تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه دیدید که مردی باکی ندارد که چه می گوید و چه درباره اش گفته می شود،چنین ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802993112




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرج‌اله سلحشور: جامعه فيلمساز ما براي ساخت فيلم ديني تربيت نشده است


واضح آرشیو وب فارسی:برنا نيوز: فرج‌اله سلحشور: جامعه فيلمساز ما براي ساخت فيلم ديني تربيت نشده است
متاسفانه جوانان صالح و مذهبي كشور اطلاع و آگاهي‌شان در آن حدي نيست كه بتوانند زندگي رسول اكرم (ص) يا بخشي از آن را، يا زندگي صحابه ايشان را بتوانند به تصوير بكشند.


به گزارش برنا، فرج الله سلحشور كارگردان سريال حضرت يوسف(ع) با بيان اين مطلب كه متاسفانه جوانان صالح و مذهبي كشور اطلاع و آگاهي‌شان در آن حدي نيست كه بتوانند زندگي رسول اكرم (ص) يا بخشي از آن را، يا زندگي صحابه ايشان را به تصوير بكشند؛ در گفت‌‌وگو با روابط عمومي جشنواره «جايزه بزرگ پيامبر اعظم » به كمبود منابع در اين باره اشاره كرد و افزود: يكي از مشكلات سر راه ساخت چنين آثاري به طور قطع و يقين كمبود منابع است. از طرفي وقتي يك عالم ديني درباره موضوعي بحث مي‌كند در كنار اطلاعاتي كه درباره آن موضوع دارد ايمان به آن موضوع هم دارد. به عبارت ديگر صرفاً داشتن اطلاعات نمي‎تواند باعث ساختن يك اثر هنري شود، چون‎كه ساخت آثار هنري برخواسته از احساسات، عواطف، ايمان، عشق و دلي است كه انباشته از آن موضوع باشد. در مورد رسول اكرم (ص) اين عوامل شدت و حدت بيشتري به خود مي‎گيرد. متاسفانه جامعه‎ي فيلم‎ساز ما براي ساخت اين‎چنين آثاري تربيت نشده‎اند. لذا جشنواره گذاشتن و فراخوان دادن و فيلم‎هاي ساخته شده را جذب كردن؛ نمي‌تواند آن‌چنان موثر واقع شود. مثل اين است كه برويد در شوره‌زار گل بكاريد.

كارگردان سريال حضرت يوسف ادامه داد: اگر جامعه‌ي فيلم‌ساز ما استعداد اين‌چنين كاري را داشت مطمئن باشيد تا به امروز ما بايد در زمينه زندگي رسول اكرم (ص) يا ياران‌شان فيلم‌هايي را مي‌ديديم. اثري را آقاي مجيد مجيدي ساخته‌اند كه نمي‌دانيم چگونه ساخته شده و چه محتوايي دارد. ديگران درباره ائمه(ع) ساخته‌اند ولي بيشتر به‌جاي اين‌كه زندگي فلان امام باشد، متاسفانه به اسم زني كه در آن فيلم نقش داشته و معروف شده است. يا اين‌كه در سريالي درباره زندگي امام صحبت مي‌شود، اما بيشتر عشق بين چند جوان نمايش داده مي‌شود و برجسته مي‌شود. مثلاً تفاوت در اين است كه تعقيب گريز امروزي با ماشين است، در آن عصر با اسب بود. اين‌گونه آثار ملاك ارزيابي ساخت فيلم‌هاي مذهبي نيست. با اين آثار نمي‌توان به اين نتيجه رسيد كه مي‌توانيم درباره رسول اكرم (ص) و ائمه فيلم بسازيم.

وي در ادامه نقش علما را در اين باره بسيار پر رنگ توصيف كرد و تاكيد كرد: بهترين كاري كه ما مي‌توانيم در مرحله اول انجام دهيم اين است كه علما و محققين داستان‌هايي پيرامون زندگي رسول اكرم (ص) و صحابه‌شان بنويسند، بعد اين داستان‌ها در اختيار فيلم‌سازان قرار بدهند تا آن‌ها آثاري را توليد كنند. البته ابتدا فيلم‌سازها شناسايي شوند، سپس بودجه تامين شود و سپس قصه‌ها نوشته شود. اگر اين اتفاق نيفتد امكان ندارد كه نتيجه بگيريم.

سلحشور به بانيان جشنواره نيز توصيه كرد: شما نبايد مثل جشنواره‌هاي گذشته شويد. بهترين كار اين است كه فيلم‌نامه از طرف بانيان جشنواره تهيه شود. اما وقتي فيلم‌نامه باشد و بودجه هم تامين باشد هر اهل و نااهلي هوس مي‌كند كه فيلم‌ساز شود. براي اين‌كه كار را دست هر كسي ندهيد عوامل و فيلم‌ساز را شناسايي كنيد. فيلم‌ساز و نويسنده بچه مسلمان خوب داريم كه اگر قصه و بودجه خوبي را به او بدهيم مي‌تواند كار خوبي ارايه دهد. با اين كارها اگر جشنواره بگذاريم ارزشش را دارد.

شنبه 30 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برنا نيوز]
[مشاهده در: www.bornanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن