تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آغاز سال (حساب اعمال) شب قدر است. در آن شب برنامه سال آينده نوشته مى‏شود. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803024859




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استاندار:‌ برنامه‌هاي كوتاه مدت جوابگوي توسعه‌ سيستان و بلوچستان نيست


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: استاندار:‌ برنامه‌هاي كوتاه مدت جوابگوي توسعه‌ سيستان و بلوچستان نيست
استاندار سيستان و بلوچستان گفت: براي قرار دادن استان در مسير توسعه و توليد ثروت بايد با تغيير نگاه در رويكرد گذشته و به ايجاد تحول در آينده انديشيد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران‌(ايسنا)، منطقه سيستان و بلوچستان "علي اوسط هاشمي" در ديدار با مسئولان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اظهار كرد: نگاه كوچك و برنامه‌هاي محدود و كوتاه مدت در استان جوابگوي توسعه نيست.

وي با بيان اينكه اين استان با وجود دسترسي به آبهاي آزاد، دارا بودن بنادر تجاري، معادن غني، وجود مرزهاي طولاني و بازارهاي مصرف در كشورهاي همسايه از موقعيت بسيار مناسب و قابل توجهي براي توليد ثروت برخوردار است، افزود: تعداد 900 واحد توليد و صنعتي كه هر كدام كمتر از 100 نفر اشتغالزايي به همراه دارد، براي چنين استان بزرگي، صنعت محسوب نمي‌شود.

وي خطاب به مديران سازمان صنعت، معدن و تجارت گفت: براي گام برداشتن در مسير توسعه بايد نگاه‌ها را به ميزان جغرافيايي معادن و همچنين آبها و مرزهاي در اختيار و كشورهاي همسايه وسعت بخشيد.

وي با تاكيد بر اينكه براي توسعه بايد سرمايه انساني را بسيج كرده و مردم را به مشاركت جويي دعوت كرد، ادامه داد: نبايد به گونه‌اي رفتار شود كه مردم به وضعيت موجود قانع هستند.

سند راهبردي توسعه معدن و صنعت بايد تدوين شود

استاندار سيستان و بلوچستان همچنين در اين ديدار از مديران سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خواست تا نسبت به تدوين سند راهبردي توسعه معدن و صنعت در 5 سال آينده استان بر اساس واقعيت‌ها اهتمام ورزند.

هاشمي بيان كرد: اگر مردم اثر‌گذاري و دغدغه مسئولان را در تامين معيشت و نگاه توسعه‌اي ‌مشاهده كرده و به آن يقين پيدا كنند، قطعا در ياري رساندن، مشاركت و حتي صيانت و دفاع از سرمايه‌ها به ميدان خواهند آمد.

وي از مديران اين سازمان خواست تا طراحي 20 پروژه بزرگ صنعتي و توليدي را با ظرفيت اشتغالزايي بالا و قابل توجه به منظور اجرا در استان آغاز كنند.

وي با بيان اينكه در اين راه ابتدا به فرهنگ مشاركت جويي و سپس به ايجاد بستر فرهنگ كارآفريني بايد انديشيد، افزود: بازرگاني خارجي زماني داراي ارزش خواهد بود كه حاصل زايش صنعت استان و خوشه‌هايي از صنايع متنوع باشد.

استاندار تاكيد كرد: واردات كالا از كشورهاي همسايه بايد با اولويت سودهي براي مردم استان تعريف شود، نه اينكه زحمتش براي مردم استان باشد و سودش به جيب ساير تجار خارج از استان سرازير شود.

هاشمي يادآور شد: نگاه مديران نبايد محدود به دانسته‌هاي آنها شود و در راه توسعه استان اجازه هيچ تعصب بخشي غير منطقي به مديران داده نخواهد شد.



فرودگاه‌هاي استان توسعه مي‌يابد



استاندار سيستان و بلوچستان گفت: توسعه فرودگاه‌هاي استان و افزايش خطوط هوايي موجود نقش مهمي در رشد و پيشرفت اقتصادي منطقه داشته و پيش درآمد اجراي طرح هاي زير ساختي اين خطه جنوب شرق كشور است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران‌(ايسنا)، منطقه سيستان و بلوچستان،‌علي اوسط هاشمي، در نشستي با مدير و كارشناسان اداره كل فرودگاه‌هاي سيستان و بلوچستان نيز با بيان اينكه توسعه فرودگاه‌ها زمينه حضور كارآفرينان و سرمايه گذاران را در استان تضمين مي‌كند، افزود: سهولت رفت و آمد سرمايه گذار از مهمترين راههاي جذب سرمايه در استان است.

وي اظهار كرد: گسترش فرودگاه‌ها، تلاش براي برقراري پرواز به نقاط مختلف كشور و مسيرهاي بين‌المللي و برقراري خطوط پروازي در فرودگاه شهرستان مرزي سراوان از مهمترين اولويت‌ها‌ست.

استاندار سيستان و بلوچستان با بيان اينكه مي‌توان از وجود منطقه آزاد چابهار و طبيعت زيباي آن براي جذب سرمايه گذار و توريست هر چه بيشتر استفاده كرد، افزود: با توسعه و افزايش پروازها در اين منطقه مي‌توان از اين ظرفيت به بهترين شكل بهره‌مند شد.

هاشمي وجود فرودگاه با امكانات و استاندارد لازم در شهرهاي سيستان و بلوچستان را يك سرمايه بزرگ دانست و گفت: بايد از آن به عنوان يك فرصت استفاده كرد.

وي اظهار كرد: با توجه به دوري سيستان و بلوچستان از پايتخت و مراكز اقتصادي كشور مسوولان فرودگاه‌هاي استان بايد ساعت ورود و خروج پروازها را طوري برنامه‌ريزي كنند تا از اتلاف وقت عموم مردم كاسته شود.

در اين ديدار مدير كل فرودگاه‌هاي سيستان و بلوچستان گزارشي از وضيعت فرودگاه‌هاي استان شامل تعداد پروازها و مسافران، كمبودها و نواقص‌ها و پروژه‌هاي در دست ساخت و توسعه بيان كرد.

انتهاي پيام

سه شنبه 26 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن