واضح آرشیو وب فارسی:مهر: برترينهاي سوگواره حديث نينوا معرفي شدند
يزد - خبرگزاري مهر: با برگزاري مراسم اختتاميه سوگواره شعر عاشورايي حديث نينوا كه به صورت منطقه اي در بهاباد برگزار شد، برترين هاي اين سوگواره معرفي و تجليل شدند.
به گزارش خبرنگار مهر، مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان يزد، جمعه شب در مراسم اختتاميه دومين سوگواره منطقه اي حديث نينوا اظهار داشت: فرهنگ عاشورا بايد با استفاده از ابزار هنر زنده نگه داشته شود و نسل به نسل و سينه به سينه به آيندگان منتقل شود.
بهرام عبدالحسيني با بيان اينكه هنر به ويژه شعر تاكنون نقش بسياري ارزنده اي در زنده نگه داشتن فرهنگ عاشورا انجام داده است، بيان كرد: هنرمندان به ويژه شاعران در اين زمينه به وظايف خود به خوبي عمل كرده اند اما هنوز جاي كار بسياري در اين حيطه وجود دارد.
زبان شعر توانسته واقعيت هاي قيام عاشورا را به جهانيان منتقل كند
وي نقش شعر را در فرهنگ عاشورا بسيار تاثيرگذار دانست و يادآور شد: تكيه بر واقعيت هاي عاشورا با استفاده از زبان شعر توانسته پيام اين واقعه بزرگ را به وسيله شعر به جهانيان منتقل كند.
مديركل ارشاد استان يزد در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به برگزاري دومين سوگواره شعر عاشورايي حديث نينوا در استان يزد بيان كرد: سال گذشته نيز اين سوگواره در شهرستان بافق برگزار و با استقبال خوبي مواجه شد.
داوري 335 اثر در سوگواره شعر حديث نينوا/ رشد دو برابر آثار ارسالي نسبت به سال گذشته
وي با بيان اينكه كيفيت مطالب و آثار ارسالي به سوگواره امسال نسبت به سال گذشته بسيار مطلوب بوده است، عنوان كرد: امسال 335 اثر از شاعران پنج استان كشور به دبيرخانه سوگواره راه يافت و اين آثار مورد داوري قرار گرفت.
مديركل ارشاد استان يزد از رشد دو برابري آثار رسيده به اين سوگواره نسبت به دور اول آن خبر داد.
عبدالحسيني اظهار اميدواري كرد: در سالهاي آينده نيز شاهد ارسال آثار كيفي تر باشيم و استانهاي بيشتري در اين سوگواره شركت كنند.
دبيرخانه دائمي سوگواره منطقه اي شعر حديث نينوا در بهاباد داير شد
اين مسئول با اشاره به اينكه اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي به دنبال هرچه بهتر برگزار كردن اين جشنواره در دوره هاي بعد است، خاطرنشان كرد: دبيرخانه دائمي اين سوگواره هم در شهرستان بهاباد داير شده است.
به گزارش مهر، در پايان اين مراسم از برگزيدگان دومين سوگواره منطقه اي شعر عاشورايي حديث نينوا تجليل شد.
اين سوگواره با حضور شاعراني از استانهاي يزد، كرمان، فارس، خراسان جنوبي و اصفهان در مجتمع فرهنگي هنري آخوند ملا عبدالله بهابادي برگزار شد.
در اين سوگواره عليرضا رجبعلي زاده كاشاني از استان اصفهان و فروغ تنكاب از استان فارس رتبههاي برتر را به خود اختصاص دادند و با اهداي تنديس جشنواره و هدايايي از آنها تجليل ويژه شد.
در بخش نفرات برگزيده عليرضا رجبعلي زاده كاشاني، حسنا محمدزاده و مهدي نظارتي زاده از اصفهان، فروغ تنكاب، مريم زارع، عبدالرضا كوهمال جهرمي و زهرا نعمتي از فارس، سيد داوود دهقاني فيروز آبادي و صغري سلماني نژاد از استان يزد به عنوان نفرات برگزيده معرفي شدند.
در بخش ديگر اين سوگواره از فريد وارسته عرفان دادگرنيا و نصرت دهقان به عنوان شاعران تقديري بهاباد تجليل شد.
تجليل از داوران اين سوگواره همچنين تجليل از دبير علمي دومين سوگواره منطقه اي شعر حديث نينوا، از بخش هاي ديگر اين برنامه بود.
كد خبر: 2199690
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۳۰ - ۰۹:۴۷
شنبه 30 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]