تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن هرگاه سخن گويد ياد (خدا) مى كند و منافق هرگاه سخن گويد بيهوده گويى مى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819804032




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رائول كاسترو : مي‌توانيم با آمريكا روابط متمدنانه‌اي داشته باشيم


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: رائول كاسترو : مي‌توانيم با آمريكا روابط متمدنانه‌اي داشته باشيم
رئيس‌جمهور كوبا خواستار برقراري "روابط متمدنانه" آمريكا با كشورش شد؛ اما تاكيد كرد كه سيستم سياسي و اقتصادي كشورش موضوعات غيرقابل مذاكره هستند.


به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري رويترز، رائول كاسترو، رئيس‌جمهور كوبا در نشست پايان سال پارلمان اين كشور گفت: دو كشور اخيرا پس از تقريبا نيم قرن دشمني توانسته‌اند مذاكراتي درباره منافع مشترك دوجانبه داشته باشند.

وي گفت: فكر مي‌كنم مي توانيم مسائل ديگر را نيز حل و فصل كنيم، روابط متمدنانه ميان دو كشور چيزي است كه مردم ما و اكثر شهروندان آمريكايي و مهاجران كوبايي خواستار آن هستند.

رئيس‌جمهور كوبا تاكيد كرد: اين دو همسايه بايد به تفاوت‌هاي يكديگر احترام بگذارند.

به گفته كاسترو چنين تغييري مي‌تواند به هر دو طرف فرصت دهد براي بهبود روابط تلاش كنند.

اظهارات كاسترو دو هفته پس از دست دادن وي در مراسم بزرگداشت نلسون ماندلا، رهبر مبارزه با تبعيض نژادي در آفريقاي جنوبي كه رابطه نزديك و محكمي با رهبران كوبا داشت، صورت گرفت.

در يك نطق عمومي كه محتواي آن كم‌سابقه تلقي شده است، رائول كاسترو گفت: مقامات كوبا و آمريكا در يك سال گذشته بارها ديدار داشته‌اند تا درباره مسائل كاربردي از جمله مهاجرت و برقراري مجدد ارتباط پستي بين اين دو همسايه مذاكره كنند. اين مراودات، نشان مي‌دهد روابط اين دو كشور مي‌تواند "متمدنانه" باشد.

با اين حال رهبر كوبا هشدار داد كه اگر دو طرف، به تفاوت‌هاي يكديگر احترام نگذارند "ما براي ۵۵ سال ديگر هم مثل آن‌چه تاكنون گذشته، آماده‌ايم."

از سال ۱۹۶۱ ميلادي و با انقلاب چپ‌هاي متمايل به شوروي، آمريكا كه با حكومت قبلي روابط نزديكي داشت و با شوروي هم در "جنگ سرد" بود، با كوبا قطع رابطه كرد و تحريم اقتصادي عليه اين كشور اعمال كرد.

رائول كاسترو در جلسه پاياني پارلمان كوبا در ساختمان كاپيتال در هاوانا، به قانون‌گذاران كشورش گفت: ما در پي تغيير نظام سياسي يا اجتماعي آمريكا نيستيم. به همين ترتيب، حاضر به صحبت‌كردن درباره تغيير نظام خودمان هم نيستيم.

رائول كاسترو ۸۲ ساله، هفت سال پيش در ۲۰۰۶ ميلادي، جانشين برادرش فيدل شد. دو سال بعد فيدل كاسترو رسما كناره‌گيري كرد و قدرت را به طور دائمي به رائول واگذار كرد.

رئيس‌جمهوري كوبا از آن‌زمان يك برنامه اصلاحات اقتصادي در پيش گرفته كه كمك كرده است تلاش‌ها براي بهبود روابط با ايالات متحده، پيش برود.

با اين حال منتقداني هم هستند كه مي‌گويند سرعت اين اصلاحات، خيلي كم بوده است.

با اين حال كاسترو در سخنراني اخير خود گفت كه نمي‌توان در روند اصلاحات در كوبا عجله كرد وگرنه شكست مي‌خورد.

انتهاي پيام/

يکشنبه 1 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن