واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون بنياد نخبگان خبر دادتغييرات اساسي در جشنواره اختراعات خليج فارس از سال آينده
معاون فرهنگي بنياد ملي نخبگان گفت: براي سال آينده تغييرات اساسي در جشنواره اختراعات خليج فارس صورت ميگيرد.
به گزارش خبرگزاري فارس از بوشهر، سيد حسن حسيني عصر امروز در آيين اختتاميه جشنواره خليج فارس با قدرداني از برگزار كنندگان اين جشنواره گفت: مسئولان برگزاركننده همت كنند و نتايج اين جشنواره را در كمتر از يك هفته اعلام كنند.
وي افزود: براي سال آينده تغييرات اساسي در جشنواره اختراعات خليج فارس صورت ميگيرد.
معاون فرهنگي بنياد ملي نخبگان بيان داشت: هدف از برگزاري اين جشنوارهها اين است كه اختراعات بايد به محصول تبديل شوند و هدف را گم نكنيم و بتوانيم ايدهها را به محصول تبديل كنيم.
حسيني اضافه كرد: داوران در اين جشنوارهها بايد ايدههايي را كه قابليت تجاري شدن و تبديل به محصول شدن را دارند شناسايي كنند.
وي ابراز داشت: اختراعات نخبگان بايد نياز كشور را برطرف كنند و نو و علمي باشند و البته لازم به ذكر نيست مخترعان سطح علمي بالايي داشته باشند.
معاون فرهنگي بنياد ملي نخبگان متذكر شد: تسهيلات بايد هدفمند باشند و اختراعات نبايد فقط به منظور دريافت تسهيلات باشند و بايد در زمينه تجاري شدن تمام تلاش خود را انجام كنند.
علي مرادي، رئيس بنياد نخبگان استان كهگيلويه و بوير احمد نيز در حاشيه اين جشنواره گفت: جشنواره منطقه خليج فارس محلي براي بروز خلاقيت و ايده و مسابقهاي براي ايدههاي نو در حوزه ابتكارات و اختراعات است.
وي افزود: اين جشنواره ميتواند در افق نهايي خود توليد ثروت را داشته باشد و مقوله اصلي مورد تاكيد رهبر معظم انقلاب اسلامي كه توليد ثروت از علم است را به منصه ظهور برساند.
رئيس بنياد نخبگان استان كهگيلويه و بوير احمد عنوان كرد: جشنوارههاي مختلف براي حمايت از نخبگان در سراسر كشور برگزار ميشود كه جشنواره خليج فارس هم يكي از آنهاست.
محمدعلي فيروزي، رئيس بنياد نخبگان استان خوزستان نيز گفت: اين جشنوارهها فرصت مناسبي است تا مخترعين دور هم جمع شوند و آثار و ابتكارات و اختراعات يكديگر را ببينند و الهام بگيرند.
وي افزود: براي ساير افرادي هم كه به ديدن اين محصولات ميآيند و ميبينند افرادي هم سن و سال انها اختراع دارند تشويق ميشوند و انگيزهاي براي كار و تلاش بيشتر در آنها ايجاد ميشود و مردم هم با ديدن اين اختراعات وقتي ميبينند با امكانات كم حوانان كارهاي بزرگي انجام ميدهند اميدوار ميشوند.
رئيس بنياد نخبگان استان خوزستان بيان داشت: برگزاري اين جشنوارهها به صورت منطقهاي اين فرصت را در اختيار مراكز استانها قرار ميدهد تا از اين موهبت استفاده كنند و امكانات تنها به مركز اختصاص پيدا نكند.
وي در يادآور شد: نخستين جشنواره منطقهاي در استان فارس، دومين در استان هرمزگان و سومين جشنواره در استان بوشهر برگزار شد كه جا دارد همينجا از زحمات دكتر قاسميه، رئيس بنياد نخبگان استان بوشهر كه حدود يك سال براي برگزاري اين جشنواره تلاش كردند و زحمت كشيدند تقدير و تشكر كرد.
انتهاي پيام/66006/ذ30
پنجشنبه 28 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]