تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 16 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن در سرشتش دروغ و خيانت نيست و دو صفت است كه در منافق جمع نگردد: سيرت نيكو و د...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805053467




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

كوتاه از جهان علم


واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: كوتاه از جهان علم
ايرنا- 17 غرفه برتر چهاردهمين نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي و فناوري كشور عصر چهارشنبه با حضور وزير علوم و معاون پژوهش و فناوري اين وزارت خانه و نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي تجليل شدند. از 254 غرفه شركت كننده در چهاردهمين نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي و فناوري كشور، 17 غرفه در 3 بخش دستاوردهاي پژوهش و فناوري دانشگاه ها و مراكز پژوهشي، دستاوردهاي پژوهش و فناوري وزارت خانه ها و دستگاه هاي اجرايي و دستاوردهاي پژوهش و فناوري فن بازار به عنوان غرفه برتر تقدير شدند. به گزارش مهر، رئيس فن بازار چهاردهمين نمايشگاه هفته پژوهش در مراسم اختتاميه از انجام مذاكرات اوليه وزارت دفاع براي تجاري سازي 34 طرح ارائه شده در فن بازار خبر داد و گفت: در اين دوره از نمايشگاه 13 طرح از دانشجويان ايراني شاغل به تحصيل در خارج از كشور نيزبا هدف رفع نيازهاي داخل عرضه شد.

حمايت مالي از طرح هاي پژوهشي مقابله با آلودگي هواو اعطاي تسهيلات به محققان محيط زيست

مهر-با امضاي تفاهم نامه همكاري ميان سازمان محيط زيست و معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري به منظور كاهش آلاينده هاي خاك، آب و هوا، گرنت پژوهشي به پژوهشگران برتر حوزه محيط زيست اعطا خواهد شد.روزپنج شنبه با حضور دكتر ستاري معاون علمي رياست جمهوري و معصومه ابتكار رئيس سازمان محيط زيست تفاهم نامه همكاري به منظور تحول دانش بنيان در زمينه سياست گذاري و برنامه ريزي هاي زيست محيطي كشور به امضا رسيد.بر اساس اين تفاهم نامه ،سازمان محيط زيست متعهد شد در زمينه مقابله با ريزگردها، اقتصاد سبز و كاهش آلودگي هاي كلان شهرها و تنظيم موتورخانه هاي خانگي و تجاري اقدام كند.وي پيشگيري و كنترل آلودگي منابع آب و بازنگري طرح هاي پژوهشي كلان را از ديگر تعهدات اين سازمان دانست و ادامه داد: علاوه بر اين سازمان متعهد به ايجاد كارگروهي براي ارزيابي و معرفي شركت هاي دانش بنيان به معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري شد.بر اساس اين تفاهم نامه معاونت علمي متعهد شد از نهادهاي توانمند و دانش بنيان كشور در اجراي طرح هاي كاربردي در حوزه هاي فناوري هاي محيط زيست مانند مالچ هاي بيولوژيكي در مقابله با ريزگردها، انرژي هاي پاك متناسب با شرايط طبيعي مناطق مختلف كشور و پاك سازي آلاينده هاي محيط زيست حمايت مادي و معنوي كند.معاون علمي رياست جمهوري در مراسم امضاي تفاهم نامه از راه اندازي دفتر بنياد ملي نخبگان براي جذب دانش آموختگان برجسته در سازمان محيط زيست خبر داد و گفت: اعتبارات صندوق نوآوري و شكوفايي براي سال آينده به 700 ميليارد تومان خواهد رسيد كه بخشي از آن براي حمايت از شركت هاي دانش بنيان فعال در حوزه زيست محيطي هزينه مي شود.

