واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: صبح امروز شنبه ۳۰ آذر ماه؛ كارگران فصلي «هفت تپه» نسبت به پرداخت نشدن به موقع حقوق اعتراض كردند
چكيده:«۶۵۰ كارگر فصلي ني بر در اعتراض به تاخيردر پرداخت حقوق و وعدم دريافت پاداش سال ۹۱ خود، كاردر مزرعه را تعطيل كرده و با «نشستن در مزارع» وكمپ منتظر پاسخگويي مسئولان مجتمع كشت و صنعت هفت تپه در اين زمينه هستند». صبح امروز شنبه ۳۰ آذر ماه؛ كارگران فصلي «هفت تپه» نسبت به پرداخت نشدن به موقع حقوق اعتراض كردند

صبح امروز ۶۵۰ نفر از كارگر فصلي «ني بٔر» مجتمع كشت و صنعت هفت تپه دراعتراض به تاخير در پرداخت حقوق ماهانه وعدم دريافت پاداش سال گذشته خود دست از كار كشيدند.
يكي از كارگران مجتمع كشت و صنعت هفت تپه كه نخواست نامش فاش شود، با اعلام اين خير به ايلنا گفت: ۶۵۰ كارگر فصلي ني بر در اعتراض به تاخيردر پرداخت حقوق و وعدم دريافت پاداش سال ۹۱ خود، كاردر مزرعه را تعطيل كرده و با «نشستن در مزارع» وكمپ منتظر پاسخگويي مسئولان مجتمع كشت و صنعت هفت تپه در اين زمينه هستند.
اين كارگر با بيان اينكه حقوق كارگران نيبر هرماهه در دو نوبت در روزهاي دوازدهم و بيست وچهارم به حساب كارگران واريزمي شود، گفت: با توجه به اينكه كارگران فصلي ني بر در اردوگاه (كمپ) اقامت دارند و خانوادهايشان نيز در شهرستانها و حتي استانهاي مجاور سكونت دارند، حقوق اين كارگران در نوبت پرداخت ميشود، زيرا كارگران مورد نظر براي رفت و آمد و تامين هزينه خانواده هاي خود و خانوادهايشان داراي دو هزينه مجزا هستند.
او با بيان اينكه اقامت كارگران ني بر در كمپ و هزينههاي اياب و ذهاب مخارجشان را چند برابر كرده است، گفت: اگر حتي يك روز از زمان پرداخت حقوق به كارگران بگذرد كارگران در تامين مخارجشان درچار مشكل ميشوند.
به گفته وي، بخش ديگري از مشكلات كارگران فصلي ني بر مربوط به دريافت نكردن پاداش سال گذشته (۹۱) به مبلغ حدود ۶۰۰ هزار تومان است كه با گذشت بيش از نمياز سال كارفرما هنوز قصد پرداخت آن را ندارد.
اين كارگر كه به نمايندگي از ساير كارگران سخن ميگفت در خاتمه اظهار داشت: آنچه كارگران ني بر در طول تجمعات و اعتراضات صنفي متعددي كه هم اكنون نيز ادامه دارد از كارفرما ميخواهند فقط براي تامين احتياجات زندگيشان است كه هيچگاه به روشني به آن پاسخ داده نشده است.
شنبه 30 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 138]