واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در جلسه روساي اصناف كامياران مطرح شدحل مشكلات مشاغل مزاحم در كامياران نيازمند همت مسئولان
روساي اتحاديه اصناف كامياران در جلسهاي بر رفع مشكلات صنوف تاكيد داشتند و خواستار اهتمام ويژه مسئولان به اين مهم شدند.
به گزارش خبرگزاري فارس از كامياران، رئيس اتحاديه صنف تعميركاران صبح امروز در جلسه بررسي مشكلات اصناف كامياران در خصوص تعاوني مشاغل مزاحم گفت: اعضاي صنف مزاحم در كامياران 440 نفر هستند كه از سال 83 ميزان مشخصي سرمايه مالي را با هدف تشكيل تعاوني صنوف مزاحم و تخصيص مكان مشخص براي فعاليت اين صنف پرداخت نمودهاند.
سليمان نظري ادامه داد: با گذشت 9 سال هنوز هيچگونه فعاليتي حتي در حد زيرساخت اين شهرك توسط ادارات ذيربط انجام نگرفته است.
رئيس اتحاديه صنف تعميركاران كامياران افزود: متاسفانه طبق برنامه جديد ادارات زيربط مبني بر اجازه صدور جواز كسب و يا تمديد پروانه كار صنوف مزاحم صادر شده و اين در صورتي است كه نه شهرك ساخته شده، نه مكاني به ما اختصاص دادهاند و حتي پرداخت سرمايه اصلي به ما صورت نگرفته است.
وي خاطرنشان كرد: خريداران بيشتر مغازههاي شهرك صنوف مزاحم متاسفانه ثروتمندان غيربومي و بدون مجوز و پروانه كسب است.
نظري گفت: اصل قضيه مربوط به شهرداري آن زمان است كه همه چيز ارزان بوده ولي امروزه با تغييرات شديد اقتصادي، قدرت مالي ما هم كاهش يافته و ارزش پول سرمايهگذاري شده ما هم با توجه به عدم ساخت شهرك، كاهش يافته است.
وي ادامه داد: صدور عوارض تجاري يك ميليارد و 400 ميليون توماني به صورت عليالحساب از سوي شهرداري به اين تعاوني افزون بر مشكلات اين صنف شده است.
وي در پايان با اشاره به لزوم برگزاري جلسهاي با راهنمايي و رانندگي گفت: نوع فعاليت و كمبود مكان ما را مجبور به استفاده از فضاهاي ديگر نموده است كه متاسفانه با جريمههاي هميشگي راهنمايي و رانندگي مواجه ميشويم.
قوانين بيقاعده در مورد صنف آرايشگران در كامياران
نايب رئيس صنف آرايشگران كامياران نيز در اين جلسه گفت: متاسفانه صنف آرايشگران فاقد تعاوني هستند و با وجود پرداخت ماليات و عوارض هيچ گونه امتيازي نداشته و چون جز شغلهاي آزاد محسوب ميشود از طريق صنف از امتيازات دولتي بهرهمند نميشود. كه اين كوتاهي بزرگي در حق شاغلين اين صنف است.
پروين عزيزي افزود: متاسفانه در اين شهر قواعد و ضوابط در مورد اعمال و فعاليتهاي آرايشگري وجود دارد كه در هيچ شهر و استان ديگر اين ضابطهها وجود ندارد.
وي گفت: از جمله اين ضابطه عدم اجازه براي اجاره واحد مسكوني است كه در تمام شهرها و استانها اين صنف با هدف ارتقاي سطح شغلي خود در واحدهاي مسكوني مشغول به كار هستند.
عزيزي ادامه داد: از دستورات ادارات ذيربط به آرايشگران امر به معروف و نهي از منكر به عروسان در مورد فرم لباس و نوع آرايش است كه قاعدتا در حيطه وظايف ما نيست.
وي ادامه داد: در ميان ادارات ذيربط مبني بر نوع فعاليت اين صنف هيچگونه هماهنگي وجود ندارد زيرا دستورات هر اداره با اجرايي شدن از سوي ما با برخورد ادارات ديگر همراه است.
وي خاطرنشان كرد: از سوي وزارت كشور اين اجازه با يك پروانه كسب به ما داده شده است اما در اداره دارايي كامياران فعاليت صنفي را از آموزش جدا و ما را ملزم به كسب دو پروانه و پرداخت دو ماليات كردهاند.
عزيزي تصريح كرد: متاسفانه ملاك تعيين ماليات هر آرايشگر سوال و جواب از ساير آرايشگران است كه اين نه فرآيند اداري و نه اصولي است.
وي ادامه داد: از قوانين قطعي مالياتي عدم پرداخت و يا تخفيف ويژه به افراد سرپرست خانواده و يا بيسرپرست است كه در اين شهرستان با وجود مطلقه بودن اكثر شاغلين زن اين قانون اجرا نميشود.
انتهاي پيام/79013/ر40
شنبه 30 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]