محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832598941
غذاهايي كه مقاومت بدن را در برابر آلودگي هوا افزايش ميدهد
واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: غذاهايي كه مقاومت بدن را در برابر آلودگي هوا افزايش ميدهد
هر سال با فرارسيدن زمستان و استفاده از وسايل گرما سوز، آلودگي هوا در شهرهاي بزرگ افزايش مييابد واين در حالي است كه آلودگي صدمات گاه جبران ناپذيري بر سلامت انسانها بر جاي ميگذارد.
بر اساس اعلام سازمان جهاني بهداشت روزانه 8000 نفر در دنيا به علت آلودگي هوا جان خود را از دست ميدهند و بررسيهاي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي نيز نشان ميدهد كه سال گذشته به طور ميانگين 227 مورد مرگ به دليل آلودگي هوا،2520 مورد بستري شدن ناشي از بيماريهاي قلبي و 4525 مورد هم بستري بر اثر مشكلات تنفسي در كشورمان اتفاق افتاده است. كارشناسان معتقدند، آلودگي هوا به طرق گوناگوني ميتواند آثار زيانبار درازمدت و كوتاه مدتي بر سلامت انسانها بگذارد.
اين آثاردر كوتاه مدت عبارتند از ايجاد حساسيت در چشمها، بيني و حلق، عفونتهاي دستگاه تنفسي فوقاني مانند برونشيت و ذاتالريه. ضمن آنكه سردرد، تهوع، و واكنشهاي آلرژيك از ديگر عوارض كوتاه مدت اين مشكل است. آلودگي هوا در درازمدت هم ميتواند به بيماريهاي مزمن تنفسي، سرطان ريه، بيماريهاي قلبي، و حتي آسيب رسيدن به مغز، اعصاب، كبد و كليهها كمك كند.
افزايش حملههاي قلبي و تنفسي به دليل آلودگي هوا
محمد تقي طالبيان ـ رئيس اورژانس كشور در مصاحبه با خبر گزاري فارس اظهار داشته است: طي روزهايي كه شاهد آلودگي هوا در مرز هشدار و اضطرار بوديم، همه بيمارستانها و اورژانسهاي پيش بيمارستاني در حالت آماده باش كامل بودند و در مجموع برآورد ما اين است كه مراجعات مردم به علت ناراحتيها و حملات قلبي و تنفسي در اين روزها بين 5 تا 10 درصد افزايش يافته است.
وي ميگويد: متأسفانه آلودگي هوا به يك مشكل و معضل مزمن در تهران تبديل شده است و با اينكه قوانين و برنامههاي مختلفي براي حل زيربنايي اين مشكل تصويب شده، اما اغلب اين برنامهها فقط روي كاغذ مانده و اجرايي نشده است.
رئيس اورژانس كشور با بيان اين مطلب كه مهمترين مشكل در زمينه كاهش آلودگي هوا، ضعف سيستم حمل و نقل عمومي است، ميافزايد: اگر سيستم حمل و نقل عمومي قوي داشته باشيم يقين بدانيد كه همه ما خودروهاي خود را در خانه نگه ميداريم و با ناوگان حمل و نقل عمومي به محل كار و تحصيل خود ميرويم.
وي همچنين يادآوري ميكند: سيستم حمل و نقل عمومي در تهران بسيار ضعيف است و به هيچ وجه پاسخگوي نياز ساكنان اين شهر نيست، خودروهاي موجود نيز غير استاندارد است و ميزان آلايندههاي خودروهاي حمل و نقل عمومي وخودروهاي شخصي بيش از حد مجاز است.
طالبيان با اشاره به اين مطلب كه دولت بايد در اسرع وقت خودروهاي آلاينده را جمعآوري كند، ميگويد: متأسفانه بسياري از خودروهايي كه همين امروز از كارخانههاي داخلي خارج ميشوند، غير استاندارد و آلاينده محيط زيست است و بسياري از خودروهاي فرسوده و آلاينده در اختيار افرادي است كه هزينههاي زندگي خود را از طريق كار كردن با اين خودروها تأمين ميكنند و از اينرو دولت بايد در اسرع وقت اين خودروها را با شرايط مناسب با خودروهاي استاندارد جايگزين كند.
معاينه فني خودروها
طالبيان ميافزايد: مسأله بسيار مهم ديگر معاينه فني خودروهاست كه به جاي كميت و كاهش فواصل زماني معاينه فني، بايد به كيفيت آن توجه شود، خودروها حتي اگر در زمان توليد هم استاندارد باشند، بعد از يكي دو سال غير استاندارد و آلاينده ميشوند، كه بايد پرسيد چه كسي مسئول تعويض و اصلاح كاتاليست خودروها بعد از توليد آنهاست.
رئيس اورژانس كشور با بيان اين مطلب كه مشكل غيراستاندارد بودن سوختهاي مورد استفاده در خودروها هنوز حل نشده است، يادآوري ميكند: اصلاح تمامي اين موارد در قوانين كشور و به خصوص قانون برنامه توسعه ديده شده، اما به دلايل گوناگون تاكنون اجرا نشده است، اين حق ملت ما نيست كه چنين آلودگيهايي را تحمل كند، دولت بايد انتظار مردم را براي داشتن زندگي سالم و كاهش آلايندههاي زيست محيطي برآورده سازد، نه اينكه فقط بنشينيم و دعا كنيم تا باد يا باران بيايد و آلودگيها كم شود!
آلودگي هوا و بيماريهاي قلبي و عروقي
دكتر علي قانعي ـ متخصص قلب و عروق درباره آثار بيماريزاي آلودگي هوا به گزارشگر روز نامه اطلاعات ميگويد: آلودگي هوا ميتواند به طور مستقيم و غيرمستقيم بر بالا رفتن موارد سكتههاي قلبي تأثير بگذارد. در خصوص تأثير مستقيم ميتوان گفت افرادي كه بر اثر آلودگي هوا دچار سكته قلبي ميشوند، دچار كهولت سن، بيماريهاي زمينهاي، نارساييهاي قلبي و يا بيماريهاي ريوي هستند و آلوده بودن هوا هم وضعيت بيماري آنها را از حالت پايدار و جبرانشده خارج و بار كاري بيشتري بر قلب و ريهشان وارد ميكند كه در نهايت باعث سكته قلبي ميشود.
شرايط غير مستقيم هم در زمان حوادث غيرمترقبه اجتماعي مانند وقوع سيل، زلزله و آلودگي شديد هوا بهوجود ميآيد ضمن آنكه حاشيهها و بار رواني، احساس ناامني، استرس شديد و اضطراب اجتماعي ميتواند باعث بالارفتن آمار ابتلا به سكتههاي قلبي و بيماريهاي ريوي شود. اين احساس ناامني و ناخوشي ميتواند تشديد علايم بيماريهاي قلبي در افراد مسن و افراد دچار بيماريهاي زمينهاي قلبي را به همراه آورد و آنان را بيشتر در معرض سكته قلبي و اختلال در ريتم قلب قرار دهد.وي ميافزايد: پيشگيريهاي ثانويه مانند خارج نشدن از خانه يا بستن در و پنجرهها، تأثير چشمگيري در پيشگيري از تشديد ناراحتيها و سكتههاي قلبي در روزهاي آلودگي هوا ندارد و تا زماني كه اين وضعيت پا برجاست، امكان افزايش سكتههاي قلبي هم وجود دارد.
آسم و آلودگي هوا
دكتر مينا سپاسي ـ فوق تخصص آسم و آلرژي در مورد رابطه آلودگي هوا و ابتلا به آسم به گزارشگر روزنامه اطلاعات ميگويد: در حال حاضر ثابت شده است شيوع آسم در ميان كودكاني كه در مناطق هواي آلوده زندگي ميكنند، بيشتر و تست تنفسي آنان نسبت به بچههايي كه در آبوهواي سالم زندگي ميكنند، مختل و داراي اعداد پايينتري است. به طوري كه اگر اين بچهها 4ـ3 سال در مناطقي با آبوهواي پاك و سالم زندگي كنند، امكان برگشتن تست تنفسي شان وجود دارد. وي با بيان اين كه ريه كودكان، در حال رشد است و در هواي آلوده تقسيم شدن شاخههاي برونشها مختل ميشود و رشد ريهها به خطر ميافتد، ميافزايد: تست تنفسي كودكي كه در منطقه آلوده به دنيا آمده و رشد كرده، با تست تنفسي ساير بچهها بسيار متفاوت است و آلودگي هوا تأثيري منفي و مستقيم بر رشد ريه كودكان دارد.
اين استاد يار دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي ياد آوري ميكند: آلودگي هوا محرك بروز حملهها و حتي ايجاد آسم است و از اينرو شيوع آسم در مناطق آلوده بسيار بيشتر از ساير مناطق است و اين مساله باعث كوتاه ماندن قد كودكان هم ميشود.
وي با اشاره به اين مطلب كه مهمترين نوع آلايندههاي هوا در مناطق شهري، آلاينده سوختهاي فسيلي است ميگويد: سوختهاي فسيلي به جز اكسيدهاي گوگرد، ذرات ريزي از خود آزاد ميكنند كه بر حسب قطرشان ميتوانند به مناطقي از ريه، از زير حنجره گرفته تا حبابچههاي تنفسي برسند كه در اين شرايط، بافت ريه ملتهب ميشود.
آلايندهها باعث ميشوند ويروسها و عوامل ميكروبي زمان طولانيتري در محيط باقي بمانند و خطر ابتلا به عفونتهاي تنفسي را افزايش دهند.
دكتر سپاسي در پاسخ به اين پرسش كه براي پيشگيري از ابتلا به بيماريهاي ناشي از آلودگي هوا چه كاري بايد انجام داد، ميگويد: تا حد امكان بايد در معرض آلايندهها قرار نگيريد. بچهها را در روزهاي آلوده از خانه بيرون نبريد و اگر ميتوانيد از فيلترهاي تصفيه هوا در منزل استفاده كنيد. اگر مجبور به خروج از خانه شديد، حتماً از ماسك استفاده كنيد. ماسكهاي معمولي فقط جلوي ورود ذرههاي درشت گردوغبار را به بدن ميگيرند، اما براي پيشگيري از ورود گازهاي آلاينده و ذرات ريزتر بايد از ماسكهاي فيلتردار موجود در داروخانهها استفاده كرد، كه البته اين ماسكها براي اطفال چندان مناسب نيست. بنابراين در مورد كودكان نيز توصيه ميشود كه تماس كمتري با هواي آلوده داشته باشند و غذاي كافي دريافت كنند تا مبادا احساس گرسنگي باعث ورود مواد آلاينده بيشتري به بدنشان شود و در عين حال مواد مغذي كافي را نيز مصرف كنند.
وي با اشاره به اين مطالب كه مصرف روزانه 6 تا 8 ليوان آب در روز لازم است، ميافزايد: مصرف شير در روزهاي آلوده هوا به دليل اينكه مجاري تنفسي را تقويت ميكند، مفيد است و قسمتهاي بالايي مجاري تنفسي را پاك ميكند و مواد مغذي را به بدن ميرساند. بنابراين مصرف اين ماده غذايي در اماكني كه ذرات آلوده هوا زياد است، مانند اطراف كارخانهها توصيه ميشود.
دكتر سپاسي همچنين يادآوري ميكند: كودكان با مقدار كمتر آلايندهها زودتر از بزرگسالان مسموم ميشوند و از اينرو تغذيه مناسب كودكان در روزهايي كه هوا آلوده است و كاهش تردد آنها در محيطهاي آلوده ضرورت دارد.
تأثير آلودگي هوا برسلامت كودكان
دكتر محمد رضا بلور ساز ـ رئيس انجمن فوق تخصصي عفوني كودكان ايران نيز ميگويد: آلودگي هوا باعث افزايش بيماريهاي عفوني در كودكان ميشود. مژكهاي موجود در راههاي هوايي حكم فيلتر را دارند، اما ذرات معلق در هواي آلوده اين مژكها را از بين ميبرند و در نتيجه ترشحات طبيعي در راههاي هوايي باقي ميماند و باعث عفونت ميشود.
وي با اشاره به اين مطلب كه ماسكهاي معمولي تأثيري در جلوگيري از ورود ذرات آلوده به ريه انسان ندارند ميافزايد: در حال حاضر تنها هپاماسكها فيلتر قوي دارند و مانع بروز ذرات ميشوند كه البته تأثير آنها نيز 24 ساعته است.
رئيس انجمن فوق تخصصي عفوني كودكان ايران، آلودگي هوا، تغذيه نادرست، استرس و مشكلات ژنتيكي را از جمله فاكتورهاي تشديدكننده بيماريهاي عفوني ميداند و يادآوري ميكند: لازم است تدابير پيشگيرانه در اين خصوص اتخاذ شود. چرا كه ماندگاري اين عفونت در بدن، ميتواند زمينهساز شكلگيري بيماريهاي خطرناكتري شود كه درمان آنها بسيار مشكل است.
آلودگي هوا و سكتههاي مغزي
محمدرضا قيني ـ رئيس انجمن سكته مغزي در مصاحبه با رسانههاي گروهي اظهار داشته است: در روزهاي آلوده به دليل كاهش سطح اكسيژن رساني به مغز، مراجعه بيماران و شمار سكتههاي مغزي افزايش مييابد و اين در حالي است كه سكتههاي مغزي در دراز مدت خود را نشان ميدهند. با اين حال مطالعهاي كه نشان دهد آلودگي هوا روي سكته مغزي به صورت مستقيم اثرگذار است، انجام نشده است.
وي با بيان اين كه مطالعات اوليه و اثبات نتايج آن نشان داده است كه آلودگي هوا مشكلات عروقي ايجاد ميكند و چون عمل اكسيژن رساني را مختل ميكند، باعث بروز سكته مغزي ميشود ميگويد: آلودگي هوا باعث اختلال در كاركرد مغز ميشود و نيز علائمي همچون سردرد و خواب آلودگي را به وجود ميآورد و تمركز حواس را كاهش ميدهد.
رئيس انجمن سكته مغزي ميافزايد: افرادي كه هرگونه علائم بيماريهايي مانند تشنج، تنگي رگ، مشكلات ريوي، سردرد و اختلال در حافظه دارند، بايد احتياط كنند و در روزهايي كه آلودگي هوا بسيار شديد است از رفت و آمدهاي غيرضروري بپرهيزند.
وي در مورد آمار سكتههاي مغزي در ايران يادآوري ميكند: طبق بررسيهاي انجام شده آمار سكتههاي مغزي در كشور 70 در 100 هزار نفر جمعيت است، اما به نظر ميرسد آمار واقعي بيش از اين است و با توجه به ميزان مراجعات بيماران، 100 در 100 هزار نفر باشد.
دكتر قيني همچنين ميگويد: آمار سكتههاي مغزي در ايران در مقايسه با آمارهاي جهاني نشان ميدهد كه با متوسط آن در كشورهاي مختلف برابري كند، اما متاسفانه سن بروز سكتههاي مغزي در ايران 5 سال پايينتر از متوسط آمار جهاني است.
بهترين غذا در بدترين هوا!
پزشكان و كارشناسان مواد غذايي براي كاهش آثار آلودگي هوا، توصيههايي به شرح زير دارند:
ـ مصرف موادغذايي پروتئيني را جدي بگيريد، زيرا پروتئين مهمترين مواد مغذي است كه در تقويت فعاليت گلبولهاي سفيد دخالت دارد. پس مصرف تخممرغ، انواع گوشت و بهخصوص گوشت سفيد (به شكل آبپز، كبابي و تنوري) و محصولات لبني در روزهاي آلوده، به شما پيشنهاد ميشود.
ـ از مصرف مواد غذايي پرورشيافته در باغها و زمينهاي نزديك به جادههاي پررفتوآمد خودداري كنيد. بهطور مثال از كنار جادههاي نزديك به كلانشهرهايي مانند تهران ميوه و سبزيهاي به اصطلاح تازه نخريد، حتي اگر قيمت ارزانتري داشته باشند.
ـ بررسيها نشان داده است كه مصرف مرتب منابع غذايي حاوي ويتامين E و سلنيوم، آثار زيانبار سرب را كاهش ميدهد بنابراين در طول هفته، جوانه گندم و گردو را به عنوان منابع ويتامين E و سويا، ماهي و نان تهيه شده از آرد كامل گندم را به عنوان منابع سلنيوم، از ياد نبريد.
ـ دريافت ويتامين C به دليل خاصيت آنتياكسيداني قوياي كه دارد، مانع از آسيبهاي اكسيداتيوي ميشود كه آلايندههاي هوا احتمال دارد در افراد آسيبپذير ايجاد كنند. بنابراين در اين روزها، مركبات را فراموش نكنيد و انواع كلم و گوجهفرنگي را در كنار غذا يا سالادتان بخوريد.
ـ زيادهروي در مصرف كربوهيدراتهاي تصفيهشده مانند نان سفيد و چربيهاي اشباع، سيستم ايمني بدن را تضعيف ميكند، بنابراين از خوردن مواد غذايي سرشار از تركيبهاي ياد شده خودداري كنيد.
ـ تا جايي كه ميتوانيد، چربيهاي مرئي گوشتهاي قرمزي را كه خريداري ميكنيد، بگيريد و انواع لبنيات را از نوع كمچرب انتخاب كنيد. به اين ترتيب كمترين مقدار چربيهاي اشباع را دريافت خواهيد كرد.
ـ در ميان موادمعدني روي يا زينك، دفع سرب را افزايش ميدهد. بنابراين قرار دادن منابع آن (در رژيم غذايي روزانه) نظير جگر گوساله، نخودفرنگي، نان تهيهشده از آرد كامل گندم و عدس ميتواند مقادير مناسبي از اين ماده مغذي را به بدنتان برساند.
ـ كمبود اسيدهاي چرب امگا 3 و امگا 6 از جمله مواردي است كه با كاهش عملكرد سيستم دفاعي بدن همراهند. بنابراين مصرف روغنهايي مانند روغن سويا و كنجد براي طبخ غذا و خوردن گردو، جوانه گندم و ماهي آزاد را به منظور تامين اسيدهاي چرب ياد شده، به شما توصيه ميشود.
ـ منابع غذايي ويتامين A و پيشسازش يعني بتاكاروتن را نيز فراموش نكنيد. زيرا هم خاصيت آنتياكسيداني دارد و هم تقويتكننده سيستم دفاعي بدن است. از اينرو گنجاندن مواد غذايي مثل تخممرغ، جگر، هويج، اسفناج، سيبزميني و گوجهفرنگي، تامينكننده مواد مغذي ياد شده است.
ـ يادتان باشد كه كلسيم و منيزيم 2 ماده معدني است كه جذب سرب را كاهش ميدهد. بنابراين، در روز يك ليوان شير و يك ليوان ماست بخوريد تا مطمئن شويد مقدار مناسبي كلسيم دريافت كردهايد و با خوردن 2 ليوان سبزيهاي برگ سبز تازه، منيزيم كافي و مورد نياز را به بدنتان برسانيد.
بيتا مهدوي
شنبه 30 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[مشاهده در: www.ettelaat.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 117]
صفحات پیشنهادی
موقع افزايش آلودگي هوا بيشتر لبنيات بخوريد
موقع افزايش آلودگي هوا بيشتر لبنيات بخوريد به هنگام افزايش آلودگي هوا شير و فرآورده هاي لبني بيشتري مصرف كنيد به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا مسئول بهبود تغذيه معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي خراسان شمالي گفت كلسيم موجود در شير و لبنيات به ويژه ماست ونعمت زاده:افزايش قيمت خودرو منطقي است/مقاومت در برابر لغو پيمان سپاري/اصلاح تعرفه ها تا پايان سال
نعمت زاده افزايش قيمت خودرو منطقي است مقاومت در برابر لغو پيمان سپاري اصلاح تعرفه ها تا پايان سال محمدرضا نعمتزاده وزير صنعت معدن و تجارت امروز در مراسم مجمع كارآفرينان ايران با بيان اينكه براساس مصوبات اخير دولت گشايش السي را با نرخ پايين قرار داده اظهار داشت متاسفانه بازپرآلودگي هواي بندرعباس به يك و نيم برابر استاندارد رسيد
آلودگي هواي بندرعباس به يك و نيم برابر استاندارد رسيد آلودگي هواي بندرعباس تا نيمه اين هفته يك و نيم برابر استاندارد است به گزارش ايسنا ايستگاه ثابت سنجش آلودگي اداره كل حفاظت محيط زيست هرمزگان ضمن آلوده عنوان كردن هواي بندرعباس ميزان آلايندهها در هوا را ۲۳۷ ميكروگرم بر متر مشاخص آلودگي هواي تبريز از 165 به 180 افزايش يافت
شاخص آلودگي هواي تبريز از 165 به 180 افزايش يافت تبريز- خبرگزاري مهر كارشناس سازمان محيط زيست آذربايجان شرقي از افزايش شاخص آلودگي هواي تبريز از 165 به 180 خبر داد مسعود شاكري ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به افزايش شاخص آلودگي هوا در تبريز گفت بر اساس پيش بينيبه دنبال كاهش دماي هوا و افزايش مصرف سوخت عنوان شدراهكارهاي سازمان محيط زيست براي جلوگيري از تشديد آلودگي هوا
به دنبال كاهش دماي هوا و افزايش مصرف سوخت عنوان شدراهكارهاي سازمان محيط زيست براي جلوگيري از تشديد آلودگي هوا به دنبال كاهش دماي هوا و افزايش مصرف سوخت سازمان محيط زيست براي جلوگيري از تشديد آلودگي هوا اطلاعيهاي صادر كرد به گزارش خبرگزاري فارس سازمان محيط زيست با اشاره به كاهمديركل دفتر پايش آلودگي هواي استان تهران در گفتوگو با فارس خبر دادافزايش غلظت آلايندههاي هواي تهران طي روز آ
مديركل دفتر پايش آلودگي هواي استان تهران در گفتوگو با فارس خبر دادافزايش غلظت آلايندههاي هواي تهران طي روز آينده مديركل دفتر پايش آلودگي هواي استان تهران با بيان اينكه هماكنون شاخص كيفيت هواي تهران در شرايط سالم قرار دارد گفت پيشبيني ميشود كه فردا هواي اين كلان شهر به دليلشاخص آلودگي هواي تبريز به 180 افزايش يافت
شاخص آلودگي هواي تبريز به 180 افزايش يافت وي افزود هرچند شاخص وضعيت استراري آلودگي هوا دويست است ولي بر اساس پايداري جوي و تداوم آلودگي هوا تا اوسط هفته آينده مدارس به جهت كاهش تردد وسايط نقليه امروز نيز تعطيل شد كارشناس سازمان محيط زيست آذربايجان شرقي از افزايش شاخص آلودگي هبراي دومين روز متواليمدارس شهرستان هيرمند تعطيل اعلام شد/ آلودگي هوا در هيرمند 5 برابر حد نرمال
براي دومين روز متواليمدارس شهرستان هيرمند تعطيل اعلام شد آلودگي هوا در هيرمند 5 برابر حد نرمال فرماندار هيرمند گفت بر اثر شدت وزش توفان شن در هيرمند براي دومين روز متوالي مدارس هيرمند در تمام مقاطع تعطيل اعلام شد سلطانعلي دهمرده امروز در گفتو گو با خبرنگار فارس در هيرمند اظهآلودگي هواي بندرعباس ، يك و نيم برابر استاندارد
آلودگي هواي بندرعباس يك و نيم برابر استاندارد بندرعباس واحد مركزي خبر اجتماعي ايستگاه ثابت سنجش آلودگي اداره كل حفاظت محيط زيست هرمزگان هواي بندرعباس را ناسالم اعلام كرد بر اين اساس اكنون ميزان آلاينده ها در هواي بندرعباس 237 ميكروگرم بر متر مكعب است كه يك ونيم برابر استانتدابير آمريكا با هدف مهار مقاومت بدن در برابر آنتي بيوتيك ها
تدابير آمريكا با هدف مهار مقاومت بدن در برابر آنتي بيوتيك ها تهران واحد مركزي خبر بهداشت و سلامت 1392 09 21 سازمان غذا و داروي آمريكا با هدف مهار مقاومت بدن در برابر آنتي بيوتيك ها توصيه هاي جديدي منتشر كرده است كه براساس آن استفاده از آنتي بيوتيك ها در دامداريها محدود خواهد شجانبازان شيميايي در روزهاي آلودگي هوا چه غذاهايي مصرف كنند؟
جانبازان شيميايي در روزهاي آلودگي هوا چه غذاهايي مصرف كنند كارشناس تغذيه جانبازان شيميايي را از خوردن خرما و سالاد به شدت نهي كرد و گفت جانبازان براي رفع عطش تنها از آب آشاميدني استفاده كنند دكتر شهلا رحيمي كارشناس تغذيه در گفتگو با سايت شهداي ايران با اشاره به وضعيت آلودگيطي 2 روز آينده رخ ميدهدافزايش دماي هوا در نيمه شمالي سيستان و بلوچستان
طي 2 روز آينده رخ ميدهدافزايش دماي هوا در نيمه شمالي سيستان و بلوچستان كارشناس پيشبيني هواشناسي سيستان و بلوچستان گفت طي 2 روز آينده افزايش نسبي دما به ويژه در نيمه شمالي سيستان و بلوچستان رخ خواهد داد مرتضي فرجي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زاهدان اظهار داشت در پي نف4 برابري سكته قلبي به دليل آلودگي هوا
4 برابري سكته قلبي به دليل آلودگي هوا رييس انجمن آتروسكلروز تصلب شرايين ايران هشدار داد آلودگي هوا باعث مي شود كه سكته هاي قلبي تا چهاربرابر افزايش پيدا كند واثرات آن تا دو هفته پس از پايان آلودگي هوا در بدن افراد باقي مي ماند دكتر مسعود قاسمي روز سه شنبه در گفت و گو با خب-
گوناگون
پربازدیدترینها