واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: پيشنهاد روحاني در سازمان ملل بجا بود/دنيا عليه خشونتگرايي بسيج شود
يك عضو شوراي مركزي انجمن اسلامي مدرسين دانشگاهها با بيان اينكه "در حال حاضر خاورميانه و آفريقا با حجم عظيمي از خشونتهاي قومي، مذهبي و نژادي مواجه است"، گفت: رهبران مذهبي و سياسي دنيا بايد اقدامي جدي براي جلوگيري از خشونت و ايجاد صلح انجام دهند.
حجتالاسلام والمسلمين محسن رهامي در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با اشاره به تصويب قطعنامه پيشنهادي ايران با موضوع «جهان عاري از خشونت و مبارزه با افراطيگري» در سازمان ملل متحد، اظهار كرد: خشونت در خاورميانه و آفريقا مسأله حادي است كه در حال سرايت به ساير نقاط جهان است.
وي با بيان اينكه "خطر گسترش خشونت، مناطق مسلماننشين و همه دنيا را تهديد ميكند"، افزود: پيشنهاد رئيسجمهور در سازمان، بموقع و بجا بود زيرا موجب شد مسئولان تمام كشورهاي دنيا به مسأله خشونت توجه كنند. تصويب اين پيشنهاد در سازمان ملل نيز نشان داد كه اكنون همه خطر خشونتگرايي را احساس ميكنند.
اين فعال سياسي همچنين به مخالفت رژيم صهيونيستي - به عنوان تنها مخالف - با تصويب قطعنامه پيشنهادي ايران اشاره كرد و گفت: دليل مخالفت رژيم صهيونيستي با تصويب اين قطعنامه، مخالفت آنها با طرح پيشنهادي از سوي ايران بود. دليل ديگر آن است كه آنها تفسير ديگري از خشونت دارند و در حالي كه از نظر ما اقدامات اين رژيم عليه مردم فلسطين، خشونت و تررويسم دولتي است، آنها معتقدند كه اقداماتشان در جهت دفاع مشروع است. آنها نگرانند كه پس از تصويب اين قطعنامه، سازمان ملل وارد مصاديق خشونتگرايي شود و اسرائيل نيز جزو اين مصاديق محسوب شود.
رهامي در ادامه افزود: اين قطعنامه در سازمان ملل تا زماني كه با اقدام عملي مواجه نشود اثر زيادي ندارد، پس بايد وارد عرصه اجرايي شود و صرفاً بر روي كاغذ باقي نماند.
اين استاد حقوق دانشگاه تهران درباره تأثير پيشنهاد اين قطعنامه در وجهه بينالمللي ايران نيز يادآور شد: در دوران بوش، ايران يكي از محورهاي شرارت ناميده شده بود. هنگامي كه اين پيشنهاد مطرح ميشود، در واقع اقدامات اسرائيل و همچنين اقدامات قبلي آمريكا خنثي شده است و ايران به عنوان يك كشور طرفدار صلح و آشتي نشان داده ميشود.
انتهاي پيام
يکشنبه 1 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]