واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: شهرياري: بسياري از برنامههاي پنجم توسعه در سيستان و بلوچستان اجرايي نشده است
نماينده مردم زاهدان در مجلس گفت: عدم ماندگاري نيروهاي انساني و پزشكان در استان سيستان و بلوچستان مشكل اصلي وزارت بهداشت است كه در اين رابطه بايد راهكار مناسبي اتخاذ شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه سيستان و بلوچستان، "حسينعلي شهرياري" صبح امروز در يك نشست خبري افزود: استان در حال حاضر كمبود 200 پزشك عمومي دارد كه وجود برخي مسائل در استان همچون ناامنيها ماندگاري پزشكان را كم كرده است.
وي گفت: طي سال گذشته حدود 80 تا 90 نفر از نيروهاي پزشك عمومي استان براي گرفتن تخصص خود به خارج از كشور با استانهاي ديگر بورسيه شدهاند كه با بازگشت اين پزشكان به نوعي تا حدودي كمبود پزشك رفع خواهد شد.
شهرياري در ادامه در پاسخ به سوالي در رابطه با كمبود بودجه پيش بيني شده استان براي سال 93 اظهار داشت: بودجهاي كه براي استان پيش بيني شده است بسيار كم و ناچيز است بطوريكه بسياري از طرحهاي عمراني استان با مشكل اعتباري روبرو خواهند شد.
نماينده مردم زاهدان در اين رابطه افزود: سهم اعتباري بودجه سيستان و بلوچستان بايد نسبت به استانهاي ديگر ويژهتر باشد چرا كه استان در بسياري از پروژهها به لحاظ زيرساختي با مشكل روبرو است.
وي گفت: سال گذشته 150 ميليارد تومان از اعتبارات رياست جمهوري براي استان در نظر گرفته شد كه اين بودجه به استان اختصاص نيافت، امسال هم 100 ميليارد تومان بودجه اختصاص يافته كه اميدواريم حداقل اين ميزان بودجه به استان اختصاص پيدا كند.
شهرياري تصريح كرد: خيلي از برنامههاي پنجم توسعه در استان اجرايي نشده است.
رييس كميسيون بهداشت و درمان مجلس خاطر نشان كرد: اولويت اختصاص بودجههاي عمراني بايد به طرحهاي نيمه تمام باشد.
وي در خصوص اجراي طرح پزشك خانواده نيز گفت: طرح پزشك خانواده طرح خوبي بود كه از سوي دولت قبلي پيشنهاد شد.
رييس كميسيون بهداشت و درمان مجلس در ادامه افزود: طرح پزشك خانواده در حال حاضر در استان در حال اجرا است اما بصورت ملي اين طرح برخي نارضايتي مردم را در پي داشته و باعث شده است كه اجراي آن در كشور با مشكل روبرو شود.
شهرياري همچنين در خصوص وجود نرخ بالاي بيكاري در استان نيز گفت: مشكل اصلي بيكاري در استان عدم توسعه و نبود سرمايه گذار در استان است كه بايد با مشوقهاي سرمايهگذاري بتوان صنايع توليدي در استان ايجاد كرد و با اين وجود مي شود مشكل بيكاري را بر طرف كرد.
نماينده مردم زاهدان در خصوص برخي ناامني هاي صورت گرفته در مرز سراوان افزود: يكي از مشكلاتي كه باعث ناامني در مرز سراوان مي شود عدم همكاري كشور پاكستان در خصوص مقابله با اشرار است كه طبق رايزنيهاي ديپلماتيك بين دو كشور ايران و پاكستان اين كشور موظف به كنترل بيشتر مرزها و شناسايي اشرار در كشور پاكستان و تحويل آن به ايران شده است.
انتهاي پيام
شنبه 30 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]