تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سكوت مؤمن تفكر و سكوت منافق غفلت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830034168




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وقتي ميهمان ادعاي برتري دارد؟


واضح آرشیو وب فارسی:برنا نيوز: وقتي ميهمان ادعاي برتري دارد؟
اصول حقوقي بين‌الملل چه موضعي در مقابل رفتار خلاف شان هيات پارلمان اروپا دارد؟


در هفته‌اي كه گذشت هياتي از پارلمان اروپا وارد ايران شد و فارغ از مقام يا مقامات دعوت كننده آنان، حاشيه بزرگ و خرد كننده‌اي را بر سياست خارجي و حرمت مقامات و غرور ملي كشور عزيزمان وارد ساخت.

هيات بعد از ورود به كشور عزيزمان رسم مهمان نوازي و نجيبانه ملت عزيزمان را به باطل، امتيازي بر خود شمردند و با احساس غرور و به سان اينكه در كشوري عقب مانده و مستعمره گام بر مي‌دارند گام‌هاي پر كبرشان را بر خاك پاك ميهن‌مان گذاشتند و علاوه بر رعايت نكردن رسوم ديپلماتيك و حتي ادب، به يكي از مقامات عالي ايران كه سابقه رياست جمهوري و رياست مجلس خبرگان را داشته توهين كردند و در زمان وارد شدن ايشان به اتاق ملاقات حتي از يك بلند شدن خشك و خالي و احترام نيز خودداري كردند!!

اين صحنه پخش شده از تلويزيون بهت و حيرتم را به عنوان يك شهروند عادي در كشوري كه داعيه تمدن و ادب و علم و فرهنگ را در جهان دارا مي‌باشد افزود و بارها از خود پرسيدم چگونه و چطور اين فرد با كمال بي‌ادبي مي‌تواند در كشور ما حضور پيدا كند و از ميهمان نوازي كشور ما برخوردار گردد اما اينچنين بي ادبانه و طلبكارانه و مثل اينكه در هندوستان استعماري صد سال پيش و نزد يكي از مقامات مادون خود نشسته و با كمال وقاحت و چشم در چشم ميزبان اينگونه بنگرد؟؟!! چگونه است كه اين فرد به عنوان نماينده پارلمان اروپايي در ايران گام مي‌گذارد كه شايد در كشورش نماينده يك شهر كوچك اروپايي باشد و اينگونه به مقام عالي ايران اينچنين وقاحت مي‌ورزد؟

اصلا چرا و چگونه و تحت چه عنواني، اين فرد و افرادي مثل او كه خود را نماينده سياسي مي‌نامند و از حمايت ديپلماتيك برخوردارند وارد كشور مي‌شوند و درصدد چه چيزي هستند؟ اصلا اروپا كوچك و ورشكسته كه به اشارتي از آمريكا غالب تهي مي‌كنند، چه وزني در مقابل ايران دارد كه ما مي‌خواهيم در مقابل آنها پاسخگو باشيم؟ اصلا پاسخگويي در مقابل چه؟ آيا آنها مقام مسئولي هستند كه مي‌تواندد گره از مشكلات مردم بگشايند كه خارج از سازوكارهاي قانون اجازه ورود و وقاحت به آنها داده مي‌شود؟ آيا ايران كشوري است كه نياز به قيم داشته باشد؟

اصول حقوقي بين الملل چه موضعي در مقابل رفتار خلاف شان دارد؟ آيا جز اينست كه اصل تقابل به عنوان يكي از اصول شناخته شده در سياست ايران و جهان شناخته شده است؟ آيا جز اينست كه اصل يكصد و پنجاه و دو قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران سياست خارجي را براساس نفي هرگونه سلطه جويي و سلطه پذيري دانسته است؟ آيا بي‌ادبي نماينده پارلمان اروپا راه را براي بي‌ادبي بقيه آنان باز نمي‌كند و اين سلطه پذيري ابتدايي نيست؟ آيا اروپا و غرب در مقابل ايران پاسخگو بوده‌اند كه ما اينگونه مي‌خواهيم در مقابلشان پاسخگو باشيم؟

آيا اين افراد در حق اتباع ايران و منافع‌مان كليه حقوق و مقررات را رعايت كرده‌اند؟ آيا اتحاديه اروپا نبود كه جزئي‌ترين وسايل را با هدف فشار بر مردم از ايران دريغ كرد و در قضيه تحريم شركت‌هايشان از ايران به راحتي از تعهداتشان سرباز زدند و بدون چشم زخمي و دوبار نداي بازگشت و علاقه‌مندي شان به فعاليت شنيده مي‌شود؟ آيا بايد با اين مردم و مقامات جز با زبان خودشان صحبت داشت؟ اين را از خاطر نبريم كه چند سال پيش و در قضيه آلودگي نفتي سواحل آمريكا، مدير عامل شركت نفتي معروف انگليسي، - با اينكه كشورشان از متحدان آمريكا محسوب مي‌گردند - به واشنگتن دعوت شد و در آنجا با تحقير كننده ترين وضع با وي برخورد شد و از او پاسخ خواستند كه چرا و چرا؟

در پايان علاوه برگرفتن ميلياردها دلار غرامت از شركتش و گرفتن تعهد براي تميزي سواحل آلوده مدير عامل شركت انگليسي در كشورش به دليل اين مساله و بار حقارتي كه بر او وارد شد و براي كاهش اثرات منفي بر شركتش و اعتبار چندين ساله‌اش از كار بركنار شد! جالب است بدانيد اين شركت همان شركت معروف انگليسي بود كه در زمان صنعت ملي شدن نفت ايران، ثروت نفتي ايران را به راحتي چپاول و حقوق ملت ايران را پايمال مي‌كرد. بايد براي يك بار هم شده به اين فكر كنيم كه چرا اين رفتارها در عرصه بين الملل با ما مي‌شود؟

آيا غير از اين است كه به قوانين وضع شده از سوي خودمان نيز باور نداريم. بيائيم قانون را درست اجرا كنيم و به يكديگر احترام بگذاريم تا ديگران نيز اينگونه با ما باشند.

يکشنبه 1 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برنا نيوز]
[مشاهده در: www.bornanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن