واضح آرشیو وب فارسی:فارس: دبير انجمن قرآنپژوهي حوزه علميه قم:عزاداري اربعين از ارزندهترين شعائر ديني است
دبير انجمن قرآنپژوهي حوزه علميه قم گفت: عزاداري در روز اربعين جزو شعائر ماست و در دستورات ديني بر آن تاكيد شده است.
حجتالاسلام محمدحسين صادقي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم ضمن تسليت اربعين حسيني اظهار كرد: بر اساس روايتي زيارت اربعين يكي از علامتهاي پنج گانه مومن است و علاوه بر اينكه اربعين در مكتب مقدس شيعه اسلامي مورد اهتمام بوده، اين علاقه و اهتمام در بين ساير مكاتب عالم نيز وجود دارد.
وي خاطرنشان كرد: مكاتب ديگر به ساير شعائر مذهبي اهتمام ندارند ولي براي اربعين اهميت خاصي قائل هستند و حتي پرچم چند كشور از كشورهاي اروپايي در بين سيل جمعيتي كه روانه كربلا بودند مشاهده ميشود.
دبير انجمن قرآنپژوهي حوزه علميه قم يادآور شد: حركت مردم به سوي كربلا در اربعين نشانگر اين است كه جوشش و حركت خودجوشي در بين همه اقشار است كه آنها را به سوي گنبد و بارگاه امام حسين(ع) در كربلا جذب ميكند.
وي عنوان داشت: بر اساس حديثي از امام صادق(ع) شهادت امام حسين(ع) داراي حرارت و گرمي خاصي است كه تا روز قيامت خاموش نميشود.
معاون پژوهشي مركز تخصصي تفسير و علوم قرآن ادامه داد: اين جمعيت براي صواب به سوي كربلا نميروند بلكه ارادت خاصي نسبت به اباعبدالله الحسين(ع) دارند كه حاضر هستند با پاي برهنه و پياده در اربعين به كربلا بروند و اگر دنبال صواب بودند بالاترين صواب براي زيارت امام حسين(ع) در بين روايات صواب زيارت امام حسين(ع) در روز عاشوراست.
وي با اشاره به اهميت زيارت اربعين با پاي پياده گفت: اين اقدام از طرفي نشان دهنده عشق و علاقه به امام حسين(ع) بوده و از طرفي ديگر به منظور همنوا شدن با كاروان اهل بيت(ع) صورت ميگيرد.
صادقي خاطرنشان كرد: جابر نخستين زائري بود كه قبر امام حسين(ع) را زيارت كرد و سپس كاروان اهل بيت(ع) وارد شد بنابراين دستههاي عزاداري مردم كه امروز به سوي كربلا ميروند همنوا با كاروان اهل بيت(ع) هستند.
وي عنوان داشت: عزاداري در روز اربعين جزو شعائر ماست و در دستورات ديني بر آن تاكيد شده است به طوري كه اگر در مراسم عزاداري شركت نكنيم اعتقادات ما سست ميشود.
انتهاي پيام/78003/ح20
دوشنبه 2 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]