محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1846174440
توضیحات لاریجانی درباره ملاقات جنجالی
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
توضیحات لاریجانی درباره ملاقات جنجالی
دبیر ستاد حقوق بشر گفت: به نظر من آقای دکتر جلالی در مطالبی که بیان فرمودهاند مقداری شتابزدگی به خرج داده و تسامح در دقت داشتهاند، زیرا در هر صورت روال کار بر این است که مسئولان محترم مجلس نظرات مختلف نهادها را میگیرند، ارزیابی میکنند و نهایتا تصمیم میگیرند آنچه به مصلحت است انجام دهند یا خیر و کسی نمیتواند مجلس را به انجام کاری مجبور کند
خبرگزاری فارس: در جریان سفر یک هفتهای هیئت اروپایی به ایران، این هیئت با برخی از مسئولان کشورمان از جمله وزیر امور خارجه، رئیس مجلس شورای اسلامی و دبیرستاد حقوق بشر قوه قضائیه و ... دیدار و گفتگو داشت. با این همه این سفر با حاشیههایی از جمله دیدار با دو تن از متهمین و محکومین فتنه 88 و اعطای جایزه به آنها همراه بود که موجب شد دستاوردهای این سفر تحت الشعاع این حاشیه قرار گیرد. این حاشیه در مجلس شورای اسلامی نیز انعکاس یافت و اعتراض برخی از نمایندگان را بهمراه داشت. در این بین کاظم جلالی رئیس گروه دوستی پارلمان ایران و پارلمان اروپا در پاسخ به اعتراض برخی از نمایندگان اظهار داشت که محمدجواد لاریجانی دبیر ستاد حقوق بشر با درخواست هیئت اروپایی برای این دیدار موافقت کرده است.
در همین خصوص پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر در مصاحبهای کوتاه با محمد جواد لاریجانی ارزیابی وی از این دیدار را جویا شده است که در پی میآید:
کاظم جلالی رئیس گروه دوستی پارلمان ایران و اروپا اظهار داشته که حضرتعالی به عنوان دبیر ستاد حقوق بشر با دیدار هیئت پارلمان اروپا با دو تن از محکومین فتنه 88 موافقت کردهاید؟ آیا اینگونه بوده است؟
طبعاً در یک چنین مواردی جلسات مشورتی مختلفی در دستگاههای ذیربط تشکیل میشود و مسایل متنوعی نیز مطرح میشود که همگی آنها مشورتهای داخل نظام محسوب میشوند. به نظر من آقای دکتر جلالی در مطالبی که بیان فرمودهاند مقداری شتابزدگی به خرج داده و تسامح در دقت داشتهاند، زیرا در هر صورت روال کار بر این است که مسئولان محترم مجلس نظرات مختلف نهادها را میگیرند، ارزیابی میکنند و نهایتا تصمیم میگیرند آنچه به مصلحت است انجام دهند یا خیر و کسی نمیتواند مجلس را به انجام کاری مجبور کند. البته هیچکس در این مملکت موافق رفتار این هیئت در ملاقات با این افراد و اعطای جایزه به آنها نبوده است، زیرا اولا تقاضای ملاقات با افرادی که سابقه محکومیت دارند یا به نوعی درحال گذراندن محکومیت هستند، نیازمند هماهنگیهای قضایی است و باز همه آنها نیازمند هماهنگیهای امنیتی است، ثانیا جایزه دادن به محکومین فتنه همانطور که اشاره شد اصلا یک توهین سیاسی است، ثالثا همه این امور مراحل تشریفاتی خاص خود را دارد، حتی موافقت با هر بخش از این تقاضاها باید براساس مراحل تشریفاتی خاصی صورت گیرد و این توافق، نافی انجام ضروریات دیپلماتیک و تشریفاتی این امر نیست همانطور که رئیس محترم مجلس شورای اسلامی هم اشاره کردند اینها باید تقاضای خود را رسما اعلام میکردند تا مجلس میتوانست تصمیم مناسب بگیرد و به هر نوعی که میخواست عمل کند. بحث اصلی در نحوه رفتار این مهمانان کم تمدن ما بوده است.
پس قطع نظر از مخالفت یا موافقت با اصل قضیه، شما هم با نحوه رفتار هیئت اروپایی مخالف هستید. ارزیابی شما از این رفتار هیئت اروپایی چیست؟
بدیهی است این کار خلاف عرف دیپلماتیک است و شاید از لحاظ قوانین ما هم نوعی تخلف قانونی باشد چرا که یکی از ملاقات شوندگان دارای محکومیت معلق است و احیانا هماهنگی با قاضی اجرای احکام ضروری بوده است. اما در عین حال دادن جایزه به افرادی که در نظام اسلامی متهم شده و در جریان یک فرایند قانونی روشن و دقیق محکوم شدهاند توهین به ملت و توهین به نظام سیاسی مدنی ما محسوب میشود لذا رفتار هیئت اروپایی در این قسمت به هیچ وجه قابل توجیه نیست.
چطور میشود که غربیها با وجود ادعایی که در خصوص نرمهای دیپلماتیک دارند و خود را مولف نظامهای نوین رفتارهای دیپلماتیک در جهان میدانند دست به چنین اقداماتی زده باشند؟
اتفاقا این رفتار ناهنجار دیپلماتیک با مواضع غرب و دول اروپایی در فتنه 88 کاملا هماهنگی دارد. در جریان فتنه که در واقع یک کودتای ناموفق علیه دموکراسی در نظام اسلامی بود، دول اروپایی با وقاحت کامل این جریان فتنه را هم هدایت کردند، هم کمک کردند و هم تبلیغ کردند. این سیاست، حکایت از ماهیت خیره سرانه و خود محورانه غرب دارد. جالب است که غرب چه در رفتار با مردم خودش و چه در رفتار با سایر ملل از گستاخی کم نظیری برخوردار است و گستاخی البته یک علامت بی تمدنی است همانطور که حیا، ادب و شرم، رفتار متمدنانه محسوب میشود.
شما بعنوان دبیر ستاد حقوق بشر با این هیئت پارلمان اروپا دیدار و گفتگو داشتید و اتفاقا این دیدار، طولانی و گویا مناقشهای بوده است. در نشست شما با هیئت اروپایی چه گذشت؟
اولاً هیئت اروپایی چند ماه پیش از این سفر، از طریق وزارت خارجه تقاضای ملاقات با اینجانب را مطرح کرده بود. چون آنها از طریق پارلمان اروپا تقاضا کرده بودند آن را به مجلس شورای اسلامی هدایت کردیم و پس از آن بود که این ملاقات انجام گرفت. در این جلسه که بسیار دقیق و مفصل و مودب به آداب برگزار شد، آنها درباره جریان حقوق بشری حاکم در صحنه بین المللی با ما صحبت کردند و نظر ایران را درباره مسائل مطرح شده جویا شدند. ما در پاسخ به آنها که جزئیات بیشتر آن در خبرهای مربوط به دیدار منتشر شده است، مفصل توضیح دادیم اولا به تلقی آنها از حقوق بشر غربی اشکالات فراوانی داریم، ثانیا اعلام کردیم معتقد هستیم که سیاست غرب در تحمیل یک تفکر و روش زندگی به جهان با استفاده از زور شکست خورده است و گذشته از ناموفق بودن این تحمیل، این سیاست سبب از بین رفتن شکوفایی تمدنی بشر خواهد شد زیرا تنوع فرهنگی بخشی از تجربه تاریخی بشر در شکل دادن به تمدن است. ثالثا تاکید کردیم که حقوق بشر، امروزه بخصوص از سوی دول اروپایی و آمریکا مورد سوء استفاده عظیم قرار گرفته است، رابعا معترض شدیم که دوستان و متحدان آمریکا و غرب غالبا دیکتاتورهای بسیار سخت گیری هستند و کمترین توجهی به نرمهای حقوق بشری ندارند اما چون دست نشانده و تضمین کنند منافع غرب هستند به حقوق بشر آنها هیچ اشکالی وارد نمیشود اما ایران که تجربه آن در بنای یک نظام دموکراتیک براساس عقلانیت اسلامی تجربه جدید بشریت امروز محسوب میشود و به همین واسطه دستاوردهای شگرفی در طی سه دهه گذشته ارائه کرده است و تنها دموکراسی منطقه و پیشرفتهترین کشور منطقه در علم و تکنولوژی و قویترین و تاثیرگذارترین کشور منطقه به حساب میآید و در یک کلام ستاره درخشان خاورمیانه است را مورد تهاجمات متنوع از جمله تهاجم حقوق بشری قرار دادهاند.
همچنین در این ملاقات طرف اروپایی دو تقاضا مطرح کرد اول نظر مساعد ایران برای آغاز مجدد مذاکرات حقوق بشری میان ایران و اروپا را خواستار شد و دوم توسعه همکاریهای قضایی بین ایران و اروپا جهت آشنایی بیشتر اروپاییها با دستاوردهای مدنی جمهوری اسلامی را درخواست کرد.
شما پذیرفتید؟
ما با تقاضای دوم موافقت کردیم و از مسیرهای مختلف پیگیر اجرای آن خواهیم بود. اما درباره تجربه مذاکرات ایران و اروپا یادآور شدیم که این مذاکرات از سال 81 برای چند دور برگزار شد و مبنای آن جایگزین کردن رفتار خصمانه در مجامع بین المللی با میز مذاکره بود. منتهی پس از چند دور مذاکره، دول اروپایی تصمیم گرفتند در صحنه بین المللی تهاجمات بین المللی را علیه ایران مجددا براه بیندازند که نمونه آن قطعنامههایی است که مطرح کرده و میکنند و یا مواضع بی ادبانه و گستاخانهای است که علیه نظام اسلامی و مسئولان آن اتخاذ میکنند.
با توجه به این شرایط، تردید ما این است که این مذاکره هم با همان معیار منسوخ چماق و هویچ باشد، البته همانگونه که قبلا هم گفتهام چماق شکسته و هویچ پوسیده. طبیعتا ما به مذاکرهای که براساس حسن نیت و علاقه به فهم متقابل باشد نظر مثبت داریم و امیدوار هستیم که مسئله حقوق بشر از این بازی سیاسی خارج شود و به یک میدان همکاری فرهنگی، فکری و تمدنی بشری تبدیل شود که در آن همه ملتها حق داشته باشند براساس فرهنگ خودشان زندگی خود را شکل دهند و با همه فرهنگ ها تعامل داشته باشند.
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۲ - ۲۰:۳۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]
صفحات پیشنهادی
سخنانم درباره جواد لاريجاني درست منعكس نشد/ ملاقات پنهاني سفارت يونان را وزارت اطلاعات و خارجه پيگيري كنند
سخنانم درباره جواد لاريجاني درست منعكس نشد ملاقات پنهاني سفارت يونان را وزارت اطلاعات و خارجه پيگيري كنند رئيس گروه روابط پارلماني جمهوري اسلامي ايران با پارلمان اروپا ضمن ارائه توضيحاتي درباره ديدار هيئت پارلماني اروپا با ستوده و پناهي تاكيد كرد هيئت اروپايي درخواستي براي ملاقاجلالي در گفتوگو با فارس:سخنانم درباره جواد لاريجاني درست منعكس نشد/ملاقات پنهاني سفارت يونان را وزارت اطلاعات
جلالي در گفتوگو با فارس سخنانم درباره جواد لاريجاني درست منعكس نشد ملاقات پنهاني سفارت يونان را وزارت اطلاعات و خارجه پيگيري كنند رئيس گروه روابط پارلماني جمهوري اسلامي ايران با پارلمان اروپا ضمن ارائه توضيحاتي درباره ديدار هيئت پارلماني اروپا با ستوده و پناهي تاكيد كرد كه هيئتتوضیحات جواد لاریجانی درباره دیدار هیات پارلمانی اروپا با ستوده و پناهی: رفتار هیئت اروپایی به هیچ وجه قابل تو
توضیحات جواد لاریجانی درباره دیدار هیات پارلمانی اروپا با ستوده و پناهی رفتار هیئت اروپایی به هیچ وجه قابل توجیه نیست دبیر ستاد حقوق بشر گفت به نظر من آقای دکتر جلالی در مطالبی که بیان فرمودهاند مقداری شتابزدگی به خرج داده و تسامح در دقت داشتهاند به گزارش نامه نیوز در جریانتوضيح جواد لاريجاني درباره موافقتش با ديدار هيات اروپايي و محكومان فتنه
توضيح جواد لاريجاني درباره موافقتش با ديدار هيات اروپايي و محكومان فتنه دبير ستاد حقوق بشر درباره خبر موافقتش با ديدار هيات پارلماني اروپا با محكومان فتنه گفت كه تقاضاي ملاقات با افرادي كه سابقه محكوميت دارند يا به نوعي درحال گذراندن محكوميت هستند نيازمند هماهنگيهاي قضايي وامنيمجلس از توضیحات جلالی و لاریجانی در مورد هیئت اروپایی قانع نشد/ تذکر به وزیر اطلاعات و خارجه
مجلس از توضیحات جلالی و لاریجانی در مورد هیئت اروپایی قانع نشد تذکر به وزیر اطلاعات و خارجه نماینده رشت در مجلس گفت مجلس از توضیحات جلالی و رئیس مجلس در مورد حواشی سفر هیئت پارلمانی اروپا به تهران قانع نشد و وزرای اطلاعات کشور و امورخارجه برای ارائه پاسخ باید در مجلس حاضر شوندتوضیحات مهاجم استقلال در مورد حرکت جنجالی اش پس از تعویض
توضیحات مهاجم استقلال در مورد حرکت جنجالی اش پس از تعویض مهاجم تیم فوتبال استقلال در مورد اینکه چرا سمت آرش برهانی هنگام تعویض نرفت گفت اصلا اعتراضی نداشتم و تنها برای اینکه تعویض زودتر انجام شود سریع از زمین خارج شدم به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز محمدمهدی نظری بعد از تعویضلاريجاني در ديدار با هيئت پارلماني اروپا:نحوه برخورد با توافقنامه ژنو آزموني براي صداقت غرب درباره ايران است
لاريجاني در ديدار با هيئت پارلماني اروپا نحوه برخورد با توافقنامه ژنو آزموني براي صداقت غرب درباره ايران است رئيس مجلس در ديدار با هيئت اروپايي با تأكيد بر اينكه نحوه برخورد با اجراي توافقنامه ژنو آزموني براي صداقت غرب درباره ايران است هشدار داد ادامه رفتارهاي آمريكا در زمينه توتوضيحات دولت درباره بهكارگيري بازنشستگان/ شروط بازگشت كارمندان منتقل شده از پايتخت
توضيحات دولت درباره بهكارگيري بازنشستگان شروط بازگشت كارمندان منتقل شده از پايتخت جانشين معاونت توسعه مديريت و منابع انساني رئيس جمهور درباره بهكارگيري افراد بازنشسته در دولت توضيحاتي ارائه كرد و گفت طبق قانون بهكارگيري افراد بازنشسته در دولت جز در موارد خاصي كه بايد به تصوپاسخ جوادلاريجاني درباره رفتارمهمانان اروپايي
پاسخ جوادلاريجاني درباره رفتارمهمانان اروپايي دبير ستاد حقوق بشر قوه قضاييه به ابهام برخي نمايندگان مجلس شوراي اسلامي درباره رفتار مهمانان اروپايي پاسخ داد ايسنا محمد جواد لاريجاني در پاسخ به سوالي درباره اظهارات اخير كاظم جلالي رييس گروه دوستي پارلمان ايران و اروپا مبني بر اينجوادلاريجاني قول ملاقات به هيات اروپايي داد
جوادلاريجاني قول ملاقات به هيات اروپايي داد به نقل از مهر سيد حسين نقوي حسيني در تشريح نشست امروز اول ديماه كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي گفت در نشست امروز بودجه سال ۹۳ وزارت كشور با حضور رحماني فضلي وزير كشور و معاونان او در كميسيون بررسي شد و در اين جلسه وزير كشور توضيحاپوتين: هرگز اسنودن را ملاقات نكرده ام/ از او درباره فعاليت آمريكاييها بازجويي نشده است
پوتين هرگز اسنودن را ملاقات نكرده ام از او درباره فعاليت آمريكاييها بازجويي نشده است ولاديمير پوتين رئيس جمهور روسيه روز پنجشنبه در كنفرانسي خبري اعلام كرد دستگاه هاي اطلاعاتي اين كشور هرگز درباره فعاليت هاي سازمان اطلاعات مركزي آمريكا سيا و آژانس امنيت ملي آمريكا عليه مسكوتوضیحات کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه درباره فیلتر شدن «ویچت»
توضیحات کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه درباره فیلتر شدن ویچت کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه در مورد فیلتر شدن ویچت توضیحاتی را ارایه کرد آفتاب کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه دلایل فیلتر شدن اپلیکیشن موبایلی ویچت را چنین عنوان کرد به دلیل اینکه نرمافزارنظر نماینده جنجالی درباره توهین به هاشمی
نظر نماینده جنجالی درباره توهین به هاشمی رسایی به دیدار هیأت پارلمانی با هاشمی رفسنجانی اشاره و گفت ما انتقاداتی به آقای هاشمی رفسنجانی در درون خانواده خودمان داریم اما اگر یک خارجی بخواهد به شخصیتهای ما توهین کند برای ما قابل تحمل نیست خبرگزاری ایسنا یک عضو فراکسیون اص-
گوناگون
پربازدیدترینها