پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1848073963
طرف ايراني در بزرگترين فساد مالي تركيه كيست؟
واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: طرف ايراني در بزرگترين فساد مالي تركيه كيست؟
روزنامه قانون طي گزارشي با عنوان «رسوايي در استانبول، متهم در تهران»، به برخي ابعاد بزرگترين پرونده فساد مالي در تركيه اشاره كرده است.
به گزارش ايسنا در گزارش قانون آمده است: «اِبرو گوندش، خواننده معروف تركيهاي با يك جوان ايراني ازدواج كرد. اين خبر در ابتدا شايعه قلمداد شد اما پس از مدتي و با حضور اين خواننده در ايران، شايعه به يك خبر واقعي تبديل شد. آن جوان ايراني كه 10 سال از همسرش كوچكتر بود، عليرضا ضراب نام داشت.
خبر در ابتدا از عشق ماجراجويانه اين زن به جواني حكايت ميكرد كه ميتوانست به شهرت بيشتر اين خواننده منتهي شود. آن زمان كسي تصور نميكرد كه اين ازدواج به بزرگترين پرونده فساد اقتصادي در تركيه ربط پيدا كند و به ايجاد هزاران سوال ايرانيان دامن بزند. خبر بسيار تكاندهنده است. همسر ايراني اِبرو گوندش به اتهام پولشويي و پرداخت رشوه به مقامات تركيه براي جابهجا كردن پول و طلا به شركت سورينت كيش در ايران بازداشت شده است. بيش از 60 مسئول تركيهاي در اين پرونده متهم و بازداشت شدهاند.
اكنون و با مشخص شدن ابعاد كوچكي از اين پرونده، ميتوان نتيجه گرفت كه آن ازدواج يك ماجراي عشقي و حتي يك موضوع سرگرمكننده نبوده است. ازدواج پرماجراي خواننده مشهور تركيهاي با جوان ثروتمند ايراني، معاملهاي سياسي و اقتصادي با هدف پولشويي يا به قولي براي دور زدن تحريمهاي ايران بوده است.
عليرضا ضراب كيست؟
ضراب، تاجري سرشناس از يك خانواده ثروتمند ايراني است كه در تركيه زندگي ميكند و از آنجا كه با اِبرو گوندش، خواننده سرشناس ترك ازدواج كرده است، در افكار عمومي اين كشور شناخته شده است. رضا ضراب متولد 1362 در تبريز است و حاصل اين ازدواج نوزاد دختري به نام «آلارا» است. به نوشته حريت، ضراب در سال 2012 و در جريان توقيف يك محموله طلا كه قرار بود براي شركت سورينت متعلق به بابك زنجاني به ايران منتقل شود، از سوي پليس مورد بازجويي قرار گرفت. گفته ميشود رقابتهاي داخلي سياسي در تركيه در تحولات دو روز گذشته اين كشور موثر بوده است. پروندهاي كه دادستاني جرايم مالي تركيه تشكيل داده است، سه بخش دارد كه بخش اصلي آن به ضراب مربوط است. به نوشته حريت، او علاوه بر انتقال پول به ايران، به پرداخت رشوه به نزديكان اعضاي دولت براي تسهيل سرمايهگذاري و تسريع دريافت تابعيت تركيه براي خود و نزديكانش متهم است.
خانواده ضراب، اصالتا تبريزي هستند و علاوه بر طلا، در حوزه بورس و آهن هم فعاليت ميكنند. كارخانه فولاد «تيكمه داش» در تبريز و كشتيسازي «رويال» در استانبول از ديگر داراييهاي اين خانواده اعلام شده است. آنان در زمان جنگ ايران و عراق راهي دوبي شدند و فعاليتهاي تجاري و صرافي خويش را در اين شهر آغاز كردند. با وجود اين، عليرضا پسر جوان خانواده، بيشتر زندگي حرفهاي خودش را در تركيه و آذربايجان گذرانده است.
روزنامه «مليت» تركيه گزارش داد كه در حياط ويلاي ضراب در استانبول، دو چمدان بزرگ پر از اسناد محرمانه مرتبط با مناقصههاي بزرگ وزارتخانهها و نهادهاي اقتصادي دولتي كشف شد. برخي فعالان اقتصادي ايراني ساكن دوبي، خانواده ضراب را متهم كردهاند كه عامل ورشكستگي برخي صرافيهاي ايراني فعال در اين شهر بودهاند. اين شايعهها سبب شد كه زندگي حرفهاي ضراب بهشدت پرحاشيه باشد.
بزرگترين فساد مالي تاريخ تركيه!
در پرونده گشوده شده عليه برخي فعالان اقتصادي، تاجران سرشناس تركيه و فرزندان سه وزير دولت اردوغان، اتهاماتي چون پرداخت رشوه، تباني در مناقصهها و تشكيل شبكه فساد مالي به چشم ميخورد. به نظر ميرسد ضراب از راه بانك «خلق» تركيه به آنان رشوه داده است. اين بانك پيش از اين به دليل نقض تحريمها و ارسال طلا به ايران در مقابل دريافت نفت، تحت نظر قرار داشت.
اتهام ديگر ضراب اين است كه با تاسيس 11 شركت صوري، عمليات پولشويي گستردهاي را به مقصد ايران مديريت و هدايت كرده است. پرونده ديگر وي، مربوط به هواپيمايي است كه سال گذشته در فرودگاه آتاتورك به زمين نشست و از داخل آن يك و نيم تن طلا از كشور غنا به مقصد دوبي كشف شد.
به نوشته خبرگزاري دولتي آذربايجان، دردسرهاي ضراب از دسامبر سال2011 آغاز شد؛ دو محموله پول نقد به ارزش 5/ 14 ميليون دلار و 4 ميليون يورو كشف و سه شهروند آذربايجاني و يك ايراني در فرودگاه «وِنوكوُوا» در مسكو دستگير شدند. پليس تركيه، مالك و 14 كارمند يك صرافي بزرگ در استانبول را دستگير كرد. اين صرافي براي اين افراد 37 بار حوالههايي به ارزش 40 ميليون دلار و 10 ميليون يورو از تركيه به روسيه منتقل كرده بود. پليس دريافت كه اين مبلغ متعلق به سه شهروند جمهوري آذربايجان و مبدا اين پولها از دوبي به تركيه بوده است. در ادامه بازجوييها و تحقيقات پليس تركيه، مشخص شد كه در فاصله سالهاي 2009 تا 2012، سه شركت صوري در تركيه از سوي يكي از اين سه شهروند آذربايجاني به ثبت رسيده و تمامي اين شركتها را رضا ضراب مديريت كرده است. به نوشته روزنامه زمان تركيه، مجموع اتهامات مالي مطرح شده درباره ضراب به 87 ميليارد يورو ميرسد.
بر اساس اين گزارش، اين مبلغ در طول چهار سال جابهجا شده و 40 درصد آن متعلق به دولت ايران بوده و ضراب موفق شده با همكاري بانك ملي ايران، نقل و انتقالات گسترده مالي در كشورهاي مختلف انجام دهد؛ نقل و انتقالاتي كه عمدتا براي دور زدن تحريمها از آن استفاده شده است. پليس استانبول طي عملياتي جنجالبرانگيز كه از دولت تركيه مخفي نگه داشته شده بود، ۵۲ نفر را به اتهام پولشويي و فساد مالي بازداشت كرد؛ عملياتي كه با واكنش منفي شديد رجب طيب اردوغان، نخستوزير اين كشور مواجه شد و تاكنون ۲۹ مامور بلندپايه اداره پليس تركيه، از جمله حسين چاپكين رئيس پليس استانبول از كار خود بركنار شدند.
اردوغان از اينكه پليس تركيه از يك سال پيش در جريان آنچه كه مطبوعات تركيه بزرگترين فساد مالي تاريخ كشور عنوان ميكنند، بوده، اما موضوع را از دولت پنهان نگه داشته، به شدت خشمگين است.
در ميان بازداشتشدگان پسران سه وزير ترك، همچنين مصطفي دمير شهردار منطقه فاتح استانبول و عضو حزب حاكم عدالت و توسعه به همراه سليمان ارسلان، رئيس بانك دولتي هالكبانك نيز به چشم ميخورد.
ضراب براي پرداخت رشوه متهم است اما با يك هدف متفاوت. گفته ميشود ضراب موفق شده در طول يك سال گذشته، 10 ميليارد دلار را به صورت پول و طلا به ايران منتقل كند و براي انجام اين كار، دهها ميليون دلار رشوه پرداخت كرده است. اين در حالي است كه نام اين تاجر ايراني در فهرست هيچ يك از تحريمهاي اعمالشده عليه ايران ديده نميشود.
ِاِبرو تنها عروس تركيهاي ايرانيها نيست
بر اساس برخي شنيدهها، اِبرو گوندش سال 89 به ايران سفر كرد و مهمان خواهر همسرش در كرج شد. اما روايت ديگري ميگويد اِبرو در خانهاي اسكان گزيد كه براي او در منطقه عظيميه كرج خريداري شده بود. برخي رسانههاي اصولگرا در حاشيه اين سفر نوشته بودند او در كرج در مراسم افطاري به ميزباني اسفنديار رحيم مشايي، يار غار محمود احمدينژاد شركت كرده است؛ خبري كه به سرعت تكذيب شد.
ابرو گوندش تنها عروس ترك سالهاي اخير ايرانيها نيست. معصومه، عروس پروين احمدينژاد هم ديگر دختر ترك است كه در سال 2008 با خواهرزاده رئيسجمهور سابق ايران آشنا شد. او بر خلاف ابرو، از خانوادهاي مذهبي است. ديگر زن مشهور ترك اين سالها كه نامش در رسانهها شنيده شد «زينب اوزال» دختر «تورگوت اوزال» رئيسجمهور پيشين تركيه است كه بر اساس گزارشهاي منتشرشده، قصد سرمايهگذاري 400 ميليون دلاري در بازار مسكن تهران را داشت. از ابعاد پروژههاي «زينب» تاكنون خبري منتشر نشده است. داستان زندگي «معصومه» هم كماكان خصوصي باقي مانده است. آيا پشت پرده زندگي اين دو دختر ترك نيز با ماجراهاي عجيب و غريب و پرحاشيه تجاري و سياسي چون زندگي «ابرو گوندش» همراه است؟
اكنون خبري رسمي از ميزان نقش ابرو در اين پرونده در ميان نيست اما نميتوان او را ناديده گرفت. اين احتمال وجود دارد كه وي هم طي روزهاي آتي در رابطه با اين پرونده بازداشت شود.
زنجاني همه جا!
بر اساس برخي اطلاعات، بابك زنجاني سرمايهدار مورد حمايت محمود احمدينژاد طرف مالي رضا ضراب بوده است كه در تركيه بازداشت شد. سال گذشته در تركيه عكسهايي از يك هواپيما منتشر شد كه مربوط به انتقال چمدانهاي طلا از ايران به اين كشور از سوي بابك زنجاني بود. اكنون روزنامه حريت تركيه مدعي شده كه اين طلاها متعلق به رضا ضراب بود و با پرداخت يك و نيم ميليون دلار به سياسيون تركيه و با جعل سند آزاد شده است. ﻗﺎﭼﺎﻕ ﭼﻨﺪﯾﻦ ﺗﻦ ﻃﻼ ﺍﺯ ﺗﺮﮐﯿﻪ ﺑﻪ ﺍﻣﺎﺭﺍﺕ ﻭ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖﻫﺎﯼ ﺍﻭ ﺩﺭ ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻝ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩﻩ است.
