واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: استاندار:ب رنامههاي كوتاه مدت جوابگوي توسعه سيستان و بلوچستان نيست
استاندار سيستان و بلوچستان گفت: براي قرار دادن استان در مسير توسعه و توليد ثروت بايد با تغيير نگاه در رويكرد گذشته و به ايجاد تحول در آينده انديشيد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه سيستان و بلوچستان "علي اوسط هاشمي" در ديدار با مسئولان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اظهار كرد: نگاه كوچك و برنامههاي محدود و كوتاه مدت در استان جوابگوي توسعه نيست.
وي با بيان اينكه اين استان با وجود دسترسي به آبهاي آزاد، دارا بودن بنادر تجاري، معادن غني، وجود مرزهاي طولاني و بازارهاي مصرف در كشورهاي همسايه از موقعيت بسيار مناسب و قابل توجهي براي توليد ثروت برخوردار است، افزود: تعداد 900 واحد توليد و صنعتي كه هر كدام كمتر از 100 نفر اشتغالزايي به همراه دارد، براي چنين استان بزرگي، صنعت محسوب نميشود.
وي خطاب به مديران سازمان صنعت، معدن و تجارت گفت: براي گام برداشتن در مسير توسعه بايد نگاهها را به ميزان جغرافيايي معادن و همچنين آبها و مرزهاي در اختيار و كشورهاي همسايه وسعت بخشيد.
وي با تاكيد بر اينكه براي توسعه بايد سرمايه انساني را بسيج كرده و مردم را به مشاركت جويي دعوت كرد، ادامه داد: نبايد به گونهاي رفتار شود كه مردم به وضعيت موجود قانع هستند.
سند راهبردي توسعه معدن و صنعت بايد تدوين شود
استاندار سيستان و بلوچستان همچنين در اين ديدار از مديران سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خواست تا نسبت به تدوين سند راهبردي توسعه معدن و صنعت در 5 سال آينده استان بر اساس واقعيتها اهتمام ورزند.
هاشمي بيان كرد: اگر مردم اثرگذاري و دغدغه مسئولان را در تامين معيشت و نگاه توسعهاي مشاهده كرده و به آن يقين پيدا كنند، قطعا در ياري رساندن، مشاركت و حتي صيانت و دفاع از سرمايهها به ميدان خواهند آمد.
وي از مديران اين سازمان خواست تا طراحي 20 پروژه بزرگ صنعتي و توليدي را با ظرفيت اشتغالزايي بالا و قابل توجه به منظور اجرا در استان آغاز كنند.
وي با بيان اينكه در اين راه ابتدا به فرهنگ مشاركت جويي و سپس به ايجاد بستر فرهنگ كارآفريني بايد انديشيد، افزود: بازرگاني خارجي زماني داراي ارزش خواهد بود كه حاصل زايش صنعت استان و خوشههايي از صنايع متنوع باشد.
استاندار تاكيد كرد: واردات كالا از كشورهاي همسايه بايد با اولويت سودهي براي مردم استان تعريف شود، نه اينكه زحمتش براي مردم استان باشد و سودش به جيب ساير تجار خارج از استان سرازير شود.
هاشمي يادآور شد: نگاه مديران نبايد محدود به دانستههاي آنها شود و در راه توسعه استان اجازه هيچ تعصب بخشي غير منطقي به مديران داده نخواهد شد.
فرودگاههاي استان توسعه مييابد
استاندار سيستان و بلوچستان گفت: توسعه فرودگاههاي استان و افزايش خطوط هوايي موجود نقش مهمي در رشد و پيشرفت اقتصادي منطقه داشته و پيش درآمد اجراي طرح هاي زير ساختي اين خطه جنوب شرق كشور است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه سيستان و بلوچستان،علي اوسط هاشمي، در نشستي با مدير و كارشناسان اداره كل فرودگاههاي سيستان و بلوچستان نيز با بيان اينكه توسعه فرودگاهها زمينه حضور كارآفرينان و سرمايه گذاران را در استان تضمين ميكند، افزود: سهولت رفت و آمد سرمايه گذار از مهمترين راههاي جذب سرمايه در استان است.
وي اظهار كرد: گسترش فرودگاهها، تلاش براي برقراري پرواز به نقاط مختلف كشور و مسيرهاي بينالمللي و برقراري خطوط پروازي در فرودگاه شهرستان مرزي سراوان از مهمترين اولويتهاست.
استاندار سيستان و بلوچستان با بيان اينكه ميتوان از وجود منطقه آزاد چابهار و طبيعت زيباي آن براي جذب سرمايه گذار و توريست هر چه بيشتر استفاده كرد، افزود: با توسعه و افزايش پروازها در اين منطقه ميتوان از اين ظرفيت به بهترين شكل بهرهمند شد.
هاشمي وجود فرودگاه با امكانات و استاندارد لازم در شهرهاي سيستان و بلوچستان را يك سرمايه بزرگ دانست و گفت: بايد از آن به عنوان يك فرصت استفاده كرد.
وي اظهار كرد: با توجه به دوري سيستان و بلوچستان از پايتخت و مراكز اقتصادي كشور مسوولان فرودگاههاي استان بايد ساعت ورود و خروج پروازها را طوري برنامهريزي كنند تا از اتلاف وقت عموم مردم كاسته شود.
در اين ديدار مدير كل فرودگاههاي سيستان و بلوچستان گزارشي از وضيعت فرودگاههاي استان شامل تعداد پروازها و مسافران، كمبودها و نواقصها و پروژههاي در دست ساخت و توسعه بيان كرد.
انتهاي پيام
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]