تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):پيش از آن كه زبانت تو را به زندان طولانى و هلاكت درافكند، او را زندانى كن، زيرا هيچ چ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867777270




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آشنايي با گروه «جبهه اسلامي» در سوريه


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: آشنايي با گروه «جبهه اسلامي» در سوريه
شماري از گروه‌هاي مسلح تروريستي داراي رويكرد اسلامي در 22 نوامبر 2013 از تشكيل گروهي به نام «جبهه اسلامي» در سوريه خبر دادند كه بزرگترين ائتلاف نيروهاي مسلح تروريستي در سوريه به شمار مي‌آيد.


به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس در دمشق، به تازگي شاهد شكل گيري گروه تروريستي جديدي در سوريه به نام «جبهه اسلامي» هستيم كه در كنار گروه‌هاي تروريستي مسلح ديگري كه در اين كشور طي بحران سوريه تشكيل شدند، داعيه براندازي نظام در اين كشور را دارد.

گروه جبهه اسلامي

شماري از گروه‌هاي مسلح تروريستي با رويكرد اسلامي در 22 نوامبر 2013 از تشكيل گروهي به نام «جبهه اسلامي» در سوريه خبر دادند كه بزرگترين ائتلاف نيروهاي سلفي جهادي در سوريه به شمار مي‌آيد.

اين جبهه هدف خود را سرنگوني نظام سوريه و تشكيل امارت اسلامي در سوريهاعلام كرده است.

اين اقدام هم زمان بود، با انحلال ائتلاف‌ها و گروه‌هاي مسلح تروريستي ديگري كه در گذشته در سوريه تاسيس شده بود، مثل جبهه آزادي سوريه كه گروه‌هاي شركت كننده زير پرچم «جبهه اسلامي» را در برمي‌گرفت.

«جبهه اسلامي» در واقع تركيب و ساختار سياسي، نظامي و اجتماعي مستقلي است كه بيشتر گروه‌هاي وابسته به جريان سلفي جهادي به رهبري «احمد عيسي الشيخ» را در برمي‌گيرد و مدعي شده است كه با تشكيل جبهه اسلامي موجب ايجاد تغيير و تحول بي‌نظير در ميان گروه‌هاي مسلح فعال در سوريه خواهد شد و گروه‌هاي مسلح فعال در سوريه را به سمت وحدت و يكپارچگي سوق خواهد داد تا اين گروه‌ها را به جايگاهي برساند كه جايگزين واقعي آنها در نظام آينده باشد.

گروه‌هاي تشكيل دهنده جبهه اسلامي

جبهه اسلامي را چندين گروه تروريستي تشكيل داده‌اند كه مهمترين آنها «گردان التوحيد» است كه يكي از بزرگترين گروه‌هاي تروريستي مسلح در شهر حلب، در شمال سوريه به شمار مي‌آيد.

پس از آن بايد از گروه‌هاي تروريستي مسلح ديگري مانند «جنبش آزادگان شام» و «سپاه الاسلام» كه در ريف دمشق متمركز هستند و همچنين «گردان صقور الشام» و «گردان الحق» و «گردان‌هاي انصار الشام» و «جبهه اسلامي كُردها» نام برد.

ولي هيچ كدام از عناصر دو گروه مرتبط با سازمان تروريستي القاعده در سوريه يعني «جبهه النصره» و «امارت اسلامي عراق و شام» يا همان «داعش» را شامل نمي‌شود.

جدايي جبهه اسلامي از ارتش آزاد سوريه

جبهه اسلامي در چهارم دسامبر گذشته اعلام كرد كه از ستاد مشترك گروه «ارتش آزاد سوريه» به رياست سرتيپ فراري «سليم ادريس» اعلام جدايي كرد و در بيانيه‌اي كه به اين مناسبت منتشر كرد، اعلام نمود: رابطه سابق با ستاد مشترك ارتش آزاد سوريه براي هماهنگي عمليات‌هاي نظامي عليه نيروهاي ارتش سوريه را ندارد و با اعلام عدم وابستگي به ائتلاف معارضان سوري تصميم نهايي خود جهت جدايي از آن را اعلام مي‌كنيم.

جبهه اسلامي در ادامه بيانيه خود مهمترين دليل جدايي خود از ستاد مشترك ارتش آزاد سوريه را، ناكارآمدي آن و عدم نمايندگي صحيح گروه‌هاي وابسته به آن در مناطق مختلف سوريه اعلام كرده بود.

منشور جبهه اسلامي يا طرح امت اسلامي

گروه جبهه اسلامي در منشور خود با عنوان م«طرح امت اسلامي» به حمايت از حقوق اقليت‌ها در سايه شريعت آسماني و تشكيل نظام بر اساس شورا متعهد شده است.

در اين منشور آمده است: هدف از ساختار نظامي، سياسي و اجتماعي جامع، سرنگوني نظام سوريه و تشكيل حكومتي اسلامي است كه در آن حاكميت متعلق به شريعت خداوند به عنوان مرجع، حاكم و ناظم رفتارهاي فردي و اجتماعي و حكومتي است.

منشور مذكور در ادامه افزوده است: تحقق اهداف جبهه اسلامي تنها از طريق راه اندازي جنبش نظامي مسلح امكان پذير است و هر وسيله يا حمايتي كه به سرنگوني نظام سوريه كمك كند؛ مورد قبول جبهه اسلامي است، مگر اينكه منجر به هتاكي يا منحرف شدن انقلاب از مسير يا در برگيرنده ديكته‌هاي خارجي باشد.

جبهه اسلامي در منشور خود تاكيد كرده است: هرگونه اقدام و فعاليت سياسي كه قانونگذاري را تنها حق خداوند نداند و كسي را شريك ذات باري تعالي بداند، ناقض دين و وسيله‌اي نامشروع است كه جبهه اسلامي نمي‌تواند، با مشاركت داشته باشد و يا آن را به رسميت بشناسد و بدان تكيه كند.

در منشور جبهه اسلامي آمده است كه اين جبهه مخالف نظام‌هاي دمكراتيك و پارلمان‌هاي آن است، چرا كه پايه و اساس دمكراسي مبتني بر حق قانونگذاري براي ملت از طريق نهادهاي آن از جمله اسلام است، در حالي كه حكومت تنها از آن خداست.

تاييد و استقبال از تشكيل جبهه اسلامي

پس از اعلام تشكيل جبهه اسلامي 10 هئيت علمي و اسلامي در سوريه تاسيس جبهه اسلامي را تاييد كردند. همچنين جماعت اخوان المسلمين سوريه از اتحاد هفت گروه از گروه‌هاي انقلابي داخل سوريه تحت عنوان جبهه اسلامي، استقبال و اظهار اميدواري كرد كه اين اقدام داراي تاثيرات مثبت و ملموس بر «انقلاب سوريه» باشد.

رابطه جبهه اسلامي با داعش

بعد از اعلام تشكيل گروه جبهه اسلامي حملات چندي به پايگاه‌ها و انبارهاي ستاد مشترك ارتش آزاد سوريه در منطقه مرزي «باب الهوي» صورت گرفت. اين در حالي است كه برخي از شخصيت‌هاي ارتش آزاد سوريه از جمله« لؤي مقداد»، سخنگوي ارتش آزاد اعلام كرد كه عناصر و تجهيزات جبهه اسلامي به پايگاه‌هاي ستاد مشترك ارتش آزاد حمله كرده و انبارهاي سلاح آن را تحت كنترل خود درآورده است.

روايت ديگري نيز مي‌گويد كه داعش حمله به پايگاه‌هاي ستاد مشترك را شروع كرده و توانسته است، بر انبارهاي سلاح ارتش آزاد تسلط يابد. بلافاصله بعد از انتشار اين خبرها سركردگان گروه‌هاي آزادگان شام و جيش الاسلام مداخله كرده و باقي مانده انبارها را قبل از سلطه داعش بر آنها تحت كنترل خود در آوردند.

«عبدالملك القاضي»، يكي از سركردگان جبهه اسلامي مي‌گويد كه سركردگان داعش از گروه‌هاي اسلامگراي سوري تحت عنوان «جريان بيداري» ياد مي‌كنند و ارتش آزاد سوريه را تكفير مي‌كنند.

جبهه اسلامي كه در اين مطلب از آن سخن گفته شد، با جبهه اسلامي كه در دسامبر 2012 متشكل از 11 گروه مسلح تاسيس شد و جبهه آزادي‌بخش سوريه كه در سپتامبر 2012 از 20 گروه مسلح تشكيل شد، تفاوت دارد.

انتهاي پيام/ز

سه شنبه 3 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن