واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مشروح/ وزير كشور در توديع و معارفه استاندار قم:كارآمدي نظام بايد تقويت شود
وزير كشور گفت: براي موفقيت در مذاكرات و تمام مراحل پيش رو بايد كارآمدي نظام را افزايش دهيم.
به گزارش خبرگزاري فارس از قم، عبدالرضا رحماني فضلي عصر امروز در مراسم توديع و معارفه استاندار قم كه در تالار معصوميه برگزار شد اظهار كرد: حجتالاسلام والمسلمين روحاني در جلسهاي كه استاندار قم انتخاب شد صحبتي مفصل در مورد قم و سوابق اين استان داشت.
وي افزود: توصيهها و سفارشات زيادي در مورد قم به استاندار جديد و ساير مسئولان و مديران كشور از سوي رئيس جمهور صورت گرفته است.
وزير كشور با بيان اينكه پس از تغيير رئيس جمهور، تغيير در گفتمان به وسيله رأي مردم حاصل ميشود خاطرنشان كرد: به همين دليل مديراني كه بتوانند اين گفتمان را اجرايي كنند منصوب ميشوند.
وي ادامه داد: پيريايي، استاندار سابق قم در اين سمت و ساير مسئوليتهايي كه داشته توانسته است كارنامه خوبي از خود به جا بگذارد و اميدواريم اين اقدامات ذخيره آخرتشان قرار گيرد.
رحماني فضلي انتخاب حجتالاسلام والمسلمين صالحيمنش را يك توفيق دانست و تصريح كرد: اين لطف خدا بود كه شامل حال وي شده و به سمت استانداري قم منصوب شده است.
وزير كشور منش و اخلاق حجتالاسلام صالحيمنش را مورد توجه قرار داد و افزود: اميدواريم وي در روابط اداري و شخصي خود در قم و تعيين همكاران مناسب و شايسته، از نظر اجرايي موفقيت خوبي در قم داشته باشد و ما نيز در وزارت كشور هرگونه همكاري لازم را خواهيم داشت.
وي تصريح كرد: از نظر دولت، قم شهري بينالمللي است و رويكردها و انديشههاي ناب ديني و اسلامي از اين شهر به سراسر جهان صادر ميشود و هر چه زمان بگذرد اين رويه بيشتر تقويت ميشود بنابراين بايد قم را به الگويي براي جهانيان تبديل كنيم و همگان در اين مسير بايد احساس مسئوليت كنند.
رحمان فضلي با بيان اينكه گفتمان دولت يازدهم، اعتدال است و شخص آقاي روحاني به اين امر اعتقاد دارد گفت: در انتخاب همه استانداران، رئيس جمهور با همه آنها صحبت اعتدال را به آنها توصيه كرده است.
استاندار قم اعتدال را در عمل اجرايي كند
وزير كشور تصريح كرد: فطرت آدمي با اعتدال كه حسني ذاتي دارد مربوط است؛ اميدواريم استاندار جديد قم اين اعتدال را در عمل اجرايي كند؛ مهم نيست كه هر كس چه اعتقاد سياسي دارد بلكه آنچه اهميت دارد اينكه افراطيگري و خشونت وجود نداشته باشد.
وي افزود: در بحث عدالت نيز عقيده داريم جمهوري اسلامي داعيه اين مسئله را در عرصه بينالمللي دارد و اين سواي از تفكر جهانبيني مادي سوسياليسيم است؛ معتقديم عدالت و آزادي ما داراي منشأ توحيد و وحدانيت است و اراده خداوند موجب هستيبخشي به عالم ميشود بنابراين بايد به عنوان يك مسلمان، عدالت را در چارچوب وظايف خود پياده كنيم.
رحماني فضلي بيان داشت: از حجتالاسلام والمسلمين صالحيمنش با توجه به اينكه عالم دين است توقع ميرود تمام انرژي و تلاش خود را براي پياده كردن عدالت در قم به كار بگيرد و در حوزه اجرا نيز آنچه ميتواند منجر به عدالت شود، قانونمداري است و استاندار قم نيز به عنوان نماينده عالي دولت بايد براي اجراي قانون دلسوز باشد و در كنار آن اعتقادات ديني را در همه حوزههاي اجتماعي، سياسي و اجتماعي مد نظر قرار دهد.
وزير كشور با بيان اينكه همه مسئولان و مديران پس از لطف خداوند و حمايتهاي رهبري مديون مردم هستند گفت: هر جا از مردم فاصله گرفته شده توفيقي حاصل نشده است بنابراين مردم ولي نعمت مديران بوده و در مقابل همه آنها مسئوليت داريم؛ اصل ارتباط با مردم براي همگان محفوظ است ولي در مقام اجرا، بيشترين مسائل و ارتباطات با مردم حاصل ميشود.
وي ادامه داد: بايد در همه مسائل با مردم همراهي كرد؛ بايد آنها را وارد تصميمگيريها كرده و در اجرا نيز از مردم كمك گرفت و در اين صورت موفق خواهيم شد؛ استاندار قم بايد فرآيندي را براي تصميمسازي و تصميمگيري انتخاب كند كه در آن قالب، مسائل و موضوعات مورد نظر مردم مد نظر باشد.
