محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1846215767
تكرار/ محمدجواد لاريجاني:جلالي در بيان مطالب خود شتابزدگي به خرج داد/ تنها با يك تقاضاي اروپاييها موافقت كرديم
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: تكرار/ محمدجواد لاريجاني:جلالي در بيان مطالب خود شتابزدگي به خرج داد/ تنها با يك تقاضاي اروپاييها موافقت كرديم
دبير ستاد حقوق بشر گفت:روال كار اين است كه مسئولان محترم مجلس نظرات مختلف نهادها را ميگيرند، ارزيابي ميكنند و نهايتا تصميم ميگيرند آنچه به مصلحت است انجام دهند.
به گزارش حوزه احزاب خبرگزاري فارس، در جريان سفر يك هفتهاي هيئت اروپايي به ايران، اين هيئت با برخي از مسئولان كشورمان از جمله وزير امور خارجه، رئيس مجلس شوراي اسلامي و دبير ستاد حقوق بشر قوه قضائيه و ... ديدار و گفتگو داشت. با اين همه اين سفر با حاشيههايي از جمله ديدار با دو تن از متهمين و محكومين فتنه 88 و اعطاي جايزه به آنها همراه بود كه موجب شد دستاوردهاي اين سفر تحت الشعاع اين حاشيه قرار گيرد. اين حاشيه در مجلس شوراي اسلامي نيز انعكاس يافت و اعتراض برخي از نمايندگان را بهمراه داشت. در اين بين كاظم جلالي رئيس گروه دوستي پارلمان ايران و پارلمان اروپا در پاسخ به اعتراض برخي از نمايندگان اظهار داشت كه محمدجواد لاريجاني دبير ستاد حقوق بشر با درخواست هيئت اروپايي براي اين ديدار موافقت كرده است.
در همين خصوص پايگاه اطلاع رساني ستاد حقوق بشر در مصاحبهاي كوتاه با محمد جواد لاريجاني ارزيابي وي از اين ديدار را جويا شده است كه در پي ميآيد:
كاظم جلالي رئيس گروه دوستي پارلمان ايران و اروپا اظهار داشته كه حضرتعالي به عنوان دبير ستاد حقوق بشر با ديدار هيئت پارلمان اروپا با دو تن از محكومين فتنه 88 موافقت كردهايد؟ آيا اينگونه بوده است؟
طبعاً در يك چنين مواردي جلسات مشورتي مختلفي در دستگاههاي ذيربط تشكيل ميشود و مسايل متنوعي نيز مطرح ميشود كه همگي آنها مشورتهاي داخل نظام محسوب ميشوند. به نظر من آقاي دكتر جلالي در مطالبي كه بيان فرمودهاند مقداري شتابزدگي به خرج داده و تسامح در دقت داشتهاند، زيرا در هر صورت روال كار بر اين است كه مسئولان محترم مجلس نظرات مختلف نهادها را ميگيرند، ارزيابي ميكنند و نهايتا تصميم ميگيرند آنچه به مصلحت است انجام دهند يا خير و كسي نميتواند مجلس را به انجام كاري مجبور كند. البته هيچكس در اين مملكت موافق رفتار اين هيئت در ملاقات با اين افراد و اعطاي جايزه به آنها نبوده است، زيرا اولا تقاضاي ملاقات با افرادي كه سابقه محكوميت دارند يا به نوعي درحال گذراندن محكوميت هستند، نيازمند هماهنگيهاي قضايي است و باز همه آنها نيازمند هماهنگيهاي امنيتي است، ثانيا جايزه دادن به محكومين فتنه همانطور كه اشاره شد اصلا يك توهين سياسي است، ثالثا همه اين امور مراحل تشريفاتي خاص خود را دارد، حتي موافقت با هر بخش از اين تقاضاها بايد براساس مراحل تشريفاتي خاصي صورت گيرد و اين توافق، نافي انجام ضروريات ديپلماتيك و تشريفاتي اين امر نيست همانطور كه رئيس محترم مجلس شوراي اسلامي هم اشاره كردند اينها بايد تقاضاي خود را رسما اعلام ميكردند تا مجلس ميتوانست تصميم مناسب بگيرد و به هر نوعي كه ميخواست عمل كند. بحث اصلي در نحوه رفتار اين مهمانان كم تمدن ما بوده است.
پس قطع نظر از مخالفت يا موافقت با اصل قضيه، شما هم با نحوه رفتار هيئت اروپايي مخالف هستيد. ارزيابي شما از اين رفتار هيئت اروپايي چيست؟
بديهي است اين كار خلاف عرف ديپلماتيك است و شايد از لحاظ قوانين ما هم نوعي تخلف قانوني باشد چرا كه يكي از ملاقات شوندگان داراي محكوميت معلق است و احيانا هماهنگي با قاضي اجراي احكام ضروري بوده است. اما در عين حال دادن جايزه به افرادي كه در نظام اسلامي متهم شده و در جريان يك فرايند قانوني روشن و دقيق محكوم شدهاند توهين به ملت و توهين به نظام سياسي مدني ما محسوب ميشود لذا رفتار هيئت اروپايي در اين قسمت به هيچ وجه قابل توجيه نيست.
چطور ميشود كه غربيها با وجود ادعايي كه در خصوص نرمهاي ديپلماتيك دارند و خود را مولف نظامهاي نوين رفتارهاي ديپلماتيك در جهان ميدانند دست به چنين اقداماتي زده باشند؟
اتفاقا اين رفتار ناهنجار ديپلماتيك با مواضع غرب و دول اروپايي در فتنه 88 كاملا هماهنگي دارد. در جريان فتنه كه در واقع يك كودتاي ناموفق عليه دموكراسي در نظام اسلامي بود، دول اروپايي با وقاحت كامل اين جريان فتنه را هم هدايت كردند، هم كمك كردند و هم تبليغ كردند. اين سياست، حكايت از ماهيت خيره سرانه و خود محورانه غرب دارد. جالب است كه غرب چه در رفتار با مردم خودش و چه در رفتار با ساير ملل از گستاخي كم نظيري برخوردار است و گستاخي البته يك علامت بي تمدني است همانطور كه حيا، ادب و شرم، رفتار متمدنانه محسوب ميشود.
شما بعنوان دبير ستاد حقوق بشر با اين هيئت پارلمان اروپا ديدار و گفتگو داشتيد و اتفاقا اين ديدار، طولاني و گويا مناقشهاي بوده است. در نشست شما با هيئت اروپايي چه گذشت؟
اولاً هيئت اروپايي چند ماه پيش از اين سفر، از طريق وزارت خارجه تقاضاي ملاقات با اينجانب را مطرح كرده بود. چون آنها از طريق پارلمان اروپا تقاضا كرده بودند آن را به مجلس شوراي اسلامي هدايت كرديم و پس از آن بود كه اين ملاقات انجام گرفت.
در اين جلسه كه بسيار دقيق و مفصل و مودب به آداب برگزار شد، آنها درباره جريان حقوق بشري حاكم در صحنه بين المللي با ما صحبت كردند و نظر ايران را درباره مسائل مطرح شده جويا شدند.
ما در پاسخ به آنها كه جزئيات بيشتر آن در خبرهاي مربوط به ديدار منتشر شده است، مفصل توضيح داديم اولا به تلقي آنها از حقوق بشر غربي اشكالات فراواني داريم، ثانيا اعلام كرديم معتقد هستيم كه سياست غرب در تحميل يك تفكر و روش زندگي به جهان با استفاده از زور شكست خورده است و گذشته از ناموفق بودن اين تحميل، اين سياست سبب از بين رفتن شكوفايي تمدني بشر خواهد شد زيرا تنوع فرهنگي بخشي از تجربه تاريخي بشر در شكل دادن به تمدن است.
ثالثا تاكيد كرديم كه حقوق بشر، امروزه بخصوص از سوي دول اروپايي و آمريكا مورد سوء استفاده عظيم قرار گرفته است، رابعا معترض شديم كه دوستان و متحدان آمريكا و غرب غالبا ديكتاتورهاي بسيار سخت گيري هستند و كمترين توجهي به نرمهاي حقوق بشري ندارند اما چون دست نشانده و تضمين كنند منافع غرب هستند به حقوق بشر آنها هيچ اشكالي وارد نميشود اما ايران كه تجربه آن در بناي يك نظام دموكراتيك براساس عقلانيت اسلامي تجربه جديد بشريت امروز محسوب ميشود و به همين واسطه دستاوردهاي شگرفي در طي سه دهه گذشته ارائه كرده است و تنها دموكراسي منطقه و پيشرفتهترين كشور منطقه در علم و تكنولوژي و قويترين و تاثيرگذارترين كشور منطقه به حساب ميآيد و در يك كلام ستاره درخشان خاورميانه است را مورد تهاجمات متنوع از جمله تهاجم حقوق بشري قرار دادهاند.
همچنين در اين ملاقات طرف اروپايي دو تقاضا مطرح كرد اول نظر مساعد ايران براي آغاز مجدد مذاكرات حقوق بشري ميان ايران و اروپا را خواستار شد و دوم توسعه همكاريهاي قضايي بين ايران و اروپا جهت آشنايي بيشتر اروپاييها با دستاوردهاي مدني جمهوري اسلامي را درخواست كرد.
شما پذيرفتيد؟
ما با تقاضاي دوم موافقت كرديم و از مسيرهاي مختلف پيگير اجراي آن خواهيم بود. اما درباره تجربه مذاكرات ايران و اروپا يادآور شديم كه اين مذاكرات از سال 81 براي چند دور برگزار شد و مبناي آن جايگزين كردن رفتار خصمانه در مجامع بين المللي با ميز مذاكره بود. منتهي پس از چند دور مذاكره، دول اروپايي تصميم گرفتند در صحنه بين المللي تهاجمات بين المللي را عليه ايران مجددا براه بيندازند كه نمونه آن قطعنامههايي است كه مطرح كرده و ميكنند و يا مواضع بي ادبانه و گستاخانهاي است كه عليه نظام اسلامي و مسئولان آن اتخاذ ميكنند.
با توجه به اين شرايط، ترديد ما اين است كه اين مذاكره هم با همان معيار منسوخ چماق و هويچ باشد، البته همانگونه كه قبلا هم گفتهام چماق شكسته و هويچ پوسيده. طبيعتا ما به مذاكرهاي كه براساس حسن نيت و علاقه به فهم متقابل باشد نظر مثبت داريم و اميدوار هستيم كه مسئله حقوق بشر از اين بازي سياسي خارج شود و به يك ميدان همكاري فرهنگي، فكري و تمدني بشري تبديل شود كه در آن همه ملتها حق داشته باشند براساس فرهنگ خودشان زندگي خود را شكل دهند و با همه فرهنگ ها تعامل داشته باشند.
انتهاي پيام/
دوشنبه 2 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]
صفحات پیشنهادی
محمد جواد لاريجاني:جلالي در بيان مطالب خود مقداري شتاب زدگي به خرج داد / تنها با يك تقاضاي اروپاييها موافقت ك
محمد جواد لاريجاني جلالي در بيان مطالب خود مقداري شتاب زدگي به خرج داد تنها با يك تقاضاي اروپاييها موافقت كرديم دبير ستاد حقوق بشر گفت به نظر من آقاي دكتر جلالي در مطالبي كه بيان فرمودهاند مقداري شتابزدگي به خرج داده و تسامح در دقت داشتهاند زيرا در هر صورت روال كار بر اينجلالي در بيان مطالب خود مقداري شتاب زدگي به خرج داد / تنها با يك تقاضاي اروپاييها موافقت كرديم
جلالي در بيان مطالب خود مقداري شتاب زدگي به خرج داد تنها با يك تقاضاي اروپاييها موافقت كرديم دبير ستاد حقوق بشر گفت به نظر من آقاي دكتر جلالي در مطالبي كه بيان فرمودهاند مقداري شتابزدگي به خرج داده و تسامح در دقت داشتهاند زيرا در هر صورت روال كار بر اين است كه مسئولان محترمجلس از توضیحات جلالی و لاریجانی در مورد هیئت اروپایی قانع نشد/ تذکر به وزیر اطلاعات و خارجه
مجلس از توضیحات جلالی و لاریجانی در مورد هیئت اروپایی قانع نشد تذکر به وزیر اطلاعات و خارجه نماینده رشت در مجلس گفت مجلس از توضیحات جلالی و رئیس مجلس در مورد حواشی سفر هیئت پارلمانی اروپا به تهران قانع نشد و وزرای اطلاعات کشور و امورخارجه برای ارائه پاسخ باید در مجلس حاضر شوندسخنگوی پیشین قوه قضاییه: گاهی نظام را خرج برخی نیروهای خودسر کردهایم
سخنگوی پیشین قوه قضاییه گاهی نظام را خرج برخی نیروهای خودسر کردهایم سخنگوی پیشین قوه قضاییه تاکید دارد حکومتی که بر پایه دین بنا شده است باید بیش از همه مدعی باشد که موازین حقوق بشر و حقوق شهروندی را رعایت میکند آفتاب فاطمه استیری دولت دینی و حریم خصوصی شاید مهمترینلاريجاني:غرب خلاف وعده خود عمل كرد
لاريجاني غرب خلاف وعده خود عمل كرد رئيس مجلس در قم گفت اين كاري كه غرب انجام داد سوتفاهم برانگيز است و يك نوع بداخلاقي سياسي است كه توسط آمريكا و كشورهاي غربي انجام شده است غربيها تفاهماتي را انجام ميدهند ولي در مقام عمل شرايط انجام اين توافقات را فراهم نمي سازند تسنيم عليتبريك لاريجاني به همتايان مسيحي خود
تبريك لاريجاني به همتايان مسيحي خود رئيس مجلس شوراي اسلامي در پيامهاي جداگانهاي به رؤساي مجالس كشورهاي مسيحي فرارسيدن سالروز تولد حضرت عيسي عليهالسلام و سال جديد ميلادي را تبريك گفت فارس رئيس مجلس شوراي اسلامي در پيامهاي جداگانهاي به رؤساي مجالس كشورهاي مسيحي فرارسيدن سالرنيمه اول 10 دقيقه وقت تلف شده داشتجلالي: ريتم بازي را از دست داديم/اشتباه از خود من بود
نيمه اول 10 دقيقه وقت تلف شده داشتجلالي ريتم بازي را از دست داديم اشتباه از خود من بود سرمربي تيم تراكتورسازي تبريز گفت ما چند هفتهاي است كه نتوانستهايم بازي خوبي از خود ارائه كنيم و اين مشكل از خود ما است كه ريتم خوبمان را در ليگ از دست دادهايم به گزارش خبرگزاري فارس ازلاريجاني: غرب خلاف وعده خود عمل كرد/ سنگاندازي در مسير توافقات به نفع غرب نيست
لاريجاني غرب خلاف وعده خود عمل كرد سنگاندازي در مسير توافقات به نفع غرب نيست علي لاريجاني ظهر امروز در قم پس از ديدار با مديران و مسئولان اداري قم در جمع خبرنگاران در پاسخ به سئوالي درباره بازگشت كارشناسان هستهاي ايران از وين اظهار كرد توقع داشتيم مذاكرات ژنو مسير توافق راتشريح خودكشي دانش آموز شيرازي: او تنها به خاطر موبايل خودش را نكشت
تشريح خودكشي دانش آموز شيرازي او تنها به خاطر موبايل خودش را نكشت مديركل ارزيابي و عملكرد شكايات آموزش و پرورش با اشاره به خودكشي دانش آموز شيرازي اعلام كرد مدير مدرسه دانش آموز را اخراج نكرده و تنها از ورود او به كلاس ممانعت كرده است اما دانش اموز در روز ششم آذر ماه بدون اطلاتصويري/سرمربي موقت تاتنهام خواهان تعيين وضعيت خود در اين باشگاه شد
تصويري سرمربي موقت تاتنهام خواهان تعيين وضعيت خود در اين باشگاه شد تهران واحد مركزي خبر ورزشي 1392 10 02 00 02 08 10 سرمربي موقت تيم فوتبال تاتنهام هاتسپر انگليس پس از برد تيمش در برابر ساوثهمپتون در رقابتهاي ليگ برتر انگليس خواهان تعيين وضعيت خود در اين باشگاه شد به گزارش مونيجلالی: لاریجانی گفت از دیدارها نترسیم
جلالی لاریجانی گفت از دیدارها نترسیمرئیس مرکز پژوهش های مجلس با بیان این که مجلس همه اقدامات را برای مخالفت با دیدار هیات پارلمانی اروپا با برخی فعالان فتنه انجام داد و کوتاهی از سمت مجلس انجام نگرفته است گفت این اقدام هیات پارلمانی اروپا خلاف عرف دیپلماتیک بود مهر کاظم جلالیتشریح خودکشی دانش آموز شیرازی: او تنها به خاطر موبایل خودش را نکشت
تشریح خودکشی دانش آموز شیرازی او تنها به خاطر موبایل خودش را نکشت مدیرکل ارزیابی و عملکرد شکایات آموزش و پرورش با اشاره به خودکشی دانش آموز شیرازی اعلام کرد مدیر مدرسه دانش آموز را اخراج نکرده و تنها از ورود او به کلاس ممانعت کرده است اما دانش اموز در روز ششم آذر ماه بدون اطلالاريجاني در ديدار با «ابراهيم جعفري»:بحران سوريه تنها راه حل «سياسي» دارد
لاريجاني در ديدار با ابراهيم جعفري بحران سوريه تنها راه حل سياسي دارد رئيس مجلس در ديدار با رئيس ائتلاف ملي حاكم بر عراق با بيان اينكه گذشت زمان ثابت كرد كه اعزام تروريست و ارسال سلاح به سوريه جزء ايجاد بيثباتي و نا آرامي نتيجهاي ندارد گفت بحران سوريه تنها راه حل سياسي-
گوناگون
پربازدیدترینها