واضح آرشیو وب فارسی:فارس: از كدام سوءتفاهم سخن ميگوييد؟
كساني كه از رئيسجمهور خواستهاند به سوء تفاهمات سال ۸۸ پايان دهند، ابتدا بايد روشن كنند منظورشان از «سوءتفاهمات» چيست؟
به گزارش سرويس فضاي مجازي خبرگزاري فارس به نقل از سايت الف، اخيراً تعدادي از چهره هاي سياسي با نگارش نامه اي خطاب به رئيس جمهور محترم، خواستار پايان دادن به سوتفاهمات 88 شدهاند.
روشن است كه سوتفاهم في نفسه امر مقبولي نيست اما ظاهرا نويسندگان نامه «به سوتفاهمات 88 پايان دهيد»، نسبت به واقعيت ها و اتفاقات روشن سال 1388 خود را به تغافل زده اند.
كساني كه از رئيس جمهورخواسته اند به سوء تفاهمات سال 88 پايان دهند، ابتدا بايد روشن كنند منظورشان از «سوتفاهمات»، چيست؟
آيا اعلام پيروزي در انتخابات توسط ميرحسين موسوي در ساعاتي كه هنوز راي گيري در برخي شعب جريان داشت، سوتفاهم بود؟
آيا به آتش كشيده شدن ناگهاني و همزمان صدها سطل آشغال و چندين اتوبوس در وسط خيابانهاي تهران و حمله به چندين شعبه بانك در خيابان هاي طالقاني و ولي عصر در عصر شنبه 23خرداد، سوتفاهم بود؟
آيا نمايش نامه جعلي وزير كشور به رهبر انقلاب در 25خرداد 88 در پارلمان اروپا توسط مخملباف با عنوان نماينده موسوي كه اتحاديه اروپا را عليه جمهوري اسلامي تحريك كرد، سوتفاهم بود؟
آيا حمله عصرگاه 25خرداد به مقر حاوي اسلحه بسيج در شمال ميدان آزادي، سو تفاهم بود؟
آيا نپذيرفتن دعوت رهبر انقلاب در نماز جمعه 29 خرداد براي پيگيري اعتراض در چارچوب قانون و لغو ديرهنگام تجمع 30 خرداد ميدان انقلاب توسط خاتمي، سوتفاهم بود؟
آيا اصرار موسوي بر پيگيري اعتراض از طريق تجمع خياباني بجاي مسيرهاي قانوني و رد همه تلاشهاي جهت حل اختلاف، سوتفاهم بود؟
آيا خانه هاي تيمي جاي اسلحه كه در فاصله 30 ام خرداد تا اول تيرماه 88 در غرب تهران كشف شدند، سوتفاهم بودند؟
آيا لجبازي ستادهاي موسوي و كروبي در عدم همكاري با هيات وِيژه رسيدگي به اعتراض نامزد ها كه هشتم تيرماه به نتيجه نهايي نزديك شده بود، سوتفاهم بود؟
آيا همسويي تاكتيكي سران معترضان با رسانه اي ضد انقلاب از بي بي سي و راديو اسرائيل گرفته تا صداي آزادي مجاهدين خلق، سوتفاهم بود؟
آيا سردادن شعار «مرگ بر چين» در نماز جمعه 26 تير، شعار «سفارت روسيه، لانه جاسوسيه» در تجمع معترضان در 13آبان 88، و شعار نه غزه نه لبنان... سوتفاهم بود؟
آيا تخريب و آتش زدن اموال عمومي و خصوصي و خلع سلاح ماموران ناجا در 6 دي88، سوتفاهم بود؟
آيا اعلام مريم رجوي كه در حوادث عاشوراي 88 تهران، عوامل مجاهدين خلق نقش مستقيم داشته اند، سوتفاهم بود؟
اينها هيچكدام سوتفاهم نبود، بلكه هركدام بخشي از واقعيت بود. قطعات جورچيني كه تصوير كامل آن، يك كودتاي هم جانبه با حمايت مستقيم خارجي به قصد براندازي نظام جمهوري اسلامي بوده است. اين كه مسئولان نظام، آبروداري مي كنند و كودتاي 88 را فتنه مي نامند، نبايد باعث طلبكاري طراحان و عاملان و حاميان آن كودتاي ننگين باشد كه امروز بدون آزرم بگويند «از طلب مان درسال 88 گذشتيم»!!. اينان بايد بدانند اگر نظام مي خواست برخي اعمال آنها در سال88 را با معيار عدالت بسنجد و پاسخ دهد، الان جاي ديگري بودند.
البته اين جورچين، قطعات ديگري هم دارد ... مثلاً قتل وحشيانه 3جوان دستگير شده در 18 تير در كهريزك هم قطعه اي از جورچين كودتاي 88 است و به همين دليل بايد مجدانه پيگيري كنيم تا همه عاملان و آمران و خاطيان آن، به نسبت، مجازات شوند.
برخي گفته ها و رفتارهاي رئيس جمهور سابق قبل و بعد از انتخابات 88 (مانند رفتار و حرفهايش در مناظره كذايي13خرداد و يا حرفها و رفتارش در جشن پيروزي 25خرداد در ميدان ولي عصر تهران) كه طرفداران نامزدهاي رقيب را تحريك كرد و بر آتش اعتراضشان بنزين ريخت هم اجزاي ديگر اين جور چين هستند و مدعيان واقعي مبارزه با فتنه و آنهايي كه نمي خواهند از فتنه 88 فقط كاسبي كرده باشند، بايد با اصلاح قانون انتخابات، حرفها و رفتارهاي ناهنجار رئيس جمهور سابق در جريان فتنه 88 را جرم انگاري كنند تا حداقل از تكرار چنين حوادثي در آينده پيشگيري شود.
بازگشت به صفحه نخست گروه فضاي مجازي
انتهاي پيام/
يکشنبه 1 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]