ژاپن نخستين روبات سخنگو را در ايستگاه فضايي بين المللي به نمايش گذاشت

واحد مركزي خبر -«كريبو »نخستين روبات انسان نماي سخنگوي جهان توسط ژاپني ها در ايستگاه فضايي بين المللي به نمايش گذاشته شد. نام كريبو از 2 كلمه « اميد » و «روبات» گرفته شده است. كريبو براي سوال كردن برنامه ريزي شده و همچنين برنامه ريزي شده است تا در جواب يك سوال لغاتي را از دايره لغات خود انتخاب و اظهار كند. اين روبات در آغاز ماموريت خود در ايستگاه بين المللي فضايي با «كوئيچي واكاتا» فضانورد ژاپني كه فرماندهي اين ايستگاه را بر عهده دارد، مكالمه كوتاهي انجام داده است.

دانشمندان براي اولين بار موفق به چاپ سلول هاي چشم شدند

مهر-محققان با استفاده از يك چاپگر جوهر افشان، موفق شدند سلول هاي چشم را براي اولين بار چاپ كنند.توليد سلول هاي چشم بالغ از طريق چاپگر سه بعدي گامي در راستاي توليد بافتي است كه پيوند آن برخي از انواع نابينايي را درمان مي كند.

يك گونه جديد باكتري در دانشگاه علوم پزشكي تبريز كشف شد

ايرنا - استاد دانشگاه علوم پزشكي تبريز و همكاران وي موفق به كشف يك جنس باكتري جديد به نام تبريزيكولا آكواتيكا (Tabrizicola aquatica) شدند. دكتر حجازي گفت: اين باكتري طي چندين ميليون سال تكامل، از ميكروارگانيسم هايي به وجود آمده است كه نقش بسيار مهمي در حفظ حيات و تعادل در طبيعت دارند. باكتري كشف شده براي تمام محققان قابل دسترسي است و كشف اين گونه جديد، نويدبخش وجود زمينه هاي گسترده پژوهش براي شناسايي فلورهاي ناشناخته منطقه و كشور و معرفي نتايج به دست آمده به جامعه علمي جهاني است.

حيرت ستاره شناسان از ابرنواخترهاي عجيب با درخشش 100 برابري

ايسنا-ستاره شناسان آمريكايي از كشف 2 ابرنواختر با فاصله 10 ميليارد سال نوري از زمين خبر داده اند كه 100 برابر درخشان تر از ابرنواخترهاي عادي هستند.اين 2ابرنواختر به قدري غيرعادي هستند كه ستاره شناسان ابتدا نمي توانستند ماهيت آن ها را شناسايي يا حتي فاصله آن ها تا زمين را تعيين كنند.به گفته دانشمندان، چنين ابرنواخترهاي درخشاني بسيار نادر هستند و تنها شايد در هر 10 هزار ابرنواختر عادي مشاهده شوند.

باكتري كيمياگري كه طلا توليد مي كند

ايرنا - محققان دانشگاه ايالتي ميشيگان آمريكا روش فوق العاده اي را براي توليد طلاي خالص از يك باكتري ابداع كردند. در اين شيوه بي نظير از نوعي باكتري به منظور استخراج طلا از تركيبات شيميايي سمي استفاده مي شود.در اين شيوه جديد استخراج طلا كه توسط كاظم كاشفي، دانشيار دانشكده ميكروبيولوژي و ژنتيك مولكولي دانشگاه ايالتي ميشيگان ابداع شده است، نوعي باكتري موسوم به كوپرياويدوس، در شرايط خاصي در مجاورت نوعي تركيب شيميايي سمي موسوم به كلريد طلا (كه با عنوان طلاي مايع نيز شناخته مي شود) قرار مي گيرد و در يك فرآيند شيميايي، طلاي خالص را از ماده مذكور استخراج مي كند. فرآيند استخراج طلا در يك آزمايشگاه قابل حمل انجام مي شود كه شامل يك رآكتور زيستي از جنس شيشه، محفظه هاي نگهداري باكتري و تجهيزاتي از جنس طلا ست.

شنبه 30 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خراسان]
[مشاهده در: www.khorasannews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن