واضح آرشیو وب فارسی:مهر: تعالي علمي هدف اصلي نظام جمهوري اسلامي/ منتظر حسن نيت آمريكا نبايد بود
بهار- خبرگزاري مهر: امام جمعه شهر بهار گفت: تعالي علمي هدف اصلي نظام جمهوري اسلامي ايران است.
به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حبيب الله حاتم نيا در خطبه هاي نماز جمعه امروز ضمن دعوت نمازگزاران به تقواي الهي، عنوان داشت: مردم شما را به تقواي الهي سفارش مي كنم كه در زندگي خدا را در نظر بگيريد و باور كنيد كه روزي مي آيد كه عمل هاي ما برعليه ما است.
حاتم نيا در اين خطبه با اشاره به نزديك شدن به اربعين حسيني اظهار داشت: امام حسين(ع) و يارانش با اعتماد به مردم كوفه به دعوت آنان لبيك گفته و راهي عراق شدند در حالي كه مردم كوفه پيمان خود را با امام (ع) زيرپا گذاشتند و به آن حضرت خيانت كرده و امام و اهل بيتش را در مقابل سپاه عظيم يزيديان تنها گذاشتند.
وي در خصوص رهبري شيعيان توسط امام سجاد(ع) بعد از واقعه كربلا، افزود: با وجود تمام سختيهايي كه امام زين العابدين(ع) طي عمر خود شاهد بودند، بسيار خوب مردم كوفه و شام را بيدار كردند و نسبت به جنايات معاويه و يزيد آگاهي بخشيدند و در دوران كوتاه اسارت جناياتهاي بيست ساله معاويه و دوران كوتاه يزيد را براي مردم شرح دادند و با خطبههاي كوبنده مردم را از خواب غفلت بيدار كردند.
حاتم نيا عنوان داشت: امام سجاد(ع) پس از دوره اسارت و حضور در مدينه برنامههاي ارشادي، فرهنگي، تربيتي و مبارزات غير مستقيم را آغاز كردند كه مهمترين آنها زنده نگه داشتن ياد و خاطره شهادت امام حسين (ع) و فرزندان و ياران با وفاي ايشان بود.
وي با بيان اينكه امام سجاد (ع) با گريه بر شهيدان خاطرات آنها را زنده نگه ميداشت، گفت: ايشان ميفرمودند كه هر وقت كشته شدن فرزندان حضرت فاطمه (س) را به ياد ميآورم، گريه گلويم را ميگيرد.
تعالي علمي در تمام زمينهها، از اهداف اصلي نظام جمهوري اسلامي ايران است
حاتم نيا در خطبه دوم نيز اظهار داشت: يكي از اهداف جمهوري اسلامي تعالي علمي در تمام زمينهها است كه علم يك نعمت خدادادي است و هيچكس نميتواند آن را از ديگران بگيرد يا كسي را محروم از آن كند.
وي با بيان اينكه دانش هستهاي از نعمتهاي بزرگي است كه با تلاش شبانه روزي جوانان ما به دست آمده است، اما دشمنان چشم ديدن ندارند، گفت: پس بايد تلاش خود را با هدايتهاي رهبر معظم انقلاب تدوام دهيم و هيچ واهمهاي از دشمن نداشته باشيم.
حاتم نيا اذعان داشت: همه اقدامات غربيها به ويژه آمريكا براي ترويج پروژه ايران هراسي درجهان توطئه اي بيش نيست.
وي خطاب به سران مذاكره كننده ايران گفت: دولتمردان ايران بايد با درك كامل از ترفندهاي طرف مقابل در حفظ آرمانها و منافع ايران اسلامي بكوشند و از حقوق هسته اي ايران با كمك همه ظرفيتها و امكانات موجود دفاع كنند.
حاتم نيا با اشاره به اظهارات ضد ايراني اخير مقامات آمريكايي ، تأكيد كرد: تهديدها و لفاظي هاي آمريكايي ها نشان مي دهد كه توافق 24 نوامبر در ژنو هيچگونه تاثيري در تعديل دشمني هاي آمريكا ضد ايران نداشته است و تا زمانيكه آنها به لفاظي هاي نادرست خود ضد ايران پايان ندهند و با احترام با ملت ايران سخن نگويند ايرانيان به آنها اعتماد نخواهند كرد.
وي علت دشمني ديرينه آمريكا با ايران را هويت اسلامي نظام ايران دانست و اظهار داشت: جمهوري اسلامي ايران بر مبناي نفي سلطه به وجود آمده كه اين چالشي بزرگ و غيرقابل تحمل براي آمريكا است.
حاتم نيا با بيان اينكه مردم ايران هرگز جنايت هاي آمريكا ضد كشورشان در 35 اخير را فراموش نمي كنند، عنوان داشت: آمريكا همواره دشمن مردم ايران بوده و خواهد بود و هرگز نبايد منتظر مشاهده حسن نيتي از سوي آن كشور بود.
كد خبر: 2199469
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۹ - ۱۴:۴۵
جمعه 29 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]