واضح آرشیو وب فارسی:بازتاب آنلاین: اعتراض يك نماينده به نحوه فروش نساجي بروجرد
نماينده مردم بروجرد در مجلس شوراي اسلامي، پشت پرده نحوه واگذاري كارخانجات نساجي بروجرد را تشريح كرد
نماينده مردم بروجرد در مجلس شوراي اسلامي، پشت پرده نحوه واگذاري كارخانجات نساجي بروجرد را تشريح كرد.
"بهرام بيرانوند" نماينده مردم بروجرد در مجلس در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: كارخانجات نساجي بروجرد در زميني به مساحت 50 هكتار احداث و بيش از 20 هكتار فضاي مسقف دارد و از پيشرفتهترين كارخانجات نساجي كشور محسوب ميشود، اما بنا به دلايل نامعلومي در سال 89 تصميم گرفته ميشود كه 95 درصد سهام اين كارخانه به فروش برسد.
وي ادامه داد: كارخانهاي كه تا سال 88 سودآور بوده، در آستانه واگذاري عليالظاهر بلايي بر سر آن ميآورند كه سودآوري اين كارخانه افت كرده و چه بسا زيانده هم ميشود تا آن كه در سال 89 به علت نامشخص به فروش ميرسد و به محض معامله، در همين سال حدود 400 پرسنل كارخانه نساجي بروجرد اخراج و اعلام ميشود كارخانه با مشكل مواجه شده است.
نماينده مردم بروجرد در مجلس شوراي اسلامي در ادامه با اشاره نحوه واگذاري سهام اين كارخانه اظهار داشت: زماني كه سهام كارخانه در بورس ارائه ميشود، در رقابتي يك هفتهاي، كارخانه به مبلغ 36 ميليارد تومان به فروش رسيد كه 12 ميليارد آن به صورت نقد دريافت ميشود و مابهالتفاوت آن قرار ميشود در اقساط 6 ماهه پرداخت شود كه بنا به اخبار واصله، اين اقساط هم معوق شده و عليالظاهر خريدار براي پرداخت مابقي مبلغ تا سال 96 مهلت گرفته است.
بيرانوند تصريح كرد: زماني كه كارخانه به فروش ميرسد، انبار داراي 24 ميليارد تومان موجودي بوده و موجودي انبار 17 ميليون متر پارچه اعلام شده، به اين ترتيب خريدار كل كارخانه و نصف موجودي انبار را جايزه گرفته و ما هنوز متوجه نشديم كه اين بذل و بخشش، جايزه چه چيزي بوده است.
وي با انتقاد از فروش كارخانه نساجي بروجرد و با بيان اينكه بايد مشخص شود كه واگذاري كارخانه نساجي در اين شهر را چه كسي و با چه هدفي انجام داده است، گفت: با توجه به اينكه نحوه واگذاري اين كارخانه در سال 89 در هالهاي از ابهام قرار دارد، اين موضوع را از چند نهاد نظارتي استعلام كرديم كه با توجه به جوابيههاي استعلامات، اطلاعات به دست آمده با يكديگر همپوشاني دارند و بر ما محرز شده كه انعقاد اين معامله از اساس غلط و مسالهدار بوده است.
نماينده مردم بروجرد همچنين در پاسخ به اين سوال كه كارخانه فروخته شده متعلق به اشخاص حقيقي بوده يا حقوقي،اظهار داشت: 95 درصد سهام كارخانه متعلق به 4 شركت سرمايهگذار بانكي بوده و توليت آن را بانك ملي بر عهده داشته است ضمن آنكه متولي فروش هم بانك ملي بوده است، البته در زمان مديريت "آقاي خاوري" كه در حالحاضر در كانادا متواري است، لازم به ذكر است كه خريدار كارخانه نيز، يك شخصيت حقيقي است.
لازم به ذكر است؛ كارخانه نساجي بروجرد 50 هكتار زمين، 20 هزار متر مربع زيربنا و ساختماني چهار طبقه در" خيابان جردن "تهران دارد.
نظر شما:
------------
جمعه 29 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: بازتاب آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]