تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن ابتدا به سلام مى كند و منافق منتظر سلام ديگران است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826137436




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رضاداد در جمع هيات انتخاب بين‌الملل جشنواره فجردر جستجوي يك ذائقه متفاوت از سينما هستيم/حذف بخش سينماي آسيا از اشكالات بخش بين‌الملل جشنواره بود


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رضاداد در جمع هيات انتخاب بين‌الملل جشنواره فجردر جستجوي يك ذائقه متفاوت از سينما هستيم/حذف بخش سينماي آسيا از اشكالات بخش بين‌الملل جشنواره بود
عليرضا رضاداد، دبير سي و دومين جشنوراه فيلم فجر با حضور در جمع هيات انتخاب بين‌الملل باشاره به اينكه در جستجوي يك ذائقه متفاوت از سينما هستيم گفت: حذف بخش سينماي آسيا در دو سال گذشته، يكي از اشكالات بخش بين‌الملل جشنواره بود.


به گزارش مديريت ارتباطات، عليرضا رضا داد، دبير سي و دومين جشنواره بين المللي فيلم فجر، ادامه داد: احساس مثبتي كه پس ازمعرفي هيات هاي انتخاب به ما منعكس شد حكايت از اين دارد كه ما راه را درست در پيش گرفته ايم و اين نشانه ها مي تواند نمايندگي ما را به جامعه سينما معرفي كند.

دبير سي و دومين جشنواره فيلم فجر با تاكيد بر اينكه امسال به دلايل گوناگون سطح انتظارات از جشنواره بيشتر شده است، گفت: اميدواريم با تلاش هيات هاي انتخاب تا حدودي به اين انتظارات پاسخ دهيم.

وي در ادامه يكي از دلايل مهم اين انتظارات را تغيير دولت خواند و گفت: با تغيير دولت و روي كارآمدن دولت جديد، فاصله ميان جامعه سينمايي و مديريت سينما، كمتر شده است. و جامعه سينمايي باوردارد كه مديريت سينمايي كشور به دنبال تشديد اختلافات و كينه‌ها نيست. در حال حاضر مديريت سينمايي كشور بسياري از مشكلات را برخود هموار مي‌كند تا از مشكلات جامعه سينمايي كاسته شود.

وي در عين حال تصريح كرد: كمتر شدن فاصله ميان جامعه و مديريت سينمايي به خودي خود، اين انتظار را ايجاد مي‌كند كه در جشنواره فيلم فجر ، با يك افق منطقي و متفاوت نسبت به سالهاي قبل رو به رو شويم.

رضا داد در ادامه گفت: مديريت سينمايي در تلاش است كه آرام آرام بخش بين الملل جشنواره فيلم فجر هويت مستقلي پيدا كند و حتي با ايجاد امكانات و شرايط مناسب بتواندبه صورت جشنواره مستقلي تعريف شود. در دوره جاري تلاش مي كنيم تا با ارزيابي از ويژگي ها، به فرصت ها و تهديدهاي جشنواره مستقل بين المللي فجر دست يابيم.

وي با اشاره به اينكه تفكيك بخش مسابقه بين الملل از بازار به ما كمك مي كند تا به دستاورد نسبتا منطقي تري دست يابيم و اين دستاورد را در سالهاي ديگر تعميم و يا نسبت به آن تصميم صحيح تري اتخاذ كنيم، گفت:با آنكه محدوديتهاي بخش بين الملل را خوب مي دانيم اما نمي خواهيم بخش بين الملل زينت المجالس جشنواره باشد ودنبال تقليد،تكرارو يا گرته برداري بي هدف از جشنوراه هاي ديگر نيستيم. تلاش ما بر اين است كه حتي الامكان بخش بين الملل جشنواره فيلم فجر يك هويت مستقل داشته باشد و همان هويت را هم به نمايش بگذارد. آرزوي ما اين است كه اين بخش معرف فيلم‌هاي ارزشمندي باشد كه در جشنواره هاي ديگر كمتر مورد توجه قرار مي گيرند يا مورد توجه قرار نمي گيرد.

رضا داد بيان داشت: ما سينماي ايران را از ابعاد گوناگون سينمايي متفاوت مي‌دانيم و فكر مي كنيم اين سينما هم در تلاش است و هم مي تواند طعم و ذائقه اي متفاوت را در جهان به نمايش بگذارد. و اين طعم و ذائقه را تعميم دهيم. امروز پژوهشگران ازسينماي ايران به عنوان سينمايي متفاوت كه نه مولفه هاي هاليوود، نه ويژگي هاي سينماي اروپا يا بلوك شرق سابق و نه آسياي دور بلكه مولفه هاي مستقلي دارد، ياد مي كنند. از اين جهت مهم است كه ما هم در سينماي جهان حضور جدي تري داشته باشيم و هم با سينماي جهان در جشنواره فجر ارتباط معنادار و ويژه برقرار كنيم.

وي افزود:به همين جهت در بازار فيلم ايران ما تمامي ميهمانان را به تماشاي فيلم هاي ايراني دعوت مي كنيم، در انتخاب فيلم هاي بخش هاي بين الملل هم سه مولفه همسطحي، همگرايي و همجواري مورد توجه ما است . هدف ما در هم سطحي رقابت پذير بودن و رقابت پذيركردن سينماي ايران است و اين امر موجب رشد سينماي ايران شده و مي شود.

وي تصريح كرد: پس از دريافت جايزه اسكار توسط آقاي فرهادي بايد به رقباي جدي تر فكر كنيم. فتح هر قله، اين اعتماد به نفس را به ما مي دهد كه در سينمـاي جهان، قله هاي جديد را هدف قرار دهيم. ترديد نكنيم، عليرغم همه ي ناملايماتي كه سينماي ما با آن دست به گريبان است اين طعم و ذايقه متفاوت به جهان معرفي خواهد شد. سينماي ما سينماي خواستن ها و توانستن هاست.

دبير سي و دومين جشنواره فيلم فجـراظهار داشت: در مولفه هم سطحي برجسته سازي رقابت ميان جامعه سينمايي ايران و جهان هدف جدي ما است.در مولفه همجواري در بخش جام جهان نما و سينماي سعادت تمركز بر روي سينماي آسيا و جهان اسلام براي ما بسيار حائز اهميت است. اين منطقه فرصت هاي بسياري براي ما وديگران به وجود مي آورد. بايد بتوانيم پايگاه فرصت هاي منطقه باشيم و سپس مي توانيم اين ذائقه متفاوت ودلپذير سينمايي را در دنيا به اشتراك بگذاريم.

وي خاطر نشان كرد: حذف بخش سينماي آسيا در دو سال گذشته، يكي از اشكالات بخش بين الملل جشنواره بود. درجشنواره سي و دوم بايد، از همان فرصت جايزه ويژه آسيا استفاده كنيم و برجسته ترين فيلم هاي سينماي آسياكه قابل رقابت با سينماي ايران هستند را برگزينيم. به هر حال موضوع همجواري و اينكه سينماي بين الملل بهانه اي است براي نزديك شدن كشورهاي منطقه، بايد در جشنواره فيلم فجر بروز و تجلي پيدا كند.

عليرضا رضاد داد، عنوان كرد: نكته ديگر همسويي است. به هر حال سينماي ايران در دنيا حوزه معرفتي خاص خود را دارد. در كشورهاي دنيا سينماي ايران با توجه به ويژگيهايي مانند حذف خشونت و سكس وتوجه به ويژگيهاي انساني و اخلاقي و معنوي و ديني و حتي سياسي مكتب معرفتي ويژه اي برخاسته از فرهنگ و تمدني ديرينه رابه نمايش مي گذارد.

اين ويژگي باعث شده تا سينماي ايران علاقه مندان زيادي پيدا كند و با فيلم هاي كشورهاي ديگر دنيا كه با اين فضاي معرفتي سازگارهستند هم سويي يافته و به دنيا معرفي شود.

وي افزود:به همين جهت است كه مي‌گوييم ما به دنبال تكرار ديگران نيستيم. جشنوارهاي ديگر هم به شكلي اين همسويي را با خودشان تكرار مي كنند. اگر بتوانيم بر روي سه محور همسطحي، همگرايي و همجواري تمركز ويژه اي داشته باشيم مي توانيم روشي نو و خاص براي جشنواره ترسيم كنيم. البته طبيعي است و مي دانيم كه در دنيا هنوز براي ما فيلم نمي سازند ولي دست مان براي شروع چندان هم بسته نيست.

رضاداد در پايان خاطر نشان كرد: در سال جاري اگر هيأت انتخاب هم به اين سه محور توجه ويژه اي داشته باشد، مي‌توان بخش بين‌الملل را از آسيب هاي احتمالي مصون نگه داشت و هويت جدي تري در بخش بين‌الملل جشنواره به وجود آورد.

انتهاي پيام/

شنبه 30 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن