واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: چه كشوري موش آزمايشگاهيِ هواپيماهاي بدون سرنشين انگليس است؟
«واچكيپر» بر روي مردم غزه آزمايش و منجر به كشته شدن بسياري از فلسطينيان شده است.
به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از روزنامه گاردين، هواپيماي بدون سرنشين جديدي كه محصول مشترك انگليس و اسرائيل است بر روي مردمان غزه آزمايش ميشود.
سازمان خيريه اي كه در راستاي مبارزه با فقر و بي عدالتي در فلسطين مبارزه ميكند اقدام دولت انگليس مبني بر عقد قرارداد با رژيم صهيونيستي براي ساخت هواپيماي بدون سرنشين را محكوم كرد.
طبق قراردادي كه ميان شركت تالس انگليس و البيت اسرائيل منعقد شد و تا به حال 1ميليارد دلار هزينه برداشته است، قرار بود 54 هواپيماي بدون سرنشين جديد، با نام «واچكيپر» ساخته شود كه تكنولوژي آن برگرفته از هواپيماي بدون سرنشين هرمس است كه انگليس در افغانستان از آن استفاده كرده است. سازمان خيريه فلسطينيان اعلام كرد كه واچكيپر بر روي مردم غزه آزمايش و منجر به كشته شدن بسياري از فلسطينيان شده است.
به گفته يكي از مقامات سازمان خيريه مذكور، «دولت انگليس با تجارت تسليحات با اسرائيل آشكارا نسل كشي فلسطينيان توسط رژيم صهيونيستي را تأييد ميكند. سازمان ملل نيز با بودجه اي كه براي تحقيقات شركت هاي تسليحاتي اسرائيل در نظر ميگيرد، در واقع مهر تأييدي بر اقدامات اسرائيل عليه مردم غزه ميزند.»
سخنگوي وزات دفاع اسرائيل ادعا كرد: «واچكيپر هواپيماي بدون سرنشيني است كه براي نيروي زميني ارتش اطلاعات نظارتي را فراهم مي آورد و باعث كاهش تلفات نيروها و غيرنظاميان ميشود.» با اين حال مقامات شركت البيت اسرائيل هيچ نظري در اين باره نداشتند.
بر اساس گزارشات مركز حقوق بشر فلسطينيان، تا به حال 800 فلسطيني بي گناه توسط هواپيماهاي بدون سرنشين در غزه به شهادت رسيده اند در حاليكه ادعاي انگليس و رژيم صهيونيستي استفاده از اين هواپيماها تعداد تلفات غيرنظامي را كاهش ميدهد!
دستورالعمل جديد سازمان سرمايه گذاري و تجارت انگليس، كه باعث بهبود تجارت در بازارهاي خارجي ميشود، اعلام داشت كه سرمايه گذاري در فعاليتهاي شهرك هاي اسرائيلي «ريسك بزرگي» است و شركت هاي انگليسي را از اين گونه فعاليت ها برحذر داشت: «از آنجا كه شهرك هاي اسرائيلي بر روي مناطق اشغالي احداث شده و بخش غيرقانوني اسرائيل محسوب ميشود، هرگونه سرمايه گذاري، معامله اقتصادي و خريد و فروش با اين بخش ريسك اقتصادي و قانوني محسوب ميشود.»
با اين حال، رفيف زياده سخنگوي جنبش لغو تحريم و سرمايهگذاري فلسطينيان با اشاره به دستورالعمل دولت انگليس اعلام كرد: «دولت انگليس فهميده است كه محكوميت شهركهاي فلسطيني هيچ گوش شنوايي ندارد؛ از اين رو آشكارا درباره حمايت مالي كه همين شهركهاي غيرقانوني در تجارت با انگليس دريافت ميكنند، سخن ميگويد.»
انتهاي پيام/
يکشنبه 1 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]