در يكي از پروندههايي كه اخيرا روزنامه حريت تركيه در مورد آن نوشته است، رضا ضراب به هولدينگي به نام سورينت در ايران ارتباط داده شده است؛ فردي كه روزنامه حريت او را ثروتمندترين فرد ايران ميخواند. اين روزها رسانهها اخبار مربوط به زنجاني را با حساسيت بالايي دنبال ميكنند. اين در حالي است كه نهادهاي دولتي ايران نيز درباره نوع و تعداد قراردادهاي وي با دولت سابق يا ميزان بدهيهاي اين شخص به وزارتخانهها و سازمانهاي ايراني اخبار متفاوتي ارائه ميكنند.
ارتباطات عجيب پروندههاي مفاسد اقتصادي
چندي پيش پرونده پولشويي در اهواز مطرح شده بود كه در آن علي عياشي چند صد ميليون تومان از مردم خوزستان چپاول كرده و به كشور يونان گريخته و پناهنده شده بود. با توجه به اينكه خانواده ضراب در ايران، آذربايجان و تركيه به كار صرافي اشتغال داشتند، شايعاتي وجود دارد كه بخشي از اين پول از سوي خانواده ضراب جابهجا ميشده است. از سويي در سال 1389 پروندهاي با نام بزرگترين فساد اقتصادي ايران در افكار عمومي مطرح شد كه در نهايت به حكم اعدام و زندانهاي طويلالمدت منجر شد. كل رقم آن پرونده 3000 ميليارد تومان اعلام شد؛ مبلغي كه در برابر مواردي كه اين روزها در حول و حوش بابك زنجاني اعلام ميشود، پول خرد محسوب ميشود.
زماني اگر پرونده فسادي مانند شهرام جزايري و مهآفريد اميرخسروي مطرح ميشد، همگان متعجب ميشدند. همچنان كه در دهههاي گذشته در هر دولتي، حداكثر با يك مورد فساد اقتصادي كه ارتباط تنگاتنگي هم با دولت نداشت، مواجه ميشديم. اما در 4 سال گذشته به دليل نوع مديريت و شرايط اقتصادي و سياسي حاكم بر كشور، شاهد انتشار اخبار فسادهاي اقتصادي بودهايم كه باور آن براي افكار عمومي بسيار دشوار است زيرا ارقامي در اين پروندهها اعلام ميشود كه محاسبهاش در مخيله بسياري از ايرانيان نميگنجد.
در ميان همه اينها بهنظر ميرسد سرنخ بسياري از فسادها را بايد در اتفاق ويژهاي يافت كه در اين سالها رخ داد و باعث كسب ثروتهاي نجومي از سوي برخي شد. تحريم، همان اتفاق ويژه است. ايران به واسطه پرونده هستهاي مورد شديدترين و ظالمانهترين تحريمهاي بينالمللي قرار گرفت اما اين تحريمها تنها براي مردم عادي ايران ظالمانه بود زيرا عده اندكي درست از همين تحريمها، به چنان جايگاه مالي و اقتصادياي رسيدند كه شايد بيل گيتس نيز به آنان رشك ميبرد.
اكنون و با مروري بر پروندههاي منتشرشده، بهويژه فساد اخير افشاشده در تركيه، ميتوان فهميد كه چرا برخي همچنان بر طبل مخالفت با هر نوع توافقي ميان ايران و غرب ميكوبند. كسب و كار براي كاسبان تحريم از هر چيزي مهمتر است. براي آنان مهم نيست كه سانتريفيوژها بچرخد يا نچرخد و سفره مردم لقمهناني داشته باشد يا نداشته باشد. آنچه براي آنان مهم است، كاسبي ميلياردي به واسطه عنوان مبهم دورزدن تحريمهاست.
بگو از كجا آوردي؟
بابك زنجاني نماد دور زدن تحريم به سود اقتصاد و مردم ايران است؟ ظاهرا اين عنوان صحيح نيست. او به واسطه حمايتهاي نامرئي و پنهان، مردم ايران و نظام اقتصادي كشور را دور زده است. جواني كه با رانت بانك مركزي و به ادعاي خودش در دوران سربازي روزي 17 ميليون تومان درآمد داشته است، از سوي دولتي كه خود را پاكترين دولت تاريخ ميدانست، به چنان رانتهايي دست پيدا كرد كه داراييهايش از بودجه سالانه كشور هم بيشتر شده است.
افشاي نقش وي در پرونده قطور سعيد مرتضوي در گزارش تحقيق و تفحص از تامين اجتماعي، تنها گوشههايي از فعاليتهاي وي است. ثروت بابك زنجاني به حدي افسانهاي است كه نميتوان تخمين دقيقي از آن ارائه كرد. بخشي از اقتصاد نمانده است كه زنجاني به آن ورود نكرده باشد. نفت، گندم، طلا، انبوهسازي، سينما و فوتبال گوشههايي از تفريحات ميليوندلاري زنجاني هستند. اگر انگيزه انتقامگيري محمود احمدينژاد از برادران لاريجاني نبود، شايد امروز هم كسي بابك را نميشناخت و در خفا، همچنان به كار خود ادامه ميداد.
با وجود همه اينها، يك سوال مهم ديگر باقي است و آن اينكه واقعا چند بابك زنجاني ديگر تحت عناوين مختلف در سالهاي اخير و از سوي پاكترين دولت تاريخ متولد شدهاند؟ زنجاني ميگويد نخستين ارزي كه از بانك مركزي براي توزيع گرفته است، ۱۷ ميليون دلار بوده؛ كارمزدي كه بابت توزيع آن دريافت كرده است هم ۱۷ ميليون تومان بوده است. زنجاني پس از درگذشت نوربخش تصميم ميگيرد پوست گوسفند به خارج از ايران بفروشد. او آغاز فعاليتهاي گسترده اقتصادي خود را اينگونه روايت كرده است، روايتي كه در آن حلقههاي گمشده بسياري وجود دارد. هنوز جاي اين سوال باقي است كه چگونه بانك مركزي به يك سرباز اعتماد ميكند و مبالغ هنگفت ارزي در اختيار او قرار ميدهد؟ سوالي كه اين روزها هم مطرح است. پس از مرگ مرحوم نوربخش، رئيس كل وقت بانك مركزي، اين سالها زنجاني چگونه توانست وارد بازار دلالي نفت شود و در غياب آن مرحوم، چه كسي دست اين جوان را گرفت؟ احتمالا پاسخي كه به سوال دوم داده شود، ميتواند پاسخ به سوال اول نيز باشد. علي مروي نماينده مجلس ميگويد: شكي در برخورداري او از رانت وجود ندارد. بدون شك تشكيلات مافيايي در كنار زنجاني وجود داشته است. حميدرضا حسيني فعال اقتصادي و برادر وزير ارشاد دولت محمود احمدينژاد هم ميگويد: گروهي از او حمايت كرده و به نفت واردش كردهاند. او معتقد است كه زنجاني «پيشاني يك جريان» است. حسيني تاكيد ميكند: ديگران روي او سرمايهگذاري كردهاند و شايد هم حاضر شوند قربانياش كنند. او مهره سوخته يك جريان است. اما گويا اين مهره سوخته، دودهايي دارد كه هنوز به مشام مردم نرسيده است.
وقتي زنجاني تهديد ميكند!
پس از اينكه شوراي عالي معماري و شهرسازي مجوز برج زنجاني در ايرانزمين را لغو كرد، وي با انتشار تصوير يكي از پروژههاي چند ميلياردياش در منطقه ايرانزمين در صفحه فيسبوك خود، با لحني ارعابگونه عليه مقامات مسئول اعلام كرد كه زير بار هيچ فشاري نميرود. البته زنجاني در اين نوشته فيسبوكي اشاره نكرده است كه چگونه وقتي با استفاده از رانت دولت سابق پروژه به دست ميآورد، زير بار كار غير منطقي ميرفت اما امروز كه به واسطه تحقيق و تفحص زير سوال رفته است، زير بار حرف منطقي نميرود!
سازمان حمايت از زنجاني فرو ريخت
بابك زنجاني به انتهاي خط نزديك ميشود. اتفاقات روزهاي اخير نشان ميدهد زنجاني ديگر حاميان سابق را ندارد زيرا مردي كه ادعا ميكرد رئيس پاكدستترين دولت تاريخ است، رفته است. مرداني كه از وي حمايت ميكردند هم ديگر رفتهاند. لغو مجوز ايرانزمين نشان داد كه او ديگر مردي در حاشيه امنيت نيست. رقم پروندهها و داراييهاي زنجاني به حدي بزرگ است كه تحصيل اين مقدار دارايي به هر روشي، كمي عجيب به نظر ميرسد. با توجه به فشار افكار عمومي و بر ملا شدن روزشمار تخلفات وي، ميتوان حدس زد كه حاميان آقاي ميلياردر جوان، ديگر تواني ندارند تا براي او هزينه كنند. همه سالهايي كه برخي دائما در بوق و كرنا ميكردند كه «ما براي دور زدن تحريمها خون دلها خوردهايم» زياد به واقعيت نزديك نبود. بهتر اين است كه بگوييم بابك زنجاني و زنجانيهاي ديگر، در اين سالها خون به دل مردم كردهاند و داراييهاي مردم را نوش جان.»
شنبه 30 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
روزنامه قانون / حضور بابك زنجاني در بزرگترين فساد مالي تركيه؟
روزنامه قانون حضور بابك زنجاني در بزرگترين فساد مالي تركيه به گزارش ايسنا در گزارش قانون آمده است اِبرو گوندش خواننده معروف تركيهاي با يك جوان ايراني ازدواج كرد اين خبر در ابتدا شايعه قلمداد شد اما پس از مدتي و با حضور اين خواننده در ايران شايعه بادامه جنجال بر سر فساد بزرگ مالی در ترکیه، پولشوئی و قاچاق طلا با یک ایرانی/ اردوغان سفیر آمریکا را تهدید به ا
ادامه جنجال بر سر فساد بزرگ مالی در ترکیه پولشوئی و قاچاق طلا با یک ایرانی اردوغان سفیر آمریکا را تهدید به اخراج کرد در فاصله چهار ماه به انتخابات پارلمانی ترکیه دولت رجب طیب اردوغان با بزرگترین فساد مالی تاریخ خود روبرو شده است به گزارش نامه نیوز این در حالی است که رجب طیبحضور بابک زنجانی؛ سرمایهدار مورد حمایت محمود احمدینژاد در بزرگترین فساد مالی ترکیه؟/ وقتی زنجانی تهدید
حضور بابک زنجانی سرمایهدار مورد حمایت محمود احمدینژاد در بزرگترین فساد مالی ترکیه وقتی زنجانی تهدید میکند بابک زنجانی نماد دور زدن تحریم به سود اقتصاد و مردم ایران است ظاهرا این عنوان صحیح نیست او به واسطه حمایتهای نامرئی و پنهان مردم ایران و نظام اقتصادنگاهی به فسادهای بزرگ مالی جهان/ همسر ایرانی خواننده معروف ترکیهای، برنارد مدوف و تام پیترز در صف متخلفان اقت
نگاهی به فسادهای بزرگ مالی جهان همسر ایرانی خواننده معروف ترکیهای برنارد مدوف و تام پیترز در صف متخلفان اقتصادی بزرگ دنیا جدول فساد مالی اخیر در ترکیه بازتاب گسترده ای در فضای اقتصادی جهان به همراه داشته است به گزارش نامه نیوز اقتصاد کشور طی سال های گذشته بارها شاهد تخلف هاالمانیتور: دولت ترکیه به دنبال دستان آمریکایی-اسرائیلی در بزرگترین فساد مالی این کشور/ دامنه فساد مالی ترکیه ب
المانیتور دولت ترکیه به دنبال دستان آمریکایی-اسرائیلی در بزرگترین فساد مالی این کشور دامنه فساد مالی ترکیه به ایران میرسد انجام تحقیقات در زمینه فساد مالی اخیر ترکیه پس از دستگیری رضا ضراب تاجر ایرانی و سلیمان آصلان رئیس بانک حالک بانکی در راس خبرهای رسانههای ترکیه قرار داردهمسر ایرانی خواننده مشهور متهم بزرگترین فساد مالی تاریخ ترکیه!
همسر ایرانی خواننده مشهور متهم بزرگترین فساد مالی تاریخ ترکیه اِبرو گوندش خواننده معروف ترکیهای با یک جوان ایرانی ازدواج کرد این خبر در ابتدا شایعه قلمداد شد اما پس از مدتی و با حضور این خواننده در ایران شایعه به یک خبر واقعی تبدیل شد جوان ایحضور بابك زنجاني در بزرگترين فساد مالي تركيه؟
حضور بابك زنجاني در بزرگترين فساد مالي تركيه به گزارش ايسنا در گزارش قانون آمده است اِبرو گوندش خواننده معروف تركيهاي با يك جوان ايراني ازدواج كرد اين خبر در ابتدا شايعه قلمداد شد اما پس از مدتي و با حضور اين خواننده در ايران شايعه به يك خبر واقعي تبديل شد آپشت پرده فساد مالي در تركيه و نقش ايرانيان
پشت پرده فساد مالي در تركيه و نقش ايرانيان آقاي ضرابي ايراني الاصل است ولي تبعيتش را از ايران سلب كرده و تبعيت ترك و آذري دارد بنابراين ايراني الاصل بودن ضرابي و انتقال طلا و پول يك مسئله شده است 87ميليارد يورو پول جابجا شده است اما آيا اين موضوع واقعيت دارد درحاليكه در ماهبرخي طرف هاي خارجي در امور داخلي تركيه مداخله مي كنند/تحقيقات درخصوص پرونده فساد مالي بايد محرمانه بماند
برخي طرف هاي خارجي در امور داخلي تركيه مداخله مي كنند تحقيقات درخصوص پرونده فساد مالي بايد محرمانه بماند نخست وزير تركيه در سخناني با اعتراف به برخي اشتباهات دولت اين كشور از تصحيح اشتباهات خبر داد به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگارانبه نقل از شبكه تي آرتي رجب طيب اردوغانشعرهایی که مردم ترکیه برای متهم ایرانی فساد میلیاردی ساختند+عکس
شعرهایی که مردم ترکیه برای متهم ایرانی فساد میلیاردی ساختند عکسماجرای دستگیری رضا صراف تاجر ایرانی و همسر ابرو گوندش خواننده مشهور ترکیه ای در پرونده فساد مالی در این کشور تبدیل به سوژه ای جنجالی در رسانه ها و شبکه های اجتماعی ترکیه شده است به گزارش عصر ایران در روزهای گذشته اشعخبرنگار اسكاي نيوز: هر ساعت شاهد تحول جديدي درباره پرونده فساد مالي درتركيه هستيم
خبرنگار اسكاي نيوز هر ساعت شاهد تحول جديدي درباره پرونده فساد مالي درتركيه هستيم تهران واحد مركزي خبر سياسي 1392 09 29 00 13 11 08 صبح امروز هشت نفر ديگر در تركيه در ارتباط با پرونده فساد مالي و رشوه بازداشت شدند مهران عيسي خبرنگار شبكه تلويزيوني اسكاي نيوز عربي در استانبولاخراج 14 افسران متهم به فساد مالي در تركيه
اخراج 14 افسران متهم به فساد مالي در تركيه تركيه چهارده فرمانده ديگر پليس اين كشور را بركنار كرد به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران شبكه تلويزيوني الميادين لحظاتي پيش در خبري فوري از اخراج افسران متهم به فساد مالي در تركيه خبر داد بركناري اين افراد در بحبوحه تحقيقات جادامه پرونده فساد مالي تركيه بركناري پنج رئيس پليس
ادامه پرونده فساد مالي تركيه بركناري پنج رئيس پليس در حالي كه ديروز شماري از نزديكان دولت تركيه در چارچوب پرونده فساد مالي بازداشت شدند امروز پنج رئيس پليس اين كشور نيز از كار بركنار شدند به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري فرانسه برخي از اين روساي پلي-