مديران در ميان مردم حضور يابند
رحماني فضلي با اشاره به ضرورت حضور استاندار قم در ميان تودههاي مردم عنوان داشت: نوع نگاه حجتالاسلام والمسلمين صالحي منش ميتواند در اين زمينه به الگويي براي ديگران تبديل شود.
وي انتخاب همكاران و مديران براي همراهي با استاندار را مورد توجه قرار داد و افزود: هماهنگي، دلسوزي و پاكدستي در انتخاب همكاران اهميت ويژهاي دارد.
وزير كشور گفت: نيروهاي موجود در صورتيكه موفق، مسئوليتپذير و عامل رضايت مردم هستند باقي ميمانند و در غير اينصورت تغييراتي حاصل ميشود.
رحماني فضلي مهمترين چالش در رويارويي با دشمنان در شرايط كنوني را مسئله كارآمدي نظام دانست و خاطرنشان كرد: تحريمهاي اقتصادي چند ساله اخير كه به سركردگي آمريكا عليه جمهوري اسلامي اعمال شده به اين دليل بوده كه آنها عقيده دارند با افزايش فشارهاي مالي و اقتصادي ميتوانند نظام را به زانو در بياورند.
وزير كشور با بيان اينكه دشمنان عقيده داشتند ميتوانند انتخابات رياست جمهوري اخير را به چالشي براي نظام اسلامي تبديل كنند افزود: با اين حال با عنايات الهي اين مسئله رخ نداد.
وي خاطرنشان كرد: تحليل دشمنان اين بود كه رويكرد مذاكره دولت جديد نتيجه اعمال تحريمها و فشارهايي است كه وجود دارد ولي مردم ما در 13 آبان امسال جوابي كوبنده به آنها دادند و پس از آن چرخش دشمنان در برخورد با نظام اسلامي كاملا مشخص است.
در عرصه بينالملل چيزي به نام اعتماد نداريم
رحماني فضلي با بيان اينكه به عنوان وزير كشور موافق سر دادن شعار مرگ بر آمريكا، يكپارچهتر و كوبندهتر از گذشته در 13 آبان بودم گفت: ما هيچ وقت آمريكاييها را باور نداريم و فريب آنها را نبايد بخوريم زيرا در عرصه بينالملل مسئلهاي به نام سهلانگاري، عدم دقت و اعتماد وجود ندارد و اين يك اصل پذيرفته شده است كه اگر سهلانگاري شود، فريب خواهيم خورد.
وزير كشور تصريح كرد: بايد هوشيارانه اين مسير را دنبال كنيم و در رأس همه مردم و نظام، دولت بايد هوشمندانه عمل كند؛ مذاكرات بنا بر اعتماد نيست ولي هدف ما احقاق حقوق ملت ايران خواهد بود.
وي با بيان اينكه براي موفقيت در مذاكرات و تمام مراحل پيش رو بايد كارآمدي نظام را افزايش دهيم گفت: شرايط موجود آن چيزي نيست كه انتظار ما بوده؛ در برنامه پنج ساله، رشد هشت درصدي اقتصادي پيشبيني شده ولي فروش كنوني نفت اين رقم را محقق نميكند ضمن اينكه اگر بتوانيم در حال حاضر روزانه دو ميليون بشكه نفت 100 دلاري بفروشيم، چيزي براي رشد اقتصادي بيش از يك درصد نخواهيم داشت.
رحماني فضلي با تاكيد بر اعتماد و واگذاري كارها به مردم تصريح كرد: دولت و مجلس بايد هوشيارانه و با اتكا به اعتماد به مردم كارها را مديريت كنند؛ قم با توجه به ظرفيتها و موقعيت اقتصادي و سياحتي و زيارتي، ميتواند اين نقش را به خوبي ايفا كند.
بهرهوري در كشور پايين است
وزير كشور با بيان اينكه با اتكا به بودجههاي عمومي نميتوان به رشد هشت درصدي اميد بست خاطرنشان كرد: بهرهوري كنوني در كشور پايين است و در حال حاضر پايينتر از نيم درصد است در حاليكه قرار بوده سه درصد از رشد هشت درصدي را تشكيل دهد.
وي افزود: ميتوان با به كارگيري مكانيسمهاي مناسب مانند استفاده صحيح و مطلوب از ظرفيتها و منابع، بهرهوري را در قم ارتقا داد؛ مصرف نيز در سراسر كشور بالاست بنابراين ميتوانيم به راحتي و با استفاده از روشهاي نوين تا 20 درصد مصرف را پايين آورد و اين به معناي 20 درصد سرمايهگذاري و يك پنجم رشد اقتصادي بيشتر خواهد بود.
رحماني فضلي تاكيد كرد: مديران استان قم بايد الگويي براي رشد بهرهوري و صرفهجويي در همه زمينههاي اقتصادي را تدوين و حتي آن را به سراسر كشور ارائه كنند.
انتهاي پيام/78004/ك20
شنبه 30 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]