تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش منافق در زبان او و دانش مؤمن در كردار اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860468042




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مديرعامل سابق شركت آب منطقه‌اي استان همدان:آبرساني از تالوار مهمترين طرح آبي همدان است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مديرعامل سابق شركت آب منطقه‌اي استان همدان:آبرساني از تالوار مهمترين طرح آبي همدان است
مديرعامل سابق شركت آب منطقه‌اي استان همدان گفت: آبرساني از تالوار مهمترين طرح آبي استان و يكي از چهار طرح آبرساني مهم كشور است.


به گزارش خبرگزاري فارس از همدان، علي كمنداني بعد از ظهر امروز در مراسم توديع و معارفه مديرعامل آب و فاضلاب استان همدان و مديرعامل آب منطقه‌اي استان همدان متوسط بارندگي در استان را 340 ميلي‌متر دانست و افزود: حجم منابع تجديدپذير استان 2 هزار و 800 ميلي‌متر است كه 72 درصد آن از منابع زيرزميني و 28 درصد از منابع سطحي است.

وي تصريح كرد: در بخش منابع زيرزميني از 2 ميليارد ليتر آب زيرزميني، 2 ميليارد و 250 متر ليتر برداشت مي‌شود كه اضافه برداشت دارد و اين به منابع زيرزميني خسارت مي‎زند.

مديرعامل سابق شركت آب‌منطقه‌اي استان همدان با بيان اينكه مصارف سالانه استان 3 ميليارد متر مكعب است، اظهار كرد: از سال 70 كه توسعه بهره‌برداري از منابع زيرزميني استان را داشتيم مي‌توان گفت كه در دوران ترسالي نيز شاهد خشكسالي بوديم زيرا مصارف بيشتر از منابع است.

وي با بيان اينكه در بخش عمراني هفت سد در حال اجراست، افزود: دو سد در حال مطالعه و پنج سد نيز در حال اجراست.

كمنداني ادامه داد: سد سرابي تويسركان از سال 82 آغاز شده كه اكنون 27 درصد پيشرفت فيزيكي دارد كه آبگيري شده و با اقدامات صورت گرفته دهه فجر به بهره‌برداري مي‌رسد.

مديرعامل سابق شركت آب‌منطقه‌اي استان همدان در مورد سد شنجور نيز اظهار كرد: اين سد از سال 82 آغاز شده و اكنون 20 درصد پيشرفت فيزيكي دارد.

وي در ادامه سخنانش تصريح كرد: اين سد نيز دهه فجر آبگيري شده و سال آينده به بهره‌برداري مي‌رسد.

كمنداني با بيان اينكه آب حاصل از اين هفت سد 3 ميليارد متر مكعب است، بيان داشت: چهار طرح آبرساني نيز در دست اجراست.

وي مهمترين طرح آبرساني استان را آبرساني از تالوار عنوان كرد و گفت: آبرساني از سد تالوار سه واحد ايستگاه پمپاژ دارد كه از سال 86 شروع شده و در پايان سال 88 پيشرفت 2.5 درصدي داشت و اكنون اين ميزان به 45 درصد رسيده است.

مديرعامل سابق شركت آب منطقه‌اي استان همدان يادآور شد: تاكنون 85 درصد اين پروژه لوله‌گذاري شده و يك مخزن 30 هزار متر مكعبي ساخته شده و يك مخزن 10 هزار متر مكعبي نيز با پيشرفت فيزيكي 30 درصد در آن در حال اجراست.

وي خاطرنشان كرد: ما در استان با وجود اهميت دادن به طرح‌هاي عمراني نگاه ويژه‌اي نيز به منابع زيرزميني داشتيم زيرا 75 درصد آب از منابع زيرزميني تأمين مي‌شود و اين منابع براي استان استراتژيك است.

كمنداني در پايان با بيان اينكه بايد جلوي رشد شتابان افت آب‌هاي زيرزميني را بگيريم، بيان داشت: از سال 70 تا 88، 35 فروچاله در سطح استان اتفاق افتاد كه عمق آنها 150 متر بود به طوري كه در برخي نقاط آب شور و در نقاطي آب گازدار شد كه بايد جلوي اين رخدادها گرفته شود.

انتهاي پيام/89003/غ40

پنجشنبه 28 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن