تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش، نابود كننده نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803221598




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خانواده هاي ايراني در معرض فقر محبت/ شب يلدا بهترين فرصت براي تقويت فرهنگ گفتگو


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاين: خانواده هاي ايراني در معرض فقر محبت/ شب يلدا بهترين فرصت براي تقويت فرهنگ گفتگو
رئيس انجمن مددكاران اجتماعي ايران با اشاره به اينكه فقر محبت در خانواده هاي ما تهديدي جدي است، گفت: چنانچه نياز دوست داشتن و محبت در خانواده ها برآورده نشود به سلامت و ثبات خانواده آسيب جديد وارد شده و سلامت رواني و اجتماعي خانواده ها نيز تهديد خواهد شد.
سيد حسن موسوي چلك در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: يكي از مهمترين نيازهاي انسانها نياز به دوست داشتن و دوست داشته شدن است براي تحقق عملي اين نياز يكي از كانون هاي مهم «خانواده» است.اما امروزه انجام اين وظيفه مهم در خانواده كمرنگ شده است اين در حالي است كه به خوبي مي دانيم كه اگر اين نياز در خانواده برآورده نشود، يا در جاي ديگر برآورده مي شود كه مي تواند به سلامت و ثبات خانواده آسيب بزند يا افراد دچار انزوا و گوشه گيري و به عبارت بهتر دچار "تنهايي" مي شوند كه اين تنهايي هم مي تواند سلامت رواني و اجتماعي و حتي جسمي افراد و خانواده ها را تهديد كند.
رئيس انجمن مددكاران اجتماعي ايران با اشاره به دلايل فقر محبت در خانواده ها گفت: مشغله زياد اعضاء خانواده براي تامين هزينه هاي زندگي و حضور كمتردر خانه، استفاده زياد از تكنولوژي و دسترسي به فناوري ها و رسانه ها؛ فرصت ارتباط كلامي در خانواده ها را كمتر كرده است بگونه اي كه امروزه در كنار هم هستيم، ولي با هم نيستيم ، ضعف در استفاده از مهارت گفتگو در خانواده، ضعف در استفاده از مهارت حل تعارضات خانوادگي و مهارت هاي ارتباطي نيز موجب شده تا فاصله هاي عاطفي در ميان اعضاء خانواده ها بيشتر شود.
موسوي چلك در ادامه در خصوص پيامدهاي چنين شرايطي تاكيد كرد: جستجوي محبت در خارج از خانه از جمله پيامدهاي اين شرايط درخانواده است چه بسا در اين جستجو دچار گرفتاري ها و آسيبهاي اجتماعي شوند بگونه اي كه ممكن است انسجام خانوادگي را بگسلد در اين زمينه فقط زوجين نيستند كه در پي برآوردن اين نياز شان مي روند بلكه فرزندان پسر و دختر هم اين نياز را در ديگران جستجو مي كنند.
وي گفت: افزايش محبت در ميان اعضاء خانواده موجب مي شود تا صميميت و آرامش بين آنها بيشتر شده و گذشت افزايش پيدا مي كند، خواسته ها و مشكلات خود را بيشتر به همديگر بگويند، سلامت رواني اجتماعي شان تهديد نشود،همچنين در نهايت نشاط و شادبي اعضاء خانواده را شاهد باشيم،
به گفته رئيس انجمن مددكاري اجتماعي، از سوي ديگر افزايش محبت باعث بالارفتن اعتماد به نفس اعضاي خانواده مي شود بطوريكه خيانت هاي زناشويي و خشونتهاي خانگي جايي در زندگي خانوادگي نداشته باشد، افراد از با هم بودن لذت ببرند نه اين كه دنبال خانه هاي مجردي باشند و فرزندان حتي قبل از ازدواج دنبال جدايي از والدين باشند و همچنين آسيبهاي اجتماعي ديگري كه ناشي از كمبود محبت است كمتر شود.
موسوي چلك در ادامه به تحقيقي كه چند سال قبل با عنوان "فرهنگ گفتگو درخانواده هاي ايراني" انجام داداه اشاره كرد و گفت: در آن تحقيق ميانگين زمان گفتگو در خانواده ها نزديك 15 دقيقه بود كه اگر امروز تحقيق تكرار شود به مراتب كمتر از اين نيز خواهد بود.
اين مددكار اجتماعي و پژوهشگر مسايل اجتماعي ايران در ادامه افزود: همسران و ساير اعضاء خانواده ها نبايد از محبت كردن به هم دريغ بورزند و سانسور در اين زمينه تبعات جبران ناپذيري دارد ضمن اين كه اگر به هم محبت مي كنند، نبايد چشمداشتي داشته باشند.خانواده زير چتر محبت مي تواند خوشبختي و آسايش را تجربه كند و فراموش نكنيم كه هيچ كس از چشمه محبت سيراب نمي شود.
وي در پايان تاكيد كرد كه شب يلدا فرصت و بهانه اي است تا با تقويت فرهنگ گفتگو در خانواده هاي ايراني كانون خانواده را پر از مهر و محبت كنيم و با خود عهد ببنديم كه تا ديرنشده خانه هايمان راتبديل به چشمه جوشان محبت كنيم تا سلامت خود، خانواده و در نهايت جامعه را تضمين كنيم.

شنبه 30 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاين]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن