واضح آرشیو وب فارسی:فارس: توقيف خودرو و موتورسيكلتهاي ترددكننده در خطوط ويژه از فردا توسط پليس راهور تهران انجام مي شود
رييس پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ از آغاز تشديد برخورد با تخلفات خطوط ويژه و پاكسازي اين خطوط و ساماندهي عبور و مرور در آنها از شنبه خبر داد و گفت: بر اين اساس تمامي خودروها و موتورسيكلتهايي كه به صورت غيرمجاز وارد خطوط ويژه شوند توقيف و روانه پاركينگ ميشوند.
![](http://www.JamejamOnline.ir/Media/Image/1391/11/27/634965425590521878.jpg)
سردار حسين رحيمي با اشاره به اينكه طرح برخورد با تخلفات 15 گانه موتورسيكلت سواران از روز شنبه 16 آذر ماه آغاز شده است، گفت: طي دو هفته كه از اجراي طرح ساماندهي و تشديد برخورد با تخلفات موتورسواران گذشته است، آمارها نشان مي دهد حدود 4000 دستگاه موتورسيكلت متخلف كه داراي تخلفات حادثه ساز بودند اعمال قانون و توقيف شدند، 25 هزار راكب قبوض ارشادي گرفتند و حدود 27 هزار موتورسيكلت نيز كه داراي سرنشين اضافه بودند (بيش از يك سرنشين به همراه راكب) متوقف و اعمال قانون و سرنشينان اضافه آنها پياده شدند.
وي افزود: در اين مدت، تمامي راكبان موتورسيكلت هاي متخلف براي طي دوره آموزشي به كلاس هاي مربوطه اعزام شدند.
رييس پليس راهور تهران در خصوص تخلفات 15 گانه موتورسيكلت ها، گفت: حركت در پياده رو، حركت در خلاف جهت، ايجاد صداي ناهنجار، حمل بار غيرمتعارف، انجام حركات نمايشي و مخاطره آميز مانند تك چرخ زدن، تردد موتورسيكلت هاي سه چرخ، تردد در خطوط ويژه، عدم استفاده از كلاه ايمني، دودزا بودن، نداشتن بيمه نامه شخص ثالث، همراه نداشتن مدارك رانندگي، ارتكاب دو تخلف حادثه ساز همزمان و رانندگي بدون گواهينامه، توقيف موتورسيكلت را علاوه بر اعمال قانون به همراه خواهد داشت.
وي با اشاره به نتايج اجراي اين طرح، افزود: آمارها نشان مي دهد اجراي اين طرح موجب افزايش 75 درصدي استفاده از كلاه ايمني و كاهش 30 درصدي تخلفات موتورسواران تهران طي دو هفته گذشته شده است و در اين مدت تنها يك تصادف جرحي براي موتورسواران گزارش شده و هيچ تصادف فوتي نداشته ايم كه اين امر نشان از ارتقاي انضباط و ايمني تردد موتورسوران در پايتخت است.
رييس پليس راهور پايتخت با اشاره به اينكه بررسي هاي پليس نشان مي دهد تخلفات خطوط ويژه افزايش يافته است، اظهار كرد: در ادامه طرح تشديد برخورد با موتورسواران متخلف، از روز شنبه با هر گونه ورود موتورسيكلت و خودروهاي غيرمجاز به خطوط ويژه اتوبوسراني و «BRT» به طور جدي برخورد شده و وسيله نقليه اين دسته از رانندگان علاوه بر جريمه 50 هزار توماني از يك هفته تا يكماه توقيف مي شود.
وي با اشاره به اينكه تنها اتوبوس ها، وسايط نقليه امدادي، اورژانس، پليس و آتش نشاني آن هم در حين ماموريت اجازه تردد در خطوط ويژه را دارند، افزود: متاسفانه گزارش هاي دريافتي حاكيست برخي خودروها با استفاده از چراغ گردان ثابت و سيار و يا LEDهاي پشت شيشه جلو و عقب به صورت غيرمجاز و بدون دريافت مجوز وارد خطوط ويژه مي شوند كه برابر دستور صادره از روز شنبه تمامي اين خودروها متوقف و به پاركينگ فرستاده مي شوند.
رييس پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ با اشاره به اينكه داشتن مجوز چراغ گردان و يا حكم ماموريت براي خودروها، مجوزي براي تردد در خطوط ويژه نيست، تاكيد كرد: تمامي اين خودروها تنها در صورت دريافت مجوز از پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ اجازه خواهند داشت در خطوط ويژه تردد كنند.
سردار رحيمي افزود: تمامي خودروهايي كه به صورت غيرمجاز و با استفاده از چراغ هاي گردان وارد خطوط ويژه شوند به دليل سوء استفاده از چراغ گردان متوقف و به مراجع قضايي فرستاده مي شوند.
وي با اشاره به اينكه يكي ديگر از مشكلات خطوط ويژه تخلفات اتوبوس هاي شركت واحد خصوصا اتوبوس هاي ريالي كه تحت پوشش بخش خصوصي هستند، گفت: متاسفانه نظارت درستي بر روي اين اتوبوس ها انجام نشده و همين امر موجب شده است تا تعدادي از رانندگان اين اتوبوس ها مرتكب تخلفات متعددي از جمله عبور از چراغ قرمز، سرعت غيرمجاز، توقف در خارج از ايستگاه و ... شوند.
سردار رحيمي با اشاره به حادثه تصادف دو دستگاه اتوبوس «BRT» در تقاطع دماوند – وحيديه كه 10 مجروح برجاي گذاشت، تاكيد كرد: برابر هماهنگي صورت گرفته از روز شنبه به جهت ايمن سازي خطوط ويژه، طرح تشديد برخورد با تخلفات اتوبوس هاي شركت واحد به مرحله اجرا گذاشته مي شود كه بر اين اساس، كميته ماده 31 قانون رسيدگي به تخلفات رانندگي تشكيل شده است و رانندگان اتوبوس هاي شركت واحد اعم از خطوط تندرو يا ريالي در صورت انجام هرگونه تخلف حادثه ساز، همراه نداشتن مدارك رانندگي و يا دستكاري و تغيير در پلاك ضمن متوقف شدن توسط عوامل پليس راهور و اعمال قانون و اعزام خودروي آنها به پاركينگ به كميته انضباطي شركت واحد نيز براي برخوردهاي بعدي معرفي مي شوند.
وي با تاكيد بر اينكه رانندگان اتوبوس هاي شركت واحد بايد بيش از ساير رانندگان در پايتخت قوانين و مقررات رانندگي را رعايت كنند، گفت: جان تعداد زيادي مسافر در اختيار اين رانندگان است كه انتظار داريم اين رانندگان حتما اين مساله را مدنظر داشته باشند.
رييس پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ خاطرنشان كرد: برابر دستور صادره هيچگونه اغماضي براي برخورد با تخلفات حادثه ساز رانندگان اتوبوس هاي شركت واحد از روز شنبه صورت نمي گيرد و قطعا پليس به جهت حفظ جان مسافران با اين دسته از رانندگان متخلف به طور جدي برخورد مي كند.(ايسنا)
جمعه 29 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]