محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842518958
ناقوس فروپاشي آلسعود به صدا درآمده است
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: ناقوس فروپاشي آلسعود به صدا درآمده است
رژيم حاكم بر عربستان از زمان به قدرت رسيدن تاكنون(هشت دهه) همواره ابتداييترين حقوق انسانها را نقض كرده و ميان شهروندان خود بر اساس مذهب و منطقه تفاوت قائل شده است.
سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران گزارش ميدهد، "مصطفي قطبي" در تحليلي درباره اوضاع كلي عربستان در پايگاه اينترنتي دام پرس وابسته به دولت سوريه نوشت: تحولات جهان عربي به خصوص گسترش قيام هاي مردمي عليه رژيمهاي ديكتاتوري، ناقوس خطر را براي سران آل سعود در عربستان به صدا درآورده است. اين تحولات نشان ميدهد كه رژيم قبايلي فاسد حاكم نيز كه در شبه جزيره عربي قرار دارد از اين قاعده مستثني نيست. نشانههايي از تغيير و تحول ريشهاي در سرتاسر عربستان ديده ميشود اين امر به رغم اقدام وحشيانه سران رژيم قبايلي، وراثتي و عقب افتاده عربستان است.
*** توسل به نقض حقوق بشر و فتواهاي ساختگي
رژيم حاكم بر عربستان از زمان به قدرت رسيدن تاكنون(هشت دهه) همواره ابتداييترين حقوق انسانها را نقض كرده و ميان شهروندان خود بر اساس مذهب و منطقه تفاوت قائل شده است.
رژيم عربستان همواره براي فرار به جلو تلاش زيادي انجام داده است. آل سعود هر جايي كه با مشكل و بحران مواجه است دست به دامان مفتيهاي درباري ميشود تا با صدور فتواهاي ساختگي و مفت، از شاهزادگان تنپرور سعودي در مقابل بروز هرگونه تغيير و تحول در عربستان حمايت كند. مفتي هاي سعودي درباري كه دلارهاي نفتي آل سعود عقل و هوش آنان را برده است براي صدور فتواهايي كه برگزاري تظاهرات اعتراضآميز در عربستان را حرام مي داند، صف ميكشند تا يك بار درباره حرام بودن تظاهرات و بار ديگر درباره حرام بودن اعتراضات مسالمت آميز فتوا دهند. مفتيهاي دنيادوست مزدور آل سعود به اين ميزان هم اكتفا نكردند و كشتن معترضان در كف خيابان را مجاز شمردند.
*** خفه كردن صداي حقيقتجوي معترضان با گلوله
رژيم آل سعود همچنان به سركوب تظاهرات مسالمت آميز اصرار دارد. مگر معترضان عربستاني چه درخواستي دارند؟ مگر نه اين است كه خواستار برقراري عدالت اجتماعي هستند درخواستي كه نظاميان آل سعود پاسخ آن را با گلولههاي رزمي و جنگي ميدهند. اقدامات وحشيانه سركوبگرانه و ظالمانه مقامات آلسعود و مزدوران داخلي آنان در حق مردم اين سرزمين به خصوص در منطقه الشرقيه به طور بيسابقهاي افزايش يافته است.
ساكنان منطقه الشرقيه اعتراض ميكنند تا بخش ناچيزي از حقوق غصبشده خود را بازستانند، حقوقي كه همه قوانين بينالمللي و منشور سازمان ملل متحد بر آن تاكيد دارند. مقامات رژيم آل سعود به جاي اين كه در صدد پاسخگويي به درخواست مشروع و قانوني شهروندان خود درآيند، خشم و كينه خود از بابت مسايل مختلف را در حق آنان اعمال و به طور وحشيانه صداي حقيقتجوي معترضان را خفه ميكنند.
*** سازمانهاي حقوق بشري مهر سكوت را شكستند
اقدامات ظالمانه و وحشيانه آل سعود در حق شهروندان خود به حدي رسيد كه بسياري از سازمانهاي حقوق بشري كه تاكنون ساكت مانده بودند مهر سكوت را شكستند، جنايات آل سعود را محكوم كردند و توقف خشونتها و محاكمه و مجازات عوامل آن را خواستار شدند. البته ناگفته نماند كه مقامات سعودي با سوءاستفاده از دلارهاي نفتي تقريبا در همه مراكز و نهادهاي بين المللي مدافع حقوق بشر نفوذ كردهاند و از آنها در جهت تحقق اهداف شوم خود و به زيان شهروندان عربستاني استفاده ميكند. زيرا اگر قرار باشد سازمانهاي بينالمللي و جهاني كشوري را عنوان ناقض حقوق بشر بازخواست كنند بدون ترديد عربستان در رتبه نخست قرار دارد زيرا مردم خود را از ابتدايي ترين حقوق سياسي، اجتماعي، اقتصادي و معنوي محروم كرده است.
همين چند وقت پيش بود كه نظاميان مزدور وابسته به آل سعود، احمد آل مصلاب جوان عربستاني ساكن منطقه العواميه را هدف تيراندازي مستقيم قرار دادند و شهيد كردند. اقدامات ظالمانه و جنايت آل سعود عليه ساكنان منطقه الشرقيه به خصوص در شهر العواميه به حدي است كه سازمان عربي مدافع حقوق انسان ديگر طاقت نياورد و در بيانيه اي اعلام كرد ادامه اقدام رژيم آل سعود در يورش به منطقه الشرقيه و مشخصا العواميه و تيراندازي مستقيم به سوي شهروندان غيرنظامي و ارعاب آنان اقدام مطرود و ناقض همه قوانين بينالمللي درباره حقوق انسان است.
اين اقدام به فهرست جنايات رژيم حاكم بر عربستان عليه مردم خود اضافه ميشود.
نكته قابل تامل اين است كه چيزي به نام آزادي راي و بيان و انديشه در عربستان وجود ندارد. فعالان حقوق بشر در اين كشور هدف قرار مي گيرند و صاحبان راي و حاميان آزادي بيان بدون هيچ محاكمهاي و بدون اتهام مشخصي در زندان افكنده مي شوند. در نتيجه همين اقدامات غير قانوني آل سعود و ايجاد خفقان واقعي در كشور بود كه قيام مردمي در اين كشور به تدريج از حالت سري و زيرزميني خارج شد و شكلي علني و آشكار به خود گرفت.
حوادثي كه در منطقه القطيف رخ داد يك نمونه آشكار است. انتقاد از آل سعود شكلي علني يافت. به تدريج سازمانهاي بينالمللي نيز از عملكرد سركوبگرايانه آل سعود عليه مردم خود انتقاد كردند. سازمان عفو بين المللي تعامل وحشيانه نظاميان عربستاني با تظاهركنندگان را به شدت محكوم كرد و آن را مربوط به دوران جاهليت توصيف كرد.
*** آل سعود چنگالهاي خود را براي ضربه زدن به مردم تيز كرد
افزايش جرم و جنايت آلسعود در حق مردم باعث شد كه شهروندان سعودي از خواب بيدار شوند و در صدد احقاق حقوق خود برآيند. به مرور فراخوانهايي براي برپايي تظاهرات مسالمتآميز برگزار شد و مردم تحصنهاي اعتراضآميزي را برگزار كردند. اين امر نگراني آل سعود و مزدوران داخلي آن را برانگيخت.
آل سعود چنگالهاي خود را براي ضربه زدن به مردم تيز كرد. هزاران انسان بيگناه را بازداشت و در سياهچالها رها كردند ولي اين اقدام مقامات عربستاني نتوانست از موج اعتراضات مردمي عليه خاندان آل سعود بكاهد بلكه عزم عموم براي احقاق حقوق خود جديتر شد. حضور مردمي در تظاهرات اعتراضآميز عليه آلسعود حاكم بر عربستان افزايش يافت و سازمانهاي بين المللي نيز با تحت فشار قرار دادن نظام حاكم بر اين كشور آزادي بازداشتيهايي بدون محاكمه سياسي را خواستار شد. ذكر اين نكته ضروري است كه برخي از افرادي كه وارد بازداشتگاهها و زندانهاي مخوف عربستان شدند، براي رهايي از از شدت شكنجه و عذاب عليه خود دست به خودكشي زدند.
كارشناسان بر اين باورند كه تحمل زنداني مانند گوآنتانامو و ابوغريب بسيار بسيار راحتتر از زندانهاي عربستان مانند زندان «وادي دواسر» در نزديكي رياض است.
يك كارشناس سعودي به تازگي اعلام كرده است كه مسئله بازداشتيهاي سياسي يكي از شاخصترين و مهمترين مسايل حقوق بشري نه تنها در داخل عربستان به خصوص در عرصه بينالمللي است كه بايد مورد توجه ويژه قرار گيرد. همين بازداشتها باعث ادامه و افزايش تحركات مردمي در داخل عربستان شده است.
تظاهركنندگان آزادي بازداشتيهاي سياسي را كه مدت طولاني است بدون هيچ اتهام و محاكمهاي در زندانهاي عربستان به سر ميبرند، خواستارند.
معترضان همچنين رياض را به تلاش براي سرپوش گذاشتن بر نقص حقوق بشر در عربستان از طريق نفوذ مالي خود در نهادهاي بين المللي متهم ميكنند. در عربستان مردمي زندگي مي كنند كه هيچ اراده اي از خود ندارند. اصلا راي و نظر مردم نزد حاكمان عربستاني جايگاهي ندارد. بسياري از مردم عربستان خواستار آزادي در چارچوب مشخصي هستند ولي از سادهترين شكل آزادي محرومند. كميتهها و هيئتهايي موسوم به امر به معروف و نهي از منكر، آزاديخواهان را تحت پيگرد قرار ميدهند. مبناي عقيدتي آنان خطاب به مردم اين است كه تو به آزادي چكار داري؟
در عربستان چيزي به نام حزب وجود ندارد. آزادي رسانه اصلا حاكم نيست و هيچ كسي حق ندارد از سياست هاي آل سعود در زمينههاي مختلف انتقاد كند و به آن اعتراض كند. كرامت شهروند عربستاني سلب شده است. سمتها و جايگاههاي عالي در ساختار مدني و نظامي محصور به شاهزادگان سعودي است و ديگران صلاحيت و شايستگي داشتن مسئوليت را ندارند. انگار شهروند عربستان نيستند و نيروي خارجي محسوب ميشوند.
زماني كه ميبينيم كشوري مانند عربستان با ثروتهاي نفتي و مالي هنگفتي كه در اختيار دارد، از كاهش رشد جمعيت رنج ميبرد، جاي شگفتي نيست. اين در حالي است كه عربستان پيشتر جزو چهار كشور نخست جهان از لحاظ رشد جمعيت بوده است. بدون ترديد يكي از دلايل اصلي كاهش نرخ رشد جمعيت در عربستان اين است كه مردم اين كشور با بحران وخيم مسكن و بيكاري دست و پنجه نرم ميكنند.
هيچ فرصت شغلي جديدي در اين كشور ايجاد نميشود. هزينههاي معيشت و زندگي براي شهروند عربستاني بسيار زياد و سرسام آور شده است. بدون ترديد اين عوامل با كاهش متغيرهاي توسعه در آن ارتباط تناتنگي دارد.
آل سعود در سايه طبع و سرشت حكومت بدوي و قبايلي كه مبتني بر محور غارت ديگران است و همچنين در سايه حرص و طمع جنونآميز خانواده حاكم بر عربستان، مساحات زيادي از سرزمين هاي بكر و ارزشي اين كشور در دست شاهزادگان و متوليان حكومت است. چپاول و غارت زمينهاي براي اهداف ساخت و ساز تقريبا امري اشكار شده است. خود شاهزادگان براي سيطره بر زمين هاي بيشتر با همديگر رقابت تنگاتنگي دارند كه بعضا به جدال ميان آنان كشيده ميشود. شاهزادگان سعودي اين زمين ها را رايگان تصرف ميكنند و سپس با مبالغ هنگفتي به مردم فقير ميفروشند.
*** فروپاشي «طبقه متوسط»
مردم عربستان به طور كلي و ساكنان منطقه الشرقيه به طور خصوص از مشكلات اجتماعي، بهداشتي، شغلي و حتي زيست محيطي رنج ميبرند. اين نقش آشكار حقوق بشر و نقض اصول و ارزشهاي اسلامي است. همزمان با افزايش شمار بيكاران در عربستان و حتي خودكشي برخي از آنان، توهم غناي مالي و ثروت كلان فروپاشيده ميشود و هزينههاي سنگين زندگي باعث از بين رفتن چيزي به نام «طبقه متوسط» مي شود.
فساد در عربستان بسيار گسترش يافته است. وخامت اوضاع امنيتي و بيثباتي سياسي در عربستان و همچنين ناكامي سياستهاي اقتصادي باعث شده است بسياري شهروندان عربستاني به خارج از اين كشور مهاجرت كنند تا جايي كه سرمايهداران عربستاني سرمايههاي خود را از كشورشان خارج و در مناطق ديگري از جمله دبي، بحرين، كويت و عمان سرمايهگذاري ميكنند. شكست سياستهاي اقتصادي و اجتماعي و امنيتي عربستان در داخل باعث شده است سرمايههاي زيادي از اين كشور به خارج منتقل شود. شركتهاي سعودي به جاي سرمايه گذاري در داخل كشور در بخش هاي املاك و مستغلات امارات سرمايهگذاري مي كنند.
*** در عربستان چيزي به نام آزادي وجود ندارد
حال سوالي كه براي تك تك شهروندان عربستاني مطرح مي شود اين است كه: آيا رژيم آل سعود كه بيش از يك درصد از مجموع شهروندان خود را بازداشت كرده است. آنان را در زندانهاي راي و انديشه در پس نور خورشيد زنداني كرده، آزادي آنان را محاصره كرده و ميخواهد آنان را عبرتي براي عاشقان آزادي قرار دهد، ميتواند نعمت آزادي را كه خدا به بشر هديه داده است از آنان بگيرد؟ مردم را از اصولي ترين حقوقشان محروم كند؟ اصلا آيا چنين رژيمي ميتواند مردم خود را در مسير عدالت و دموكراسي قرار دهد.؟ هرگز.!!! در عربستان چيزي به نام آزادي از جمله آزادي اعتقادات ، اشخاص ، رسانه ، بيان و انديشه وجود ندارد. رژيم آل سعود اصلا چيزي به نام دموكراسي و دولت تكثر گرا و انتقال قدرت نميشناسد.
سوال اين است: چند حزب سياسي در عربستان وجود دارد؟ آيا حزب سياسي مخالفي هست؟ چه كسي پادشاه اين كشور را انتخاب مي كند؟ مردم ؟ چه كسي اين ولايت را به پادشاه عربستان داده است؟ اين حق را از كجا گرفته است؟ اصلا در عربستان چيزي به نام استقلال وجود دارد؟ چند نمونه از دموكراسي در عربستان را نام ببريد؟ آيا حق تظاهرات براي مخالفان محفوظ است؟ حال از آزادي بيان و دموكراسي بگذريم?سوال ديگري را مطرح مي كنيم: آيا در عربستان ثروت به طور عادلانه توزيع شده است؟ درآمدهاي نفتي چگونه در اين كشور توزيع ميشود.؟ چه كسي ( بهتر است بگوييم كساني ) آن را غارت ميكنند.؟ چه كسي در حقوق مردم و ثروت ملي دخل و تصرف ميكند؟ بر چه اساسي؟ سهم مردم عربستان از ثروت ملي كه خود صاحبان واقعي آن هستند، چيست؟
بدون ترديد همه ما و شما از حقايق موجود در عربستان آگاهيم و ميدانيم كه ثروت در دست گروه خاصي از شاهزادگان و امراي آل سعود جمع شده است. ميدانيم كه مردم در عربستان از ابتداييترين حقوق خود محرومند و ميدانيم كه تنها چيزهايي كه در عربستان وجود ندارد، آزادي و دموكراسي است. و هزار تا ميدانيمِ ديگر.
اگر بخواهيم نگاهي گذرا بر فساد در دستگاه حاكم بر عربستان و محوريت قانون داشته باشيم همين بس كه آل سعود مبالغ هنگفتي را تاكنون به عنوان رشوه به سازمانهاي بينالمللي يا كشورهاي قدرتمند داده است تا فقط در قبال جنايات و اقدامات ضدبشري آنان سكوت اختيار كنند. متاسفانه شاهزادگان و مقامات آل سعود در عربستان خود را فراتر از قانون ميدانند و هركاري كه دلشان ميخواهد انجام مي دهند. قانون فقط براي مردم قابل اجراست. قانون در عربستان نزد طايفه با طايفه ديگر و پيروان يك دين با دين ديگر فرق ميكند. بيقانوني و نقض قانون در عربستان غوغا ميكند. درباره عربستان و رژيم حاكم بر آن سوالات ديگري مطرح ميشود : اين كه سرنوشت مخالفان و منتقدان و صاحبان راي و انديشه در اين كشور چه ميشود؟ زندانهاي عربستان و بازداشتگاههاي آنان و سياه چالهاي شكنجه عربستان چه وضعي دارد؟ آيا زن كه تقريبا نيمي از كل جمعيت را در اين كشور تشكيل ميدهد، ميتواند راي بدهد و حق نظردهي براي آن محفوظ است؟ بسياري از شاهزادههاي عربستاني براي ادامه تحصيل به خارج رفته اند و در دانشگاههاي مختلف و معروف خارج تحصيل كردهاند خب نتيجه آن چيست؟ صنايع سنگين عربستان چيست؟ آيا كشاورزي مدرنيزه دارند؟ چه منابع جايگزيني دارند و برنامههاي آنان براي آينده اگر نفت تمام شود چيست؟ در زمينه هنر اين سوال مطرح است كه آيا بخش هنر و سينماي عربستان توانسته است تئاتر، نمايش، سريال و يا فيلم سينمايي توليد كند؟ آيا تاكنون يك اثر فكري،توسعهاي، اصلاحي، انتقادي يا رفاهي در اين كشور ارائه شده است؟ هرگز.
*** آل سعود يكي از ظالمترين و بدترين رژيمهاي ديكتاتوري تاريخ بر روي زمين
سوال ديگري كه هر انسان آزاده و شريفي آن را مطرح ميكند اين است: آيا در قرن بيست و يكم هنوز رژيم ديكتاتوري كه تحت حمايت بزرگترين مدعي دموكراسي در جهان (اشاره به آمريكا) باشد وجود دارد؟ پاسخ آري و آن كشور عربستان سعودي است. اگر ما بگوييم كه آل سعود يكي از ظالمترين و بدترين رژيمهاي ديكتاتوري تاريخ بر روي زمين است سخني گزافه نگفتهايم. هر چند كه سيلي از انتقادات و اتهامات عربي و غير عربي مزدود آل سعود عليه ما صورت مي گيرد.
اين كه عربستان به عنوان « ديكتاتور حمايت شده سعودي » توصيف ميشود، ابتكار هيچ طرف عربي ، ايراني و حتي ايدئولوژي شرقي نزديك به شوروي سابق و روسيه امروز نيست. بلكه عنوان كتابي است كه جان ميشال فولكيه نويسنده فرانسوي سال 1995 در پاريس منتشر كرد. اين كتاب خلاصه تجربه ها و مشاهدات چندين ساله نويسنده در سفر بين رياض و جده است. فوليكه به عنوان شاهد عيني در اين كتاب سخن ميگويد. اين كه چگونه حقوق بشر در عربستان نقض ميشود، چگونه زنان در اين كشور از حقوق خود با نام اسلام محروم ميشوند. نويسنده اين كتاب در جايي مينويسد كه آل سعود براي ادامه قدرت در كتاب خداوند (قرآن) نيز دست ميبرد و آن را تحريف ميكند. وي فاش ميكند كه اجتماع دموكراسي و حقوق بشر با نفت در يك كشور شرقي محال است و عربستان نمونه آشكار اين تناقض است. ولي يك خانواده در عربستان تحت حمايت آمريكا همه زمام امور را به دست گرفته است و نام خود را بر كشورش گذاشته است، با قدرت رژيم ديكتاتور خود را حفظ ميكند؛ رژيمي كه از بدترين و ننگينترين نظامهاي ديكتاتوري در روي زمين به شمار ميرود.
نويسنده فرانسوي كتاب «ديكتاتور حمايت شده سعودي» معتقد است هركسي در عربستان زندگي ميكند بايد كر، كور و لال باشد. راستي چرا سفراي خارجي، نويسندگان، خبرنگاران، بازرگانان آمريكايي و اروپايي كه هر از چند گاهي به عربستان مي روند و براي مدت كوتاه يا طولاني در آن زندگي ميكنند، هيچ صحبتي درباره نبود آزادي، دموكراسي و حقوق بشر در اين كشور نميكنند؟ فولكيه (نويسنده فرانسوي) پاسخ شفافي براي آن دارد و آن اين كه هر كسي به عربستان ميرود نبايد درباره چيزي به نام دموكراسي، ازادي و حقوق بشر حرف بزند و فقط بايد درباره ريال و دلار سخن بگويد. (اشاره به پرداخت رشوههاي كلان ).
آمريكا از زمان تاسيس عربستان در سال 1932 به حمايت از اين كشور پرداخت. ولي بعد از جنگ خليج فارس و با موافقت ملك فهد به منطقه تحت حمايت آمريكا تبديل شد. برخي ميگويند رابطه بين دو كشور عربستان و آمريكا تا حد زيادي شبيه رابطه گروههاي مافيا با مشتريان خود است كه بر اساس اصل «تو پول بده من حمايت ميكنم» استوار است. آري اين واقعيت بدترين رژيم ديكتاتوري در تاريخ بشر (عربستان) است كه امروز ميخواهد آزادي ، دموكراسي و حقوق بشر را از طريق تفكر وهابي تحت حمايت مال، سلاح و تروريستها به شرق عربي صادر كند. اين در حالي است كه رژيم عربستان خود بدترين كشور در زمينه نقض حقوق بشر در جهان است. كشوري كه مطالبات مشروع و قانوني مردم خود را با ددمنشانهترين برخورد و تعامل سركوب ميكند.
ولي وجدان درد اين جاست كه آمريكا و متحدان عربستان، سازمان ملل متحد و نهادهاي سياسي وابسته به آن هيچ اعتراضي به وضع موجود در عربستان ندارند تا زماني كه اين كشور اهداف و برنامه هاي توطئهآميز آن ها را در منطقه پياده ميكند و در فلك آنها ميچرخد. اگر هم احيانا از سوي يك سازمان بينالمللي يا كشوري به عربستان و وضع حقوق بشر در ان اعتراضي ميكند، مصرف داخلي براي حفظ آبروي ظاهر است.
*** قوانين قبايلي و افكار افراطي وهابي، بر دستگاههاي حكومتي و قضايي عربستان حاكم است
به رغم سكوت جامعه بين المللي به خصوص سكوت شوراي امنيت در قبال اقدامات ناقض عربستان در زمينه حقوق بشر ، ولي اين موضوع كه پرونده حقوق بشر در عربستان همچنان به عنوان بدترين پروندههاي حال حاضر در جهان است از ديده ها مخفي نمانده است. بر اساس برخي از گزارشهاي بينالمللي، عربستان بدترين وضع حقوق بشر را در جهان دارد ولي به رغم اعتراضها و انتقادهاي صورت گرفته، آل سعود با تكيه به دلارهاي نفتي خود و تحت سكوت معنادار كشورهاي غربي و در راس آن ها آمريكا به سركوب مردم، ظلم و ستم به آنان، محدود كردن آزاديها ادامه ميدهد. هنوز كه هنوز است قوانين قبايلي و افكار افراطي وهابي، بر دستگاههاي حكومتي و قضايي در عربستان حاكم است. جايي كه حكومت به آراي شخصي و فتواهاي افراطي مفتي هاي با نفوذ وابسته است كساني كه تلاش مي كنند همه حقوق عمومي و آزادي بيان مردم را مصادره كنند و مخالفان را بازداشت كنند. فعالان سعودي معتقدند كه بازداشتها در عربستان بر اساس فتواي مفتيها صورت ميگيرد به عنوان مثال شيخ عبدالعزيز آل الشيخ مفتي ارشد سعودي اعلام كرد تظاهرات در شرع اسلامي هيچ اصل و اساسي ندارد و خيري در كار نيست.
*** يك ششم سعوديها زير خط فقر
گفته ميشود بيش از 30 هزار بازداشتي سياسي در زندانهاي عربستان قرار دارند كه هدف وحشيانهترين انواع شكنجه قرار ميگيرند. «الهام فخرو» كه يك پژوهشگر عربستاني است گفت از جمعيت 18 ميليوني عربستان، سه ميليون نفر زير خط فقر زندگي ميكنند. فقر به مناطق روستايي و باديه محصور نميشود بلكه در رياض پايتخت نيز فقر بيداد ميكند و 20 درصد از ساكنان اين شهر بيكارند. بيش از 35 هزار بازداشتي سياسي در عربستان وجود دارد كه در ميان آنان كودكان نيز ديده ميشود و مقامات آل سعود از شكنجه اين كودكان هيچ واهمه اي ندارند زيرا مي دانند كه عملكرد آنان همواره مخفي ميماند.
اين اقدامات سركوبگرايانه رژيم آل سعود در حق مردم باعث شده است تا ده ها هزار نفر از آنان به خارج مهاجرت كنند. مهاجران به دنبال يافتن مكاني امن و باثبات و خالي از مشكلات اجتماعي و امنيتي هستند. دفتر آمار مهاجرت وابسته به وزارت امنيت ملي آمريكا اخيرا در گزارشي اعلام كرد شمار شهروندان عربستاني كه براي دريافت مجوز اقامت دايم در آمريكا تلاش ميكنند، در حال افزايش است. اين آمار و ارقام دليل آشكاري بر اين واقعيت تلخ است واقعيتي كه مردم سرزمين نجد و حجاز در سايه سركوب وحشيانه آل سعود با آن دست به گريبان هستند. البته رژيم آل سعود از زمان تاسيس به خصومتورزي با اعراب معروف است و اين كه همواره بر ضد منافع عربي و به سود كشورهاي غربي و اسراييل كار كرده است.
رژيم آل سعود از سكوت سازمانهاي حقوق بشر بين المللي براي تشديد اقدامات سركوبگرانه عليه مردم عربستان بهره ميبرد. در واقع اين سازمان ها عملا به ابزار سياسي در دست كشورهاي غربي و استعماري تبديل شدهاند و هر زماني بخواهند از آن عليه كشورهاي مخالف سلطه آمريكا استفاده ميكنند. آمريكايي كه مدعي دموكراسي و دفاع از حقوق بشر و ازادي بيان است و همين سياست يك بام و دو هواي كاخ سفيد باعث شده است تا بسياري از نويسندگان، ناظران و كارشناسان غربي سياست رسوا شده آمريكا را به سخره بگيرند. تا جايي كه «استفن لندمن» نويسنده معروف آمريكايي معتقد است: « آمريكا از رژيم آل سعود حمايت ميكند رژيمي كه يكي از بدترين و سركوبگرترين رژيمهاي در جهان است. رژيمي كه روياي حكمراني بر همه منطقه را دارد منطقه اي كه يك سوم از ذخاير ثبت شده نفت جهان در آن و مقادير زيادي گاز قرار دارد.
براي كساني كه تحولات داخلي عربستان ، تظاهرات و اعتراضات در آن و همچنين ظلم و ستم عليه مردم اين كشور را پيگيري مي كند ده ها سوال مطرح ميشوند و چه بسا مهمترين آن اين است: چگونه كشوري كه رژيم آل سعود با اين سوء پيشينه بر آن حكومت ميكند، خود را داعيهدار و طلايهدار دفاع از حقوق بشر در ديگر كشورها مي داند، در حالي كه حقوق بشر در خود اين كشور در پرونده هاي فساد دربار و شاهزادگان از بالاترين با كوچكترين آن ها گم شده است؟ بنابراين كساني كه خود غرق در گناه و خطا هستند و خود را اصلاح نكردهاند چگونه مدعي اصلاح ديگران هستند.
*** حمايت آل سعود از گروه هاي بنيادگراي تكفيري در سرتاسر جهان
حكام آل سعود با تكيه بر گروه هاي وهابي و بازگذاشتن دست آنان ، مردم را سركوب ميكنند. دهان آنان را مي بندند و از مطالبه حقوق شان منع ميكنند. كار به جايي رسيده است كه زندانهاي مخوف عربستان مملو از بازداشتي هاي راي و آزادي خواهان شده است. حالتي از تعفن و كهنگي در نتيجه سياستهاي سركوبگرايانه آل سعود عليه مردم خود در عربستان ايجاد شده است. عربستانيها از ابتدايي ترين حقوق خود محرومند. مقامات اين كشور از گروه هاي بنيادگراي تكفيري در سرتاسر جهان حمايت ميكنند. وقتي كه به ريشه يابي بسياري از ناآراميها، خشونتها و آشوبها در سرتاسر جهان به خصوص در كشورهاي عربي ميپردازيم دستان به خون آلوده آل سعود را در آن جا ميبينيم.
رژيم آل سعود خيال ميكند با اين اقدامات خود از قيام مردمي حقيقي كه اساس آن را بر باد دهد دور و در امان خواهد ماند. نتيجه كلام اين كه ناظران بر اين باورند كه تحولات كنوني در داخل عربستان مويد اين حقيت است كه موجوديت نظام اليگارشي سعودي ( نظامي كه در آن گروه اندكي با شيوه اي غير دموكراتيك و بر اساس تكيه به ثروت حكومت ميكنند) كه بي قانوني بر آن حاكم است و حقوق شهروندي و حقوق بشر رعايت نميشود، در معرض تهديد جدي قرار دارد و اعتراضات مردمي روز به روز افزايش مييابد. امروز هيبت و همينه معنوي و اخلاقي رژيم آل سعود فرو ريخته است.
اختلافات داخلي بر سر قدرت به تدريج در حال ظهور و بروز است. اكثر مردم عربستان بر اين باورند كه خانواده حاكم بر عربستان فاسد اخلاقي و مالي است و شايسته احترام و تقدير نيست. آري آل سعودي كه در خدمت منافع آمريكا و اسراييل كار مي كنند و در مقابل مردم خود و امت عرب ايستادهاند، از گسترش دامنه موج اعتراضات در سرتاسر اين كشور بيم دارند. چيزي كه در استانه شدن است و پايان حكومت آل سعود نزديك شده است.
گزارش از: سيد محمد مسعودي علوي
منابع:
http://www.dampress.net/mobile/?page=show_det&category_id=48&id=32359 http://www.arshnews.ir/vdcjxmevyuqeimz.fsfu.html http://www.facesyria.com/inews.php?id=1372229 http://akhbaralalam.com/s/1278419
انتهاي پيام/
شنبه 30 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]
صفحات پیشنهادی
ناقوس ديكتاتوري جديد به صدا درآمده است
ناقوس ديكتاتوري جديد به صدا درآمده است مستحضر هستيد كه آقاي حجاريان در صحبت هايي به تغيير قانون اساسي و باز شدن دست دولت در انحلال مجلس در اين قانون اشاره كرده است شما ريشه و علت اينچنين اظهار نظرهايي را چه مي دانيد من از طريق يك پيامك متوجه اين مساله شدم كه چنين حرفي زده شده اسخنان حجاريان فاشيستي است/ناقوس ديكتاتوري جديد به صدا درآمده است
سخنان حجاريان فاشيستي است ناقوس ديكتاتوري جديد به صدا درآمده است اين قبيل سخنان مقدمهاي براي جهت دادن مسائل و سياست به سمت ماكياوليسم سكولار است ابتدا اين موضوع مطرح مي شود و به تدريج جدايي اخلاق مثبت و دين از سياست دنبال خواهد شد به گزارش گروه وبگردي باشگاه خبرنگاران در پي اظسيد حسن نصرالله: ناقوس را درباره تحول خطرناك جديد در لبنان به صدا در ميآورم
سيد حسن نصرالله ناقوس را درباره تحول خطرناك جديد در لبنان به صدا در ميآورم يكي از كشورهاي منطقه در نتيجه عصبانيت و ناكامياش و بسته شدن همه افقها به رويش به دنبال بردن لبنان به سمت انفجار است و اين مساله نگران كننده است سيد حسن نصرالله ناقوس را درباره تحول خطرناك جديد در لبنزنگها براي تكواندو به صدا درآمدهاند
زنگها براي تكواندو به صدا درآمدهاند تيم ملي تكواندوي ايران ضعيفترين نتيجه 10 سال اخير خود را كسب كرده و اين نتيجه شيب نزولي تكواندوي ايران را كه از المپيك 2012 لندن آغاز شده بود بهبود نبخشيده است اگر نتايج ضعيف يك تيم همواره منجر به بركناري مربي آن تيم ميشد اينبار اما با تواكنش دكتر عماد افروغ به سخنان اخير حجاريان در گفتگو با «فردا» ناقوس ديكتاتوري جديد به صدا درآمد/ اين سخنان كا
واكنش دكتر عماد افروغ به سخنان اخير حجاريان در گفتگو با فردا ناقوس ديكتاتوري جديد به صدا درآمد اين سخنان كاملا فاشيستي است احدي حق انحلال مجلس را ندارد اصلاً تعجب نمي كنم كه اين حرف ها زده شود براي اينكه سابقه برخي اينها نشان مي دهد كه چندان ميل و گرايشي به تفكيك قوا و حقوقزنگ خطر ابتلاء به ايدز در مناطق توريستي مازندران به صدا درآمده است
زنگ خطر ابتلاء به ايدز در مناطق توريستي مازندران به صدا درآمده است معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران گفت زنگ خطر ابتلاء به ايدز در مناطق توريستي مازندران به صدا درآمد و براي جلوگيري از اشاعه اين بيماري نياز به برنامهريزي مناسب داريم به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سامعاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران:زنگ خطر ابتلاء به ايدز در مناطق توريستي مازندران به صدا درآمده است
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران زنگ خطر ابتلاء به ايدز در مناطق توريستي مازندران به صدا درآمده است معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران گفت زنگ خطر ابتلاء به ايدز در مناطق توريستي مازندران به صدا درآمد و براي جلوگيري از اشاعه اين بيماري نياز به برنامهريزي مناسب دتبليغ تكنولوژي فسيل شده تحت نام تلويزيون تعاملي توسط صدا و سيما
تبليغ تكنولوژي فسيل شده تحت نام تلويزيون تعاملي توسط صدا و سيما دوشنبه 25 آذر 1392راز صداي عجيب كوالاها كشف شد
راز صداي عجيب كوالاها كشف شد مجيد جويا كوالاها جزو بامزهترينهاي دنياي حيوانات هستند آهنگ خرخر كردن آنها بيشتر مانند صداي آروغ و خروپف است تا آواز زيباي يك خواننده اما زير و بم صداي آنها خيلي عميقتر از ديگر حيوانات است دوشنبه 25 آذر 1392رئيس سازمان حفاظت از محيط زيست:زنگ خطر محيط زيست كشور به صدا در آمده است
رئيس سازمان حفاظت از محيط زيست زنگ خطر محيط زيست كشور به صدا در آمده است رئيس سازمان حفاظت از محيط زيست كشور با بيان اينكه مردم بايد به وظايف خود در راستاي حفاظت از محيط زيست عمل كنند گفت زنگ خطر محيط زيست كشور به صدا در آمده است به گزارش خبرگزاري فارس از شيراز معصومه ابتكارآژير قرمز كمبود گاز به صدا درآمد/ آغاز قطع گاز صنايع و مشتركان پرمصرف
آژير قرمز كمبود گاز به صدا درآمد آغاز قطع گاز صنايع و مشتركان پرمصرف مصرف گاز ايران با ثبت يك ركورد جهاني به مرز 520 ميليون مترمكعب در روز رسيده اما به دليل عبور مصرف گاز مشتركان خانگي از خطوط قرمز شركت گاز مجبور به قطع گاز نيروگاهها و برخي از صنايع شده و احتمال قطع گاز مشتركاخنديدن با صداي بلند باعث حمله قلبي، آسم و بياختياري در ادرار ميشود!
خنديدن با صداي بلند باعث حمله قلبي آسم و بياختياري در ادرار ميشود مجيد جويا مشهور است كه خنديدن با صداي بلند دواي هر دردي است اما يك پژوهش تازه نشان داده كه خنديدن ناگهاني ميتواند براي سلامتي مضر هم باشد و منجر به پاره شدن همه بخيهها در برخي از افراد ميشود دوشنبه 25 آذریمیکس جدید «تصمیم» با صدای علی لهراسبی + دانلود
ریمیکس جدید تصمیم با صدای علی لهراسبی دانلود دانلود 1392 9 25-
گوناگون
پربازدیدترینها