تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ كس چيزى را در دل پنهان نداشت، جز اين كه در لغزش هاى زبان و خطوط چهره او آشكار شد....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870033923




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بازار موبایل روبه کاهش قیمت ها است/خریداران عجله نکنند


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:



بازار موبایل روبه کاهش قیمت ها است/خریداران عجله نکنند
قیمت ها ثابت نیست بنابراین خیلی ها منتظر کاهش بیشتر مانده اند و اقدام به خرید نمی کنند.




  به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، بازار موبایل در چند سال گذشته حساس ترین بازار به افزایش و کاهش قیمت دلار و ارز بوده است به گونه ای که در سال های اخیر حتی سریع تر از چهار راه استانبول و خیابان فردوسی به قیمت دلار واکنش نشان داد.   در حالی که قیمت دلار در یکی دو ماه گذشته روی 2900 تا 3هزار تومان ثابت مانده اما بازار موبایل به دلیل کشش و رونق مستمر همچنان مترصد کاهش قیمت است.
بر اساس آخرین شواهد گزارش میدانی خبرنگار شبکه ایران در حالی که خیلی از بازارها کاهش قیمت زیادی نداشته اند اما قیمت موبایل تا 20درصد هم پایین آمده است.
یکی از فروشندگان بازار موبایل ولیعصر در گفت و گو با شبکه ایران درباره تغییرات قیمتی گوشی موبایل اظهار داشت: قیمت ارز تاثیر مستقیمی بر بازار موبایل داشته است به گونه ای که هم اکنون قیمت ها تا 20 درصد هم کاهش داشته است.
محسنی گفت: گو شی های سنگین تا 400 هزار تومان هم کاهش قیمت داشته اند. او ادامه داد: سال گذشته که دلار گران شد قیمت گوشی با رشد 3 برابری تا 800 هزار تومان هم بالا رفت اماحالا قیمت ها در حال پایین آمدن است.
این فروشنده ادامه داد: احتمال بالا رفتن قیمت ها تا پایان سال هست چرا که بازار موبایل نوسان زیادی دارد. یاوری از دیگر فروشندگان این بازار نیز قیمت کنونی گوشی را قیمت واقعیدانست د و گفت: الان بهترین زمان خرید گوشی است چرا که هم تنوع زیاد شده هم قیمت ها تقریبا ثابت است.
او ادمه داد: هر چند خرید و فروش موبایل در چند ماه گذشته کم بوده است اما نگاه بازار موبایل به کاهش قیمت است بنابراین خریداران باید عجله کنند.
همچنین یکی دیگر از فروشندگان این بازار با بیان اینکه خرید و فروش گوشی تقریبا در رکود است، گفت: قیمت ها ثابت نیست بنابراین خیلی ها منتظر کاهش بیشتر مانده اند و اقدام به خرید نمی کنند.
شریفی هم با اذعان به کاهش قیمت موبایل گفت: برخی از گوشی ها که تقاضا برای آنها زیاد است تا 25 درصد هم کاهش قیمت داشته اند. او گفت: نسبت به سال گذشته، امسال نوسان در بازار کمتر است و بازار خیلی بهتر شده است.
شریفی خاطر نشان کرد: الان گوشی های جدید که وارد بازار می شوند قیمت مدل های پایین تر هم کاهش می یابد بنابراین احتمال کاهش دوباره قیمت ها تا پایان سال زیاد است.
گفتنی است، رئیس اتحادیه فروشندگان صوتی و تصویری و تلفن همراه نیز از منطقی و واقعی شدن قیمت‌ها در بازار خبر داد و گفت: اکنون بهترین زمان خرید لوازم صوتی و تصویری است.
ابراهیم درستی اظهار داشت: مشتریان بر مبنای هزینه‌ای که برای خرید لوازم صوتی و تصویری در نظر دارند می‌توانند خرید خود را انجام دهد زیرا تنوع خرید در بازار فعلی بسیار بالا است.
او تصریح کرد:‌ با پرداخت حدود 500 تا 800 هزار تومان می توان یک دستگاه صوتی تصویری با کیفیت از بازار تهران خریداری کرد.
او با اشاره به کاهش قیمت‌ها گفت: قیمت محصولات صوتی و تصویری در حال حاضر نسبت به مدت مشابه در سال گذشته بسیار کاهش یافته است./دی انلاین/110
 




۱۳۹۲/۱۰/۲ - ۱۰:۱۳




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن