فيلتر وي چت گفته: «اگر در سياستگذاري كلان تصميم گيري شود، ممكن است تصميم برگردانده شود».

هديه 84 ميليوني مرتضوي براي رضايت يك شاكي

ايران در پايان آورده است: با خبر شديم كه هشت ماه پس از اعلام رضايت يكي از شكات پرونده بازداشتگاه كهريزك، يكي از اقدام هاي مرتضوي براي جلب رضايت برملا شد. عليرضا محجوب، رئيس كميته تحقيق و تفحص از سازمان تأمين اجتماعي در گفت وگويي با خانه ملت گفته: مرتضوي به يكي از شاكياني كه در پرونده كهريزك شكايت خود را از وي پس گرفت، مبلغ 84 ميليون تومان از جيب سازمان تأمين اجتماعي به عنوان تشكر پرداخت كرد، حال آن كه موضوع پرونده كهريزك ارتباطي با پرونده سازمان تأمين اجتماعي ندارد. همچنين به گفته محجوب، مرتضوي در جلساتي كه با اعضاي كميته تحقيق و تفحص برگزار شده بود مدعي بوده اسناد را به شرطي در اختيار آنان قرار مي دهد كه هيچ يك افشا نشود. شرطي كه اعضاي كميته آن را نپذيرفته اند.

جام جم: ماجراي انتخاب محل سكونت رهبر انقلاب

روزنامه جام جم نوشت: علي اكبر ناطق نوري در كتاب خاطرات خود در مورد انتخاب محل سكونت رهبر معظم انقلاب در زمان انتخاب ايشان به اين مسئوليت مي نويسد: «يكي از مباحثي كه در آغاز مسئوليت جديد ايشان(رهبري) قابل توجه بود، بحث مكان استقرار بود.

پيشنهاد بعضي ها اين بود كه آقا به جماران تشريف ببرند و از همان تشكيلات و امكاناتي كه حضرت امام(ره) داشتند، استفاده كنند.به گزارش ايسنا، وي در ادامه اين مطلب با بيان اين كه من خودم به چند دليل معتقد بودم كه ايشان به جماران يا منظريه تشريف ببرند، آورده است: البته آقا به جهت عاطفي و احترام نسبت به امام(ره) و احمد آقا، جماران را نپذيرفتند. همچنين اردوگاه شهيد باهنر در منظريه تهران را قبول نكردند و فرمودند اولا اين قدر بالا و دور از مردم نمي خواهم بروم. ثانيا دل آموزش و پرورش و فرهنگيان و دانش آموزان به همين اردوگاه خوش است. من راضي نيستم كه اين را بگيرم.»

اقوام و اقليت ها در مديريت هاي كلان ملي

جام جم آورده است: دستيار ويژه رئيس جمهور در امور اقوام، مذاهب و اقليت هاي ديني از واگذاري پست هاي كليدي و ارشد مديريتي كشور به اقليت هاي قومي و مذهبي در آينده بسيار نزديك خبر داد.

علي يونسي، كه به استان سيستان و بلوچستان سفر كرده بود، در گفت وگو با ايرنا افزود: اين امر با توجه به انتظار و درخواست بزرگان و معتمدان بلوچ و اهل سنت سيستان و بلوچستان از دولت صورت مي گيرد.

وي اظهار كرد: در اين راستا بزودي بخشي از مديريت هاي ملي به اقليت هاي قومي و مذهبي كشور و مشخصا «بلوچ ها» واگذار مي شود.

مسعود كشميري در آلمان

جام جم به نقل از ايرنا نوشت: يك مقام آگاه گفت: مسعود كشميري عامل انفجار نخست وزيري و محمدرضا كلاهي صمدي عامل انفجار حزب جمهوري اسلامي در آلمان رويت شده اند.

وي كه خواست نامش فاش نشود در گفت وگو با ايرنا افزود: نامبردگان كه از اعضا و هواداران فعال گروهك تروريستي منافقين و خط نفوذ فرقه رجوي در نهادهاي حياتي، حساس و مهم جمهوري اسلامي بودند، هنگام خوردن غذا در رستوراني در شهر كلن و هنگام رانندگي در شهر هامبورگ آلمان مشاهده شده اند.

بدهي نفتي بابك زنجاني وصول شد

جام جم در پايان آورده است: در حالي كه چندي قبل اعلام شده بود بابك زنجاني، ميلياردر تهراني، بدهي دو ميليارد و 60 ميليون يورويي خود به وزارت نفت را پرداخت كرده است، مصطفي افضلي فرد سخنگوي كميسيون اصل 90 مجلس از تائيد اين موضوع از سوي مسئولان بانك مركزي خبر داد.

تهران امروز: پرونده بدهي بابك زنجاني در كميسيون اصل ۹۰ بسته شد

روزنامه تهران امروز نوشت: مصطفي افضلي فرد سخنگوي كميسيون اصل 90 خانه ملت در گفت وگو با فارس، گفت: طبق گفته مسئولان بانك مركزي، بابك زنجاني بدهي 2 ميليارد و 60 ميليون يورويي خود را به وزارت نفت پرداخت كرده است. وي اضافه كرد: بانك مركزي واريز اين مبلغ به وزارت نفت را در هفته گذشته تاييد كرد و به اطلاع اعضاي كميسيون اصل 90 رساند. افضلي فرد تصريح كرد: پيگيري هاي كميسيون اصل 90 يكي از عوامل مهم واريز اين مبلغ و پرداخت اين بدهي به بيت المال بوده است. اين نماينده مجلس همچنين خاطرنشان كرد كه پرونده مربوط به اين بدهي در اين كميسيون بسته شده است.

مجلس در هيچ شرايطي انحلال پذير نيست

تهران امروز آورده است: مصطفي پورمحمدي وزير دادگستري در حاشيه مراسم اولين سالگرد آيت الله تهراني درباره ادعاي برخي از اصلاح طلبان مبني بر انحلال مجلس از سوي دولت اظهار داشت: حرف در دنيا زياد است اما ما قانون اساسي داريم و در هيچ شرايطي مجلس ما انحلال پذير نيست و اين نكته را از برجستگي هاي نظام حقوقي خود مي دانيم.

بودجه بخش زيارت اصلاح شود

تهران امروز نوشت: آيت الله علم الهدي در ديدار اعضاي اتاق بازرگاني گفت: در بودجه 93 بخصوص بخش زيارت با توجه به حجم 25 ميليون زائر مشهد بايد اصلاحات جدي صورت گيرد.

ورود زودهنگام به انتخابات، نمايندگان را منحرف مي كند

تهران امروز آورده است: محمد رضا راه چمني دبيركل حزب وحدت و همكاري ملي در خصوص فعاليت احزاب و تشكل هاي سياسي براي انتخابات آينده، گفت: طبيعي است كه احزاب پيرامون انتخابات در داخل تشكيلات و جلسات خود بحث و بررسي كنند تا متوجه شوند مي خواهند به صورت منفرد يا در قالب همكاري با جبهه ها و تشكل هاي همسو وارد عرصه انتخابات شوند، اما از الان نمي توان درباره فهرست هاي انتخاباتي به جمع بندي نهايي رسيد. دبيركل حزب وحدت و همكاري ملي ورود به بحث انتخابات مجلس را زودهنگام عنوان كرد و افزود: فعاليت زودهنگام انتخابات باعث مي شود تا نمايندگان فعلي از وظايف اصلي خود منحرف شوند. از اين رو معتقدم بحث هاي اوليه بايد در جلسات داخلي احزاب مطرح شود و نبايد فعلا در مورد سرليست احزاب صحبتي مطرح شود.

مطلب روزنامه قانون خوب نبود

تهران امروز در پايان نوشت: علي مطهري نماينده مجلس در گفت وگو يي با اشاره به مطلب توهين آميز روزنامه قانون، تحت عنوان «بي اعتباري شهادت زنان مصداق تبعيض جنسي است» گفت: اين موضوع در جلسه كميسيون فرهنگي مجلس مطرح شد و مباحثي پيرامون آن طرح شد. علي مطهري با بيان اينكه مطلب روزنامه قانون مطلب خوبي نبود، تصريح كرد: اصل طرح اين مسئله غلط است و كسي كه به مسائل اسلامي تسلط ندارد، نبايد آنرا زير سوال ببرد.

نماينده مجلس در هيات نظارت بر مطبوعات تاكيد كرد: اينجانب بعنوان عضو هيات مذكور، مطالب اين روزنامه را در جلسه رسمي هيات طرح خواهم كرد تا در باره آن تصميم گيري كنيم.

وي با اشاره به محتواي مطلب روزنامه قانون افزود: اينكه در اسلام شهادت 2 زن برابر شهادت يك مرد است، فلسفه دارد و شايد اين مسائل به خاطر برخي ويژگي هاي زنان همچون عاطفه و مهرباني آنان باشد و كسي كه از فلسفه اين موضوع بي خبر است نبايد در اين زمينه اظهارنظر بلكه بايد تعبد كند.

عضو فراكسيون اصولگرايان رهروان ولايت مجلس تصريح كرد: زير سوال بردن مباحث اسلامي كار درستي نيست. مطهري گفت: اين مباحث اگر در نشريات تخصصي مطرح و پاسخ هاي لازم هم به آن داده شود خوب است اما درست نيست كه در روزنامه ها به اين صورت طرح گردد.

سه شنبه 3 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن