تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831151928




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پولتان را براي قرص ويتامين هدر ندهيد


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: پولتان را براي قرص ويتامين هدر ندهيد
پژوهشگران هشدار مي‌دهند كه در شرايط تغذيه مناسب از خوردن مكمل‌هاي ويتامين خودداري كنيد، چون تحقيقات اخير نشان مي‌دهند كه اين مواد هيچ فايده‌اي براي سلامتي شما ندارند.

به گزارش خبرآنلاين، گروهي از دانشمندان پيشرو ادعا مي‌كنند كه تنها فايده قرص‌هاي ويتامين، لاغر شدن جيب شما و چاق و چله‌تر شدن حساب بانكي شركت‌هاي دارويي است و هيچ فايده‌اي براي سلامتي ندارد.

پژوهشگراني كه به تحقيق روي اثرات اين قرص‌ها پرداخته‌اند، ادعا مي‌كنند كه «پرونده مختومه است»، و حتي يكي از آنها هشدار مي‌دهد كه مصرف آنها ممكن است ضرر هم داشته باشد، چون نگراني‌هاي بي‌موردي را در ارتباط با بيماري‌هايي مطرح مي‌كنند كه قابل درمان نيستند.

اين دانشمندان به مردم هشدار مي‌دهند كه در دام مصرف اين قرص‌ها نيفتند، چون مردم (دست كم در كشورهاي توسعه يافته) به خوبي تغذيه مي‌شوند و به ندرت ممكن است نياز به هيچ ويتامين تكميلي داشته باشند. با اين وجود، بيشترين مصرف اين قرص‌ها در همين كشورها است، براي مثال يك سوم انگليسي‌ها از قرص‌هاي مكمل ويتامين استفاده مي‌كنند.

دانشمندان دانشگاه علوم پزشكي جانز هاپكينز و دانشگاه وارويك در مقاله مشتركي نوشته‌اند كه از شواهد چنين برمي‌آيد كه «دادن مكمل‌هاي غذايي به افراد بالغ كه تغذيه مناسبي دارند .... هيچ فايده‌اي ندارد و حتي ممكن است آسيب رسان هم باشد». (براي مطالعه اصل مقاله مي‎توانيد اينجا را كليك كنيد)

اين مقاله همزمان با انتشار نتايج برخي از جامع‌ترين پژوهش‌هاي جهان در مورد مكمل‌هاي ويتامينه است كه در مجموع حدود نيم ميليون نفر را دربر گرفته بودند.

يكي از اين پژوهش‌ها، نتايج 24 آزمايش قبلي با شركت 450 هزار نفر را بررسي كرده بود و دريافته بود كه دريافت قرص‌هاي ويتامين، هيچ اثر مثبتي در كاهش نرخ مرگ و مير ندارد.

دومين آزمايش، در يك بازه 12 ساله و روي 6 هزار مرد سالمند انجام شده بود و نتيجه آن هم اين بود كه خوردن اين قرص‌ها هيچ اثر مثبتي بر كاهش قدرت شناخت ندارد.

سومين مورد هم تحقيقي روي 1700 مرد و زن مبتلا به بيماري‌هاي قلبي بود كه دانشمندان آن تحقيق هم هيچ اثر اثر مثبتي را در كساني كه از مكمل‌هاي ويتامين استفاده كرده بودند، مشاهده نكردند.

دانشمندان نويسنده آن مقاله مشترك، از اين پژوهش‌ها چنين نتيجه گرفته‌اند كه بايد از استفاده از اكثر اين مكمل‌ها اجتناب شود. آنها نوشته‌اند كه «نبايد از اين ويتامين‌ها براي جلوگيري از بيماري‌هاي مزمن استفاده كرد. ديگر بس است».

از هر سه نفر انگليسي تقريبا يك نفر از مكمل‌هاي غذايي استفاده مي‌كند. محبوب‌ترين اين مكمل‌ها مولتي‌ويتامين‌‌ها هستند و در رتبه دوم هم ويتامين سي قرار مي‌گيرد.

ادگار ميلر از دانشگاه علوم پزشكي جانز هاپكينز در بالتيمور مريلند، مي‌گويد: «برخي اين نظر را مطرح مي‌كنند كه رژيم غذايي ما مشكلات تغذيه‌اي زيادي دارد. ولي واقعيت اين است كه ما در مجموع، بيش از حد لازم تغذيه مي‌شويم، و رژيم غذايي ما هم مشكلي از نظر كمبود برخي ويتامين‌ها و مواد معدني ندارد».

يك هفته قبل از اين هم دانشمندان موسسه بين المللي پژوهش‌هاي پيشگيرانه در ليون، كشف كردند كه كاهش سطح ويتامين دي، در حقيقت معلول بيماري است نه علت آن. اگر اين كشف به تاييد برسد، مي‌توان گفت كه پول‌هاي بسياري تاكنون بيهوده هدر رفته است. فقط سازمان بهداشت انگليس در هر سال 80 ميليون پوند بودجه را به تامين ويتامين دي براي بيماران مبتلا به بيماري‌هايي مانند سرطان، پاركينسون و ديابت اختصاص مي‌دهد.

پزشكان در حال حاضر بر اين باورند كه ويتامين دي در جلوگيري از ابتلا به بيماري نقش دارد و ميزان دريافت كلسيم و استخوان سازي را در بدن بالا مي‌برد. ولي با اين يافته‌ها، پزشكان هم بايد در باورهاي خود تجديد نظر كنند.

شنبه 30 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن